Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Körülnéztem a WISE nemzetközi tagsági oldalán

2016. február 09. - Reformer

Ma véletlenül megtudtam, hogy elvileg létezik egy online névjegyzéke a WISE-tagoknak (=szcientológus üzletemberek), a wisedirectory.com (és a wise.directory) internetcímeken.

Legnagyobb meglepetésemre ingyen tudtam regisztrálni a honlapon (amelyik egyébként rettentő bénára sikerült), minden előszűrés nélkül és máris lekérhettem a magyar WISE-tagok listáját.

Az eredményről készült képernyőmentésen is látszik, hogy összesen 9 (!) tagot tart nyilván a rendszer egész Magyarországon. Ennyit kapnak a pénzükért a szcientológus cégtulajdonosok, akik a WISE magyar honlapja szerint évente 75.000, 250.000 Ft vagy 750.000 Ft befizetésével lehetnek tagok (ez a három szint van tulajdonosoknak fenntartva) - ezt a szánalmasan amatőr weboldalt és a több száz magyar WISE-tagból kilencet meg is nézhetnek (azok is többnyire rosszul vannak felvive).

Az állásajánlatokra kattintva megtudhatom, hogy az egész bolygó összes szcientológus cégében egyetlen üresedés sem lehet, mert egyetlen hirdetés sincs feltöltve.

Magyar nyelvű verzió gyanánt a beépített Google fordítójával lehet vicces szövegeket gyártani az eredeti angol weboldalból. 

Mindegy, ez csak még egy bizonyíték arra, hogy mekkora lehúzás a szcientológia.

Itt a képernyőmentés és a kilenc kiválasztott WISE-tag neve:

1_2.jpg

2_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr488377068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vittore 2016.02.11. 08:48:48

Komoly weboldal. Látszik, hogy sok beszedett pénzt visszaforgattak a fejlesztésre, komoly szakembereket alkalmaztak vagyonokért a honylap vonzóvá tételéért.
Egyébként B.ZS. amikor még munkaerő közvetítéssel foglalkozott, szerzett nekem egy nagyon jó (sci mentes) állást. Akkor még fogalmam se volt mifán terem ez a "vallás"Mondjuk ez 14 éve volt, de akkor jól jött.a meló. :)
süti beállítások módosítása