Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

HVG: A nagycsaládosokkal barátkozik a szcientológia egyház

2016. december 23. - Reformer

Az utolsó hír a tervezett háromnapos béke és nyugalom előtt:

A nagycsaládosokkal barátkozik a szcientológia egyház

Karácsonyi jótékonysági akció történt. Azért pikáns az ügy, mert míg az egyházzal a Fidesznek sok baja volt, a nagycsaládosokkal jó viszont ápol.

Érdekes egymásra találásról ad hírt az OS közleménye: a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvány szervezett egy karácsonyi ruha- és játékgyűjtést az Angyalföldi Nagycsaládosok Egyesülete számára. Minderre budapesti szcientológusok karácsonyi rendezvényén került sor. A sok vitát kavaró egyház tagjai süteményt és meleg italt is felszolgáltak. A NOE helyi vezetője és az egyház képviselője kölcsönösen méltatta egymást.

Az eseménynek az a pikantériája, hogy a Fidesz többször kritizálta a szcientológiai egyházat: még ellenzékben a kormány és a szcientológusok viszonyát firtatta, majd 2011-ben azért szigorított az egyházi törvényen az origo által megkérdezett szakértők szerint, hogy kibabráljon az egyházzal. A Nagycsaládosok Egyesülete viszont nagyon is jó kapcsolatokat ápol a kormánnyal, a szervezet elnökét - a HVG karácsonyi címlapját beperlő Ékes Ilonával egyetemben - nemrég tüntette ki Balog Zoltán miniszter.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr312070365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása