Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Ami miatt panaszt tettem

2019. április 03. - Reformer

Előzmények:
A Magyarországi Szcientológia Egyház pert vesztett – totális és nagyon súlyos vereséget szenvedett

Közleményt adott ki a szcientológia egyház (itt olvasható el: A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye, 2019. március 30.) az elvesztett perrel kapcsolatban.

A lényege: nem értenek egyet az ítélettel, felülvizsgálatért folyamodnak, vallásszabadság, a NAIH el akarja pusztítani a jó munkájukat.

Szerepel benne egy ilyen mondat is:

Az egész eljárás alatt a NAIH egyetlen olyan embert sem tudott bemutatni, aki tényleges hátrányt szenvedett volna az Egyházunk adatkezelése miatt.

Egy ember már van

Ebben a bejegyzésben bemutatom, hogy mire mentem a szcientológia egyházzal, amikor tájékoztatást kértem a rólam tárolt adatokról. Röviden annyit magamról, hogy 1995 és 2007 között voltam szcientológus. 1995 nyarán a szcientológia egyház pécsi missziójában kezdtem el dolgozni, majd 1997 őszén csatlakoztam a Sea Orghoz. Egymilliárd év helyett már 2005 nyarán ért véget ért ez a történet. Ezt követően egy ideig még szcientológus voltam, amíg végképp ki nem ábrándultam a rendszerből.

Mivel felsővezető voltam, pontosan tudom, mennyi iratanyag készült rólam. 1 vastag személyzeti dosszié, a 10 év alatt számtalanszor kitöltött személyiségtesztekkel és a legalább négyszer kitöltött „életút kérdőívvel”. Legalább 5 vastag "preclear" dosszié (az általam kapott összes auditálás összes iratanyagával), 5 tanulói dosszié az elvégzett tanfolyamokhoz, 2-3 vastag etikai dosszié a rólam írt tudomásjelentésekkel és a különféle belső fegyelmezési akciók irataival. Ezenkívül készült rólam legalább több száz fotó, és mivel egyszer egy koppenhágai gyóntatássorozatot videóra is vettek, legalább 30 óra videofelvétel, amint éppen „gyónok”.

Tehát egy kb. 1 méter magas iratkupacot kerestem rajtuk, valamint a fotókat és a videofelvételeket.

2015 novemberében írtam az összes olyan szcientológia szervezetnek, ahol hosszabb ideig megfordultam.

Ez volt a kérésem:

 bp1.jpg

bp2.jpg

Ezeket a válaszokat kaptam:

Pécsi Misszió – nem találtak semmit, és még az is lehet, hogy ott sem volt:

pecs_valasz-page-001.jpg 

 

 

Budapesti Központi Szervezet – találtak pár levelet és azt meg is küldték. Ez kb. 3-4 darab „nyereségjelentés” volt, amit régebben én írtam – egyfajta „kedves” emlékeztetés arra, hogy mit gondoltam régen róluk.

budapest_kozpontiszervezet_valasz-page-001.jpg

 

Országos Tanács és Lelkészség (a Sea Org bázis fedőneve, ahol 8 évig dolgoztam). Ez 2012-ben megszűnt, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy 4 évvel a megszűnését követően a képviselőjük fejléces papíron ezt válaszolja, a négyből két egymásnak ellentmondó állítást is megfogalmazva:

 orszagostanacseslelkeszseg_valasz-page-001_1.jpg

 

A Magyarországi Szcientológia Vallási Egyesület pedig ezt közölte velem:

 vallasiegyesulet_valaszlevel-page-001_1.jpg

 

Az európai szcientológia központból (mely Koppenhágában található) azt írták, hogy egyrészt csak az pénzügyi egyenlegem van meg nekik számítógépes formában, másrészt videó/fotó és preclear dossziém nincs náluk, minden más egyéb adatot pedig strukturálatlan formában tárolnak, amire nem vonatkoznak az adatvédelmi jogszabályok.

cofs_eu_letter-page-001.jpg

cofs_eu_letter-page-002.jpg

 

 

Mit tudtam meg ebből?

Senki nem tudja, hová tűntek a rólam vezetett dossziék, bennük a teljes élettörténetemmel és minden apró titkommal 28 éves koromig.

Semmiféle együttműködésre nem voltak hajlandóak, sőt fenyegettek, célozgattak, tagadtak.

Ezért tettem panaszt.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr2114737355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aleister Crowley 2019.04.03. 19:49:30

Na erről beszéltem, megelőztek minket!

Az alábbit március 24-n írtam:
Már majdnem két éve mondom Péternek meg nektek is, hogy ezzel a tudásanyaggal, miért nem csinálunk inkább egy saját vallást. Nem viccelek!
A @sciclubtag: még válaszolt is, hogy benne volna. Hát nem lekéstük, megelőztek minket. Pont azon a napon indítottak egy új szektát, amikor a Scio egyház március 30-n elszenvedte a súlyos vereségét.

Tessék itt van: Christus Maximus
www.youtube.com/watch?v=I8fXDh7zZTU

Reformer 2019.04.03. 20:45:51

@Aleister Crowley: én erre nem tudok másként gondolni, csak viccként :) a szcientológiával kapcsolatos tudásanyag csak arra jó, hogy egy hasonló "vallást" hozzunk létre, ahhoz meg nincs gyomrom... hát ez van. :)

Sandor Zsolt 2019.04.03. 21:02:45

@Aleister Crowley

Szerinted ez a sátánista, erkölcsileg szarrá lezülött értéktelen gonosz a pokolra és a fegyházba való sátánista lószar helyettesitené a szcientológiát ?
Nem csak a a tettek hanem a vágyak is minösitenek. Mit akarsz ? Kis gyermekeket akarsz büntetlenül megeröszakolni
@Reformer
Miért ? Az auditálás az megfelel egy jó pszichoterápiának és felsö fokozatokat az igazsággal tényleges titkokkal helyettesiteni. Minden mást és igy a pénzhajhászást, jelentös különössen eröszakos szervezkedést tüzzel vassal irtani.....és a Sea Orgal a kapcsolatokat alapban megszakitani.

Aleister Crowley 2019.04.03. 21:06:05

@Reformer: amúgy én is viccnek szántam:-)))

Viszont érdemes megnézni a videót, mert nagyon jól kifigurazza a szcientológia és a hozzá hasonló amerikai szektákat.

Aleister Crowley 2019.04.03. 21:24:26

@Sandor Zsolt:
"Szerinted ez a sátánista, erkölcsileg szarrá lezülött értéktelen gonosz a pokolra és a fegyházba való sátánista lószar helyettesitené a szcientológiát ?"

Miért, a riportban a mitugrálsz üzletkötő nem olyan mint a kis Miscavige? A riporter meg mint a Kasza Tamás?

Szerintem tök jól helyettesítésére! Eleve fix áras. 30 ezüstöt kicsengetsz, és garantáltan clear leszel belőle. Nincs gat I gat II meg gat III se lesz. És van visszafizetési garancia is!!!

Reformer 2019.04.03. 21:28:14

@Sandor Zsolt: a videó egy szatíra. Kérlek kulturáltabban fejtsd ki véleményed, a következő ilyen stílusú kommentet törlöm.

Az auditálást én nem nevezném jó pszichoterápiának, túl sok károsultat láttam ahhoz.

A pénzhajhászás meg annyira szerves része a rendszernek, hogy anélkül nem elképzelhető... ugyanolyan alkotóeleme mint a szoros információkontroll. Ezek nélkül nem lehetne működtetni a komoly és tartós eredmények hiánya miatt.

Sandor Zsolt 2019.04.03. 23:16:05

@Reformer

Ha nem kétlem én veled szemben kultúráltan felyeztem ki a véleményem. Vagyis nem fenyegettelek és nem használtam alpári minösitéseket. "a videó egy szatira" Mondjuk szerintem kisebb probléma ha valaki kreditkártya helyett egy löfegyverrel a kezébe megy be egy bankba. Nagyon nem szeretem azokat a szatirákat, amik állitólag szatirák, de az örök erkölcs elleni büntettekre irányitanak.

@Aleister Crowley
Te meg próbáld meg magad mérsékelni a züllöttségedben. Nekem Jézus Krisztus nem számit semmiféle emlitésre méltó gondolatbálványnak úgyhogy számomra egyetlen egy centet sem ér. Különben probléma nélkül kiverném a 30 ezüstöt a pincében és a bünöm max az lenne hogy az eredetiek 2000 ével ezelött készültek. Mindenesetre én még 60 eurót sem vagyok hajlandó fizetni a buliért.

Sandor Zsolt 2019.04.03. 23:27:35

@Reformer

Próbáld meg pénzhajhászás nélkül elképzelni az egészet én sem vagyok korrupt. Nem lehet engem pénzért, anyagi javakért, hatalomért, vagy szexért megvenni. A kereszténység második szakaszában voltak remeték kik elöször is egy szegénységi fogadalmat tettek és többé kevésbé az erkölcs felett uralkodtak.

Sandor Zsolt 2019.04.03. 23:50:22

Különben meg jegyezz meg egyet Bónyai! A szcientológia egyháznak van vagy 1 milliárd dollár vagyona. Egy bérgyilkos kerülne esetenként vagy 10 ezer dollárba úgy hogy engem is meg téged is egyszerüen fényes nappal agyonlöjönnek az utcán és a tettes meglehet soha nem kerülne elö. Mégis élünk mert mi az erkölcs megmondásáért vagyunk itt.

sciclubtag 2019.04.04. 03:41:43

A bűnözőknek van egy nagy előnyük a tisztességes emberekkel és a hatóságokkal szemben. Nem kell igazat állítaniuk. Nyilván megvannak a dossziék, bár amennyire sok hülye van ott, lehet, hogy nem találták. :)
A dossziék továbbítása más jogi személyekhez pedig lehetetlenné teszi a "megtalálását", kiadását, megsemmisítését vagy bármi mást.

@Aleister Crowley
Azért még remélem egy kis esély van, hogy megcsináljuk. De valami olyasmi kéne ami pont az ellenkezőjét képviseli mindennek (kivéve a pénzgyűjtést).
A videó pedig tök jó, a marketing szisztéma már meg is van. :D

Aleister Crowley 2019.04.04. 07:51:19

@sciclubtag: Jó, csinálhatunk!

A videó egyébként 2008 ban készült. Érdekes, hogy 11 után is mennyire aktuális. Egyidejűleg kritikus a média, a marketing, az egyházak és a fogyasztás kábulatában elő bélpoklos tömegekkel szemben. Kettőn áll a vásár!

Nyugi, nem maradtunk le semmiről, amíg lesz lószar lesz veréb is:-)))

Gyaloghuszár 2019.04.04. 08:57:57

@Reformer: Szóval mindent, amit gyermeteg módon az orrod alá dörgölhetnek gyermeteg módon, megtaláltak, más egyebet meg véletlenül sem. Nagyon érdekelne, hogy esetleg a lefoglalt iratok között nem került-e elő valamilyen fent nem említett anyag amiben akár csak a neved szerepel.
A NAIH vizsgálata viszont nem a te konkrét adataid kezelését vizsgálta, hanem általában az adatkezelést. Ha kerültek elő veled összefüggő, elhazudott dokumentumok, az nem elég egy "polgári perhez" részedről?
Illetve nyilván akad még pár száz ember, akinek szintén fontos érdeke lehet a róla szóló információk kikérése illetve megsemmisítése. A NAIH vizsgálatában hozott ítélet nem ad egy komoly jogi felületet további, személyes perek indításához?

Gyaloghuszár 2019.04.04. 09:06:11

Ja, és ami viszont számomra sorscsapás - most már értem miért nincsenek újabban facebook posztok :-(
Talán megpróbálok beszivárogni közéjük, mert jelenleg Gregor megnyilvánulásai az egyetlen valódi, friss szcigó cucc amihez hozzáférek (mondjuk az elég jó). Nincs olyan szatíra, vagy tragikomédia ami visszaadná ezt az elborult világnézetet. Nagyszerű példája a bibliai mondatnak: "mert tükör által, homályosan látunk" - csak van akinél ez nem is tükör, hanem valami bóvli kaleidoszkóp, de az ahogy minden gondolatot helyettesítenek magukban egy beteges szabállyal vagy nézettel, az lenyűgöző. Szánalmas, de vicces.

büdös zokni 2019.04.04. 09:59:23

@Reformer: Ez az itélet gyakorlatilag azt jelenti, hogy a korábban aláirt adatkezelési hozzájárulások mostantól érvénytelenek?
Nekem legutóbb, a razzia után, azt mondták, hogy a foldereimet az irányelveknek megfelelően biztonságba helyezték a pénzvisszatérités után, igy azokat nem foglalták le a NAV-osok. Ez azt jelenti, hogy kiküldték az USÁ-ba?
A magam részéről meglepett, mikor azt irtad, hogy Diána adatait törölték. Mint tudjuk, LRH szerint a szci fontosabb és felette áll a törvényeknek, sőt még magának az életnek is. Nyilván nem törölték az adatait, csak az elektronikus rendszerből, a foldereket meg elásták külföldön, valszeg az USÁ-ban. Erről lehet tudni valami konkrétat?

derrich 2019.04.04. 12:13:00

Én is nagyon kíváncsi lennék rá hogy merre van a dossziém!! Valamint ha kérném akkor kiadnák?

Sandor Zsolt 2019.04.05. 08:13:53

Jó most legalább a dossziék a világi hatóságoknál, vagyis az eröszakiparnál vannak. Egyszerüen tüzeljék el öket és ha ök tették ezt akkor szent a béke meg a megelégedés mert nem kell az egyháznak bizonygatnia hogy tényleg meg lettek semmisitve. Különben ezt nem te mondtad meg Bónyai hanem az eretnekek vagyis a globalisták kik minden személyes adatot maguknak akarnak és nem szeretnék ha valami bratyizás lenne a hatalmuk ellen. Mondjuk nyugaton már azzal is problémájuk van ha egyáltalán rajta van a neved a bejárati ajtón, mert csak ök szeretnének megtalálni.

Aleister Crowley 2019.04.05. 10:16:00

@Sandor Zsolt: Kicsit furcsa a stilusod, de én csípem

Sandor Zsolt 2019.04.05. 14:19:10

@Aleister Crowley
Hidd el hogy én sem tudom ténylegessen hogy mit csináljak. Egyik oldalon áll Bónyai meg az 1001 másik privát személy kik azt állitják hogy a szcientológia egy nagyon csúnya/rossz az emberek idejét, pénzét, szabadságát elvevö ez meg az. Ez az állitás megnézve a tényeket igaz. De kurva fasza dolog a nyugati Világ hedonista söpredék erkölcsi elmebeteg polgáraira "üzletemberei"re vagyis elmebeteg pénzharácsolóira nézve. A másik oldalan vannak az elmebeteg Sea Orgos agymosott férgek, kiket az apjuk a nagy görög bölcsesség nevében nem baszott le a Tajgatoszról ezzel csökkentve a hülyék számát a Világon. A harmadik oldalon meg ott állnak monopolisták(okult elmebeteg kártékonyságok) az állam vagyis az eröszakipar(köztörvényes bünözök, bünöldözés, sereg és az egészségügy) és valahol a hátuk mögött az emberiség ellenségei. Na most itt kéne valahogy okosnak lenni, és az eszményi mennyiségü az életünk minden terét átszövö elnyomó ellenére valahogy bármilyen szabadságot vagy nyugalmat elérni.

Aleister Crowley 2019.04.05. 14:35:17

@Sandor Zsolt: Kicsit furcsa a stilusod, de én csípem:-)))

Az előző kommenteddel beletaláltál rendesen.

Úgy tűnik a big brother a személyes adatokat az egyik zsebéből áttette a másikba.

Gyanítom, hogy a dossziéban található személyes adatokat sem az egyháznak, sem a NAV nak nem áll érdekében törölni. A jövőben talán még jól jöhet.

A kényes személyes adatok kerekedelmi értéket már a korai Babylóniak is felismerték.

