Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Exportáltuk a Drogmentes Maratont Erdélybe

2016. október 10. - Reformer

Biztos nagy az öröm Romániában, hogy Magyarország után immár ott is lesz futás a drogok ellen, eltitkolt szcientológus kapcsolatokkal.

A szcientológusok pszichiátriaellenes fedőszervezete, az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért erdélyi kirendeltsége szervezi meg az L. Ron Hubbard okosságaival túladagolt anyag terítését a jónépnek és természetesen kihagyhatatlan műsorszámként a törvényhozásban ülők is kapnak a füzetecskékből.

Természetesen ezt is úgy képzelik el, hogy a tagságtól szedik be rá a pénzt, mert központi kasszából Miscavige nem ad ilyenekre (hiába na, a luxusautók meg a 5000 dolláros öltönyök nem veszik meg magukat...).

Az adománygyűjtő oldalon természetesen szó sem esik arról, hogy ez szcientológia lenne, vagy bármi köze lenne ennek az egésznek Hubbardhoz.

Összesen 3050 RON-t akarnak összekalapozni, de ha bejön, akkor gondolom, fog ez még felfelé menni.

Mit lehet erre mondani?

RONból még 1 is sok!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3611786603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.10.10. 23:11:12

Azért Miscavige se hülye, hogy az agymosott magyar szcientológusok kedvéért kilépjen a komfortzónájából... Tudtommal Magyarország amúgy se számít üzleti szempontból kiemelt fontosságú stratégiai területnek, szóval a magyar rondroidok tarhálják csak szépen össze csordán belül a szórólap-nyomtatás költségeit a keservesen megkeresett forintjaikból. Miscavige nehogy már lemondjon az Új-Zélandról hozatott, kukoricán hízlalt bárányhúsból főzött zabálnivalójáról, hogy ezek kinyomtathassanak az árából egy raklapnyi tájékoztató anyagot! ;)
süti beállítások módosítása