Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Egymilliárd év

2022. szeptember 27. - Reformer

Ezzel a címmel jelent meg ma Mike Rinder tényfeltáró önéletrajzi könyve a szcientológia egyházban töltött évtizedekről. A blog olvasóinak a Leah Remini-féle "A szcientológia és utóhatásai" sorozat egyik házigazdájaként lehet ismerős az író, aki a szcientológia legfelső vezetésében is dolgozott, és egy ideig ő volt az egész egyház szóvivője és a hírhedt titkosszolgálatuk, az OSA (Office of Special Affairs) nemzetközi vezetője.

untitled-mr-9781982185763_xlg.jpg

Az ex-szcientológusok közül ő a legmagasabb rangú, aki eddig könyvet írt, úgyhogy minden bizonnyal igen egyedi és részletes betekintést kapunk majd a szcientológia mindennapjainak sötét valóságába.

David Miscavige nagyon nem örülhet ennek - már csak azért sem, mert a könyvet az Egyesült Államok harmadik legnagyobb könyvkiadója, a Simon & Schuster adta ki, és ezért gyakorlatilag mindenhol elérhető lesz. Izgatottan várjuk, hogy meddig jut a bestseller-listákon!

...

Éééés már született is erről egy magyar cikk, amely természetesen első betekintésként a celeb vonatkozást veszi elő:

A Szcientológia szó szerint bármit megtesz Tom Cruise-ért, még Nicole Kidmant is lehallgatták, állítja egy új könyv

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr7917941300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása