Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

HIVATALOS: Lett egy dátuma az ideális org megnyitójának. Vagy kettő.

2016. május 04. - Reformer

A Hubbard Menedzsment Rendszer egy új oldalát ismerhettük meg ma - egyszerre két dátumra szervezni ugyanazt a rendezvényt.

Egy körülbelül 15 éve tartó projekt lezárását ünneplik, és szerintük ez a szcientológia magyarországi történetének eddigi legfontosabb eseménye. Így már érhető is, hogy miért 10, jobb esetben 17 nappal a rendezvény előtt kezdik el hirdetni azt egy bizonytalan dátummal. Ugye, hogy mennyire logikus?

Itt lehet megtekinteni a megnyitót bejelentő weboldalt, magyar és angol nyelven:

http://orgevents.org/

És a bejelentés:

A megnyitó NEKIK szól... Érdekes. Nem arról volt szó idáig, hogy rengeteg új embert akarnak megtéríteni? Ehhez képes már a megnyitó is zártkörű rendezvény lesz.

Az önkormányzatot már elkezdték mindenesetre puhítani egy kis önkéntes takarítással:

takar.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr448685728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legeslegujabbkor 2016.05.04. 22:00:00

Az Önkormányzat segítséget kért egy közterület megtisztításához. Szeretném felvetni azt a lehetőséget, hogy az adónk egy részét , amit közterület fenntartásra különítettek el, kérjük vissza,.

Moria 2016.05.05. 12:16:47

Ezek nem tudnak normálisan írni?
süti beállítások módosítása