Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újabb videó a Puskin utcai épületről

2015. szeptember 07. - Reformer

Újabb takarítókat toborzó videót rakott ki a fő pénzszerző ember, melyben megerősíti az értesüléseimet - a felújításra csak akkor lesz meg a teljes összeg, ha eladják a Puskin utcai épületet.

Nagyon jól átjön a szcientológus eladási módszer - szerintük egy kis parasztvakítás és optikai tuning elég ahhoz, hogy eladják egy befektetőnek.

Hihetetlen azért, hogy csak érzelmi manipulációban tudnak gondolkodni, amikor el kell adni valamit, pld. egy megtérülési terv, egy piacelemzés eszükbe sem jut... Inkább kitakarítanak és kiraknak pár látványtervet a legszebb terembe.

Az is érdekes, hogy egy ilyen viszonylag egyszerű feladatra (takarítás, pakolás) is lasszóval kell fogni az embereket...

Íme a videó:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr267767370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTS level III. 2015.09.07. 19:34:18

Ejnye, Soós úr! Hiszen maga a "puskin" egy valóra nem vált álom szégyenletes jelképe a magyarországi szcientológia történetében. :)
Még egy hasznos adalékinformáció: a józanul gondolkodó befektetőknek nem csillároktól lesz erekciójuk. ;)

PTS level III. 2015.09.07. 21:01:18

Pontosan mióta is szeretnének megszabadulni a "puskin"-tól? Miért lett ez most ennyire sürgős? Csak nem arról van szó, hogy elapadtak a lejmolható erőforrások? ;) Ismét veszélybe került egy irreális célkitűzés?
Nem értem azt sem, hogy miért nem egy lezárási specialistát kért fel Soós úr az előző lelkesítő videó főszerepére, ha már a "puskin"-t LE KELL ZÁRNI, ugyebár! ;) Szerintem sokkal többen mennének szegélyt portalanítani, söprögetni, sarlóval "legazolni", ha Kasza "Lezárási-Grandmaster-Jedi" Tamás hadonászna Puskin Medve helyett azzal a kibaszott motoros fűkaszával... Elvégre egy ilyen Hiteles Fickó nagyban megnövelné az ingatlan eladási esélyeit, nem? ;)

Bögreőr 2015.09.07. 21:49:14

Lehet, hogy a távolság szépíti meg a dolgokat, de az átlag szci "ügynökhöz" képest ez a férfi kifejezetten szelídnek és szolidnak tűnik, és normálisan beszél, nem manipulatívan, ahogy ők egymás közt "megtanulják". Jó, kicsit manipulatív, de nem az az agymosós fajta.

PTS level III. 2015.09.07. 22:24:21

@Bögreőr:

A szelídség és a látszólagos kedvesség még a Kasza-féle pökhendi, öntelt arroganciánál is veszélyesebb, alattomosabb eszköz. Mert kiszámíthatatlan, megtévesztő, sunyi... jóhiszemű emberi érzelmekre apellál. Ha van valami ezen a földön, amitől óvakodom és irtózom, akkor az a kedvesen, félszegen mosolygó szcientológus.

Bögreőr 2015.09.07. 23:16:04

@PTS level III.: area gondoltam, hogy van köztük egy ilyen általános mézes-mázos stílus (mert ugye mindig vidámnak meg "magas tónusúnak" kell lenni, és etttől van valami görcsös és természetellenes a viselkedésükben - nyilván érzik ezt ők is, és próbálják elfojtani ezt az érzést, és még természetellenesebbek lesznek, és a tapasztalt visszásságokat elhessegetik maguktól... közben van, akinek van annyi "otthonról hozott" józan esze, hogy megőriz egy valamennyire normális viselkedést, ez a fickó is ilyennek tűnik... de veszélyes, ja, az biztos.

fenyőgerenda 2015.09.08. 08:42:16

Most akkor ezt a Puskin utcai épületet miért is vették meg anno? Miért nem ezzel kezdtek valamit? Ennyi pénzből, amennyit összetarháltak, már tökéletes orgjuk lenne. Istenem...mekkora egy béna banda...
A szcientológusok mellett gyakorlatilag minden más agyhalott csoport zseninek tűnik.
A büdös életben nem lesz itt semmiféle ideális org meg Saint Hill...:D:D:D

Itt ragadnám meg az alkalmat és szeretném kérni, hogy adakozzatok kedves anonok néhány millió szórólap és plakát elkészítésére, és egy anon székház megépítésére (vagy megvásárlására), mert ugye kell egy biztos pont. :D Néhány száz millióra lenne csak szükség, de tudjuk, hogy ezért a célért mindenki bátran feláldozza összes megtakarított pénzét...úgyhogy előre is köszönöm!

PTS level III. 2015.09.10. 00:15:11

@fenyőgerenda:

Ezek a kérdések annak idején bennem is megfogalmazódtak. Választ azóta se kaptam rájuk.
Szemfényvesztés az egész... OT IX és X, ideális orgok, Saint Hill méretű orgok és Kettes Számú Célpont nélkül. :)

bot2317 2015.09.10. 21:57:05

@PTS level III.: Mi döbbentett rá, hogy rossz helyen vagy?? A gyermekünk sajna nem akar rádöbbenni, pedig már sok éve tart a doloog?? De remélem már hamarosan ??? !!! Legalábbis mi szeretnénk!! :)

PTS level III. 2015.09.10. 23:33:11

@bot2317:

Mi döbbentett rá? Nos, a kérdésedre csak akkor tudnék felelni, ha magam is egy önálló blogot indítanék, mint mondjuk Reformer. :) Dióhéjba zsúfolt válasz nem létezik.
A szcientológiából kiszállni olyan, mint amikor a piás egy józan pillanatában úgy dönt, hogy a maradék sört a klotyóba önti, és meghozza a döntést, hogy soha többé...
Csak egyetlen józan pillanatra van szükség, a többi megy magától, mint az ágyba szarás... ohhh, elnézést kérek tőled! Már megint közönséges voltam. ;)
süti beállítások módosítása