Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Az emberiség ellenségei (=pszichiáterek) már csecsemőket drogoznak

2009. augusztus 21. - Reformer

Újabb tüntetésre készül a szcientológia egyház által alapított, Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (angol rövidítés: CCHR) kiemelten közhasznúnak minősített alapítvány.

Itt a hadbahívó körüzenet (mert ugye HARCOLUNK az "elnyomás" ellen), változtatás nélkül. A feladója a Magyarországi Szcientológia Egyház szóvívője, Miklovicz Attila (aki az 1. Anonymous tüntetésen már bizonyított).

Feladó: Miklovicz Attila

Tárgy: Talpra Magyar

Sziasztok Listatársak!

Íme, itt az idő, hogy újra egyesítsük erőinket, és megmutassuk, hogy nem engendünk az elnyomásnak!

Az "Alkotmány lerombolása" című írásában Ron leírja, hogy a világ elnyomóinak tervében szerepel, hogy a jövő nemzedék potenciális vezetőit már gyerekkorban le kell drogozni.

A héten Budapesten újra összegyűlnek a pszichiáterek, hogy olyan "korszakalkotó" kérdéseket feszegessenek, mint a "csecsemő psziciátria".

Természetesen mi is hallatjuk a hangunkat, ezért az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért (CCHR) békés demonstrációt szervez szombat délelőttre.

Ma volt szerencsém találkozni a CCHR nemzetközi Elnökével, Jan Eastgate Szabadságérmessel, aki ebből az alkalomból érkezett hazánkba, hogy személyesen vezesse a menetet. Elmondta, hogy milyen további iszonyú tervei vannak a pszichiátereknek, de elmondta azt is, hogy 15 vezető beosztású pszichiáternek kellett lemondania mostanában az amerikai kongresszusi és szenátusi vizsgálatok miatt.

Szóval nekünk, magyaroknak ott a helyünk, hiszen ugye nem várunk!!!

Találkozó: augusztus 29. szombat, 11.00 Budapest, Moszkva tér

Itt az idő!

Várunk téged is!

Szeretettel

Miklovicz Attila
OT Bizottság


A CCHR egyik munkatársa még rátett még két-három lapáttal, és lerántotta a vizes lepedőt az "emberiség ellenségeiről", akiket Ron kristálytisztán megjelölt. (A megszólítás a szokásos "kedves szcientológus" - kíváncsi vagyok, mit szólna valamelyik történelmi egyház híve, ha olyan levelet kapna, hogy "kedves katolikus" vagy éppen "kedves zsidó".)

A levélben szereplő "tűzfal" az OT III-as szint másik neve (amelyikben megtudod, hogy mekkorát robbantott Xenu, azért).

Feladó:S.Csaba
tárgy: A CCHR felvonulásról egy gondolat

Kedves Szcientológus!

Ron első alkalommal 1954-ban adta ki a Szcientológus kódexet. Ezt leellenőrízheted a Mi a szcientológia 624-ik oldalán vagy a Szcientológia
0-8: Az alapok könyve c.-ben: 387. o.
Ebben még nem szolt arról, hogy a Szcientológusnak kötelessége felemelnie a szavát a mentális egészségügy kártékony gyakorlatai ellen.  1969-ben - talán tudod, hogy ekkor Ron már a tűzfal után volt - finomította a kódexet, és ekkor jelölte meg az emberiség ellenségeit ilyen kristálytisztán. Tudjuk, hogy ki az ellenség. Már vagy 5 hónapja dolgozom a CCHR-ral minden nap. És minden nap látom a pusztítást, amit ezek csinálnak.

Ma éppen bejött egy korábbi pszichiátriai ápoló a kiállításra. Elmodta, hogy egy ideig csinálta, majd eljött, mert látta azt, hogy egyik héten ez a gyógyszer megy a betegnek, másik héten meg egy másik, harmadik héten egy harmadik, attól függően, hogy melyik gyógyszergyár kenyerezi le jobban a főorvost, és a beteggel senki sem törődik, csak egyre rosszabbul lesz, és a saját szemével látta, hogy rengetegen haltak meg ezektől a szerektől. Látott elektrosokkot is, ott volt, de nem értett ezzel egyet, látta az egészet, és gondolni sem szeret ezekre az emlékeire azóta.

A pszichológus, aki az egészet végig nézi, és azt mondja, hogy "pontos".

Az egyszerű emberek serege, akik rádöbbennek, hogy a családtag, a barát, a szomszéd miért is van olyan helyzetben, mint amiben. Az egyik látogató rájött, hogy az egyik ismerőse, amikor nem szedi be a gyógyszert, nem azért tőr-zúz, meg sikít, mert "előjött a betegség", hanem mert ez egy standard elvonási tünet, akár csak a heroinistánál.

Reggelig mesélhetnék.

Minden egyes személy egy önálló tapasztalat.

Tudod, hogy a CCHR felvonulást szervez. Ez egy jó alkalom nekem, hogy felemeljem a szavamat. Neked?

Gyere el! Gyere el, mert nincs minden hétvégén egy esélyed arra, hogy "felemeld a szavad".

Ron is erre kér a szcinetiológus kódexben.
Felemeli a szavát: nyílvánosság elött valami mellett vagy ellen hangot ad.

Döntsél, jelezd ezt a csapatnak, info@cchr.hu, és ott találkozunk. Sokan!

Szeretettel, S. Csaba, CCHR segítő

Belső infó szerint az van a háttérben, hogy készülődik egy törvény az USA-ban, amely a mentális egészséggel kapcsolatos praktizálást még szigorúbban megfelelő végzettséghez kötné, és azzal riogatja az egyház a tagjait, hogy nem lehet majd méregtelenítő programot tartani és auditálni, ha ezt elfogadják.

Az ez elleni harcra kérnek nagy pénzeket. Nekem ugyan gyanús, mert ott ugye egyházi státusz van, és azt nem tudom, hogy miért befolyásolná egy ilyen törvény.

Frissítés - 2009.08.25.

Pár fotó a kiállítás anyagait szállító furgonról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr481327922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyuffológia 2009.08.21. 15:00:14

"A pszichológus, aki az egészet végig nézi, és azt mondja, hogy "pontos"."
Ezt a mondatot csak én nem értem?

Amugy Ron a magasságos hogyan jött rá a Xenu történetre? gondolom a csörcsben van ennek vm magasztos története.... vagy OT III lett és egyszercsak megvilágosodott?? Tudja ezt valaki?

motyago 2009.08.21. 16:33:34

Az írási, olvasási, megértési és emberré válási nehézségekkel küszködő szciket csak még jobban összezavarja, ha olyat látnak: "csecsemő pszichiátria". Igaz, az egyik legfiatalabb tudományos diszciplína a pszichiátria, de azért csecsemőnek titulálni... Főleg azok részéről, akik abban a drágán vásárolt vakhitben elvarázsolva merengenek ("az ő valóságukban"), hogy ez a démoni dolog már évmilliárdok óta létezik...
Tragikomikus, amikor a kommunikációs készségeikkel hencegők ennyire képtelenek kifejezni magukat. Talán nem ártana nekik sem az elemiben elvárt szint elsajátítása.
Azért most mégis ez a kedvencem: "...hiszen ugye nem várunk!!!" Ez egy gyöngyszem. Evetke, még, még ilyeneket!

Matrox 2009.08.21. 18:54:42

@motyago: írod: Igaz, az egyik legfiatalabb tudományos diszciplína a pszichiátria, de azért csecsemőnek titulálni...

No öregem, te is egy gyöngyszem vagy...fajtád reprezentánsa:)

mazsi6000 · https://tudnijo.hu 2009.08.21. 19:18:05

motyago:

Ha az első mondatod igaz, akkor Te vérbeli szcientológus vagy. :)

ű 2009.08.21. 21:06:36

@motyago: itt nem arra gondoltak véletlenül, hogy csecsemőket psziciátriáznak? (sic!)

Matrox 2009.08.21. 22:19:02

@mazsi6000: Ha az amit leírtál igaz és úgy is gondolod, az inkább vicclapba illik. Persze inkább félreértetted...amúgy diszciplínailag.
Bár közöd nincs hozzá, de katolikus vagyok...csak Torquemada óta kicsit röstellem.

Pirx_cadet 2009.08.21. 23:47:31

@Matrox: vagy motyago: Loholoholol ! Ha jól veszem ki, ez itten egy láblövés. A mai napig nem értem, mi értelme több nicket regisztrálni és aztán elfelejteni, melyikről mit írt...

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2009.08.22. 00:06:36

Jövő hét szombat? Elvileg dolgozom, de előreláthatólag úgyis laza nap lesz. Azt hiszem elgurulok arrafelé (ha lehet majd közlekedni...). Megnézem mit művelnek a srácok, csinálok pár fotót, lehet, hogy egy stressz tesztet is kitöltök. :)

Fekete Sámuel 2009.08.22. 03:13:56

Szerintem az lenne a legjobb, ha a csecsemők már marihuánát kapnának a megfelelő korukban. Ez azért lenne jó, mert így lesznek belőlük békés, toleráns felnőttek. Ezért feltétlenül elő kell segíteni a csecsemődrogok és különösen a csecsemőmarihuána legalizálását.

Matrox 2009.08.22. 08:45:52

...no igen, bár elég a fluorral dúsított ivóvíz

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2009.08.22. 09:44:41

@Pszientológus: A marihuána kisgyermekkorban való adagolása nem volt soha bevett szokás (leginkább a cigarettán keresztüli elégetéses fogyasztás miatt, gondolom én). Viszont a nyűgös gyerekek rendszeresen kaptak mákteát, tehát ópiumot, hogy aludjanak, pedig az ópiátok nagyságrendekkel veszélyesebb szerek a THC-nál (de minek is írom ezt le neked, aki szakértő a témában :) Mindez még jóval a pszichológia kialakulása előtt. Most akkor ez hogy van Pszi? Visszamentek a pszichológusok az időben, hogy előre bedrogozzák az egész társadalmat csak nem jött be nekik? :)

motyago 2009.08.22. 15:09:26

Az értetlenkedő és agresszív emberkék szövegértési problémáin én nem tudok segíteni, nem is az én dolgom.
A tisztelt hozzászólók, akik régóta és rendszeresen látogatnak ide, ismerik az általános véleményemet és az összetéveszthetetlen stílusomat is. Én így szeretem magam kifejezni, ilyen modorban. Van, akinek ez nem tetszik, van, aki ezt nem érti, - sajnálom. Eszem ágában sincs más nick mögé bújni, hogy aztán álcáznom kelljen a jellegzetes írásmódom. Mi értelme lenne?
A régi motorosok azt is láthatták, hogy nem szoktam személyeskedni, nem megyek bele méltatlan csetepatékba, és nem hagyom magam provokálni. El szoktam engedni a fülem mellett a színvonaltalan acsarkodást, az ócska, üres, mérgelődő hangokat. Ahogy eddig, most sem fogok beugrani, és még ennyire sem fogok reagálni, mint most.
Én egy jelenséget kritizálok, nem egyes embereket. Ha valaki a véleményem miatt sértve érzi magát, az valószínűleg még túl mélyen benne van abban, amivel kapcsolatban itt vagyunk. Sajnálom, és kívánok neki mielőbbi kikecmergést.

Matrox 2009.08.22. 17:20:27

@motyago: A tisztelt hozzászólók, akik régóta és rendszeresen látogatnak ide, ismerik az általános véleményemet és az összetéveszthetetlen stílusomat is.

