Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Ez felér egy beismeréssel

Győzelemként élik meg a tegnapi "Balázsék" adást és a méregtelenítő programot reklámozzák vele

2019. március 01. - Reformer

Ezt rakta ki Kasza Tamás, a szcientológus voltát nyíltan vállaló értékesítési tréner / jedi mester:

kasza_3.jpg

A Városi Kurír cikket  (Sebestyén Balázs: „Gyerekek! Lehet, hogy most lyukra futottunk….” - Ál-oknyomozás Ripost-módra) nyilvánvalóan a szcientológia PR-osai írták, a jól ismert "nem vagyunk szcientológusok, de..." vonalvezetés mentén.

Egyrész ki más írna olyat, hogy L. Ron Hubbard neve bármit is "fémjelez"? Másrészt a leplezetlen káröröm is igen árulkodó...

A végén ott a nagy tervük:

Szerkesztőségünk az info@varosikurir.hu címen várja azok jelentkezését, akik az említett módszerrel szabadultak meg függőségüktől, és esetleg arccal, névvel vállalják ezt.

Kíváncsi leszek, hányat találnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3914662323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

büdös zokni 2019.03.01. 19:05:25

19-re lapot húznak...
Nem tudok olyanról, aki a program félbehagyása után tiszta maradt volna (mondjuk olyan se sok van, aki egyszer végigment rajta és tiszta maradt, általában 2-3x végzik el a programot, olyan hatékony). Ha újra drogozni kezd, akkor meg lesz kussolás...
Kétségtelen, hogy elnyomók vannak a szervezetben és szándékosan járatják le az "egyházat".

DaDPool 2019.03.02. 09:46:21

Erről beszéltem a másik bejegyzésnél, hogy ezek a semmiből is PR hírt csinálnak, és ezért nem ajánlom a bemenetelt senkinek sem a központjukba bármiféle beszélgetésre. Azt csakis nyilvánosan és tanúk előtt, mert ezek a fehéret is feketének állítják be. És te hiába beszéltél nekik a fehérről, másnap az újság már úgy állítja be, hogy te a feketéről beszéltél.
Azonban egyetértek az előttem szólóval, hogy 19-re lapot húztak. Mert ugye a Ripost az kormány média. Ők meg akárhogy nézzük cikizték az újságot és az újságírót.
Nem jó az oroszlán bajszát cibálni, nem jó, főleg ha bizonyos értelemben konkurencia.
süti beállítások módosítása