Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

CCHR kiállítás is lesz

2016. augusztus 15. - Reformer

A szcientológus "pszichóirtó" szervezet hamarosan ismét kiállítást rendez Budapesten a pszichiátriai visszaélésekről és Hubbard témához kapcsolódó épületes gondolatairól.

Érdekes, hogy sofőrre már nem telik (vagy csak sajnálják arra a pénzt, amit ingyen is meg lehet csináltatni lelkes balekokkal).

Valószínűleg az ideális org látogatottságát akarják egyébként megdobni.

Erről jut eszembe: már nyár elején beszedték a 500 db aranykötéses Dianetika könyv árát, mind a 86,7 millió forintot az utolsó fillérig arra hatalmas és majd az ígéretek szerint két évig tartó reklámkampányra, amely keretében még egyetlen szórólapot sem sikerült nyomtatni...

 

cchr_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8210412932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vittore 2016.08.16. 12:10:43

Két dolog: Ha a képen látható autóval indulnak el (5-800.000 Ft / db, úgy látszik ennyire fussa) nem biiztos, hogy oda/viszza érnek.
A másik: Két ilyen kis teherautó tartalmazza az egész kiállítás anyagát?
Kíváncsi vagyol szednek e belépőt, valamint, hogy földi halandó be teheti e a lábát? Ha igen, esküszöm ott a helyem! Megígérem, hogy jókat fogok kérdezni.
süti beállítások módosítása