@Aleister Crowley: elküldöm most magamnak is, hogy egyben meglegyen:-))) tudniillik az előző kommentemből lecsíptek ezt a részt. Gondolom a technika ördöge:-))))))

Sandor Zsolt 2019.04.05. 14:49:00

@Aleister Crowley

Èn már kezdem csak azt az Attilát becsülni mert az meg tudta oldani a "civilizációs dolgot". Róma bukása róma utain mindég a szerzetesek mentek és öket követték több száz méterre a harcosok, ha valahogy pénzt(nemesfémet) találtak az utasoknál rögtön eltörték a derekukat és ott hallódtak az út mellett napokig, elmesélve az utasoknak hogy csak kizárólag cserekereskedelem van jónak látva meg az amit a keresztény papok megmondanak. Nem kétlem hogy Habard az embereivel nagyon megbánta volna hogy ha erre téved a WISEs gyerekeket meg addig verték volna még keresztény szentekhez méltóan nem viselkednek. Szóval nem az volt a trendy hogy ki lop több pénzt el hanem az hogy ki tudja a megbánt büneit ez embertársaik felé tettekbe önteni. Megmondtam amit akartam akár milyen radikális legyen is ez.

Aleister Crowley 2019.04.05. 14:49:48

@Sandor Zsolt: Érthető amit mondasz.

Sajnos, időnként a kelleténél én is többet gondolkodok.

Egy belga haverom szokta mondani nekem: My friend, please keep it low profile.

Vagyis találjunk egy olyan elfoglaltságot amiben igazán jól érezzük magunkat, és meg tudunk változtatni dolgokat. Ezeket a dolgokat meg hagyjunk a nagy játékosokra, ha nem akarunk idő előtt ideggörcsöt kapni.

Sandor Zsolt 2019.04.05. 15:12:44

@Aleister Crowley

"A kényes személyes adatok kerekedelmi értéket már a korai Babylóniak is felismerték".
Mi lenne egy átlagpolgárnál, az a kényes személyes adat ? Ott áll a böntetötörvénykönyvben mik ezek...Mindenesetre a büntetötörvénykönyvet nem kéne a jóval nagyobb az emberiség ellenes büntetteket védö kirakatperek fedezésére felhasználni, hanem az eretnekségre, vagyis a tömegek félrevezetésre, félretájékoztatásra érvényes cikkelyeket újra aktiválni. Mindenesetre az tény hogy Rómában az 500 év inkvizició alatt vagy csak 1000 embert égettek el a piactéren. Csak az elsö és a második Világháború alatt köszönve a "technikai találmányoknak" sok millió ártatlan ember lett élve elégetve. Egyesek nagyon jól tudták mi következik az alkémiálásból és nem csoda hogy a középkori TEK rájuk törte a pinceajtót. Mert ezek a dögök is állitólag valami fémeket akartak aranyá transzmutálni. Oszt akkor jól kitalálták hogy ez nem lehetséges és megcsinálták a dögök a kémiát. Mint "melléktermék" méreg meg robbanóanyag meg már mindenfelé van

Sandor Zsolt 2019.04.05. 16:23:17

@Aleister Crowley
"Sajnos, időnként a kelleténél én is többet gondolkodok."
Jó én is szeretnék nem gondolkodni hanem csak lopni, lopni, alkémikálkodni meg Sea Orgoskodni, de hozzám annó mint valami szerencsétlen katholikus szerzetesféléhez már az elején hozzám basztak egy nagy szexbombát, szervezeti titkárnö és szent tehén minösitésben. Mondjuk az évszázadok folyamán ott a katholikus egyházban is vagy 1000X elmagyarázták hogy az egyházat kell szeretni nem pedig a szexualitást. Most meg itt csatározok a minden hájal megkent agressziv fehérnépel mely hegyibeszéde szerint ö még akkor is rosszul érezné magát ha elvenne egy almát ami nem az övé. Na ez már tényleg valami "szüzies" bibliai példázódási minöség/nagyságrend meg a jó példa. Na mindenesetre azon a kibaszott zsidó zászlón mint úgylátszik egy állam/közösség legfelsöbb erénye ott van az zsidó csillag, mely a férfi és a nö ösi szimbólumaiból tevödik össze és a nemek együttmüködését jelképezi. Jó én már a nagy ártatlanságomban azt is leszarom ha jól lemészárolnak a gonoszok. (Normálban garantált hogy ök basznának rá méghozzá szörnyen) Jó engem csak az vigasztal hogy emigy mégjobban rá fognak baszni. Mert megbukni megfognak és a testi sinylödés mellett még ott lesznek azok a gonosz szerzetesek is kik majd a lelki sínylödést szolgáltatják ;)

DaDPool 2019.04.05. 17:51:02

@Sandor Zsolt: @Aleister Crowley: Ácsi, ácsi gyerekek! Nem kéne már leállni egy kicsit az agymenéssel?
Már olyan szinten belehergeltétek magatokat a pszichedelikus összeesküvés elméletekbe, hogy majd leestem a székről. (Az elején még szórakoztató volt, de most már gáz)
Egyrészt a Sci-ről rendszeresen kiderül, hogy aljadék módon visszaél a rábízott bizalmas információkkal dolgokkal, sőt mint egy jól szervezett bűnbanda fel is használja ellened. Ez erkölcsileg sehogy sem fogadhatü el.
A NAV.-ról eddig még sosem derült ki még hasonló sem. Épp ezért találták ki az információs törvényt! Milyen baromság már az amit írtok, hogy a Big brother egyik zsebéből a másikba tette az infót??????
Tökéletes marhaság.
A NAV elvette azoktól a jogosulatlanul szerzett adatokat, akik vissza akartak élni vele, illetve nem tudták elmondani minek kell, hova tették???
Lehet , hogy a NAV-nál van, de nem hinném, hogy megtartják, hisz nekik semmi okuk infókat gyűjteni bárkiről is, kivéve, ha egy bíróság azt mondja, van itt pár ember akik után nyomozni kell. De mindenki ellen biztos nem! Azokat nem fogják visszaadni, hanem megsemmisítik, vagy odaadják annak aki jogos tulajdonosa, pl.: A blog szerzőjének Bonyai-nak.
Egyáltalán azt is honnan veszitek, hogy azokban a dossziékban bármi is van? Én jó esélyt látok rá, hogy rég elküldték USA-ba, és ott nyoma veszett. Ami itt maradt az meg lényegtelen.
Szóval tök szófosás itt napokon és bejegyzéseken keresztül filózni mindenféle összeesküvés elméleteken. Lassan majd jönnek ide a laposföld hívők meg az oltásellenesek is, kár fecsérelni erre.

Sandor Zsolt 2019.04.05. 18:15:30

Jó én nem akarok senkit sem basztatni a személyes problémáimmal és társadalmi szinten tudja itt minden igaz ember a mélyén hogy ha a kaja meg a játékok nem tetszenének, akkor mi a teendö. Öszintén remélem hogy az IJC jó sok Leah Reminis Videó és évtized után végre újra összejön a newyorki b.k. anyjával meg majd a kitagadott buzi öcsével is hogy megbeszéljék az emberiség ellenségeire és Sea Orgra is jellemzö kis gyerekek szexuális molesztálását. Tényleg szuper dolog, de itt elöször is idegen országogban elkövettet eszményi nagyságrendü erkölcstelenségekröl és sok száz trilliós lopásról sikkasztásokról van szó. na ezeket kéne valahogy a közösnek ledolgozni.a következö 2000 év folyamán.

Aleister Crowley 2019.04.05. 18:15:39

@Sandor Zsolt: @DaDPool: Nem, szerintem nyugodjunk meg. Úgyis vissza kap szépen mindenki mindent. A NAV kipostázza mindenkinek a foldereit és otthon majd nézegetheti mit írt róla az auditora.

Sanyi, te meg ne stresszelj. Itt a tavasz a hétvége. Menj ki egy kicsit a természetbe.

DaDPool 2019.04.05. 19:30:12

@Sandor Zsolt: sokáig gondolkoztam olvasván a megjegyzéseid, hogy ki is vagy te? Eleinte azt hittem, hogy egy "álruhás" Sci hívő (gyanú nem múlt el), de inkább úgy tűnik te az a fajta ember vagy aki ódákat zeng a világméretű összeesküvésekről, és a titkos igazságokról úgy, hogy semmivel sem támasztod alá azokat. Mondjuk ez speciel tipikuson Szcientológus hozzáállás. Csak mondod itt a nagy szavakat, tulajdonképpen kéretlenül szónokolsz a nagy büdös semmiről.
Lehet, hogy azt hiszed azért mert itt sok embert becsaptak és átvertek, akkor vevők erre a bullshit-re. Szerintem meg nem! Azzal, hogy a szemünkbe hinted itt a port, attól még itt mindenki látja a valóságot. És mi az? Az, hogy a Sci- féle elmezavarból ki lehet szabadulni, és önként! Ami azért fontos, mert a kiszabadulók mentális képességét erősen meghatározza ezt. Nem lehet őket már átverni, nem lehet őket becsapni.
Erre jössz TE! Aki elkezdi ugyanezt, és mindenféle baromságokat ide szórni, ráadásul zagyván, érthetetlenül, feltételezve, hogy minden szavadat értik. Pedig nem.
Csak elemezzük ki ezt az "értelmes" mondatodat : "Öszintén remélem hogy az IJC jó sok Leah Reminis Videó és évtized után végre újra összejön a newyorki b.k. anyjával meg majd a kitagadott buzi öcsével is hogy megbeszéljék az emberiség ellenségeire és Sea Orgra is jellemzö kis gyerekek szexuális molesztálását. "
Reméled, hogy az IJC.... -már itt fennakadtam (lehet tudatlanságom miatt, pedig sok mindent elolvastam itt), mi a tököm az az IJC???? Ha én aki már régóta olvasom ezt a blogot, és nem tudom eme rövidítés jelentését, akkor egy ide tévedő mezei olvasom , honnan a görcsből tudná mit takar? - Ergo érthetetlenül beszélsz. De folytassuk...
"jó sok Leah Reminis Videó és évtized után végre újra összejön a newyorki b.k. anyjával meg majd a kitagadott buzi öcsével" - na ez mit jelent? Miért hozod szóba ezt a videósorozatot, ami mondjuk a bloghoz illik, de az előtte írtakhoz semmikép. Kik azok a b.k. anyja? És ki a kitagadott buzi öccs? Egyáltalán miért kell ilyen vulgárisan fogalmaznod, valami feszkó van benned? Úgy állítod be magad, mintha kívülálló lennél, de közben feszül benned az indulat, és úgy kommentelsz, hogy káromkodsz. Ez mindenképp valami erős viszonyt takargathat ezzel a Sci témával kapcsolatban.
Lépjünk tovább...
"Tényleg szuper dolog, de itt elöször is idegen országogban elkövettet eszményi nagyságrendü erkölcstelenségekröl és sok száz trilliós lopásról sikkasztásokról van szó. na ezeket kéne valahogy a közösnek ledolgozni.a következö 2000 év folyamán. "
Mi a szuper dolog? Nem adsz rá magyarázatot? Netalán a gyerekmolesztálás, nem hinném, hogy erre gondoltál. Mit jelent az, hogy eszményi nagyságrendű erkölcstelenség? Ez inkább úgy hangzik, mintha oda akartál volna biggyeszteni egy hangzatos szót "eszményi", az erkölcstelenség sosem lesz eszményi!
Sok szár trilliós lopás?????? Na itt az összeesküvés elmélet. Honnan a f....mból veszed ezt. (már komolyan felhúzom magam ezen a sületlenségben összehantált idiómán). Hol ki, és mikor írtak erről, és egyáltalán kik loptak el száz trilliókat. Egyáltalán milyen pénznemben? Mert ha pengőben, akkor lehet csak pár forintnyi érték veszett el.
"ezeket kéne valahogy a közösnek ledolgozni.a következö 2000 év folyamán. " Mit kéne ledolgozni? És kinek? Megint megy a totális ködösítés és a semmitmondás.

Elloptak valamit, de nagyon és nagyon sokat. (Miből? Azt nem tudjuk) De a rohadékoknak meg kell fizetni érte! (Oké, de kik a rohadékok?)
Ezt a nyomorult szófosást be kéne fejezni, mert én biztos nem vagyok arra kiváncsi, hogy mi folyik ki a fejedből, ráadásul úgy, hogy sem a témához nem illik, sem semmi értelme nincsen. Nem mondasz ki értelmes dolgokat, nem okulunk belőle, csak egy újabb agyzsibbasztás.
Azt hiszem pont az ilyen agyzsibbasztásból van itt mindenkiknek elege.
Szép estét!

Sandor Zsolt 2019.04.05. 20:59:14

@DadPool
- Jó most te melyik érdekeltség nevében ügynökösködsz a bokrosban ? Ki egy antiszcientológus oldalon bóklászik és nem tudja mi az IJC az elég alulinformált a témában.
Hidd el nem neked való ez az összesküvéses téma. Egyszerüen túl veszélyes mert úgy 8 % az embertársainknak az egész létét a hazugságra és a napi bünözésre alapozta. Ezekre az igazság a vegytiszte méreg, mert ha kiderül a bundának bizony annyi.
Neked melyik összesküvéselmélet veszélezteti a hófehér bundád és zsibbasztja az agyad ? Szépen megmondtam hogy sci fi nem azért rossz mert a vele konkurens bünszervezetek jók.

DaDPool 2019.04.05. 22:29:19

@Sandor Zsolt: Én senki érdekében nem vagyok itt. Egyszerűen olvasó vagyok. Viszont nagyon nem szimpatikusak az afféle emberek , akik hantáznak, hitegetnek, összeesküvés elméleteket gyártanak (tények és alátámasztások nélkül), és mindazok akik ezt megfejelik valami önös érdekkel haszonszerzés céljából.
Megjegyzem, nem csak ezen az oldalon bóklászok, és valóban alulinformált vagyok, mert nem minden időmet töltöm itt. De látod, még mindig nem akarsz egyenes választ adni. Mi az IJC? Egy egyszerű leírás elég lett volna, de te ködben tartasz, hogy találgassak. Hát rákerestem a gugliban.
IJC? = International Journal of Cancer - erre gondolsz?
IJC? = IJC 120 Beltéri plakátpapír?
IJC? = IJC Jobs, munkaközvetítő?
...még fölsorolhatnék ide kb. 123 találatot, mire kiadja a Scientológia féle rövidítést. IJC | The Scientology Money Project
Ennyire egyszerű a válasz. Nem kell tudnom mindenről, de te se tegyél úgy mintha mindenki informált lenne. Ráadásul, ha jól emlékszem úgy kezdtél ide irni, mint aki szőrmentén ismeri a Sci-t. Hát nem úgy tűnik, mint aki csak itt ott olvasott volna róla. Ezért is van bennem a gyanú, hogy akár - mondom akár - egy Sci tag lehetsz, aki szimplán csak zavarkeltés miatt jöttél.
A másik - én nem vagyok nagy tudású, de azt megtanították nekem, ha elmegyek vendégségbe, nem kezdek ordenáré módon beszélni. Nem káromkodok, nem viselkedek úgy mintha én lennék ott aki az igazságot majd megmondja, és azt erős szavakkal kell tegyem. Miért is kell káromkodva kommentelni? Nincs időd átfogalmazni egy mondatot? Érzelmileg felzaklat, hogy ide valami baromságot kell írjál?
Természetesen nem az én dolgom ebben a blogban az etikett szabályokat érvényesíteni, de az egy általános szabály, hogy idegen helyen viselkedünk. Hacsak nem épp az a cél, hogy jót szétcsesszük az egészet. Bonyai-t azt hiszem pont te vontad felelősségre, hogy törölte a hsz-det. Én töröltem volna a többit is amiben nem tudsz egy társaságban normálisan megszólalni/írni. Vagy megtanulod, vagy odébbállsz olyan helyre, ahol soronként írnak ilyeneket. Ott meg úgysem tűnik fel, és jónapot!
Én ebben a blogban vagy azért nem olvastam még ilyen megnyilvánulásokat, mert nem olvastam mindet, vagy egyszerűen nem volt rá még precedens.
Visszatérve a mondataidra, folytatnám az elemzését.
Megint előjössz egy oltári nagy baromsággal. " 8 % az embertársainknak az egész létét a hazugságra és a napi bünözésre alapozta." , honnan veszed ezeket az adatokat? Alá tudod támasztani bármiféle statisztikával (persze ne Sci statokkal, mert azok mindig magasra törnek) Mert a hivatalos adatok szerint még a legnépszerűbb rablási elkövetés is ezrelékben lehet mérni. Kb. minden 1000 lakosra csak 1 jut. Ráadásul ez csökkenő tendencián van, és a kevésbé népszerű bűncselekmények még kisebb rátában mozognak. Akár 10000-50000-ed részen. Szóval nem tudom milyen kútfőből veszed a 8%-ot, vagy esetleg rossz helyen laksz? Esetleg a Sci központjában? Mert mondjuk ott a rablás 120 %-on pörög. (Ez csak vicc volt).
Szóval megint csak jössz a ködfelhővel, hinted az igét, mintha igazság lenne, de egyre jobban vagyok meggyőzve arról, hogy te egy oltári nagy kamu vagy az összeesküvéses mondataiddal.
A végére : "Szépen megmondtam hogy sci fi nem azért rossz mert a vele konkurens bünszervezetek jók. " Már elnézést , de a Sci-fi nem egy szervezet. Hanem egy irodalmi műfaj, akkor hogy lehet vele konkurens egy bűnszervezet. A Sci-fi-vel max egy hasonló irodalmi műfaj lehet konkurens. Értelmetlen zagyvaság!
Egyre nagyobb baromságokat írsz.

Sandor Zsolt 2019.04.06. 01:56:27

@DaDPool

Jó na nyugodjunk le! Èn a SZENTÈLETÜ(!!!) Sanyesz Atya vagyok. Hidd el hogy nem szeretnélek meggyözni az igazságomról. Repkedjél nyugodtan azon a labdán az ürben. Ki nem szarja le. Ja van egy kis közöm a scihez. Ha más nem akkor egy már vagy a fél életemel egyenlö idötartalmü nagy marakodás. Mondjuk 24 év nem kevés idö. Èn már sajnos aligha fogok szabadulni a sci gyürüjéböl mig vagy nem lesz teljessen megsemmisitve vagy abba nem hagyják velem a szarakodást.
Az IJC az a International Justice Chief röviditése mely nemzetközi igazságügyi fönököt jelent. A fazon egy olyan LAban élö lény, mely a Világ legnagyobb erkölcsi fertöje közepén él és a szcientológia egyházon belül ö mondja meg világszerte hogy ki szerinte a gonosz és valahogy nem akar erröl leszokni. Majd csak találunk valami kompromisszumot.
Ès ne húzd fel túlságossan magad, hanem örülj hogy nem ténylegessen akarom neked bizonygatni az elméleteimet.

Bgisi 2019.04.06. 08:36:43

www.facebook.com/142471979132474/posts/2314799271899723/

Mindig elcsodálkozok, hogy a szcientológiában miért arra kapnak kitüntetést, ha nagy adományokat adnak. Tulajdonképpen a tagok saját maguknak veszik meg ezeket a díjakat, nem pedig elérik a jóságukkal, becsületükkel vagy önfeláldozásukkal. Pénz = kitüntetés. Hát nem érdekes? Tiszta Mátrix, csak most nem Neónak mondjuk hogy ébredjen fel, hanem az IRS-nek (és a józan észnek).

DaDPool 2019.04.06. 09:38:47

@Sandor Zsolt: na látod, csak ki lehet csikarni belőled egy olyan választ ami érthető és korrekt. Nem lengi körbe semmiféle ködösítés, vagy sejtés, hogy vajon mi is lehet az! Sokkal hihetőbb lennél, ha mindig ezt csinálnád.
Lehet, hogy pár embernek ez itt bejön, de én úgy vélem a többséget már idegesíti az effajta szóhintés.
Hogy miért?
A legjobb tudásom szerint a Sci-nek ez az alapja. Megmentjük a világot! Clear lesz. - oké tegyük, de hogy? - te azzal ne törődj, add a pénzed és majd lesz valahogy.
Szóval nekem ez nem jön be, meg a már korábban említett semmivel alátámasztott statok rémképek. A Sci biztos felmutat majd olyan táblázatot amely szerint már 12 milliárd Sci tag van, és mindenki más hazudik. Persze bárki ki tud találni ilyen statot bemondásra, de nem kéne.
Ez az oldal ha jól látom azért jött létre, hogy támogatást és segítséget egyben megértést nyújtson azoknak akik ki akarnak szabadulni, vagy már kiszabadultak ebből. Most erre kiderül itt is ez megy, ugyanaz a porhintés. Mennyire teszi hitelessé ezt a blogot, még ha komment részlegben fejtődik ki ez?
Pont ennek nincs itt a helye. Biztos van olyan facebook csoport ahol e félékkel foglalkoznak.
Persze Bonyai megtűri, mert gondolom attól fél, ha törli a kommentet akkor még több támadás éri, hogy nem bírja a kritikát. Pedig csak rendet kell vágni, és határozott irányvonalat adni. Ez az ő blogja, majd ő eldönti.
Azt is figyelembe kéne venni, az ilyesfajta hozzászólásoknál, hogy azért olvassák ezt kívülállók is. Mint én, és sokan mások. Mondjuk akik sok rosszat hallottak a Sci-ről, de úgy vannak vele, utána kell járni, mert messziről jött ember bármit mond. Persze a blogtartalom egyértelmű, nem is ezzel van a gond. De nehéz eligazodni ha ilyenek vannak benne. Laci huszár is jobb volt, amíg volt itt, mert egyértelművé tette ő hová tartozik, és kiismerhette az ember. A maga nemében tiszta volt a szándéka, még ha nem is szerették azt a szándékot.
De egy ilyen ködbe burkolózó szándék, amit itt képviseltél, mindenképp aggasztó. Érthetetlen fogalmazások, sokszor szerintem magad sem értetted mit írtál, csak jól hangzott pár szó egymás után. A mondat elemzésekre nem válaszoltál, és csak 1 kérdésre kaptam választ - IJC - ami ráadásul a google szerint nem is az. Most hogy higgyem el neked, hogy amit oda írtál az az igazi tartalom, amikor már előtte habókoltál össze-vissza. Hogy tartsam elfogadhatónak bármely mondatodat (ami tartalmaz értelmet), ha még a magyarázat sem stimmel? Mi van, ha valaki rád cáfol? Én nem vagyok bennfentes, hogy erre válaszoljak.
De majd döntsétek el.

DaDPool 2019.04.06. 09:45:41

@Bgisi: én úgy gondolom azért kapnak kitüntetést a pénzért, mert semmi mást nem tudnak felmutatni. Semmit nem értek el,akkor mit is díjazzanak? Ez egyfajta önfelismerés.
Ja , hogy befolyt egy vagonnyi pénz....ahhha....akkor adjunk egy díjat neki.

Mellékes - én azt várom, hogy David Miscavige-ről kijöjjön valami leleplező irodalom, vagy film. Na az biztos érdekes lenne. Hogy vette át a hatalmat, hogy győzte meg Hubbardot, hogy ő a legjobb?

ipartelep · http://ipartelep.blog.hu 2019.04.06. 10:25:23

A kommentelőkkel nem nagyon érdemes foglalkozni. Már olyan értelemben, hogy azt találgassa az ember, hogy miért írnak akkora sületlenségeket, értelmetlen hablatyokat, mint amekkorákat írnak. Ők ilyenek... Ahogy én tippelem, a többségük valószínűleg kiugrott/kirúgott szcientológus, és hát, hogy úgy mondjam, a múlt árnyéka még erőteljesen rájuk vetül, legalábbis a nagyobb részükre.

Én mindenféle vallástól több fényévnyi messzeségben vagyok, tudatos materialista lévén (még a filozófiai idealizmust is elutasítom, nem ám az isten- és egyéb habókos hiteket), ezért ez a téma csak - hogy úgy mondjam - ismeretelméleti, és kisebb részben pszichológiai szempontból érdekel. A pszichológiai motivációk persze eléggé nyilvánvalóak - mármint a hívők lehetséges motivációi: tartozni vágyás valahova, jobbítás, stb. Az ismeretelmélet az kicsit érdekesebb: miféle igazolásai vannak egy ránézésre is képtelen hülyeségnek? Jó persze, tudom, a szcientológiánál a vallás csak egy álca, a transzcendens elemek egyáltalán nincsenek is előtérben, a lényeg az üzlet. De azért ennek a hitnek is van egy markáns idealista alapja, nevezetesen ugye az anyagtalan lélekben való hit - ez a hit, legyen az istenhívő, vagy nem istenes vallás (mint pl. a buddhizmus), minden vallásban benne van. Szóval érdekes kérdés, hogy értelmes ember hogyan hihet egy ekkora ökörségben, ami kapásból is annak látszik, ráadásul az is nyilvánvaló hogy akkora orbitális átverés, amelyre még maga Tribuszerné is nagyot csettintene, hogy "ügyes".
De nem elemzem tovább ezt. Inkább egy technikai kérdésem lenne, főleg a tocsik-gazdához: ugye írtad, hogy a szcientológusoknak nem ajánlott (enyhén szólva) a külvilág szerintük "elnyomó" véleményeit olvasgatni, hogy amikor mégis ilyet tesznek, és ezek az auditálásokon (vagy mi a fenéken) kiderülnek, akkor büntetésekor számíthatnak, az visszaveti őket a "karrierjükben", stb. Akkor hogy lehet az, hogy mégis van néhány szemmel láthatóan gyakorló szcientológus, aki nem hogy olvassa ezt a fórumot is, de még ír is ide? Igaz, hogy vitázva (már amennyiben ez vitának tekinthető - persze szerintem nem az), de mégiscsak kapcsolatba lép az ellenséggel. Nekik szabad? Vagy ők nem fogják meggyónni? Vagy őket már nem büntetik meg emiatt? Csak te voltál olyan szerencsétlen, hogy bármilyen kis kihágást követtél el, máris rommá büntettek, pedig már igen előrehaladott voltál a szci-hierarchiában?

Sandor Zsolt 2019.04.06. 11:05:31

@DaDPool

Hidd el hogy amit az IJCröl mondtam szin igaz. Egy LAi nemzetközi Terrorbáró ki ha kritizálod a szcientológiát több ezer kisebb fanatikus terroristát heccelhet a nyakadra hogy tönkretegyék az életed. Leginkább Szadamra hasonlitanám.
Látod ilyen elmebeteget csinál a szcientológia mint én kik nem hajlandóak elhajtatni magukat rabszolgának. Most én szeretnék velük gondolatrendörséget, nagytestvért, Orvell 1984 et és az Agyvámpirt játszani. Már az is bün ha rosszat gondolnak rólam. Ùgyhogy ne húzd fel magad, mert a jó munka lelki áldozatokkal jár. Fel a fejjel légy vidám :D

Laci12 2019.04.06. 11:59:10

@ipartelep: @Sandor Zsolt: @DaDPool:
A "tocsik-gazda" talán önszánból csinálja ezt a blogot? Vagy az alapítványán keresztül gyűjtött adományokért? Ó milyen megható!

És a kárörvendés kampány, mely a bírósági ítélet bejelentése után kapott szárnyra is csak 1 napig tartott. És már visszatértetek a megszokott rutinhoz, és a hozzászólók elkezdték újra cikizni, piszkálgatni és legyalazni egymást.

Ti most komolyan azt gondoljátok, hogy ez a 40 millió Ft akkora érvágást okoz? Ennek azóta a többszörösét beszedtük támogatásként. Sőt ez még tovább erősíti az összetartást köztünk.
Vagy esetleg az adatvédelmi törvényt olyan nehéz betartani?

Nincs nekünk semmi problémánk az adatvédelmi törvénnyel.

Sokkal nagyobb örömet okoz részese lenni egy projektnek vagy egy csoportnak és együtt valamit építeni, mint csak másokat akik ezt teszik nézni és kritizálni.

Aleister Crowley 2019.04.06. 12:19:13

@Sandor Zsolt: @DaDPool:
Hey, Sanyi tetszik a komment!

IJc?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Canadian_Jewish_Congress#Post–World_War_II

Csak nem a Bromfman családhoz vezetnek el a szálak?

Csak kérdezem.

Sandor Zsolt 2019.04.06. 12:53:15

@Laci

Mondtam Laci hogy nem a körzeti biróság meg a helyi örszoba itt a döntéshozó. Tudom én az hogy ez az adatvédelmi törvény meg a 40 millió forint büntetés egy kurva nagy semmi. Az összeg nem nagy a törvényt meg meg lehet kerülni, de a demokráciát már nem. Szerintem Bónyai meg az ezeregy másik le fogja rágni a seggeteket. Mert elöször is az új tagok ezen meg még egy pár oldalon fognak informálódni mi is az a szcientológia. Demokrácia van és én nem fogok tenni semmit ez ellen. Gyakorlatilag én kiszállok itt a játékból. Nézd! Itt a rendszerváltás óta árulják a mindenféle ezoterikát, de azért egyik ilyen ezoterikus személynek vagy/és szervezetnek sincs valami titkosszolgálata mely megnézve az OSA irányvonalakat bizony nagyon komolyan károsithatnák azokat kiknek más a véleményük. Az OZának az irányvonalai nagyon, nagyon durvák és csak egy valós eröszakszervezet tagjai ellen mint föleg a sereg nem lennének hatásosak. Èn megmondtam már hogy inkább a 2Dékel szeretném intézni az ügyet az helyett hogy a hülyékkel háborúzzak. Mindenesetre kurvára zavarnak valami diktátorok mit a CJC, IJC meg a Dávid kik mindég valami rosszat gondolnak rólam. Jó ha velem továbbra is agresszivoskodni próbálnak akkor majd kiötlök valamit hogy ne úgy legyen ahogy van.

Sandor Zsolt 2019.04.06. 12:57:19

@Aleister Crowley

Nem tudom de megnézve e Világ tényeit nagy szarban vagyonk te$ó. Èn már itt helyben a pokolban érzem magamat. Megszülettem és akármit csinálnék meg fogok halni. èrdekes téma...

DaDPool 2019.04.06. 16:02:16

@Sandor Zsolt: látom te nem fogod feladni ezt, és nem érzékeled mennyire káros amiket írsz.
De térjünk a lényegre .-
A világ melyik tényeit nézted meg? Miből következtettél arra, hogy "szarban" vagyunk? Szeretném én is tudni, mint ennek a létnek az egyik szereplője és hogy ne legyek a híres varázsló a "Nefossámán",
A pokollal egyet tudok érteni, mert egyes valláskutatók szerint a biblia nem ír igazi pokolról, tehát akkor csak is a földi élet lehet a pokol.
Miért lenne érdekes téma, hogy megszületsz és meghalsz? Eddig több ezer trilliárd élőlény tette ugyanezt, szerintem rohadt unalmas téma. Ha azt említenéd meg, hogy létezik egy lény a földön, akinek végtelen ciklusú reprodukciója van, na az érdekes téma lenne. Nem is beszélve Jézus feltámadásának esetéről. Bár az is elcsépelt. Így marad ez : Turritopsis nutricula - keress rá!

Sandor Zsolt 2019.04.06. 16:43:05

@DaDPoll. Most
beletévedtél tányleg olyan dolgokba mikbe gójnak/wógnak nem kéne...

DaDPool 2019.04.06. 17:06:17

@Sandor Zsolt: mivel semmiféle konkrét infót nem adsz, honnan kellett volna tudnom, hogy olyanba ütöm az orrom, amibe nem kéne.
Akkor én kívülálló vagyok, ha jól értelmezlek? (Kissé diszkriminatív, és kirekesztő .... bár fogalmunk sincs miről beszélsz megint.)
Akkor viszont te bent vagy. Tényleg bennfentes vagy? Legalább lássunk tisztán veled kapcsolatban. Ki kéretlenül hinti az igét. Szóljon mi az igazság? Remélem nem megint egy idepukkantott ködfelhő lesz.

Aleister Crowley 2019.04.06. 18:52:34

@Sandor Zsolt: @DaDPool: Ha már szekták, és ha már CJC és a Bronfman család.

Van itt egy kis csemege nektek az Ortega blogjáról:

tonyortega.org/2019/03/27/nxivm-chaos-clare-bronfman-faints-after-judge-brings-up-michael-avenatti/

Nem csak a szcientológiával hanem a NXIVM névre hallgató szektával is szoros kapcsolatba hozható a család.

Önkéntes női rabszolgákat gyűjtenek és őket felhasználva szervezik be újabb áldozataikat.

tonyortega.org/2019/03/27/nxivm-chaos-clare-bronfman-faints-after-judge-brings-up-michael-avenatti/

1998 ban Executive Success Programs -ként indult, akár csak a Kasza Tomiék:-))) üzleti tanácsadó programja. Keith Raniere alapitót egy éve tartóztatták le nemi kereskedelem és kényszerítés vádjával.

Érdekes módon túl sok a hasonlóság van a NXIVM és a Szcientológia egyház közt, működésükben, stb.
www.reasoned.life/2018/03/nxivm-parallels-to-scientology/

Lehetséges, hogy ugyan az az üzleti kör a tulajdonos?

Sandor Zsolt 2019.04.06. 21:02:58

@DaDPool Te nekem nagyon gyanús vagy hogy valami elnyomó szervezetnek kémkedsz. Kik ezek a társadalomszomoritók ?

Sandor Zsolt 2019.04.06. 21:55:49

@ Aleister Crowley

Ne má hogy a CJC azonos legyen valami kanadai zsidó kongresszussal XD

Sandor Zsolt 2019.04.07. 02:04:09

@ipartelep

"A kommentelőkkel nem nagyon érdemes foglalkozni"

Igy van! Sok a hablaty. Tudod például hogy ott ahol az a rengeteg mühold és a nemzetközi ürállomás kering az a thermoszféra ahol 1000-2000°C uralkodik és hogy ezek a müholdaknak a burka egy aluminium ötvözetböl készült ? Tudod hogy az aluminium 667°Cén olvad? Tudod hogy Nap fénye, energiája 150 millió kilómétert tesz meg légüres térben mÌg eléri a Földet ? Tudod e hány száz milliárdba került a Föld népének csak az ürprogram story ? Szóval materialistául is hablatyolhatunk. Oszt van itt jó sok materialista téma. Mindenesetre ha a hablatyolásba sikerülne együtmüködni akkor az ürbolygó story gondolatbálványa is gyorsan haza lenne rakva és mindjárt mehetnének a NÀZÀsok Egyiptomba rézvésövel peramist épiteni. :)

Damiel 2019.04.07. 07:31:46

@Laci12:
Laci! Ez itt nem a hubbard szülinapi ünnepség nagy bejelentések rovata...

Szerintem senkinek nem volt kétsége, hogy azt a rongyos 40 milliót összetarháljátok, eddig is ezt tettétek, hisz nincs más választásotok. Az a bevétel, amit a "szolgáltatásért" kaptok az megy az USA-ba, a többi meg hideg vízre is alig elég. Így minden másra csak kéregettek.

Nincs gondotok az adatvédelmi törvénnyel??? Akkor mi a francért költöttetek milliókat ügyvédekre, akkor mi a francot kerestek nálatok a rendőrök, miért tütntetgettek?

Az a nagy dolog, amit pedig ti együtt építetek, az nem létezik. Kicsit olyan, mint a magos Déva vára. 30 év után is pár száz fős gittegylet vagytok a teljes társadalmi jelentéktelenséggel. Vagy tévedek? Évtizedek óta "klír" az ország? A kötelező évi négy világméretű áttörés után emberek tízezrei tapossák egymást az org bejáratánál?
Ugyan már Laci! Ennyire nehéz konfrontálni a nyilvánvalóval? Épp ezért nem haladtok sehova, mert egy hazug PR kondíciót kezelgettek és nem a valóságot...

DaDPool 2019.04.07. 08:51:15

@Sandor Zsolt: Sorolj fel random 6 ilyen szervezetet, majd egyre bökjél rá...az lesz az! A te világodban.

DaDPool 2019.04.07. 08:52:39

Bár itt tartanánk, ahogy ez a videóriport is bemutatja. Érdemes megnézni ez Magyarországi történet, és sokban hasonlít a Sci pénztarhálási rendszeréhez.
www.youtube.com/watch?v=M32sUHBSGWA

Gyaloghuszár 2019.04.07. 10:38:21

@Laci12: Így van, a hívőknek csak némi tarhálós bohócműsor az orgban, kellemes borzongás, hogy támadják az egyházat, a fehér szakállas hakni sztár meg majd máshol tolja, hogy "még sosem győztek a zegyház ellen jogi alapon". És minden rendben megint.
Igaz, ez még az eredeti eljárás lezárása volt, aminek ítélete után foglaltak le újabb anyagokat az orgotokban nem? Gondolom ott már fel sem merülhetett a GDPR-ban rögzített adatkezelési kötelezettségek megszegése. Így biztos nem indul újabb eljárás az előírások sorozatos megszegése miatt. És elkerülhető lesz a GDPR szerint kiszabott bírság. Ha meg nem, Dávid tuti zaciba vág a kedvetekért ezt-azt. Tetves 20 millió EUR nem oszt nem szoroz. Minek itt pánikolnotok...
És még egy apró tévedés - én még mindig örülök annak, hogy győzött az igazság az ármánykodó, vastagon fizetett ügyvédeitek befolyása ellenére.

Sandor Zsolt 2019.04.07. 11:58:39

@DaDPool

"Sorolj fel random 6 ilyen szervezetet, majd egyre bökjél rá...az lesz az! A te világodban."

Ha megmondom az igazat akkor a Boko Haramra gondolok. Hát az egy nagyon frankó kis szervezet lenne a szcientológia és minden más agymosott hatásos kezelésére. Ott tényleg már arra mennek hogy minden nemü könyv elolvasása bün. Mig csak a Korán olvasgatását kéne betiltani náluk és akkor tényleg indulhatna a frankó kis buli, vagyis hogy csak az az érvényes amit a fönök megmond. Ezzel tényleg lehetne az IJCét, CJCét,az RTCét meg a 45 kilós Sea Orgosokat ellenségeskedö agyát hatásossan kezelni. Vallásnak meg majd ki lenne rakva valami fabábú meg lenne egy pár nagyon kevés pap is ki mindenféle baromságokat elmesél. Meg Afrika is egy szuper Kontinens lenne a vezeklésre, hiszen a 400 év alatt vagy 40 millió négert hajtottak el a britek szörnyü rabszolgaságba. Szökni sem nagyon lehetne mert ki fehér nem messzire jutna. Csak egy jó kis ötlet volt a rabszolgatartás megtorolására.

Sandor Zsolt 2019.04.07. 12:41:11

@DaDPool

Elnézést hogy egy kicsit beradikálosodtam de tényleg egyes Sea Orgosokra és szcientológusokra csak egy ilyen afrikai kiképzö tábort tartanék a megfelelö etikus megoldásnak. Nekem is vannak hibáim és ezeket csak ilyen körülmények között lehet orvosolni.

egytucatLevelibéka 2019.04.07. 21:15:28

@Laci12:
Jó kijelentés Laci!
A pénzt ti be szeditek, nem megtermelitek. Nulla cserét adatok érte.
Ezért ragadt erre a tevékenységre a tarhálás gúnynév.
Tudsz olyan LRH referenciát, amely ezt megengedi? Én tudok olyat amelyik ezt tiltja. Néhányan úgy jutottunk ki az SCN álságos csapdájából, hogy az ilyen ellentmondásoknál nem fogadtuk el a balfasz megmagyarázásokat, igazolásokat. Hány ember dolgozott fordítóként éveken át LRH anyagokon zéró cseréjét? És közben megy a jutalék felfelé minden eladott légypiszokért.
Ebben te nem látsz ellentmondást, cserétlenséget?

egytucatLevelibéka 2019.04.07. 21:22:12

Ref!
Jól tetted, hogy panaszt tettél.

free spirit 2019.04.07. 21:46:12

@Laci12:
No, megint megmondtad a tutit. :D Hasra is estem ettől a fantasztikus hírtől, hogy máris összetarháltátok a büntire valót. Nem tétlenkedtetek, mit ne mondjak. :D Mondjuk az más kérdés, hogy szerintem szánalmas az egész attrakciótok. :D Attól meg pláne elaléltam, hogy ti valamit építetek. Pontosan mi az a valami? :D

norbert79 2019.04.07. 22:48:55

Estét... Megvallom jól esett kicsit a háttérbe vonulni. Voltak olyan hozzászólások, ahol azt nem tudtam eldönteni, hogy én kaptam stroke-ot, vagy nagyon másképp pörög agyunk... Mindenesetre érdekesek a reakciók :-)

Sandor Zsolt 2019.04.08. 01:11:57

@norbert79

Hidd el számomra is vannak nagyon durva dolgok. Például engem kurvára zavarnak azok az európai/nyugati civillizáció nyakára szabaditott az egészséges szexualitást gátló eszközök, melyek rövidessen a civillizációnk végét fogják jelenteni. Az én esetem is ott lett elbaszva hogy betették a török migráncsot esetfelügyelönek. Valahogy a nemzetközi etikáról valami olyan internetes hobbi öngyilkos blogozók jutnak eszembe kik húzgálják a nyakukon a hurkot és a cimboráikal azon versenyeznek hogy ki jut közülük közelebb a halálhoz. Öszintén remélem hogy ezúttal tényleg bejött a nemzetközi etikának meg az RTCének a nagy megboldogulás és már nem kell szekálni a jó népet, mert hogy hátha majd valaki jól eltapossa öket valaki mint egy férget.
@Laci12
Te meg folyathatnál ide a blogolóknak egy kis havi járulékot. Szerinted az elnyomás a nagy Tetány az Ègböl eléd pottyant ingyenes ajándéka ? Ne parazitálj itt nekem. Látod én belementem a játékotokba!Remélem majd egyszer a kényszermunkatáborban jól megháláljátok hogy ennyit törödünk a bünös hajlamaitokkal :(

Aleister Crowley 2019.04.08. 12:18:10

@norbert79: @Sandor Zsolt: @DaDPool: Van itt egy másik érdekes szekta. Ezek még komolyabban nyomják, mint a sciopátiasok.

youtu.be/dVlvtKHw1qc

Érdemes megnézni a rángatozó tagokat és a többieket, akik mindezt áhítattal tűrik.

Gyaloghuszár 2019.04.08. 13:19:11

@Aleister Crowley: Sok évvel ezelőtt ismertem egy nagyon tehetséges bölcsész hallgatót, aki fejébe vette, hogy kutatni fogja a "kisegyházakat", magyarán szektákat. Volt mindenfélénél, szcigók, rózsakeresztesek, hitgyülisek, stb. A terv az volt, hogy bemegy és majd jól megnézi magának cinikusan ezt a hitgyülis cirkuszt. De máshogy sült el. Azt mesélte, hogy nem tudja hogy miért, de a "szent szellem" nem kérdezett, csak jött - a végén azt vette észre, hogy át ugrálta és énekelte az egészet. Nyilván, ettől az élménytől ő nem lett "gyülis", de egészen átértékelte a véleményét mind a hitközösségekről, mind a tömegpszichózisról, mind a hívekről. Sajnos nem tudok róla, hogy valaha is befejezte és kiértékelte a kutatását. Igazából akkor kezdett érdekelni engem ez az egész.

Aleister Crowley 2019.04.08. 14:06:53

@Gyaloghuszár: Tudom, katarzisa volt. Ismerős!!! Egy kedves barátom D. Sándor - közismert személy, jó darabig prominens tagjuk volt. Kiközösítették! Üzleti kapcsolatban álltam vele és sokat mesélt. Miután hit törött lett rászálltak - a sciók által jól ismert hírhedt FairGame policy -t meglehetősen hatékonyan alkalmazták rajta. Egyszerűen fogalmazva üzletileg elhitelesítették és anyagilag tönkretették. Mentális sérüléseket szenvedett. 1989 óta ismerem. Sanyi többé már nem a régi.

gondolatjelek.wordpress.com/2013/10/29/vilagraszolo-botrany-megdobbento-riport-a-hit-gyulekezetenek-igazi-arca/

Itt egy névtelen riport, csak hogy lássátok, hogy a kapcsolat megszakítás, kilépés utáni üldöztetés-tönkretétel, családok szétszakítása, pénzszivattyú, adatgyűjtés és azzal történő visszaélés, amerikai pénzügyi tranzakciók, stb...mind fellelhetők itt is. Hangsúlyozóm NEM kispályás kivitelben.

Gyaloghuszár 2019.04.08. 14:55:55

Imakommandó - ez mekkora :-D
Most már értem, hogy rabolhatta ki az országot egy parlamentbe éppen bejutott törpe párt. Máskor, máshol, máshogy 5% támogatottság nem ad gazdasági minisztert, belügyminisztert meg főpolgármestert.

Gyaloghuszár 2019.04.08. 15:09:17

@Aleister Crowley: Most értem a cikk végére - ez nagyon brutális.
A sorozatosság, felépítettség, szervezettség azt mutatja, hogy a vegzálásra bevett gyakorlatuk van, beleértve a konkrét fizikai erőszakot is. Ezek a szerencsétlen szcimbik csak jegyzetelhetik a módszereket, a lelki és jogi terrorjuk sehol sincs a moszadot idéző eljárással szemben. A volt gyüliseknek nincs semmilyen szervezetük?

Sandor Zsolt 2019.04.08. 16:35:24

@Aleister Crowley

Ismerem hirböl a $anyeszt meg a hitgyülit. Nem kétlem hogy ha a tömegekhez hüséges rendörség egýltalán létezne akkor Sanyeszt is egész úton ütlegelve szállitaná be a legközelebbi (f)egyházba. Èrdekes hogy az egyháztól csak egy betüre van a fegyház. Tényleg kéne valamit csinálni ezzel az egyházas törvénnyel. Legalább azt törvénybehozni hogy ha valaki nem igazat mond akkor mindég a képernyö vagy a papirlap felsö jobb sarkába oda kéne kisbetükkel irni hogy "ez csak egy mese".
Meg jó lenne ha már a törvény tiltaná a tekintélyekkel való üzletelést és minden a nevükben véghez vitt büntettet. Szóval a zsidókeresztény hit Jézusa egyáltaláni létezése bizonyitására kéne legalább egy kibaszott anyakönyvi kivonat, de legfontosabb lenne az a 12 Apostol kinek egy része állitólag látta. Természetessen a apostoloknak e részének kurvára nagy haverságban, kéne hogy velem legyen, hogy azt tudja sikeresebben állitani hogy ö vagy 2000 ével ezelött tényleg ott volt az ókori Galileában, tényleg látta Jézust, meg azt is tudja mit mondott. Èn meg azt orditanám neki "Te$ó! De mi nem abban a kibaszott ókorban meg Galileában vagyok baszki!" Na hasonló érvényes Habardra is annak ellenére hogy lehet hogy tényleg azt mondta hogy a fö vallási tétel a "lopjuk meg az embereket".

Sandor Zsolt 2019.04.08. 16:37:22

@Gyaloghuszát

"A volt gyüliseknek nincs semmilyen szervezetük?"

A gyülisek a pszihiáterekkel vannak szervezkedve...

Aleister Crowley 2019.04.08. 16:59:31

@Aleister Crowley: @Gyaloghuszár: "A volt gyüliseknek nincs semmilyen szervezetük?" Szervezetük, nem tudok róla. Van egy inaktívnak tűnő lejárató blog melyre nyitottak 8 pro-gyüli blogot.

tevhitgyulekezete.blog.hu/?utm_medium=lista&utm_campaign=bloghu_cimlap&utm_source=keres%C3%A9si%20tal%C3%A1latok

Youtub-on nehány elszórt komment.

Sanyi, amikor szóba hozta a témát röviden, megfigyelhetően parázott, előttem is, pedig siheder kora óta ismerem. Legtöbben akiket kiközösítettek, és a “nagykenetű testvér” közelében voltak és tudtak a viselt dolgaikról (ahogy Péter tudott az OTLben történtekről), elmentek az országból. Mivel tudjuk, hogy a jelenlegi prominens szekta-tagok közt magas politikai és nemzetbiztonsági kapcsolattal rendelkező személyek vannak, a hazai pályán nem tartanám túl bölcs dolognak bármilyen contra-szervezet létrehozását. Amerikában ez meg nem érdekel senkit.

És az igazán rémisztő benne, ha megnézed a terjeszkedésük statisztikáit. (nem Scio-féle hamis számok amit amúgy sem vernek nagy dobra.) 1979ben maroknyi felekezetként indultak, 1989 után hivatalossá váltak, 2000 után exponenciális növekedésbe kezdtek, és az utóbbi pár évben is növekedett a számuk.
Mára 4. legnagyobb egyház Magyarországon.

Néz meg az utolsó riport kérdésre adott választ. A gyűléseken felállított zászlók sorrendjéből egyértelművé válik honnan jön az irányítás.
süti beállítások módosítása