Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Életveszélyes terápia

2016. július 21. - Reformer

Remek riport a TV2-n a szcientológia ún. "méregtelenítő" programjáról:

Életüket kockáztatják azok a páciensek, akik részt vesznek a szcientológiai egyházzal kapcsolatba hozható méregdrága drogelvonón - állítja Zacher Gábor toxikológus. A Nógrád megyei Garábon található rehabilitációs központban több milliót kérnek egy kúráért, mégsem találtunk egyetlen szakorvost sem. Kis híján kiverték a kamerát riporterünk kezéből, és közölték, nem szeretnék, ha bármilyen információ is kikerülne abból, mi zajlik a falak mögött.

A videó a "Tovább" gomb után tekinthető meg:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr978905546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.07.21. 22:18:14

Hmmm... a riport utolsó mondata elgondolkodtató. Kik tudják a 4,5 milliót megfizetni? Például a milliomos, munkamániás szülők elhanyagolt, eszmények és távlatok nélkül kallódó kölykei? Túlhajszolt, idegbeteg vállalkozók? Luxusprostik?

Sebaj! Ha a Mélyen Tisztelt Drogfüggő "magas statisztikájú", akkor a program végén új feladatot kap: a harmadosztályú ponyvairodalmat is alulmúló űroperettért (értsd: OT III) kiperkált közel 3 millió elvégre mégiscsak értelmesebb cél, mint mondjuk a napi rendszerességgel felszippantott kokaincsík, ugyebár...

Akárhogy is van, a stat emelkedjen és legyen bevétel, a világmegváltással ráér később is foglalkozni.

agnes.forgacs 2016.07.25. 23:59:31

Remekül ellopta több honapnyi munkámat. Fura. Engem nyitott kapuval vártak. Az oknyomozáshoz ész is kell, nemcsak mikrofon.

2016.07.26. 22:23:29

@agnes.forgacs:

Mivel nem vagyunk oknyomozó riporterek, ezért sajnos nem tudjuk átérezni a haragod és a csalódottságod, de megértjük. :( Viszont szívesen elolvasnánk, amit eddig sikerült kiderítened a narcononról. Akár itt, ezen a blogon is... ;)
süti beállítások módosítása