Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Majd Xenu meggyógyít - cikk a szcientológia pszichiátriaellenességéről

2010. február 10. - Reformer

Link:

Majd Xenu meggyógyít - index.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr391747852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ammonia73 2010.02.10. 22:22:05

Csodálatos...:)
Egyre több cikk, egyre több könyv, egyre több információ = egyre kevesebb behálózható ember. :)

tomlov 2010.02.11. 08:33:54

A minap kidobattam magam a Bp. Orgból. Remekül mulattam. Néha benézek, bámészkodom, szóba elegyedem emberekkel, aztán megvárom, míg előugrik a kidobó-kommandó, akik szépen kikísérnek. Merthogy én is ellenség vagyok, illetve az lettem, mikor pár éve végleg besokaltam, visszakértem némi pénzt, és közöltem velük, hogy mit gondolok az egészről.
Két kedvencem van a kis különítményben. Az egyik Mónika, az örökké savanyú, csúnyácska lány ( kifejezetten gonosz és ostoba volt annak idején, mint Etika tiszt ) a másik nevét sem tudom, egy ilyen langaléta fogatlan srác. Őt is látni itt-ott fotón, videón. Alapértelmezett org-munkatárs típus, ránézésre is túl idióta ahhoz, hogy bármit is megkérdőjelezzen, és nyilvánvalóan túl szerencsétlen, hogy egy normális élete legyen.
Benéztem a tanfolyamtermekbe.
És hát igen, maximum stagnál, de talán inkább összefele megy az egész. Voltak tanulók, de messze nem annyian, mint a csodaszép, aranyszínű statisztikák szerint. Azon röhögök, ugyan hogyan fogják ezek megtölteni azt a böhöm épületet a Puskin utcában.
Meg ha végleg bezárják őket, vagy csődbe mennek és kénytelenek eladni a házat, majd megjelenek és visszakérem azt a 400 000 Ft-ot, amit az épületre adtam.
Hu de utálom az egész köcsög bandát...

Ammonia73 2010.02.11. 09:22:41

Braun Móni elmeséli hogy miért örül a bálnak: igende.hu/?p=cikk&c_id=198

...én meg elmeséltem, hogy mi áll a háttérben. :D

A szerelő 2010.02.17. 18:42:48

ja, nagyon jó, tetszik :) sajnos a címlapon kellett volna tartani jó ideig, de hát nem én vagyok ott a szerkesztő :)
süti beállítások módosítása