Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Négy könyv, négy beszámoló a szcientológiáról

2019. december 17. - Reformer

Jó hír azoknak, akik jobban bele akarják ásni magukat a szcientológia témájába és szeretnek olvasni.

Sikerült megmentenem a könyvem utolsó raktáron lévő példányait (ha valaki nem olvasta még vagy szeretné nyomtatott változatban is megszerezni). 5000 példányban nyomtatták ki, ebből ez a 40 forgalomképes darab maradt meg. Ennek örömére kérésre minden kedves megrendelőnek dedikálom is.

Meg tudtam továbbá állapodni két korábban megjelent leleplező könyv forgalmazójával is, így mostantól beszerezhető négy magyar nyelvű könyv a szcientológiáról itt:

http://szcibooks.hu/

A négy könyv: 

1. Russel Miller: Arcátlan messiás - L. Ron Hubbard nemhivatalos életrajza, amelyet rendkívül alapos kutatómunka előzött meg.

2. Margery Wakefield: Út Xenu felé - személyes történet a '70-es évekből egy amerikai szcientológustól.

3. Bonyai Péter: Szcientológus voltam - az én történetem szcientológus pályafutásomról, mely a 1995 és 2005 közötti időszak történéseit is bemutatja a magyar szcientológiában. 

4. Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim - Diána idén megjelent kiváló könyvéről már sok szó esett a blogon (az ő története öt, szcientológusként eltöltött év után 2018-ban ért véget). A moly.hu-n írt olvasói véleményem ajánlom az érdeklődők figyelmébe.

További információk a weboldalon, illetve az ott megadott elérhetőségeken lehet érdeklődni a további részletekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr6115356476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása