Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Ismét rányomult az iskolákra a szcientológia egyház

2009. szeptember 14. - Reformer

A New Era Publications International (a szcientológia egyház könyvkiadója) kiküldött egy körlevelet a magyar szcientológusoknak.

 

A jelek szerint az a tervük, hogy az egyház bújtatott szcientológia propagandát is tartalmazó kiadványait a megyei önkormányzatok finanszírozásával eljuttassák minden oktatási intézménybe. Tehát közpénzen terjesztetnék a saját kiadványaikat.

Pár megjegyzés a két DVD-hez:

Igazság a drogokról: az egyház pszichiátriaellenessége miatt a drogok közé sorol jónéhány pszichiátriai szert, főleg antidepresszánsokat.

Emberi jogok története: az ENSZ-nél nem igazán nézik jó szemmel, hogy az egyház saját reklámozására használja az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatát. A képmutatásról nem is beszélve, hiszen az egyház fillérekért dolgoztatja a munkatársait, köztük gyerekeket is, továbbá számos gyakorlata súlyosan sérti az emberi jogokat (szabad préda - fair game - irányelv, kapcsolatmegszakítás, munkatáborok a rosszul teljesítő munkatársaknak stb.).

A szokásos lehúzós módon az adományozók a teljes kisker árat kell fizessék a házon belül, fillérekért előállított DVD-kért.

Íme a levél:

 

-----Original Message-----
From: InKa-lista [mailto:inkalista@optimst.com]
Sent: Sunday, September 13, 2009 12:xx PM
To: Undisclosed-Recipient:;
Subject: InKa: Igaz adatokat iskolákba! Segíts beindítani!


E kampány célja az, hogy az Igazság a drogokról és az Emberi Jogok története DVD-ket eljuttassa mind a 19 megye minden oktatási intézményébe úgy, hogy a megyei önkormányzatok oktatási osztályainak vezetői veszik meg a megyéjük iskolái és oktatási intézményei számára.
Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson 2x19 DVD-re van szükségünk, hogy ezeket elküldve az említett döntéshozóknak megnézhessék a DVD-ket. Miután megnézték őket, tudni fogják pontosan miről is van szó és ezalapján meg tudják rendelni a DVD-ket a hatáskörükbe tartozó iskolák, és egyéb oktatási intézmények számára.

A következő lépésként erre a 2x19 DVD-re van szükségünk, amiket elküldünk az önkormányzatok Oktatási osztályvezetőinek.
Ez összesen 38x3750=142.500 Ft, amit a ti segítségetekkel adományként fogunk elküldeni nekik.

Az adományaitokat a következő számlaszámra tegyétek rá: CIB Bank
10700385-26297301-55700009
(Ha közvetlenül ráteszitek, akkor az összeg 1 órán belül megjelenik a
számlán.)
A megjegyzés rovatba feltétlenül írjátok oda a neveteket és azt, hogy "iskola kampány".

Ezeket a DVD-ket a jövő héten ki akarjuk küldeni, hogy azután a döntéshozók által megrendelt DVD-k minél hamarabb eljussanak minden magyar iskolába.

Számítok a gyors hozzájárulásotokra.

Háttér:
A 2009-es Freewinds hajóavató ünepségsorozat 4. ünnepségén megjelent 2 DVD a Negyedik Dinamikás [emberiséget érintő - Reformer] kampányainkhoz: az Igazság a drogokról és az Emberi Jogok története DVD-k.
Az Igazság a drogokról DVD tényszerű, objektív felvilágosítást ad az érintetteknek (szülőknek/nevelőknek és gyerekeknek egyaránt) a drogok hatásairól és használatuk következményeiről. Hiánypótló anyag, amelyre széles körben szükség van a drogok terjedésének megállításában és visszaszorításában.
Az Emberi Jogok története DVD az emberek alapvető jogairól tájékoztat, így az iskolákban osztályfőnöki órákon használva a gyerekek tudást szerezhetnek arról, mik is az Egyetemes Emberei Jogok, és hogy ezek az ő életük részét is képezik.

Létfontosságú mind a két DVD széleskörű elterjesztése a társadalomban ahhoz, hogy minél több ember fel tudjon menni a Hídon. Hiszen konfrontálnunk kell a ténnyel, miszerint vannak drogok melyek szedése után nem kaphat már auditálást az illető - ebben az életében - a drog által, a szervezetében okozott kár miatt. Az elnyomás pedig megint csak nehezíti a haladást.


Üdvözlettel:

K. József
New Era Publications International

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr371381257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakle 2009.09.14. 18:33:06

Kicsit off, de mi az a "szabad préda"? Erről még nem is hallottam...

Ammonia73 2009.09.14. 19:01:10

@Lakle: szabad préda = "Fair Game doktrína, ami a szcientológia ellenzőinek, kritikusainak, támadóinak "kezelésére" vonatkozik, mely szerint azok a szcientológusok által "levadászhatóak" azaz bármely módon megkárosíthatóak, megsemmisíthetőek.
Az "elnyomókat" SP-nek hívják (Suppressive Person) ezek lehetnek a családod is, ha éppen nem tetszik nekik hogy szcientológusok mossák az agyad...ilyenkor jön a "disconnection" azaz kapcsolatmegszakítás, nehogy hátráltassanak ezek az elnyomók a hídon való haladásban...:X
Elnyomókká válnak a kilépő tagok is...

Lakle 2009.09.14. 19:12:52

@Ammónia73: Köszi, sejtettem, hogy van ilyen, de nem akartam elhinni, hogy ilyen tényleg van!!!!

Ammonia73 2009.09.14. 19:24:29

@Lakle: szívesen :)
...elhiheted nyugodtan, itt az eredeti Hubbard által írott: www.xenu.net/fairgame-e.html
Ezt persze szcientológusoknak hiába mutogatod, egyszerűen átitatják a gondolkodásukat azzal, hogy bármi rosszat látnak/hallanak a szcientológiáról az csak a tudatlan kívülállók hazugsága, amivel meg akarják akadályozni az emberiség fejlődését, a bolygó clear-ré válását...:X

Lakle 2009.09.14. 19:44:25

És én majdnem bekajáltam a szövegüket, egy hajszálnyira voltam tőle...Én is bedőltem az emberi jogok, drogmentesség meg hasonló demagóg világmegváltó dumáknak. Szerencsére időben észbekaptam:)

motyago 2009.09.14. 20:21:52

A levél utolsó bekezdését tényleg érdemes lenne elküldeni az iskoláknak, hogy legyen fogalmuk, miféle agyalágyult banda akar besunnyogni, és a propagandájával dílerkedni.

Elég durva az is, hogy egy olyan szerencsétlen, szellemi fogyatékos társaság nyomul pont a tanintézmények felé, amelynek a tagjai még az anyanyelvüket is képtelenek helyesen használni, - olyanok, akiknek komoly kihívást jelent általában a kommunikáció, különösen az írás-olvasás.

Kifejező az a néhány sor a végén. "Létfontosságú" például, hogy a hülyeség adója, amit ki akarnak vetni országosan, az iskolánkénti 3750 Ft, szépen befolyjon a szekta kasszájába. Az, hogy nekik csak annyira futja az átlagosnál szerényebb képességeikből, hogy a paranoid skizofrén LRH-ot követik vakon, ez legyen az ő saját nyomoruk. Ha attól megnyugszanak, hogy a xenus, rettegős, hídon tántorgós kis rögeszmerendszerüket vallásnak nevezik, hát tegyék, magánügy. Ha a mániájukat ez némileg mederben tartja, talán kevésbé agresszívek, rendben. De a marhaságaikkal ne akarjanak tolakodni a náluk szerencsésebb, egészségesebb embertársaik közé, és ne csorgassák a nyálukat közpénzekre.

Ha nekik jólesik reszketni a lidérceiktől, amikért elég sokat fizetnek, hát tegyék. De ne mások rovására. A gyerekeket pedig inkább óvni kellene tőlük, ahogy persze más dílerektől is. Van/volt egy csomó felvilágosítással, megelőzéssel foglalkozó intézmény, szervezet, alapítvány, stb. amit a még hatalmon lévők, az egészségügy szétverői és fosztogató nagy buzgalommal ellehetetlenítettek egzisztenciálisan. Az ő munkájukat, a valódi és érdek nélküli prevenciót végző szakemberek tevékenységét kellene segíteni, nem pedig a holdkóros szekta mohóságát kielégíteni. Szerintem.

Ami pedig az emberi jogokat illeti: legyen már joga a szülőnek ahhoz, hogy nyugodtan küldhesse a gyermekét az iskolába, és ne kelljen attól tartania, hogy beengedik oda ezeket a hubbant sakálokat.

Bergeroth 2009.09.14. 22:07:34

1. Utálom a szcientológiai egyházat, mert egy aljas hazugság az egész létezésük, és ezt atomdurván ki is használják, úgy, hogy csak és kizárólag a vezetőik járjanak jól, senki más.

2. Először talán definiálni kellene a "drog" szó fogalmát. Mert nem attól lesz valami "drog", hogy rásütötték az "illegális" jelzőt. Aki ezt mondja, az zsigerből hazudik.

3. Mennyivel rosszabb "drogozni", bármi legyen is az, mint beállni egy olyen szektába, aminek a mentalítása a régi náci németországhoz hasonlít, és ilyen alapon nevelnek agymosottakat az emberekből, akik csak és kizárólag a vezetőik kénye-kedve szerint teszik a dolgaikat, mindenfajta saját igényesség nélkül, mint egy sima és egyszerű, könnyen kezelhető dróton rángatott bábú.

4. Európa értelmesebbnek mondott helyein már betiltották a működésüket, korlátozták és korlátozzák a jogaikat, és ahol csak lehet megakadályozzák az emeletes mondvacsinált baromságaik terjesztését. (Nagyon helyesen).

5. Csatlakoznék egy, a szcientológiai "egyház" azonnali beszüntetését követelő emberek, című aláírásgyűjtéséhez.

Most hirtelen ennyi.

czincér 2009.09.14. 22:15:35

remélem találkozunk...

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2009.09.14. 22:18:59

kíváncsi leszek a megyei önkormányzatos döntéshozóknak lesz e eszük.

az biztos hogy az iskolák ha kapnak ilyet, 50-75%-ban az anyag a kukában végzi.

csak az a baj hogy addigra már ki lesz fizetve ez a szar. mert a megye nem fogja ezt a szart végignézni, hanem a címe alapján fog dönteni. mert dilettánsok mind.

szelephézag 2009.09.14. 22:38:02

@Hurrá Torpedó: ...vagy felhasználják mutyicélokra az így ölükbe hullt lehetőséget. Csak annyi kell, hogy 3-4-szer annyit írjanak arra a számlára, amelyikkel az erre költött közpénzt számolják el, és máris ömlik a mi pénzünk néhány bennfentes zsebébe :)

gitáros 2009.09.14. 22:55:01

Nokéremszépen.
Adott a célcsoport (megyei önk. oktatási osztályvezetők), címek begyűjthetők.
Értelmesen megírt körlevéllel lehet megelőző kampányt indítani.
Egy aprócska dolog, amit itt, most akár meg is lehet lépni.
Hm?

Gregor Elmarsson 2009.09.14. 23:00:14

Ezek mekkora görények...

nav 2009.09.14. 23:08:25

"konfrontálnunk kell a ténnyel"

Hithű ateista 2009.09.14. 23:22:54

ez hihetetlen...
Ezek állatok.

gitáros 2009.09.14. 23:23:14

Ja, és OFF:
Rendesen megjelent a Sciennet a tévés reklámblokkokban. Van összefüggés az "egyházzal"?

pistola 2009.09.14. 23:33:33

kibaszott egy szekta

Douwe 2009.09.14. 23:43:57

Inkább a South Park szcientológiával foglalkozó részét kéne megnézetni a kölykökkel

Pletyi 2009.09.15. 00:10:24

( Offolok, de aki még emlékszik rám tudja mennyire érdekel az Internetes etikett, főleg,ha szci "barátainkról" van szó. )

Reformer, Annonok , mindenki - megy most valami Sciennet klub kampány aminek a leirását,ha elolvasod nem kell Harvard diploma, hogy észrevedd, olyan anyagi hasznot igér ami nem lehetséges megvalósitani. Legalább is nem a piac gazdaság legális gyakorlásán belül. Valakinek nincs közelebbi információja erről ? Szerintem, ha már tagbelépés meg tréningből nem jön be elég lé, megpróbálkoznak valami piramis játékkal. Bár a név miatt túl evidens a dolog, de az is lehet hogy ehhez már nem voltak elég dörzsöltek. Esetleg annyira büszkék rá, hogy direkt nem változtattak. Szal ,ha tud valaki valamit megéri, hogy mindenki tudjon róla. Lehet kommentelni. A cimuk sciennet.com. A hangerőt vedd le, mert egy idő után megjelenik egy buzi kenguru és elkezdi tolni a baromságait.

Pletyi 2009.09.15. 00:16:16

Mégvalami...

Reformer, mikor is indult a blogod ? Meg vagyok lepődve, hogy még mindig harcolsz. Ebben az országban mindenki egy idő után elhallgat. Ezzel csak annyit akarok mondani,hogy Respect!

Anonymous-ékkal meg nem tudom mi van. Egy időben minden nap volt tüntetés,most meg egy jó ideje semmi.

gitáros 2009.09.15. 00:29:27

@Pletyi:
Vannak szép, terjedelmes fórumok a témában...

bit_vector 2009.09.15. 00:32:40

Egyszer elmentem egy ingyenes ál-IQ tesztre, meg a kedélyállapotfelmérésre, csakmert akkortájt volt még szabad két órám... Nos, elmondták, hogy kedves, okos, intelligens vagyok, de bizony az érzelmeimben akad némi köszörülni való (naná!), így vegyek részt egy általuk szervezett tanfolyamon. Ez pénzes volt, én meg úgy voltam vele, hogy egyelőre akkor sem, ha ez lenne életem elszalasztott lehetősége. Én balga, meghagytam nekik a telefonszámom és a lakcímem. Hát ezután kezdődött a pokol : zaklattak, hol telefonon, hol személyesen(!). A vége odáig fajult, hogy a srác mindenáron be akart jönni a lakásba (ahova addig se engedtem be őket) én meg mindenáron kint akartam tudni őket. De ez a gyerek valahogy nem kapcsolt, és csak erőlködött, bennem meg cérna elszakadt... A következő pillanatban fater rohant ki a nagy üvöltözésre... szegény gyerek kb 2 méterre fogott padlót tőlem, kapott egy jól irányzott állast. Na azóta nem keresnek. Néha elgondolkozom, hogy hová megy ez az orsszág, ha az ilyen dolgokat is csak állassal lehet elintézni, szemben a békés megoldásokkal pl. NemKeresemHaEztKérteMegoldás ?

Retexis 2009.09.15. 02:15:51

"...eljuttassa mind a 19 megye minden oktatási intézményébe úgy, hogy a megyei önkormányzatok oktatási osztályainak vezetői veszik meg a megyéjük iskolái és oktatási intézményei számára."

Azaz 19 önkormányzatnak kellene küldeni figyelmeztető mailt, nehogy megrendeljék véletlenül.

Másrészt ezek a scik teljesen idióták lehetnek, ha képesek 3750 Ft-os támogatást adni egy DVD-ért.

emiljuzso 2009.09.15. 06:06:49

Hihetetlen helyeken nyomulnak.
A gyerekem munka nélkül volt, elment egy üzletbe dolgozni, nem tudta, hogy szci tulajdonú a bolt. A szerelmét nevezték ki SP-nek, s le akarták választani róla. A leányzóm okosabb volt, mint ahogyan azt hitték, s lelépett tőlük.
Szemetek.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.09.15. 06:58:08

@gitáros:

"Értelmesen megírt körlevéllel lehet megelőző kampányt indítani."

Ha lesz egy kis időm rárepülök a témára.

@Pletyi:

"Anonymous-ékkal meg nem tudom mi van."

A tüntetések jópofák voltak, de mindenkinek van más, fontosabb dolga is a szcientológián kívül (kivéve persze maguknak a szcientológusoknak).
Ez nem jelenti azt, hogy ne lennénk itt és ne figyelnénk minden rezdülését a világhálónak. Egyre több új ember is jönne tüntetni, úgyhogy lehet hogy lesz a közeljövőben valami.

Zsú - Csodanő.hu · http://csodano.hu 2009.09.15. 07:21:46

@Pletyi: A scinnetnek van köze a scientológusokhoz?

Így leírva. Jajj. Ez mindent megmagyaráz. Én vagyok a hülye, hogy eddig nem esett le.

Regisztráltam, de nem bedőltem, vagy ilyesmi, csak kíváncsi voltam.

Kb egy hónapja járnak a hírlevelek, és napról napra érzem, h egyre nagyobb átverés.

A reklámkampány minden fillérét a tagok fizették pl. Nem mélyedtem bele, de valami részesedést lehetett venni. Na most ez összevetve a poszttal... Igen hasonló eszközkészlettel gazdálkodnak.

Van valaki, aki tudja, pontosan milyen kapcsolat van a kettő között? Egyszerűen a szcientológusoké és kész?

ArcHy 2009.09.15. 07:39:59

...biztos en vagyok kocsog, de en mar pl. avval sem ertek egyet, hogy oktatasi celre milyen osszegeket kapnak allami tamogatas cimen a tortenelmi egyhazak. Ez a szcientologus buli meg egyenesen LOL, nalam lelokte az ekszijat.

Nem vagyok jogasz, de BTW ha valaki ezt megvakargatna, hogy privat celok eleresere kozpenzek felhasznalasara buzdit valaki, ezert pluszban adomanyt gyujt es meg donteshozokat is befolyasol, hat nem tudom...Nem BTK-gyanus ez igy egy kicsit?

Valerijov 2009.09.15. 07:53:14

ez a sciennet téma felbukkant már itt, pár hete kérdezték már Reformert, akkor azt írta, nem bizonyítható a kapcsolat
poszttal kapcsolatban: kb. 3 tucat DVD áráért kuncsorogni a tagoknál, hát ez annyira primkó, toprongy dolog, ezt is csak a szciben lehet megcsinálni. versenyszférában híre menne, hogy egy cég az alkalmazottakkal fizetteti meg a repianyagokat, hamar leírná magát, meg egy-ketten hátba vágnák a vezetőt, hogy "legyen már benned tartás, baszdki"

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2009.09.15. 08:02:51

Egy barátom, aki két kapualjra lakik a Blahán lévő irodájuktól, egyszer bement kitölteni egy önismereti tesztet hozzájuk, de a jelek szerint akkora egoista művészlélek a lelkem, hogy a kedves sci munkatárs közölte vele; nincs szüksége a tréningjükre. Nem semmi :D

már, ha nem akart éppen nagyot mondani...

hha96 (törölt) 2009.09.15. 08:07:29

@Csodanő! Szeptember 14-ig különlges ajándékok!:

Tökmindegy kié.
Ha ilyen adatokat kérnek (lakcím, szig. szám, mobilszám, bankszámlaszám!), akkor ott vmi nem frankó, azonnal bűzlik. Főleg, hogy MLM, etetés ott van, h kapsz vissza pénzt (amit a partner természetesen beépít az eladási árba). És jól érzed magad, mert kerestél a vásárlással!
Amúgy sci szagú az egész, aki erre rákap, könnyen bedönthető a sikeréhségére alapozva.
Update, lehull a lepel: sciennetaldozatok.blogspot.com/

◄ViZion 2009.09.15. 08:17:25

Minden világos.
Sci-knek üzenem:
Én egy level 69 Night Elf SP palladin mage vagyok, és szarrá raidelem a fejeteket, ha a hülyeségeitekkel tömitek gyermekem fejét.

Cib banknak, és minden intézménynek SÜN, ha bármilyen módon segítik ezeket a szektás barmokat. A profitnál lehet fontosabb is van... pl. gyermekeink jövője.

shorty 2009.09.15. 08:20:54

tisztességes országokban ezt a szektát már régen betiltották

Andreas82 · http://tigri.blog.hu/ 2009.09.15. 08:30:57

@hha96, gitáros, csodanő: Idéznék a Sciennet oldaláról inkább: "A ScienNetnek van köze a nevéhez hasonló más szervezetekhez, cégekhez?

Határozottan NINCS semmilyen köze más cégekhez, szervezetekhez és távol tartja magát minden a ScienNet névhez hasonló nevű szervezettől."

Ami meg azon a blogspotos oldalon van, az már egyszer valami másik oldalon is fent volt (de pontosan ugyanennyi, sose több, mivel nincs semmi valós tartalom mögötte), és sose volt több, mint egy rágalmazás-gyűjtemény, hogy a google jól kiadja találatnak.
És semmi közöm a szci egyházhoz, de a Sciennethez sem.

Pógi 2009.09.15. 08:43:04

van egy bevált módszerem az utcai letámadások ellen (üdülés, vásárlási szokások,jehova, ilyesmi): kapásból közlöm, h semmilyen adatot nem adok meg, ad egy névjegyet, és ha érdekesnek találom a mondandóját, majd felhívom... innentől nem akarnak elmondani semmit, nem is értem, miért :-))))

Hozzá Szóló 2009.09.15. 09:13:17

"Igazság a drogokról: az egyház pszichiátriaellenessége miatt a drogok közé sorol jónéhány pszichiátriai szert, főleg antidepresszánsokat."

Te jó ég! Hogy tehetnek ilyet ezek a gonosz szcik??
Pedig a pszichiátriai szerek nem drogok , áááá

p.i.g 2009.09.15. 09:25:49

Üdv.
Én igazán rühellem őket, és az összes szektát. De egyszer a főiskolai tanárom a kezembe nyomta (Ő is rühelli őket) a tanulástechnikai könyvüket. Őszintén mondom, hogy ennek a könyvnek nagyban köszönhetem a két diplomám. Azóta se hallottam róluk, nem fertőzött meg, sőt nem is éreztem az olvasás után, hogy be kell lépnem. Akinek van tanulástechnikai gondja annak nagyon ajánlom.

fepe 2009.09.15. 09:26:30

Jópofa amikor mindenki szektát kiállt. Aztán akik a leghangosabban hőzöngenek, azok majdnem biztos hogy egy ugyanilyen (vagy rosszabb?) szektának a tagjai egyben.
Az meg hogy 3750 Ft, csepp a tengerben. Egy átlagos pedofil alkoholista egy félórás temetésért vagy keresztelőért ennek a sokszorosát lehúzza ugyanezekről a hőzöngőkről, csak azt észre sem veszik.

Teker 2009.09.15. 09:49:56

haha. az én fiam még kicsi, de ha arról lesz szó, hogy távol kell tartani a szcientológiától, személyesen fogom neki megtekerni az első jointját, ha megfelelő korba ér ;)

stor 2009.09.15. 09:54:33

@p.i.g: mi a címe annak a könyvnek? Ha már ajánlottad.

p.i.g 2009.09.15. 10:06:57

@stor: esküszöm, hogy nem emlékszem:-)
De gondolom hozzá lehet jutni náluk. Az egész nem több talán 60 oldalnál de alapvető dolgokra mutat rá. A tanárom kötelezővé tenné középiskolában. Szerintem pár száz Ft. lehet. Remélem meglesz. Ha nem akkor e-mailban a Szarvasi Főiskola növénytan tanárának (gondolom fent van a mail címe) Csizmarik Gábornak kellene írni (Pető Gáborra lehet hivatkozni). Ő gondolom meg tudja adni.

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2009.09.15. 10:10:49

@fepe:

naná, hogy szektát kiáltunk, ha egyszer arról van szó. tengernyi dokumentumok állnak rendelkezésre az internet végtelen bitfolyamában ennek igazolására. családok szétszakítása, rabszolgamunka reggeltől hajnalig, lélektani terror, álságos köntösbe csomagolt lehúzások, komplett agymosás. az egyik LEGVESZÉLYESEBB SZEKTA a világon.

soroljam még? nem fogom, bőven elég, ha szánsz egy fél napot erre a blogra, és végigolvsod szépen.

stor 2009.09.15. 10:22:02

@p.i.g: "De gondolom hozzá lehet jutni náluk."

:-DDD ezért én ugyan be nem lépek hozzájuk. :-D ;-)

fepe 2009.09.15. 10:29:07

@phil kraft: Definiáld akkor légyszíves nekem, hogy mi az hogy szekta. És mitől a legveszélyesebb? A szcientológia nevében tudtommal nem gyilkoltak meg még senkit. A krisnásokra és a buddhistákra sem jellemző. Viszont a kereszténység és a biblia hemzseg a gyilkosságra való buzdítástól és a mai napig ezeket a "tanokat" sajnos nagyon komolyan veszik. Tehát nálam a legveszélyesebb szekták sorrendjében a kereszténység vezet...
Győzz meg az ellenkezőjéről ha tudsz. Tényleg kíváncsi vagyok

p.i.g 2009.09.15. 10:31:40

@stor: nem hiszem, hogy be kellene lépni. Legf. bekennek ördög ellen. Vagy rád olvasnak. Esetleg megesznek élve.

Blogger Géza 2009.09.15. 10:40:39

@Hozzá Szóló: Minden gyógyszer egyúttal méreg is, főleg, ha nem megfeleő embernek, nem megfelelő módon adagolják. Ezzel együtt a kisgyerekeket azzal sokkolni, hogy a gyógyszer, amire egyszer talán szükségük lesz, méreg, igen veszélyes játék. A pszichiátriai betegek jelentős részénél pont az a fő baj, hogy eleve nincs betegségtudatuk, így a gyógyszerszedéssel is gondok vannak.

Blogger Géza 2009.09.15. 10:45:08

@fepe: Pontosan ki is veszi mai napig komolyan, hogy a kereszténység nevében ölni kell? Amúgy a szci nem öl, csak szellemi zomibvá tesz, sokszor a családtagjaidat teszi meg ellenségeddé és anyagilag kizsákmányol. Pont elég ez.

Plejádok 2009.09.15. 10:47:11

@stor:
Igaz, hogy nem egyházi kiadvány, de elsőre megpróbálhatod. Ingyen, és gyorsan hozzájutsz.
"Szabadzóna- Technológiák - Tanfolyamok - A tanulás alapjai tanfolyam."
Valóban érdekes, hasznos.
(Köszönjük transzinak)!

fepe 2009.09.15. 10:58:58

@Blogger Géza: Amit itt leírtál az mind igaz más vallásokra is. Csak nézd a híreket.
A zsidó öl, a keresztény öl, a krisnások sem éppen családpártiak, mert ha bevonultál a kis falujukba onnantól kezdve már nincs ki út. Szellemi zombi és agymosott az simán rápasszol a keresztényekre és a hitgyülisekre is. Ki hiszi már el hogy egy fabárkára felvitt valaki 2-100 millió állatfajból 2-10 példányt?! Hát barátom nagyon sok agymosott ezt mind a mai napig beszopja kérdés nélkül. Kívülállóként nem tűnik nagyobb baromságnak, mint hogy az UFO-k teremtették a földi életet.

De persze elfogultság nélkül nehéz szemlélni a dolgokat. Ez is csak a szokásos vallási ellentét, semmi más. Akinek nem tetszik a szci, az nem lép be és ennyi. Itt legalább meg van a választási lehetőséged. Számos egyháznál ez nincsen meg, mert mire megjönne a józan eszed (sokaknak soha sem jön meg persze) addigra már rég tag vagy. Fityma levágva, kopaszra borotválás, kereszt a nyakba, sportcsarnokban kornyikálás, vagy éppen amit a szekta megkövetel.

örge1 2009.09.15. 12:16:44

@fepe:
"Akinek nem tetszik a szci, az nem lép be és ennyi. Itt legalább meg van a választási lehetőséged. Számos egyháznál ez nincsen meg, mert mire megjönne a józan eszed (sokaknak soha sem jön meg persze) addigra már rég tag vagy"

Kedves fepe, ha egy kicsit többet olvasgattál volna a témában, mondjuk itt a blogon, akkor nem irogatnál ilyeneket.
Szerinted azoknak a gyerekeknek, akik a szciegyház óvodáiba, iskoláiba járnak, vagy akiket az egyház napokon (heteken) át dolgoztat szünidőben, vagy azoknak a felnőtteknek, akik ki akarnak lépni, de az egyház szinte semmitől sem riad vissza, hogy ezt megakadályozza, szerinted milyen választási lehetőségeik vannak?
Mire ezeknek az embereknek megjön a józan eszük, már rég ki vannak forgatva a vagyonukból, el vannak szakítva a családjuktól, barátaiktól, múltjuktól, az összes adatuk, titkuk mappákban lefűzve hever az egyház irodáiban.

Bergeroth 2009.09.15. 12:17:43

@fepe: Te nagyon véded ezeket a szektásokat. Talán te is hozzájuk tartozol vagy mi?
Az összes szarfaszú kis szemétláda szcientológusnak üzenem, hogyha még sokat nyomulnak, éhező férgek módjára, akkor egyesével fogjuk levadászni őket, amíg ki nem pusztulnak mind erről a tetves bolygóról.
Értve vagyok?

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2009.09.15. 12:33:32

igen, én is gyanítom, hogy fepe személyében ismét egy OSAilag megbízott szcit köszönthetünk. kár, hogy hiába próbál meggyőzni, hiszen mi, vagyis e blog olvasói meglehetősen tisztában vagyunk a szcientológia káros mivoltával.

még szerencse, hogy gyakran kikerül index címlapra is, és így egyre többen gyarapítják a táborunkat, az emberiségre káros szcientológia pedig szépen lassan az enyészeté lesz.

köszönöm a figyelmet! :)

fepe 2009.09.15. 12:36:13

@örge1: Változnak az idők. A szüleiknek még nem volt kötelező, a gyerekeket meg már meg lehet vezetni. Más egyházaknál ez sok 100 vagy 1000 éve így van, ott senkit sem zavar.

@Bergeroth: Mivel én egyikhez sem kötődöm ezért nem vagyok elfogult. A te szavaidból viszont erősen kiérződik a keresztény szeretet. Kicsit fordulj magadba és gondold át a dolgot még egyszer.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.09.15. 12:42:36

@gitáros: az hagyján, még az index címlap előtt is sciennetes reklám van. Undorító. Pedig azt hittem, hogy az index utálja a sci-t, de ezek szerint pénz beszél.
Lehet azt vajon kérvényezni, vagy ilyen témában aláírást gyűjteni, hogy tiltsák be a sci-t az országban, vagy, hogy ne lehessenek egyház, csak mondjuk civil szervezet?
Másik meg, el kéne küldeni ennek a posztnak linkjét az érintett iskolákba, vagy a megyei önkormányzatokhoz. Hátha valami unatkozó irodista munkaidőben elolvassa, és akkor rájön, hogy ez mekkora csalás és manipuláció.

örge1 2009.09.15. 12:49:44

@fepe:
Pontosan. Változnak az idők. Ma már simán ki lehet lépni a katolikus vagy a zsidó egyházból, ennek gyakorlatilag semmilyen következménye nincs, legalábbis én még nem hallottam olyat, hogy ez bárkinek is gondot okozott volna. Talán egyedül a családod felől jöhet némi nyomás.
Ezzel szemben a szciegyháznál nem szállnak le rólad. Ha csak egy pillanatra is megfordul a fejedben, hogy valami nem stimmel, vagy hogy ki akarsz lépni, zaklatnak, fenyegetnek, újabb tanfolyamokra küldözgetnek újabb pénzekért, sp-nek nyílvánítanak stb.

Szerinted ma mennyivel és miben van több szabadsága egy szcientológusnak, mint egy katolikusnak vagy zsidónak?

fepe 2009.09.15. 12:51:24

@phil kraft: Hát tévedsz, ahogy írtam is.

Csupán nem szeretem ha valaki azt mondja hogy "mekkora hülyeség már hogy jöttek az UFO-k aztán betelepítették a földet, bla-bla-bla...", mert semmivel sem nagyobb hülyeség mint az hogy felszögeltek valakit egy fára aki utána feltámadt, meg mondjuk hogy valami elmebeteg épített egy hajót amire csak ízeltlábúból úgy 3-4 milliót példányt vitt fel, stb...

A pénzről ugatni meg megint nevetséges, amikor az összes egyházat támogatják az emberek adójából, többek között olyan milliárdokból, amiket nem is a hívő emberek fizettek be a kasszába. Ezek után hogy valamelyik egyház a tőlünk ellopott 100 milliárdok mellett még elkér 3000 Ft-ot egy DVD-ért hát hidegen hagy. Hülye aki megveszi. De nem nagyobb hülye, hanem ugyanakkora hülye, mint az, aki teszem azt fizet egy súlyosan ittas papnak, hogy hadováljon valamit egy temetésen 15 percen keresztül.

Az egyházakat tartsák el a híveik. Fizessék az egyházi adót, aztán akkor majd egycsapásra kiderül hogy mégis mekkora szüksége van az embereknek a papjukra, a templomjukra meg az egyházi iskoláikra.

fepe 2009.09.15. 12:58:52

@örge1: Nem mondtam hogy több szabadsága van, csak itt sokan próbálnak meg sorrendet felállítani jó és rossz vallások között.

Ha a meggyilkolt emberek számát nézzük akkor a keresztény toronymagasan vezet, a sci pedig az utolsók, azaz így nézve a legjobbak között szerepel. De egy ilyen lista pont annyira elfogult mint bármelyik másik. Felesleges a hasonlítgatás. Pont erre akartam felhívni a figyelmet, de lehet hogy sikertelenül. Akik hívők, azok fanatikusak is egyben. Senki másnak nem tudják elfogadni a hitét, mert egy másik hitben konkurenciát vélnek felfedezni, már csírájában el akarják taposni és közben nem veszik észre hogy a saját hitük alapjai is mennyire megkérdőjelezhetőek, valóságtól elrugaszkodottak és legalább annyira a képmutatásról és az anyagiakról szólnak, mint az általuk sátánként beállított egyéb vallások.

örge1 2009.09.15. 13:02:07

@fepe: ha lenne gyereked, talán jobban megértenéd, miért vagyunk ezen a dvd-s ügyön ennyire felháborodva.
Nem igazán az önkormányzatonkénti 3000 Ft-ról van itt szó, hanem arról, hogy bújtatott reklámjukhoz a mi gyerekeinket akarják felhasználni. Az már csak hab a tortán, hogy mindezt a mi pénzünkből.

Bergeroth 2009.09.15. 13:04:55

@fepe: Pár mondatból megállapítottad, hogy milyen vallású vagyok?? Ez igen!!!
Hadd gratuláljak drága barátom, megnyerted a nap hülyéje címet!!!

De azért így a nagy örömködés közepette megsúgom halkan, hogy nem vagyok vallásos. Hoppá mi? Hogy is mondják ezt errefelé? Ja igen...hatalmas pofáraesés volt részedről, gratulálok!
A jehova tanúit éppúgy utálom mint az összes többi folyamatosan nyomuló szektát, legyen az akármelyik. Majd ha a keresztény egyházak is becsengetnek, hogy adjak nekik pénzt, akkor majd őket is utálni fogom elhiheted.
A látnoki képességeidet meg ne nagyon eröltesd, nem megy ez neked.

Retexis 2009.09.15. 13:06:34

@fepe: "Az meg hogy 3750 Ft, csepp a tengerben. Egy átlagos pedofil alkoholista egy félórás temetésért vagy keresztelőért ennek a sokszorosát lehúzza ugyanezekről a hőzöngőkről, csak azt észre sem veszik."

Miva? CSepp a tengerben? Valóban. Csak a sci primitívségét mutatja azzal, hogy a tagokkal fizettetik a reklámanyagaikat, másrészt a tagok hülyeségét, hogy ennyit fizetnek érte.

Én sem rajongok a katolikus papokért, de a te mondatodból süt az elvakult fanatizmus. Nem-e szektás vagy cica?

fepe 2009.09.15. 14:51:28

@Bergeroth: Nem állapítottam én meg semmit. A keresztényi szeretet nem keresztények szájából is elhangozhat, mint ahogy aki homofób sem feltétlenül keresztény, még ha a biblia nyíltan a homofóbiára szólít is fel.

De ezekszerint Te azok közé a boldogok közé tartozol akik adót sem fizetnek, ugye? Jó lesz ha tájékozódsz hogy kik is kérik el onnan a Te a pénzedet. Segítek... Nem az itt fikázott szekta, hanem sok másik, akiket senki sem mer fikázni. Csak amíg Jehova-tanújára rácsaphatod az ajtót, addig a keresztényeknek úgy kell hogy pénzt adj, hogy semmilyen beleszólásod nincsen.

A nap hülyéjére nem reagálok, mert ha most én is ilyen stílusban folytatnám az engem minősítene. Te lettél ettől szegényebb és nem én...

@Retexis: Köszi, van gyerekem, nem is egy. Sajnos az adóm jelentős részét ennek ellenére egyházakra, hadseregre és elbaszott hidakra meg alagutakra költik, ahelyett hogy az oktatásra vagy az egészségügyre költenék. De mondom, aki megveszi a DVD-t ennyiért, az meg is érdemli. Legalább tudja mit kap, meg van a választás lehetősége. Idén eddig Te és a többi becsületes adófizető pár 100 ezer forintot adott az összes többi egyháznak. Választási lehetőség nélkül. Ez nem fáj senkinek?!

gitáros 2009.09.15. 14:54:18

@Andreas82:
Na most az nagyon szép, hogy mit mondanak magukról. Engem mondjuk a tények jobban érdekelnének. Mindenesetre érdekes névválasztás.

gitáros 2009.09.15. 14:58:45

@fepe:
Te figyi, okoska, én ugyan masszív ateista vagyok, de ez az "átlagos pedofil alkoholista" stb. eléggé tahóra sikerült, nem gondolod?

gitáros 2009.09.15. 15:03:04

@fepe:
Amit te nem egészen értesz meg - többek között -, hogy míg a kereszténység esetén az első hittanórán kábé tisztázódnak a hit alapjai, addig a sok megvezetett scis majom erről a xenu-ökörségről elvileg csak akkor szerezhetne tudomást, amikor már a gatyája és nagyjából az élete is rámegy ezekre a faszokra. Akkor meg már nehéz kiszállni.

Bergeroth 2009.09.15. 15:05:14

@fepe: Még mindig jobb csírájában elfojtani egy hülyét, mint később megállapítani róla, hogy klinikai eset.
Főként az ilyen kijelentései után:

"A zsidó öl, a keresztény öl, a krisnások sem éppen családpártiak, mert ha bevonultál a kis falujukba onnantól kezdve már nincs ki út. Szellemi zombi és agymosott az simán rápasszol a keresztényekre és a hitgyülisekre is. (...)az UFO-k teremtették a földi életet. (...)Akinek nem tetszik a szci, az nem lép be és ennyi. Itt legalább meg van a választási lehetőséged. Számos egyháznál ez nincsen meg, mert mire megjönne a józan eszed (sokaknak soha sem jön meg persze) addigra már rég tag vagy. Fityma levágva, kopaszra borotválás, kereszt a nyakba, sportcsarnokban kornyikálás, vagy éppen amit a szekta megkövetel."

Ugye.

Bergeroth 2009.09.15. 15:07:04

Főként az ilyen sztereotipiák kijelentései után*****

Ez lemaradt.

minkaaa 2009.09.15. 15:11:18

minden akadékoskodás nélkül kérdezném, hogy mitől hiteles ez a mail?

gitáros 2009.09.15. 15:15:52

@minkaaa:
Gyakorlatilag mindegy. Egyrészt teljesen jellemző a szervezet működésére, másrészt pedig amúgy sem lenne baj felhívni az érintettek figyelmét az "egyház" nyomulására és veszélyeire.

fepe 2009.09.15. 15:16:52

A végén kiderül hogy itt mindenki ateista és mindenki ki van békülve az összes egyházzal kivéve a scit.
Értem én hogy sokaknak mi a bajuk ezekkel, de sorban olyan érvek hangzanak el amit a világon az összes vallásra rá lehet fogni. A hívekkel fizettetik meg bla-bla... Egyrészt mégis kivel fizettessék, másrészt meg még mindig jobb ha a hívek fizetnek, mintha mindenki, belevéve a nem híveket is. Bár mindenhol csak a hívek fizetnének. (Hogy csak egy példát ragadjak ki.) És jó érv az is hogy a sciből szinte lehetetlen kiszállni, de őszintén szólva én más vallásokból kiszálló emberek tömegével sem szoktam találkozni.

Az én szavazatomra máris számíthat az a párt aki 0-ra vágja vissza az egyházakba ölt adóforintokat. Aztán akkor majd mennek kopogtatni a jehova-tanúival kézenfogva a nagy történelmi egyházak is. Ne legyen senkinek kétsége. Ők most kényelmes pozícióban vannak, megpróbálják eltiposni a "kicsiket", a kicsik meg arra törekednek hogy ők is abba a pozícióba kerüljenek. Ez az élet rendje, még ha undorító is... Ha nem tetszik, tessék pártot alapítani és megreformálni a kérdést. Addig hiába tépjük itt a szánkat.

minkaaa 2009.09.15. 15:17:55

és ha engem érdekelnek a részletek? pl, h tényleg létezik-e ilyen dvd?

norbert79 2009.09.15. 15:54:07

@minkaaa: Megnyugtatlak, létezik, fogtam ilyet már a kezembe. Párom is dolgozott egy általános iskolában, akik már kaptak ilyen 'szeretetcsomagot', s szerencsére az igazgatónőnek helyén volt az esze, az egész a kukában landolt. Nem most volt, van ennek már kb 1 éve is...

gitáros 2009.09.15. 15:56:46

Akkor egy halvány kapcsolat az "egyház", a fenti email és a Sciennet között. (Természetesen nem írok neveket, az adatok kábé tíz perc alatt kerültek elő google és iwiw segítségével.)

1. A fenti email feladójának domainje: optimist.com
2. A domain tulajdonosa: F.V.
3. Ugyanezzel a vezetéknévvel előfordul egy bizonyos F.P. az egyik korábbi, Lenkeivel foglalkozó poszt kommentjei között.
4. F.V. iwiwes adatlapján a következő szerepel: "Igyekszem határozottan és céltudatosan szervezni az életem, vállalkozásaim. Szeretném elérni a csúcsbefektetői szintet." (A vezetéknévre az iwiw 17 találatot ad, tehát elég ritkának tekinthető.)
5. F.V. iwiwes ismerőse F.P.
6. F.P. iwiwes adatlapján: "Optimistán és szabadon élek (...) sok faja üzletben kipróbáltam magam. " Tevékenységei között szerepel az "önfejlesztés" kifejezés.
7. F.P. klubjai között szerepel az "Út a Boldogsághoz", a klubtagság feltétele, hogy a kuncsaft használja és terjessze Hubbard azonos című könyvét.
És mellesleg F.V. aktív tagja a Sciennet hálózatnak. (Ez persze nem jelent semmit, ha valaki egy baromságra vevő, jó eséllyel más baromságokra is az. Az említett posztból egyébként több név is megtalálható mint Sciennet-ajánló.)

gitáros 2009.09.15. 16:00:12

@fepe:
A különbség csak annyi, hogy a dianetikából épp azért lett "egyház", hogy kihasználja az ezzel a státusszal járó anyagi előnyöket.

gitáros 2009.09.15. 16:06:18

@fepe:
Tájékoztatlak arról az apróságról, hogy "más vallásokból" elég könnyű kiszállni. Engem pl. védtelen csecsemőként :) megkereszteltek, kábé ez volt első és utolsó hivatalos kapcsolatom a k. egyházzal. Az azóta eltelt közel ötven évben még egyszer se zaklattak emiatt.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.09.15. 18:14:54

@gitáros: Tájékoztatlak arról, hogy a keresztény egyházból kinevelni a zaklatás hajlandóságot több száz évig tartot...

Wintergreen exörv. 2009.09.15. 19:30:35

@fepe:
Tudod ,azért kíváncsi lennék,ha a sci a középkorban tört volna ki,egy beteg elméből,most mennyi meggyilkolt,tönkretett embert lehetne a számlájukra írni.
A kereszténység is akkoriban volt igazán hatékony.

ű 2009.09.15. 21:29:50

Nagyon helyes hogy az ilyen fepe-féle szcientológus bérkommentelők lejáratják az egész $zcientológia egyházat, nagyon jól nyomják

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2009.09.15. 21:36:18

@fepe

tudod, már a kiindulópontodban hibázol egy kurvanagyot - a szcientológia ugyanis valamennyi ismérvét figyelembe véve NEM egyház. annak szereti ugyan mutatni magát, de nem az. inkább egy lélektani alapokról induló, alantas manipulációval működő pénzbeszedő gépezet.

mondom, olvass utána.

itt, meg mondjuk ezeken a helyeken:
antiszcientologia.hu/
www.scientology.fw.hu/
xenu.net/

gitáros 2009.09.15. 23:09:42

@Translator +X+:
No, igen, remélhetőleg igen tisztelt szélhámos bandátoknak erre a zaklatásra (és a többi mocskosságra) nem lesz ennyi ideje.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.09.16. 11:52:27

@gitáros:
Tájékoztatlak arról, hogy nem az én szélhámos bandám...

teddybear01 2009.09.16. 13:07:09

@Translator +X+: Ezt megkaptad! :-)

Bár aki a tóban tollakkal a fején hápog, az ne csodálkozzon, ha kacsának nézik....

gitáros 2009.09.16. 13:32:52

@Translator +X+:
No, világos, csak szimpatizáns vagy ,különben itt sem lennél, ugye. Ezt azért vállalhatnád.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.09.17. 17:18:52

Tájékoztatlak arról is, hogy szánalmas dolog engem támadni, nem pedig azt, amit mondok...

Dr. Kix 2009.09.18. 20:03:11

@Translator +X+: Akkor ezt is szánalmasnak tartod?
"Amikor az ilyen ügynökök nagyon elnyomó módon cselekszenek vagy nagyon elnyomónak hangzanak, vizsgáltasd ki őket, találd meg a botrányt és támadj."

anonim én 2009.09.19. 09:14:32

@Translator +X+: Kövezz meg, de nem tartanám helyesnek, ha az egész mókát elölről kellene kezdeni a szcientológiával.

anonim én 2009.09.19. 09:21:10

@gitáros: Nem, ő szabadzónás. Ott a linkje is. Szerintük a hubbardi tanok frankók, (kivéve néhány alapvetést) de ingyen kell(ene) teríteni őket.

reality 2009.09.19. 15:53:17

@Translator +X+: Itt amit mondasz, magad vagy. Hisz a netes világban mindössze egy nick vagy, hozzászólásaidból alkotva.

gitáros 2009.09.20. 01:12:51

@Translator +X+:
1., Személyedben nem támadtalak, és
2., ráadásul igazat is adtam abban, amit mondtál, csak épp továbbvittem a sci "egyházra".

Fekete Sámuel 2009.09.24. 00:17:35

Te Transi, nem érzed mókásnak, hogy itt a freezonerek a szcég egyetlen "védői"? :-)

Fekete Sámuel 2009.09.24. 00:25:07

Szeretném mindenki figyelmét felhívni, hogy én széljobbos vagyok, katolikusnak keresztelt, szcientópárti (technológiafronton) de az egyházzal kapcsolatban erősen óvatos hozzáállást tanúsítok...

Erősen utálom viszont a drogozást, ebben nem annyira a szcientó, hanem inkább az iráni modellt tartom célszerűnek (dealerek nyilvános felakasztása), és nem ismerek kompromisszumot. Ezért többször is kitiltottak már ebből a topicból.

Szóval ne fikázzátok a katolikus papokat sem. Ők a legjobb emberek a Földön.

Na. Szóval itt vagyok. Lőjetek!

Plejádok 2009.09.24. 11:03:26

@Pszientológus:

Dehogy is lövünk, kellesz Te ide, színesebbé varázsolod ezt a sakáltanyát!

P. dictus magister (törölt) 2009.09.27. 15:05:05

kep.ivpicture.hu/192668.jpg; kep.ivpicture.hu/192669.jpg

Ezt a szemetet találtam az iskolai könyvtár asztalán. Szelektíven feldolgozásra került.

motyago 2009.09.27. 17:58:20

"...már a spájzban vannak."

Ez világos.

A címzést nem értem viszont. Az ÚR a név előtt a MR. akar lenni, gondolom a robotnak ez állt kézre. Ez még rendben, legalább rögtön gyanút kelt a dolog hitelességével kapcsolatban. A többit nem tudom értelmezni:), de tényleg. Azon a címen van az "ISKOLÁK IX. KERÜLET"? Az valami önkormányzati központ, a környék iskoláié? Ott van az említett könyvtár is? Vagy onnan terítenek? Vagy minden tanintézmény ilyet kap, csak az utca és a házszám változik? És mindig névre szól? Kiére? Hogy van ez?

Kíváncsi vagyok, hogy működik. Los Angelesből küldözgetik ezt a szóróanyagot, itt meg ellenőrizetlenül beengedik az iskolákba?

Hol tartunk? Milyen fokon szállták meg a spájzot?

Ammonia73 2009.09.27. 22:48:25

:D ...hát, mindig hozzák a megszokott színvonalat. :)
Azért remélem minden iskolaigazgató a "Szelektíven feldolgozásra került" tech-et alkalmazza majd, amikor ilyen tartalmú papírka kerül a kezébe... :)

P. dictus magister (törölt) 2009.09.27. 23:44:19

gondolom az önkormányzathoz jött, ott meg valami droid forwardolta az iskolákba. a www.youthforhumanrights.orgot meg lewhoiseltem,

Registrant ID:82869595E5146DC0
Registrant Name:Host Master
Registrant Organization:Earthlink, Inc.
Registrant Street1:1430 W. Peachtree St. NW
Registrant Street2:Suite 400
Registrant Street3:
Registrant City:Atlanta
Registrant State/Province:
Registrant Postal Code:30309
Registrant Country:US
Registrant Phone:+1.114048150770
Registrant Phone Ext.:
Registrant FAX:
Registrant FAX Ext.:
Registrant Email: hostmaster@earthlink.net

admin dettó

wikipédia az Earthlink inc.-ről:
en.wikipedia.org/wiki/Earthlink

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.09.29. 10:48:36

@P. dictus magister: Meg sem lepődöm a cég szci kötődésén :) Persze nem meglepő hogy a saját szolgáltatójukkal hostoltatják.
süti beállítások módosítása