Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Emlékeztető: 1 hét múlva "cégvezetői csúcskonferencia"

2018. október 20. - Reformer

Előzmény:

Újabb cégvezetői csúcskonferencia...

A lényeget már a múltkori cikkben elmondtam, de mindenképpen hangsúlyozni szeretném, hogy a konferencia valódi célját illetően ne legyenek kétségeink.

A nemzetközi szcientológia hálózaton belül mindig is erőn felül teljesítettek a magyar szcientológusok. Ennek a véleményem szerint az a legfontosabb oka, hogy már a kezdetek óta (ld. a Business Successről és az Admiral & Escorial Consultingróló szóló blogbejegyzésem) mindig is a vállalkozók/cégvezetők voltak az elsődleges beszervezési célpontok. 

A szcientológus üzleti tanácsadók hálózata azóta is kiterjedt, és folyamatosan tesznek arról, hogy bővüljenek a különféle egyházi és fedőszervezetek "gazdag ember listái".

A konferencia nyilvánvalóan újabb kísérlet a Hubbard-féle vállalatirányítási módszer hitelesebbé tételére, illetve a sokmillióba fájó szolgáltatásokat megfizetni képes jövőbeni szcientológusok toborzására.

Ennek illusztrálására a résztvevők listájához (8 üzleti tanácsadó + 8 cégvezető) az alábbi hozzáfűznivalóm van (adatvédelmi okokból csak ennyi):

Konzultánsok: 8 / 8 (!)

  Cégvezetők: 3 / 8

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr914312305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása