Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A pénzhajhászás a kánikula ellenére zavartalanul folytatódik

2015. július 07. - Reformer

Válogatás az utóbbi napok Facebookos bejegyzéseiből:

Apja fia

A jedi mester fia felfedezte, hogy az internet saját nagyszerűségünk reklámozására is kiválóan használható. Az apuka már saját kárán megtanulta, hogy nem szabad fullba nyomni a kretént, mert az elriasztja a prédát (a "wogokat"). A kezdeti lelkesedés inspirálta, szűretlen szövege azonban neki is ilyen lenne valószínűleg.

A Miskolci Üzleti Klub gyanútlan tagjai valószínűleg azt hitték, hogy segíteni akarnak nekik ezek a szcientológusok boldogulni az üzleti életben. Nagy lehetett a meglepetés, amikor megérkezett a háromfős kommandó a kölcsönverdával, hogy "mocskosul lereggelje" (lereggelni = leregisztrálni = a lehető legtöbb pénzt kivasalni belőlük "adományként") őket...

Gondolom vonattal csak a balek nem-szcientológusok nonprofitok emberei járnak, egy szcientológus közhasznú (?) szervezet munkatársai csakis kölcsönként luxusverdával tudják a vidékre utazást megoldani.

 

2aa.jpg

 

Anne Frankról is a pénzgyűjtés jut az eszébe

Soós Zoltán szabadságérmes szcientológus Anne Frank naplójától eljut az IAS (a szcientológusok huszadsorban tagsági és és 1-19. sorban adománygyűjtő szervezete) éves nagy pénztarháló rendezvényen való megjelenés fontosságáig.

3_3.jpg

 

 

Aggyá' pénzt, 2325. rész

Most éppen a Hubbard-féle oktatási módszert propagálók amerikai konferenciára...

1_4.jpg

 

Aggyá' pénzt, 2326 .rész

Hatalmas lendülettel megy a pszichiátria leleplezése (akkor is, ha ebből egy átlagember semmit nem érzékel), úgyhogy fizessetek!

4_3.jpg

 

Mindeközben a Sea Orgos rabszolgák továbbra is ingyen dolgoznak és új cipőt is az anyjuk küld nekik

6_2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr957607328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kalbász 2015.07.07. 18:58:12

A szektája legalább olyan dolgokért felelős, mint amit a náciknak tulajdonít, de ez nem zavarja.
Visszamaradott agyhalottak gyűjtőhelye.

PTS level III. 2015.07.08. 23:57:23

Telitalálat ez a poszt, Reformer! :)

Így utólag belegondolva, a szcientológiára pocsékolt közel 10 évem alatt egyetlen olyan rendezvényükön se jártam, amelynek a végcélja ne az lett volna, hogy "aggyá' pénzt"... :)

A padawantól pedig szívesen megkérdezném egyszer, hogy a kiosztott füzetek számából szabad-e messzemenő következtetéseket levonni. Úgy értem, hogy van-e pontos adata arról, hogy a füzetek hány százaléka landol a kukában - olvasatlanul... Vagy ez is csak egy olyan statcsalós marketingtrükk, mint például az OCA-tesztértékelésen talajba döngölt wog-ot - akire ugyan sikerült rátukmálni egy Dianetika könyvet, ám el soha nem olvasta - hozzácsapni a 10 millió szcientológushoz? ;)

PTS level III. 2015.07.09. 00:23:30

Reformer!

Ha L.Ron Hubbard élne, most simán megcsókolná a lábad nyomát, majd írna egy HCO PL-t azzal a címmel, hogy "A szcientológia terjeszkedésének legfőbb gátja"

"[...] nem szabad fullba nyomni a kretént, mert az elriasztja a prédát (a "wogokat") [...]" - szerintem simán elplagizálná ezt a mondatot tőled, ha sok agyhalott meg tapsikolna neki. :)

PTS level III. 2015.07.09. 00:24:34

"ha sok agyhalott" helyett... a sok agyhalott. Jó éjt. :)

PTS level III. 2015.07.09. 22:17:23

Soós Zoltán megindító, szentimentális ömlengését olvasom, és morzsolgatom szorgalmasan a szemem sarkába tolult krokodilkönnyeket. ;) Azon tűnődöm közben, hogy Anne Frank tragikus története vajon miféle csavaros dramaturgiai szálon futva-torzulva érkezik meg oda, hogy aszongya: "aggyá' pénzt" és akkor majd nem történik meg újra. Pontosan mi is? Többször is elvesztem a fonalat olvasás közben, kétségbeesetten keresem az összefüggéseket a monológban... bizonyára átsiklottam néhány meg nem értett szó fölött, ezért vallok kudarcot. ;)
Aztán jön a minden logikát porrá zúzó deus ex machina, amely persze a szcientológusok sajátos értelmezésében kínál megoldást az égvilágon mindenre... lesz itt boldogság, cirkusz és kenyér, drogmentes világ meg szabadság, üdvözülés meg minden, ami szem s szájnak ingere, csak "aggyá' pénzt"!!!! ;)

PTS level III. 2015.07.09. 23:51:26

Nusi Rétfalvi, te drága! :)

Eredményeket kell felmutatni, megértelek! ;) Talán eljutottatok "százezrekhez", nem vonom kétségbe, bár arról is illene már végre egy pontos statisztikát vezetnetek, hogy a százezres embertömegekből hányan emlékeznek rátok.
Kiragadnék egy csúnya, gyalázatos öngólt a posztodból: "És közben, csendben, a háttérben [...]" Ejnye! Máshogy nem tudna terjeszkedni a szcientológia? Szompolygunk, szompolygunk? ;)

A következő kérdéseim hozzád:
Mikor billen át a mérleg nyelve egy számotokra kedvezőtlenebb irányba? Hogy látod? Szerinted is eljön majd az a nap, amikor a szcientológia által tönkre tett, eladósodott, öngyilkosságba hajszolt áldozatai többen lesznek? Ők majd kihez fordulhatnak jogorvoslatért? Hány családot tetszettek szétzúzni, miközben a család értékéről prédikáltatok? Hány rabszolga robotol, zabál moslékot és alszik napi 3-4 órát a Sea Orgban, miközben a szabadsággal hitegetitek őket?
Izgatottan várom a válaszod! ;)

Rózsabogár 2015.07.10. 07:48:05

A boltosok vajon tudnak róla, hogy ha arra a kérdésre, hogy: " Ön szerint is károsak a drogok?" igennel felelnek és megengedik, hogy a pult sarkára a kedves fiatalok letegyenek pár füzetet, az azt jelenti, hogy SZERZŐDÉST KÖTÖTTEK a szcientológiával ( az ő értelmezésük szerint )?! ...

PTS level III. 2015.07.10. 21:05:48

@Rózsabogár:

Ha tudnának róla, páros lábbal rúgnák valagba azokat a fiatalokat a felvilágosító kampányukkal együtt. :)
Nusi Rétfalvi elszólta magát, hogyan kell észrevétlenül, szcientológus módra terjeszkedni: "És közben, csendben, a háttérben [...]" ;)

Rózsabogár 2015.07.10. 23:48:09

@PTS level III.: A maraton után egy zöldségesnél lettem figyelmes a füzetecskékre. Egy rövid gyorstalpaló után nem engedtem a ledermedt néninek, hogy kidobja őket, hanem kikotortam a táskámból a noteszemet, kértem celluxot és mind a 8 példány hátuljára atombiztosan applikáltam egy rövid kérést és eme blog elérhetőségét. Elvégre az ólálkodó veszélyekkel szerintem is jó, ha tisztában lesz mindenki... Preventíve. Mert a probléma természetesen nem a felvilágosítással van.

PTS level III. 2015.07.11. 13:20:13

@Rózsabogár:

Hát persze, hogy nem a felvilágosítással van a baj, hanem a mögötte meghúzódó üzleti érdekcsoport sunyi szándékaival. Fogadd őszinte elismerésem, az ötleted zseniális. Nekem eszembe se jutott volna. ;)

Egyébként nem értem az "egyházat", hogy miért öl bele temérdek pénzt a kampányaiba... Sokkal hasznosabb és eredményesebb volna, ha megbízna inkább egy független demográfiai elemző céget, amely a magyarországi szcientológia társadalmi megítélését felméri. :)
süti beállítások módosítása