Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Több mint egymilliót költött egy szegedi önkormányzati cég volt vezetője szcientológiára

2016. április 25. - Reformer

Hír a Délmagyar.hu -ról:

Szaunát is vett a korábbi Cserepes sori piacigazgató

A releváns rész:

Tréningek, könyvek

Egymillió forintnál is több folyt el az igazgató szerint fölöslegesen tréningekre és könyvekre. A cégvezető azt találta a legkülönösebbnek, hogy erre három év alatt 25-30 számlát is kifizetett az előző cégvezető. Van köztük 50 ezer forintnál kisebb, de 450 ezer forint értékű is. Az egyiken 40 ezer forintért közvetlenül a Szcientológia Vallási Egyesület egyik missziójától vett szakkönyveket. A többi számlát olyan tréningcégek és trénerek állították ki, akik az interneten fellelhető információk szerint ugyancsak a szcientológiához köthetők.

A szcientológia egyesület számlája a legutóbbi közgyűlésen is előkerült. Ezt mutatta meg Botka László (MSZP) polgármester Nógrádi Tibornak és Kothencz Jánosnak (mindketten Fidesz–L.É.T.), mondván, mielőtt nagyon a védelmükbe vennék, nézzék meg a dokumentumot: indokolt volt az előző igazgató leváltása. Megírtuk, decemberben szabálytalanságokra hivatkozva távolította el az önkormányzat Erdős István ügyvezetőt.

Két dolognak örülök:

1. Eljutottunk oda, hogy kirúgják a szcientológiára közpénzt költő közalkalmazottakat.

2. Legalább a szcientológiával kapcsolatban teljes az egyetértés az összes párt között.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr618661922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása