Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A klónok támadása

2017. március 21. - Reformer

Két nap alatt négy tértivevényes levelet is kapott az általam képviselt szcientológiaellenes alapítvány, mind a négyet szcientológus üzleti tanácsadók küldték (és szerintem még fogok kapni).

Minimum 1 éve kinn van az alapítvány weboldalán a szcientológus üzleti tanácsadók listája (és a blogon is megjelent). Eddig nem zavarta őket, de gondolom most, hogy az adatvédelmi hatóság vizsgálja őket, visszavágtak a gonosz elnyomónak, egyfajta béna megtorlási kísérletként.

Meg fogják kapni a választ a törvényes határidőn belül (meg a tudomásjelentést, hogy elnyomó személlyel kommunikálnak :) ), de azért azt hozzátenném, hogy nem én tehetek arról, hogy egy ilyen vállalhatatlan szervezethez tartoznak.

A másik: mit is ígér a szcientológia? Teljes szabadságot, ugye? Ehhez képest a személyes adatok kivételével betűről betűre ugyanazt a levelet írták... Még ebben sem mernek eltérni az "egyház" parancsától, ez de szánalmas már.

Itt nézhetőek meg egy galériában a tökegyforma levelek, személyes adatok kitakarva:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr4212358363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2017.03.24. 08:46:51

Tudod min agyaltam? Ugye az "Egyház" nem egyházként van bejegyezve idehaza, s nagy mennyiségben kezel adatokat. Ugye 2018. május 25-től kezdve életbe lép a GDPR, az új EU adatvédelmi törvény ami akár 20.000.000€ vagy éves bevétel 4%-át elérő büntivel jöhet, ha vét az adatkezelési törvénynek. Mindenkit érint aki EU állampolgár adatait kezeli... Kíváncsi leszek elindul e a szarhullám az "egyház" irányába 2018-tól, mert hogy lesz bőven változás, az biztos...
süti beállítások módosítása