Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A jó szcientológus mindig terjeszti az igét

2017. október 09. - Reformer

Forrás:

Visszacsábítanák az őcsényiek a kiebrudalt polgármesterüket - abcúg.hu

Frissítés:

A 444.hu is lehozta ugyanezt, és a megjegyzésekből elég sok a szcientológiával kapcsolatos, és szinte mind negatív... Azért azt nem sok mindenről lehet elmondani, hogy világnézettől és pártállástól függeltenül utálják és/vagy viccet csinálnak belőle.

 

Újabb újságíró érkezett a menekült gyerekek üdültetése kapcsán elhíresült Őcsénybe.

Az első riportalany, megragadva az alkalmat (másnak tragédia, nekik lehetőség) rögtön felfedte, hogy ő bizony szcientológus és mindjárt elkezdte Hubbard módszerét ajánlani a probléma megoldására.

Az ominózus beszélgetés:

– Tévések? – nézett aggódva egy fiatal nő az utca végéről. Hamarosan kiderült róla, hogy a helyi iskolában tanít.
– Nem, ez csak fényképezőgép.
– Akkor jó, már azt hittem, tévések. Itt a múltkor még a gyerekeket is lekamerázták, amiért simán be lehetne perelni őket.
– Arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen jövőt látnak most maguk előtt az őcsényiek, vajon ki lesz az új polgármester, és hogyan lehetne kijönni ebből a helyzetből…
– Nem az őcsényieket kell kérdezni az utcán! Hanem a harmadik felet kell megtalálni. Mindig van egy harmadik fél, minden konfliktusnál. Én szcientológus is vagyok, fel lehet menni a honlapra, ott van, hogy minden konfliktust egy harmadik személy robbant ki.
– És itt most ki a harmadik fél?
– Azt nem tudom. Na, ez egy szép riporteri feladat. Találják meg!
– Soros?
– Az egy túl távoli harmadik fél, helyi és országos harmadik felek is lehetnek.

Riporteri feladatnak tényleg szép volt, de péntek délelőtt végül nem találtuk meg a titokzatos harmadik felet. Az viszont kiderült, hogy az őcsényiek a hátuk közepére kívánják az elmúlt hetek hajcihőjét, vele az összes újságírót és minden nyaraló menekültet.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3612942379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdös zokni 2017.10.09. 12:31:02

Érdekes marketingstratégia.
A nőci azóta nyilván már az etikán csücsül, hiszen megszegte a szcientológus kódexet: "Ez a csoport nem nyilatkozik a sajtó képviselőinek." Ja, nem, jut eszembe, oda csak a kritikusok kerülnek...
süti beállítások módosítása