Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

"A VOG világ egy Szcientológus fejére teszi a babérkoszorút!"

2011. június 18. - Reformer

A nehéz kezdet ellenére Mészáros Ferenc szcientológus fociedző sikerrel vette az akadályt, feljutott a PMFC az NB I-be.

Az egyházban mi másként, mint a szcientológia elsöprő sikereként élték meg ezt. Ezt küldte ki Kunfalvy Ákos "szabadságérmes" szcientológus Hubbard híveinek (a helyesírási hibákat nem javítottam ki):

Feri, mint labdarúgó edző foglalatoskodik évek óta és nemrég megkapta a Pécsi csapat vezetőedzői posztját, amely régi álma volt. Egy pár éve a Pécsi foci csapat mélyrepülésbe kezdett és egyik jele ennek az volt, hogy kiestek az első osztályból és az NB II-ben folytatták a bőrbogyó kergetését. Pár éve már szenvedtek, amikor Feri átvette a csapatot és lássatok csodát, már ebben az évben megnyerték a másodosztályú Bajnokságot és felkerültek az NB I-be!

 

És kint voltam az utolsó meccsükön, ami után Csányi Sándortól a Labdarúgó Szövetség elnökétől – nemkevésbé az OTP tejhatalmú Főkolbásza - átvették az aranyérmet. És persze a szurkoló tábor örömében majdnem felgyújtotta és szétverte a stadiont. Persze ott volt Páva Polgármester úr is ünnepelni a Matyi Dezső, az Alexandra Könyvkiadó nemkevésbé teljhatalmú tulajdonosának – merthogy az Ő tulajdona a Pécsi focicsapat is – sikerét.

 

Mészáros Feri – és most nem túlzok – Istenné vált Pécsen! Feleségétől, Mónitól hallom, hogy szurkolók énekelnek a ház előtt, és nem tudnak lemenni kenyérét úgy, hogy ne ugranának a nyakába! És persze mindenki tudja róla, hogy Szcientológus. Amikor néha kikapnak, mennek a dumák a lelátóról ebben a témában is. Ez egy kemény univerzum.

 

De most Feri az Isten!

 

Hihetetlen boldogság, hogy éppen azon a napon véletlenül Pécsett voltam és kaptam egy jegyet Feritől és részese lehettem annak, hogy a VOG világ egy Szcientológus fejére teszi a babérkoszorút!

 

Mészáros Feri feljuttatta a Pécsi Foci csapatot az NB I-be! A labdarúgás világában már kisebb dologért is Szentté avattak embereket!

 

Azt hiszem ez önmagáért beszél! Nagyon boldog vagyok, mert sok sok sok sok sok sok ilyen siker kell, amikor mi vagyunk a sztárok!

 

Merthogy mi vagyunk a sztárok!

 

Szeretettel

 

Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr422995205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ubk 2011.06.19. 09:18:20

tejhatalmú....... :-D :)

norbert79 2011.06.19. 11:18:28

Majd figyeljétek meg micsoda technika villogtatás lesz, mikor szépen kúsznak majd lefelé a bajnokságban. Azon se lepődnék meg, ha a pécsi csapat miatt ismét bunda-botrány pattanna ki, csak mert teljesíteni kell a quota-t. :)

Kétrét 2011.06.19. 15:43:41

A minden erkölcsi igényt kielégítő ideális nő után a VOG világ babérkoszorúja... ilyen a mesében sincs! :-)

Ammonia73 2011.06.19. 22:20:24

"a Pécsi foci csapat" -a "Pécsi" a csapat neve?
"Feri átvette a csapatot és lássatok csodát, már ebben az évben megnyerték a másodosztályú Bajnokságot és felkerültek az NB I-be!"
De hát...a Feri szcientológus!!! Mit vártak? Vagy nem értem, miért megy ez náluk csodaszámba...nekik kellene a legtermészetesebb dolognak tekinteniük, hogy egy szcientológus sikereket ér el. Vagy mégsem olyan természetes ez náluk? :D:D:D
"Feleségétől, Mónitól hallom, hogy szurkolók énekelnek a ház előtt, és nem tudnak lemenni kenyérét úgy, hogy ne ugranának a nyakába! És persze mindenki tudja róla, hogy Szcientológus."
Ebből is csak az jön le, hogy teljesen tisztában vannak a szcientológusokról létrejött közvéleménnyel és ha netalán valaki normálisnak nézi őket, azt feltétlenül meg kell írni az össze tagnak, ha egyikükkel megtörtént az a csoda, hogy normálisan viszonyultak hozzá valamely tette miatt.

