Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A Szovjetunió is a szcientológusok miatt dőlt össze

2018. november 16. - Reformer

Egy kis színes hír a mai napra.

Kasza Tamás "jedi mester" mellett Kunfalvy Ákos a magyar szcientológia egyik legszórakoztatóbb figurája.

A nevéhez fűződnek a Drogmentes Maraton "forráslevelei", amelyekből kiderült, hogyan indult el ez a szcientológiát reklámozó futás:

2001-ban, Svájc hegyeiben, mintha Ron szólt volna hozzám, és azt mondta volna, hogy csináld meg fiam. És lehet, hogy tényleg leszólt hozzám

De szerinte annak idején Ukrajnában is az történt, aminek történnie kellett.

Egy friss interjúban újabb részleteket osztott meg a szcientológia világra gyakorolt hatásáról:

[...]

Húsz évig tartott a hidegháború, nap mint nap atombombával fenyegetve az egész emberiséget! Az IAS támogatásának köszönhetően 1988-ban kiadták az új OT VIII-at*. 8 nappal később felbomlott a Szovjetunió, és vége lett a hidegháborúnak**.

2018 márciusában teljes IAS-támogatással elindult a Szcientológia Televízió, ami több milliárd embernek képes segítséget nyújtani a Szcientológia eszközein keresztül, 17 nyelven.

Egy hónappal később Észak- és Dél-Korea kibékült, és raktárba tették az atombombát.

Véletlen egybeesés? Lehet, de akkor a szerencsét is mi irányítjuk!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr9414376263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TellVilmos 2018.11.16. 23:01:03

A hidegháború befejeztéről ezt eddig is tudtam, hogy az OTVIII kiadása és auditálása miatt szűnt meg ez az entheta halmaz. De ezt neked is tudnod kellett, mert a mi időnkben elég rendesen mondogatták ezt bent az egyházi mendemondákban.
Azt, hogy Észak és Dél-Korea kibékült egymással, azt még nem tudtam. De ha ez igaz, akkor a Scientology™ TV, jobban kezeli az enthetát, mint az OTViII-ak együttvéve. Ez bizony technológiai előrelépés. De lehet, hogy mókuskodás, vagy csak én nem tudok ezekről a csoport auditlási processzingekről, ami a TVben megy.

bumeráng2013 2018.11.17. 11:43:37

Fantasztikus ahogy két eseményt tudnak összekötni ha ebből azt a következtetést lehet levonni hogy a pozitív változás nekik köszönhető.Hihetettlen.

büdös zokni 2018.11.17. 22:59:23

"A hidegháború sok nemzetközi feszültséggel járó korszak volt 1947 és 1991 között..." -Wikipedia.hu

Bögreőr 2018.11.18. 01:23:21

Nahát, ezek szerint még Kimék is a Scientology TV-t nézik?

Bár igaz, az Észak-Koreai televízió nagy rokonságot mutat a szcientológusokkal, ott is kötelező mindig magas tónusúnak lenni:

www.youtube.com/watch?v=w7J2Nnl7Ano
süti beállítások módosítása