Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Zacher Gábor a szcientológia méregtelenítő programjáról

2016. július 19. - Reformer

Forrás:

Ripost.hu - Za­cher Gábor sze­rint a szci­en­to­ló­gu­sok em­be­rek éle­té­vel ját­sza­nak

A ripost.hu Narcononról szóló riportsorozata keretében megszólaltatta dr. Zacher Gábort, a közismert toxikológust, aki a következőket mondta (idézetek a cikkből):  

Dr. Zacher Gábor a téma leghíresebb hazai szakértője a megdöbbentő információkat hallva a Ripost-nak kifejtette, hogy ez a kezelés nemcsak hogy a sarlatánság kategóriájába tartozik, de kimeríti a szándékos veszélyeztetés bűnügyi fogalmát is!

Bevallottan túladagolnak

A sokórányi szaunázás mellett a szcientológusok felelőtlenül nagy mennyiségben, lényegében túladagolják a niacin nevű vitamint is, amint arról vallásalapítójuk Ron L. Hubbard, a szcientológia atyja Tiszta test, tiszta elme című könyvében a maga zavaros módján is értekezik.Ron L. Hubbard, a szcientológia atyja Tiszta test, tiszta elme című könyvében mindemellett bevallja, hogy sem gyógyszeripari, sem orvosi végzettséggel nem rendelkezik, s hogy állítólagos tapasztalatait végeredményben törvénytelen emberkísérletek árán szerezte meg.

Dr. Zacher Gábor szerint szakmailag semmi sem támasztja alá a drogrehabilitáció és a niacin közötti összefüggést, ráadásul a szer túladagolása veszélyes is lehet.

A szakértő szerint a szauna a legcsekélyebb mértékben sem méregteleníti a drogfüggőket, ellenben úgy megterheli a keringést, hogy az rendkívül veszélyes lehet, még egy makkegészséges fiatal számára is, nem még drog- és alkoholbetegeknek.

„El sem tudom képzelni, hogyan lehetséges ez” – mondja Zacher arra, hogy mind azt a hangfelvétele, mind a szcientológus könyvek tanúbizonysága szerint napi 5 óra hosszan ültetik áldozataikat a szaunában.

„Az elhangzottak alapján ez a veszélyeztetés bűnügyi fogalmát is kimeríti!”- jelentette ki ismételten Zacher Gábor.

A frissen megnyíló ideális orgban is lesz egy ilyen szauna, az "egyházi" keretek között zajló méregtelenítő programnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr28900682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.07.19. 22:03:36

És a drogrehabilitáció "csak" egy kiragadott példa. A szcientológusok közös jellemzője, hogy az élet minden területén kompetensnek érzik magukat. Maga a szent és sérthetetlen Hubbard adta a kezükbe a jogosítványt. Alig pár hét alatt válhat akár egy utcaseprőből is "elmeszakértő" dianetika auditor. Vallási hovatartozásukat mélyen eltitkolva besunnyoghatnak az iskolákba, és büntetlenül megkörnyékezhetik a a gyerekeinket. Tovább is van, mondjam még...?

Azt viszont nem fogom fel ép ésszel, hogy a picsába működhetnek ezek még mindig legálisan?

Blogger Géjzáné 2016.07.25. 19:34:43

Saját bevallásuk szerint orvos felügyeli a narconom elvonó kozpintot
süti beállítások módosítása