Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Kidobják a futókat, visszajönnek motoron

2018. szeptember 29. - Reformer

A Drogmentes Maraton helyett/mellett itt a legújabb próbálkozás a szcientológia és Hubbard népszerűsítésére - a mai napon szerencsére véget érő Narconon Motoros Túra.

Erről kicsit lemaradtam, de most próbálom pótolni.

A fenn hivatkozott hivatalos oldalon így harangozták be (és természetesen ezt sem sikerült helyesírási hibák nélkül lehozni).

Három dolog:

1. Az ún. "igaz adatok" persze Hubbard semmiféle kutatással nem igazolt teóriái a drogokról - ami még a kisebbik baj lenne, de ugyanez a Narconon árulja a "megoldást" a problémára potom 4,4 millióért.

2. Az is érdekes, hogy bringatúra helyett motoroznak. Nyilván kényelmesebb, de azért kevésbé hiteles bepöfögni a motoron, aztán az egészséges, sportos, drogmentes életről osztani az észt.

3. A nagy igyekezetben, hogy titkolják az egész motorozgatás valódi természetét, már nem is Hubbardtól idéznek. Ez egyrészt szánalmas, másrészt gerinctelen. Az igazság ugyanis EGYETLEN Google-keresésre van. Bizony, már elmúlt 1986, amikor az öreg szélhámos feldobta a pacskert...

 

2 ezer kilométer 2 keréken 2 hét alatt 2 ezer gyermekért!

Csatlakozz hozzánk, és légy részese a túrának, mellyen sok ezer gyermek jut igaz adatokhoz a drogokkal kapcsolatban, így meghozhatja az egyetlen helyes döntést: "Soha nem nyúlok drogokhoz és másokat is lebeszélek erről!"

A túrán körbe motorozzuk Magyarországot, és az iskolákban drogmegelőző előadásokat tartunk, valamint a témával kapcsolatos kiadványokat juttatunk el a diákokhoz, tanárokhoz.

A több mint egy évtizede indult kezdeményezés, mely Narconon Bringatúra néven indult, most új formában Narconon Motoros Túra formájában kerül megrendezésre. A túrán résztvevők mindannyian példamutató életet élő, elkötelezett önkéntesek lesznek.

Csatlakozz hozzánk!
Különböző módokon lehetsz részese a Túrának:
-Segíthetsz az előkészületekben
-A Túra alatt segíthetsz a kiadványok terjesztésében
-A Túrán való jelenléteddel segíthetsz demonstrálni az ügy fontosságát

Amennyiben fontosank tartod ezt az ügyet, és van kedved ezért tenni egy elkötelezett és vidám csapat részeként, vedd fel velünk a kapcsolatot!
Életre szóló élményekben lehet részed.
"Azok, akik mások életébe fényt hoznak, maguk sem kerülheik el azt!" James Matthew Barrie

Rajtunk múlik, milyen esélyekkel indul az Életbe a jövő generációja.
"Nem az a dolgunk, hogy megtanítsuk gyermekeinket szembenézni egy kegyetlen és szívtelen világgal. Az a dolgunk, hogy olyan gyerekeket neveljünk, akik kevésbé kegyetlenné és szívtelenné változtatják a világot." L. R. Knost

Tarts velünk!

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr9614271099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PTS level III. 2018.09.30. 16:32:08

Mekkora szentségtörés már ez, kedves scientologistok, hogy nem az egyetlen szent és igaz Hubbardtól idéztek? Pedig egy sokadszor kipróbált, "hatékony", öntömjénező és bevételteremtő propagandahúzás elvileg megkövetelné az ideológiátokhoz való feltétlen hűséget.

Meg aztán micsoda dolog a dinamikák egyensúlyát felborítani a légkörbe pöfögött füsttel?
Azért álljon már meg a gyászmenet! :D

free spirit 2018.09.30. 17:36:34

Haladni kell a korral. Az eddig futásba fektetett energiát így fel lehet használni hasznosabb célra is. Mondjuk pénzgyűjtésre. Elvégre a mocik nem vízzel pöfögnek. :)

Gyaloghuszár 2018.10.02. 08:41:46

Az a baj, hogy nem olvastátok el az életrajzot rendesen. LRont Hibbant az emberiség (és pár más faj, de ez OT12 és PEGI18+) legnagyobb aviátora, hajóskapitánya, írója, humanistája (és exterraistája de ezt OT12 és PEGI18+), ÉS MOTOROSA volt. Ez egyszerű tisztelgés előtte. Mert legnagyobb futója meg nem volt (nézz már rá, és csak képzeld el... ez az egy tényleg nem volt).
Másrészről meg ugye - Az öreg Hibbant maga sem mindig csak magától idézett. Lopott ő kopott ideákat bármerről ha épp többet adtak érte használtan. Így hát az örökség méltó továbbvitele herliről osztani az észt meg az áldást.
Megaztán, így talán csak a kapu belső oldalán ismerik fel a tanárok az "Út a sok szarsághoz" füzetecskét, akkor meg már ugye késő.

PTS level III. 2018.10.03. 00:08:15

@free spirit:

Lehet, hogy jövőre már így futják le a drogmaratont?
youtu.be/zFzngQyh5E4?list=PLR_BSEx2cmbp1dBaQzD56HR_pMC2zFksU&t=248

Vagy készülhetne okostelefonra valami bolygót clearré tevő stratégiai játék, hogy legalább abban legyen sikerélményük...

free spirit 2018.10.03. 17:54:44

@PTS level III.:
:D A stratégiai játék nem rossz ötlet. A szci ismerősöm úgyis össze van nőve az okostelefonjával, míg játszana, addig legalább nem az emberiséget akarná megmenteni. :)

PTS level III. 2018.10.04. 00:07:04

@free spirit:

Sok szci össze van nőve a telefonjával. :D
Emlékszem, évekkel ezelőtt meghívtak egy szci házibuliba. A "buli" abból állt, hogy kb 10-15 szci heverészett a ház nappalijában, és mindegyik telefont szorongatott a kezében. A köszönésem talán két ember viszonozta. A többi meg üveges, kifejezéstelen tekintettel, szótlanul meredt a kijelzőre, még egy pillantásra se méltattak.
Nyomasztó és abszurd helyzet volt, fél óránál többet nem is töltöttem ott. Rögtönöznöm kellett valami ürügyet a gyors távozásra... :D

A Sci TV után lehetne DM következő nagy dobása egy ilyen "clear the planet" game. Izgalmas sci házibulikon csapathatnák ezerrel... :D

PTS level III. 2018.10.04. 00:19:08

@Gyaloghuszár:

Van még iskola ebben az országban, ahova beengedik őket? ;)

free spirit 2018.10.04. 20:31:04

@PTS level III.:

Legalább évekig eljátszadoznának, vagy évtizedekig. :D
süti beállítások módosítása