Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Nagyon szeretnék eladni a Puskin u. 4-et

2015. szeptember 03. - Reformer

Az öt évvel ezelőtt meggondolatlanul megvásárolt Budapest VIII. Puskin u. 4. nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket (sőt azóta már vettek helyette egy másikat), így most próbálnak tőle megszabadulni.

Akit érdekel a Puskin utcai épület megvásárlásának háttere, a témához kapcsolódó régebbi bejegyzésekből tud tájékozódni:

Öt év tart a "van székház, de mégsincs" állapot: 1. rész, 2. rész.

2013-ra egyértelművé vált számukra is, hogy a "világ legjobb szervezői és menedzserei" katasztrofálisan rossz döntést hoztak és kidobtak az ablakon több száz millió forintot.

Ezért az addig összekalapozott felújítási pénzből + újabb adományokból megvették kb. 1,1 milliárdért a Budapest XIII. Váci út 169. alatti épületet, szemben a Duna Plázával.

Kb. 1-2 héttel ezelőtt állítólag összejött a pénz annak a felújítására (valószínűleg úgy, hogy a Puskin épület eladását kész ténynek veszik).

Nem kellett sokat várni, és megérkezett a buzdító videó - indul a Puskin u. 4. kiürítése és optikai tuningja!

Íme:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr307757542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTS level III. 2015.09.04. 00:21:03

Budapesten mindössze kétféle kelendő ingatlantípus létezik a "nem lakás" kategóriában: az irodaház meg az üzlethelyiség. :)
Kíváncsi vagyok, hogy ezt a lerobbant, elhanyagolt szarhalmazt ki fogja megvásárolni az amúgy is túltelített piacon.

PTS level III. 2015.09.04. 00:37:30

Attól tartok, hogy a fűkasza meg a sarló kevés lesz... Sebaj, az ideális org projekt mellett lesz egy újabb nyomós érvük az adománygyűjtésre az épület - Reformer szavaival élve - optikai tuningjához. :)
Szegénykéim! Már előre sajnálom őket. Hány pénztarháló rendezvénysorozaton kell majd részt venniük, mire összejön a pénz a Puskin utcai trágyadomb rendbetételére?

fenyőgerenda 2015.09.04. 22:26:14

Én még mindig a nagy bejelentésre várok...csak várok...:)

Amúgy...elég szerencsétlenek ezek a fentiek alapján is beigazolódott már megint. Az lenne a meglepő, ha végre valamit értelmesen csinálnának...:D

PTS level III. 2015.09.04. 23:58:20

@fenyőgerenda:

Értelmes szcientológus? Na de kérlek! :D
Ha így folytatják, sose találkoznak Ronnal a Kettes Számú Célponton. ;)
süti beállítások módosítása