Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Leah Reminivel és Mike Rinderrel beszélgettem a szcientológia elleni hatósági fellépésekről

2023. december 17. - Reformer

Meghívást kaptam Mike Rinder és Leah Remini podcastjába, ahol a nemrég vádemeléssel végződött magyarországi NAV-vizsgálatról, a 2017-es igen sikeres adatvédelmi hatósági fellépésről, illetve a szcientológia adómentességéről beszélgettünk.

Annyit őszintén remélek, hogy ez a magyar recept ötleteket adhat az európai ex-szcientológusoknak és szcientológiaellenes aktivistáknak, és az EU többi tagországában is hasonló hatósági eljárások indulnak meg.

Ugyanazok a problémák és a működési minta külföldön is, az uniós országok jogrendszere hasonlít a miénkre, szóval lenne értelme az ottani érintetteknek is panaszt tenni is a jogsértő tevékenységek kivizsgálása érdekében, és a megfelelő adatvédelmi és az adózási kérdéseket feltenni az ottani hatóságoknak.

Itt lehet megnézni az angol nyelvű beszélgetést:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3718283115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása