Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Celebhíradó: Tom Cruise állítólag 3 éve nem látta a lányát

2016. augusztus 19. - Reformer

Cikk a Velveten: Tom Cruise tényleg 3 éve nem látogathatta meg a lányát

Makacs dolgok ezek a kapcsolatmegszakításos történetek, az egyház minden igyekezete ellenére újra és újra felbukkannak. A jelek szerint még a legprominensebb tag sem vonhatja ki a magát ezen gyakorlat alól.

Bár nem szeretem Tom Cruise-t, lányos apaként azért sajnálom valahol szerencsétlent - Hubbard szélhámossága miatt kimarad (ráadásul önként!) a lánya fiatalkorából. Ez tipikusan az a dolog, amit nagyon meg tud bánni az ember később.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1710428324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2016.08.19. 17:16:21

Figyelj, John Travolta fia halála ellenére sem lépett fel semmilyen módon az "egyházzal" szemben, pedig minden oka meg lett volna (persze azt sose tudhatjuk mennyire befolyásolták, mennyire hazudtak neki, mennyit küzdött magában, ha tette, stb). Szerintem Tom Cruise sem fogja ezt hibának megélni soha ebben az életben. Tom Nicole Kidman alatt ingott meg, esélyes volt, hogy kiszáll, mégis visszaesett, most pedig már rég menthetetlen...

2016.08.19. 23:27:28

@norbert79:

Figyelj, Hubbard nem arra tanította őket, hogy a szcientológus egy ugyanolyan esendő, büdöset szaró, halandó ember, mint bárki más. Travolta összeomlott a fia halála után, és abban sem vagyok biztos, hogy Cruise bűntudat nélkül alszik el esténként. Mi azonban nem látunk túl az aberrált elménk korlátain, elvégre ez a két prominens személyiség OT vagy mi a fasz, és nem fogjuk fel, hogy az "egyház" céljai messze túlmutatnak a nyárspolgári dramatizációkon. Egy fiúgyermek halála, vagy egy három éve nem látott kislány nem elég nyomós ok, hogy kiszálljanak. Érted...

Bibi81 2016.08.20. 16:19:22

Egyetértek, hogy Cruise-nak valós esélye a kiszállásra Kidman idején volt. Azóta csak a lejtmenet.
süti beállítások módosítása