Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Felkavarta az állóvizet a megnyitó (frissítve)

2016. július 26. - Reformer

Régen foglalkozott ennyit a szcientológiával a sajtó. Talán az lesz a pozitív hozadéka ennek, hogy jobban bekerül a szcientológia valódi természete a köztudatba.

Előkerült a nemzetbiztonsági kockázat kérdése

Remélhetőleg ez elrettenti a vagyonosabb embereket attól, hogy csatlakozzanak hozzájuk.

RTL Klub híradó, riport (érdemes megnézni):

 

24.hu - A szcientológusok nem tudnak arról, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek

Idézet a cikkből:

Molnár Zsolt, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke az RTL híradónak elmondta: olyan hálózatszerűen működő egyházról van szó, amely igyekszik beépülni a gazdasági, politikai elitbe, és a döntéshozatali folyamatokat befolyásolni.

 

Mi történt valójában a megnyitón?

444.hu - Tényleg leöntötték egy vödör szarral a szcientológusok amerikai pápáját Budapesten?

Meglepő, de én is azt hallottam a fekáliás incidensről, amit Lange mondott a riporternek. Ezt is megértük. Még jobban utánamegyek azért, és fogok írni, amint biztosan kiderül, hogy mi történt.

Idézet a cikkből:

Lange ehhez képest azonnal elismerte, hogy a szombati épületavatón tényleg volt szarlocsolás. Igaz, szerinte nem Miscavige-et trágyázták meg, hanem csak a földet, méghozzá egy autóból kiszálló fickó, ott a székház közelében, de már a kordonjukon túl. Azt sem vitatta, hogy ez a központ megnyitása elleni tiltakozás volt, de azt többször is határozottan cáfolta, hogy az egyházfőt eltalálták volna.

Azt a Ripost-infót is kereken tagadta, hogy a Park Inn Radisson szálló éttermében az egyházfő tiszteletére rendezett ebédet egy ugyanott ebédelő híres cigány család azzal zavarta volna meg, hogy Miscavige-et kanálhajlításra és esőcsinálásra biztatták és részegen körbetáncolták volna.

Az is kiderült, hogy a 2,5 milliárd forintból megvett és felújított épület még nem üzemel igazából, így most még nem tudom belülről megnézni, de egy-két hét, és beindulnak a dolgok.

Gyanúsan pozitív cikk a Népszabadságban

Valahol persze ironikus (jó, persze tudom, hogy ezek nem azok, de akkor is van benne valami vicces), hogy a a beszédét kommunistázással kezdő Miscavige látogatásáról pont a Nol.hu írjon pozitívan.

A szcientológusok persze örömmámorban úsznak, ezt az új ideális org által generált "théta lökéshullám" első nagy eredményének tekintik és természetesen Magyarország lesz az első Clear ország, ez a cikk pedig az első nagyobb fecske.

Nol.hu - Ezt mondta a szcientológusok vezetője a magyarokról

 

Az Index.hu kérdőre vonta az egyik felszólalót

Index.hu - Magyarázkodik a szcientológus székház avatásán beszédet mondó MSZP-s

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr838915140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyongyvir 2016.07.26. 22:26:01

Tudja valaki, hogy jöhetett létre ez a nol.hu cikk?!

2016.07.26. 22:33:51

@gyongyvir:

1. lehetséges válasz: fizetett hirdetés.
2. lehetséges válasz: a cikk írója szcientológus.
3. lehetséges válasz: aki eldönti, hogy mi jelenhet meg a NOL oldalán, kapcsolatban áll ezzel a bűnbandával.

Nekem több ötletem nincs. :)

Tigris49 2016.07.26. 22:37:55

gyogyvir: hát kimásolták a honlapon megjelent beszámolót :) többre nem futotta...

2016.07.26. 22:45:02

@Tigris49:

A ctrl+c és ctrl+v párossal gyorsan lehet szci-propagáló újságcikket összerittyenteni. Megy ez, kérem, mint az ágyba szarás. ;)

2016.07.26. 23:00:04

"A szcientológusok nem tudnak arról, hogy nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek"

Na persze! :D
A magyarországi szcientológia történetében eddig egyedül Braun "Nemtudomértelmezni" Mónikának sikerült (youtu.be/DEu2ZsAdsEs) meggyőzően hülyének nézni az országot. Mikloviczot nem áldotta meg ekkora tehetséggel Hubbard. :)

Blogger Géjzáné 2016.07.26. 23:37:40

Szci a tagok felé azt kimmunikálja, hogy az OSA "kezelte" az ügyet (naná, a szcik lényege, hogy mindent tudnak kezelni a TR-ekkel), és kideritették, hogy "fizetett akció volt" az eset, mert az itt helyszínen általuk megkérdezett "elkövetők" elmondták, hogy valaki fizetett nekik 10e Ft-ot, h szart locsoljanak ki... Na, ugy lezárva. Nem is merem elképzelni mekkora beégés ez a budapesti vezetésnek, hogy a DM személyesen eljön, és szart locsolnak rájuk. Könnyű lesz őt a kovetkező alkalomra is megnyerni...

2016.07.26. 23:57:19

@Blogger Géjzáné:

"naná, a szcik lényege, hogy mindent tudnak kezelni a TR-ekkel"

Nem is tudom... a két kezemen se tudnám megszámolni, hogy hány flunk-ot adtam volna a "Kommunikációval a siker felé" tanfolyam végzése közben Miklovicznak, ha ilyen szarul végzi a gyakorlatokat.
Példa: FLUNK, telefonbizergálásért! ;)

miskabá 2016.07.27. 12:27:15

A Gyurcsány-kormánnyal sikerüt kiépíteniük a kapcsolatokat, hisz leginkább ők nyomták keresztül az OPNI bezárását 2007-ben. Akkoriban ez inkább nyomásgyakorlás eredményének tűnt, de most hogy újra exponálják magukat a szocik az oldalukon, úgy látszik megvannak a beépített embereik

Az egész világon így csinálják, nincs ebben semmi új

Killary Fucking Clingon 2016.07.27. 13:40:09

a baseball ütőt és az AK-t nem hiszem hogy tudnák kezelni TR-ek:)

Kapitány_1 2016.07.27. 13:55:25

A szcientológia egy szinten van a fanatikus muzulmán terrorista szektákkal. De lényegesen veszélyesebb mocskok, mert a fehérember teremtette, belülről bomlaszt és az életeden túl a teljes egódat, lelkedet, vagyonodat és szabad akaratodat rabolja el.

lol7 2016.07.27. 14:24:27

Ez a bűnbanda hogyhogy még nincs betiltva, mint jobb helyeken? Rosszabb mint az iszlám, pedig az is emberiség ellenes.

2016.07.27. 22:56:04

@lol7:

Mindaddig, amíg az emberek abban reménykednek, hogy a szcientológia rémtörténetének végére a bürokrata törvényhozás vagy a politika fog pontot tenni, addig ezek szabadlábon fognak garázdálkodni a világban. Szélmalomharc ez így, kérem szépen... ami nagyjából az idők végezetéig fog tartani.

Tévedés, hogy nagy dolgokat kell véghezvinni a megsemmisítésükhöz. Egyháztörvényt se kell módosítani, vagy horribilis összegeket költeni kirakatperekre. Az a baj, hogy a hétköznapok egyszerű polgárai túlságosan alábecsülik a szerepüket ebben a játszmában, pedig csak annyit kellene tenni, hogy minél több potenciális áldozathoz eljuttatni az igazságot. Az információs szupersztrádán többé esélyük sincs a szennyest takargatni a világ elől. Erre Hubbard nem készítette fel őket. Itt van például ez a blog. A sok értelmetlen hülyeség mellett lehetne osztani a facebookon az ismerősöknek.

Ki dönt a sorsukról? A politikus? Az egyháztörvény? Egy szart!
Ha például az emberek bojkottálnák a szcientológiát, és a közelükbe se mennének, akkor volna esélyük fennmaradni? Na, ugye... ;)

"Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!" - Petőfi

Zoblood 2016.07.30. 20:03:47

@mindless and simple: ebben igazat adok. Voltam egy több, mint 4000fős rendezvényen, ahol sok emberrel ismerkedtem. Azoknak mind-mind fel is hívtam a figyelmét.
süti beállítások módosítása