Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Emberi jogi konferencia volt a szcientológusoknál

2024. január 08. - Reformer
Emberi jogi konferenciának adott helyet a szcientológia egyház" című YouTube-videóban adtak hírt a szcientológusok arról, hogy sikerült megrendezniük egy "konferenciát".

Az idézőjelet szerintem az indokolja, hogy a 4 megnevezett előadóból 3 szcientológus, a negyedik pedig a szcientológia "egyház" jogi képviselője. Így ez inkább egy házon belüli belterjes pogácsázás és egymás vállon veregetése, mint egy komoly konferencia lett.

A rendezvényről hírt adó videó is inkább a tagságnak/támogatóknak készült annak bizonyítására, hogy költik a pénzt valami értelmesnek tűnő dologra. Már csak azért sem a külvilág számára készülhetett, mivel SENKI NEM SZÓLAL MEG BENNE. Szóval a hatalmas emberi jogi üzeneteik kimondásra sem kerülnek...
Íme a csodás videó:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8218297873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása