Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Sajtóközlemény: "ellenséges hitehagyott személyek"

2012. március 09. - Reformer

Előzmények:

http://objektivszcn.blog.hu/2012/03/01/nezett_hirmusorban_egett_az_egyhaz_az_usa_ban

Magyarul is megjelent az OSA weboldalán az egyház reagálása Debbie Cookra:

(változtatás nélkül átemelve)

Debbie Cook igaz története

 

2012. február 15. - NEMZETKÖZI SZCIENTOLÓGIA EGYHÁZ – NYILATKOZAT DEBBIE COOK BAUMGARTEN ÜGYÉBEN

Az igazi történet az, hogy a Szcientológia Egyház világszerte robbanásszerűen növekszik.

2010 óta az Egyház csak Kaliforniában 4 új Ideális Szcientológia Egyházat nyitott meg: Hollywoodban, Pasadenában, Inglewoodban és két héttel ezelőtt Sacramentoban. Ezen felül az utóbbi 5 évben 25 új Ideális Szcientológia Egyház nyílt meg különböző városokban: Londonban, Rómában, Brüsszelben, Moszkvában, Melbourne-ben, Québecben, Hamburgban és sokfelé az Egyesült Államokban. 2012-ben további 15 új Ideális Szcientológia Egyház ünnepélyes megnyitóját tervezzük, és ezek között van a floridai szellemi központunk is: egy közel 35 ezer négyzetméteren elterülő létesítmény, amely a világ minden tájáról érkező szcientológusokat szolgálja ki.

Továbbá az Egyház 2009-ben Los Angelesben létrehozta a Földön jelenleg legmodernebb és teljesen digitalizált kiadóját, amely Alapítónk írásainak kinyomtatására hivatott. Megnyitása óta a létesítmény 97 millió könyvet és előadást (CD-t) gyártott le és terítette szét őket az egész világon. Ezen felül az Egyház 2010-ben kizárólag a humanitárius programok és anyagok előállítására az USA legnagyobb nyomdászati és előállító üzemét hozta létre.

Ennek következtében a Szcientológia Egyház Igazság a drogokról és Fiatalok az emberi jogokért című programja évente tízmilliókat ér el világszerte.

Ezek a terjeszkedések valamennyien egybeestek Debbie Cook és néhány olyan személy eltávolításával, akik hitehagyott csoportot alakítottak – ennek a ténynek ők is tudatában vannak,de különösen szomorú, hogy Debbie Cook elmulasztotta elmondani a valódi történetét, miszerint:

• Több mint 4 évvel ezelőtt elhagyta az Egyházat;

• Távozása anyagi megfontolásokból történt;

• Amikor a pénzét felélte, fenyegetni kezdte az Egyházat, és anyagi ellenszolgáltatást kért azért, hogy szerződését folytassa;

• Szcientológus hívőknek hazudott a státuszáról azért, hogy megpróbáljon anyagi hasznot húzni a jóindulatukból;

• Egy eretnek (mókus) csoporthoz csatlakozott.

Debbie Cookot és férjét az Egyház beperelte szerződésük megszegésért. Nyilvánvaló, hogy szerződésük megszegésének célja az volt, hogy több pénzt csikarjanak ki az Egyháztól. A hölgy feltűnéskeltő és revizionista történeteit az Egyházban szerzett „tapasztalatairól” a fentiek cáfolják, továbbá az a számtalan írott és videónyilatkozata is, amely az Egyház birtokában van. Bármilyen további nyilatkozat, amelyet szerződésük megszegéseként Debbie Cook vagy a férje tesz, csak növelni fogja azt a kárt, amelyet végül meg kell majd fizetniük.

Debbie Cook és férje egyszerűen csak ellenséges hitehagyott személyek, akik személyes nyereségvágytól vezérelve megpróbálnak hazugságokat terjeszteni. Debbie Cookot és férjét az Egyházból kitiltották, nem hívhatják magukat szcientológusnak, illetve mindenkor tilos számukra belépni bármelyik Egyházunkba.

A Szcientológiáról és a vezetéséről szóló pontos információk bárki számára elérhetőek, ha meglátogatja weboldalunkat: http://www.szcientologia.org.hu.

Eredeti – Nemzetközi Szcientológia Egyház közlemény Debbie Cook ügyében

A fenti linkre kattintva.

 

Szóhoz sem jutok... Sorban derül ki az "egyházat" évtizedeken át szolgáló felsővezetőkről (Marty Rathbun, Mike Rinder, Debbie Cook, Jeff Hawkins), hogy mekkora *****-ok. Valaki nagyon hülyén választja meg a beosztottjait! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr434300027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keng 2012.03.09. 22:25:25

úgy veszem észre hogy a szavaknak nagy ereje van, "itt" is és "ott" is, ha értitek mire gondolok.

kezdem egyre érdekesebbnek találni a világunkat, ahogy telik múlik az idő, a vége lesz a legjobb amikor a földről végleg eltűnünk, és nem leszünk ennyire szánalmasak amennyire most vagyunk...
süti beállítások módosítása