Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A Drogmentes Maraton szerint a drogdílerek kezére játszhatja a gyerekeket a KLIK

... és bónuszként perrel is fenyegetik őket

2016. június 09. - Reformer

A szcientológus arrogancia csúcspontja a Drogmentes Maraton reagálása a KLIK figyelmeztető levelére, itt lehet elolvasni:

A drogdílerek kezére játszhatja a gyerekeket a KLIK - a Drogmentes Maraton hivatalos honlapja

 

Pár gyöngyszemet kiemelnék ebből a nyilatkozatból:

“A KLIK nyilatkozata érthetetlen. Amennyiben igazak a KLIK elleni vádak, hogy megtévesztő és valótlan információt terjesztenek velünk kapcsolatban az iskolák felé, akkor kénytelenek leszünk megtenni a szükséges jogi lépéseket, bár remélem, hogy sikerül békés úton rendeznünk a helyzetet.

Perrel fenyegetik a KLIK-et, amiért az ellátja a közfeladatát és figyelmezteti az iskolákat arra, hogy egy bevallottan titkosszolgálati megfigyelés alatt álló csoportosulás próbál kapcsolatba kerülni a rájuk bízott gyerekekkel? Hahaha, sok sikert!

 

A szcientológusok szerint az "elnyomó személyek" általánosságokban beszélnek, kerülik a konkrétumokat, és általánosítanak:

A gyerekek szeretik az előadásainkat, és a KLIK hazug tájékoztatása ellenére rengeteg iskola jelentkezik, hogy tartsunk náluk előadást. Több tucat iskolaigazgató számolt már be nekünk arról, hogy miután a KLIK-től megkapták a rólunk szóló negatív propagandát, Ők elmondták a KLIK vezetőknek a Drogmentes Maratonnal kapcsolatos pozitív tapasztalataikat, de ez a KLIK-eseknél süket fülekre talált.

A védekezésüket mindenesetre sikerült egyetlen számadat nélkül megfogalmazni.

 

 

A tapasztalat azt mutatja, hogy a drogmegelőzés ellen irányuló hazug propaganda alapja leginkább olyan emberektől jön, akik a drogdílerek lobbistáiként csak a dílerek pénztárcáját támogatják.

Milyen tapasztalat? Bizonyíték? Dokumentum?

 

 

A KLIK-nek el kell döntenie, hogy drogkérdésben a gyerekek jövője a fontos számukra, vagy a drogdílerek malmára hajtják a vizet.

Persze, mert aki a Maraton ellen van, az a drogdílereknek dolgozik. Elképesztő ez a logika.

Egyébként a probléma valódi okáról, a szcientológia egyházhoz fűződő szoros kapcsolatról egyetlen szó sem esik ebben a közleményben.

Egyszerűen csak visszatámadják azt, aki őket megtámadta. Pont ahogy Hubbard előírta nekik 1960. augusztus 15-i irányelvében: "Soha nem védekezz. Mindig támadj."

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr708794498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.06.10. 12:25:54

Ez egy jó kis írás:

tasz.hu/files/tasz/imce/2015/tasz_szcientologusok_2015.pdf

Ha volt már korábban, akkor bocs! :)
süti beállítások módosítása