"tejhatalmú Főkolbásza"
Nagyon éhes lehetett szegény szci, amikor ezt írta...tej és kolbász...már csak egy kis zsömle és meg is van a finom uzsonna...:)

"kisebb dologért is Szentté avattak" a szentté miért van nagy bötűvel írva? (think)

"Nagyon boldog vagyok, mert sok sok sok sok sok sok ilyen siker kell, amikor mi vagyunk a sztárok!
Merthogy mi vagyunk a sztárok!"

Milyen kevés kell egy hatalmas szcientológus örömhöz...:D

Remélem, minden szcinek kiküldték ezt a levelet, mert talán az értelmesebbje jót röhög rajta...

antiszci17 2011.06.20. 11:26:29

@Ammónia73: Van még egy pár helyesírási hiba benne..... :-)
Megmutattam egy szektatagnak ( na jó, az értelmesebb fajtából, ő még képes a rondroid üzemmódról normál üzemmódra kapcsolni az agyát)
aki kifejtette, hogy amíg Kunfalvy úr nem lesz úrrá a grafomániáján, addig nincs nekik szükségük se Anonymusra se egyéb szektaellenes csoportokra mert Ákos mindent elintéz helyettük.

silversurfer 2011.06.22. 08:10:34

Szentté a holtakat avatjàk, nem? :-)

A szerelő 2011.06.30. 12:34:10

Nekem is ez tűnt fel, hogy ha annyira szuper dolog ez a szci, szerintük, akkor egy ilyen dolog miért nagy szám? :)
Ja, és amikor egy szci cég csődbe megy, akkor ahhoz már semmi közük, minden érdem az övék, a bukásról meg más tehet? :)

béla 23 2011.06.30. 22:36:02

@A szerelő: Ha a cég tönkre megy az az egyén egyedi hibája , rosszul alkalmazta a tanított technikát. De ha kilép a szci-ből a cégvezető, akkor meg teljesen leégetik a tagok előtt, tudnék rá példát is, hogy meggazdagodott a szci-ben tanultakkal, most meg hátat fordít az egyháznak, szégyelje magát!!!

A szerelő 2011.07.06. 09:54:08

@béla 23: Hogy ez mekkora baromság és főleg nagyon átlátszó :) A módszer (ez a "technika" nagyon idegenül hangzik ebben a környezetben) jó, csak rosszul van alkalmazva, ez mekkora lol :)
Azon kívül ha egy módszer jó és azzal sikereket lehet elérni, akkor bolond lennék otthagyni, még többet szeretnék megtudni, hogy még hatékonyabb legyek. Aki mégis otthagyja, az csak azért teszi, mert nem ezzel a módszerrel, hanem nélküle lehet eredményeket elérni, úgyhogy egyáltalán nem neki van oka szégyenkezni!
Csupa logikai bukfenc.

béla 23 2011.07.06. 14:48:45

@A szerelő: Sajnálom, hogy logikátlan, de az élet produkál sokszor ilyen dolgot. Akármilyen sikeres is valaki, mégis követ el hibákat olykor kisebbet , máskor nagyobbat. Lehet magyarázni is, de azt is lehet több szemszögből is látni és magyarázni. Nekem van egy hit gyülis ismerősöm pl. sikeres vállalkozásuk volt, most még sikeresebb, de az elvre rengeteget költenek, bár az elv rendkivül sok ügyfelet is hozott nekik. Az egyik nemrégiben kilépett befolyásos szci-tagot is az egyház berkeiben mindennek elmondják a jelenlegi tagok előtt, hogy a tech alkalmazásával lett szinte milliárdos, és ilyen meg olyan, mert elhagyja az egyházat, pedig köztudott, hogy sok millát befizetett nekik.
süti beállítások módosítása