Sztem nem kell mérgelődni, ha más is bekukkant ide:)Ha csak magatokban zsörtölődtök, akkor ez tipikus beltenyészet lesz.Azt gondolom, hogy itt valami alapvetően nem stimmel. Sajnos ( ezt komolyan mondom, hogy sajnos ) nem értek a szcientológiához.Annyira nem, hogy saját véleményem legyen a dologról. Azt viszont látom, hogy itt majdnem mindenki kapcsolatba került vele... és ebből a kapcsolatból nem lett szerelem. Sőt válás lett a dologból. Hogy ez a válás kölcsönös alapokon, vagy csak az egyik fél akaratából történt az már mindegy. Ami meg megmaradt ebből a kapcsolatból, nos azt nem tudom, hogy a szcientológia miként hívja, de a pszichológia egészen biztos, hogy kognitív disszonanciának nevezi.

anyós 2009.08.23. 15:10:50

Jellemző a toborzás alapvetése. "Én már beszéltem olyannal, aki látott már ilyet" Komolyan gondolja S Csabika ezt a hülyítést? A kollektív tudatalatti meglétét már a különféle népek sámánjai és varázslói is ismerték és az előhívásukhoz különféle tudatmódosító szereket is használtak. /kokacserje, nadragulya stb/. Őket nem akarják tetemre hívni? Egyébként van arról egy történet, hogy Bp-en a szcientológusokhoz irányítottak egy dühöngő őrültet egy mentőautóval. Lehet valami közelebbit tudni, hogy Lenkei úr melyik vitaminja hatott rá? Vagy az elme konkrét betegségeit nem tudják kezelni?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.08.23. 21:44:16

:: azt nem tudom, hogy a szcientológia miként hívja, de a pszichológia egészen biztos, hogy kognitív disszonanciának nevezi.

Kiszolgáló fakszimile az böcsületes neve.

P. dictus magister (törölt) 2009.08.23. 23:21:10

ha megjelenünk a megadott helyen, időben akkor mi fog történni? :P

Matrox 2009.08.23. 23:56:27

@anyós: Lehet valami közelebbit tudni, hogy Lenkei úr melyik vitaminja hatott rá?

Aha, nem eszünk vitamint, mert a Lenkei doktorhoz közhető. Nem veszünk peugeot mert Gablini zsidó.
Az emberek általában két csoportra oszthatók az egyik csoportba rendezi az embereket.

A szerelő 2009.08.24. 00:15:57

Ha már valamilyen tudománnyal kapcsolatos dolognak tartják magukat a scientológusok, akkor illene legalább a legalapvetőbb dolgokat ezzel kapcsolatban betartani. Mire is gondolok? Mindíg mosolygok, amikor olyat hallok, mint pl. itt is, hogy 15 vezető beosztású pszihiáternek kellett lemondania. De ez lehetne a 39 éves pista bácsi is, akinek kinőtt a hiányzó lába, amikor megbotlott egy varázskőben, kb. ennyi a hitelessége :) Szóval, ezekben az esetekben SOHA nincs forrás megjelölve, hogy az állításokat ellenőrizni lehessen. Csak annyi, hogy ezzel vagy azzal ez vagy az történt, de valami részlet, hogy utána lehessen járni, az nincs. Leírnak valamit és az úgy van. Hol itt a tudományos alaposság? Ha már scient... izé, tudomány :) Vagy fogadjuk el, hogy a körleveleket kiárólag igazmondó juhászok írják, vagy éppen az ő reinkarnációi :)

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.08.24. 01:18:13

:: Szóval, ezekben az esetekben SOHA nincs forrás megjelölve

Meg van ez említve a szciben, az "antiszociális személyiségjegyek" között...

anyós 2009.08.24. 09:36:31

@Translator +X+: Ja, akkor értem. Mindenki antiszociális, aki nem a szci felkent képviselőinek hisz? Röhej. A magasabbrendű faj-elmélet már a nácizmusban is megjelent. Melyik népcsoportot céloztátok meg? Az antiszociálisat, korra, nemre felekezetre tekintet nélkül?

anyós 2009.08.24. 09:39:18

@Matrox: Nem a Lenkei miatt nem eszünk vitamint, hanem a természetes élelmiszerek miatt. Sajnos sokan inkább a Lenkei hülyítését tartják üdvözítőnek. Hallottál már a placebóról? Mellesleg a zsidókkal semmi bajom. Tanulhatnál tőlük.

anonim én 2009.08.24. 15:50:29

@Matrox: Hinnye, na aztán mi újság? Ideküldtek rugdalózni?
Pedig már kezdtem aggódni miattatok, hogy észrevettétek magatokat. De akkor ezek szerint szerencsére nem.
Tudod, mire gondolok? Senkit nem zavarna a szci térnyerése, ha a döntő pillanatban nem kezdenétek úgy viselkedni, mint amivel megvádolnak benneteket. Ha nem kezdenétek úgy viselkedni, amitől minden jóérzésű embernek okádhatnékja támad.
De szerencsére ennek esélye sincs. Saját vélemény helyett ömlik a hubbard- meg a személy támadása- meg a többi szar tech.
Ne hagyd abba, nyomasd csak. Megígérték, hogy működni fog, egy rakás pénzt fizettél érte.

Dr. Kix 2009.08.24. 16:06:36

Egy kis színes OFF, OT képességek:
- benne a nő, aki huzalt forraszt elméje segítségével
- benne a férfi, aki elhagyta a testét
- stb. :D

imagerz.com/QEQVXktvAwIAAlkZFQVR

Warlimont 2009.08.24. 17:02:52

Volt egy őszinte rész is az első "levélben":

"Már vagy 5 hónapja dolgozom a CCHR-ral minden nap. És minden nap látom a pusztítást, amit ezek csinálnak."

:)

Warlimont 2009.08.24. 17:09:49

Bocsánat, a másodikban. Szerintem a szcientológusok azért csinálják ezt a tüntetéses bohóckodást, mert:

1. sajnos hagyják nekik, pedig ezeket a fajta gyűlöletkeltő leveleket a rasszizmussal azonos mércével kéne irtani, és ugyanúgy betiltani ezt a szar szektát, mint ahogy a Magyar Gárdát be tudták tiltani.

2. valami aktivitást demonstrálni kell a sok agymosott befizető felé, hogy kapnak is valamit a millióikért.

Én azért örülök a tüntetésüknek, legyenek sokan és hangosak, mert akkor hátha felébrednek a döntéshozók végre, és lépnek. Csak nem abba az irányba, ahogy a zegyház hiszi.

mazsi6000 · https://tudnijo.hu 2009.08.24. 18:44:12

anyós:
"Ja, akkor értem."

Nem érted anyós, nem érted.
Translator konkrétan a forrás megjelölésének hiányára utal, mint antiszociális személyiségjegyre.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.08.25. 00:09:02

:: anyós 2009.08.24. 09:36:31

anyós, hülye vagy, meg rosszindulatú, de kifejtem (most idézek, a Bevezetés a szci etikába című könyvből):

Az antiszociális személyiség tulajdonságai a következők:
1. Csak nagyon nagy általánosságokban beszél. Állandóan olyan kifejezéseket használ, hogy "Azt mondják…"; "Mindenki úgy gondolja…"; "Mindenki tudja…" – különösen ha valamit híresztel. Ha megkérdezik, "Ki az a mindenki…", akkor általában kiderül, hogy csak egy forrás van, és az antiszociális személy ennek alapján koholta azt, amit ő az egész társadalom teljes véleményének tüntet fel.
Ez nekik természetes, hiszen az ő szemükben az egész társadalom egy nagy rosszindulatú általánosság, amely különösképpen az antiszociális egyén ellen van.

Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos 2009.08.25. 08:21:37

Gondolom, a kongresszusi központban lesz a fent említett kongresszus. A parkolójának a nagy része le van kerítve, benne egy sátor. A felirat rajta és a mellette álló furgonon (utóbbin németül) a pszichiátria károkozásaira utal. Létezik, hogy a KK kiadja az épületet a pszichiáterek kongresszusának, a parkolót meg a sciknek???

Warlimont 2009.08.25. 10:25:23

Translator, szerinted az az antiszociális személyiség kritériuma, hogy valaki általánosságokban beszél? :) :)

Ne kezdj bele hosszú fejtegetésekbe, meg idétlen linkek sorában, előre mondom, nem kezdek vitát nyitni veled arról, hogy 1+1=2, csak jelzem, hogy amit itt leírtál, az tévedés, nem ettől antiszociális valaki.

Warlimont 2009.08.25. 10:30:46

Szárnyati Géza, szerintem nem is kérnek különösebb engedélyt. Sopronban pl úgy csinálták egy korábbi Vándorgyűlésen, hogy simán leparkoltak egy közeli parkolóban, talán a parkolójegyet megvették és kész.

Mindenesetre érdemes lenne ezt a mocskolódó furgont lefotózni majd minél többeknek minél több irányból, napszakban (pl. Anon feladat is!), egy későbbi esetleges pereskedésben (rágalmazás, hitelrontás, gyűlöletbeszéd, közösség elleni izgatás, stb.) jó bizonyíték lesz.

Vajon ők mit szólnának, ha egy furgont leállítana a Pszichiátriai Társaság az orgjuk előtt, olyan felirattal, hogy mocskos szekta, pénzéhes csalók, stb., és lenne rajta egy fotómontázs, amin Hubi bácsi vigyorog egy köteg dollárral a kezében, miközben lábán apró emberek tömegén tapos...? Nekik tetszene? Nem rohannának azonnal feljelenteni?

bumburnyak 2009.08.25. 12:49:53

@Translator +X+:

Köszi Transzi, a mai vicc is meg volt!
Szívesen elmagyaráznám neked, mit takar, ha valaki antiszociális, de inkább olvass! Kiss Ákos pszichológus cikke az alábbi linken olvasható. Nem is tartott sokáig rábukkannom, csak beírtam a google-be, hogy "antiszociális személyiség". Ez a cikk a 2. találat volt. A többit nem is kellett megnéznem, fedi a valóságot. A nyelvezete sem nehéz, bárki megértheti könnyen!

www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=5108

Reformer 2009.08.25. 13:33:56

@Warlimont: pont kaptam valakitől emailben 2 fotót erről a furgonról, kibővítem vele az eredeti bejegyzést (Lurdy ház parkolójában készült pár napja). Jól látszik rajta a "halálipar".

kukuty1n 2009.08.25. 14:22:39

[URL]http://imagehosting.gr/show.php/931102_sz1.jpg.html[/URL] [URL]http://imagehosting.gr/show.php/931103_sz2.jpg.html[/URL] [URL]http://imagehosting.gr/show.php/931104_sz3.jpg.html[/URL]
[URL]http://imagehosting.gr/show.php/931105_sz4.jpg.html[/URL] [URL]http://imagehosting.gr/show.php/931106_sz5.jpg.html[/URL]

exscn · http://exscn.net 2009.08.25. 15:04:17

@bumburnyak: Eléggé egybevág azokkal a személyiségjegyekkel, amit Hubbard írt. Translator csak az elsőt idézte be.

anyós 2009.08.25. 15:25:40

@Translator +X+: Sikerült pontosítanod. Akkor itt a szcientológus szetáról beszélsz? A stílusod pedig maga az ember.

anyós 2009.08.26. 16:04:44

@anyós: Sajtóhiba volt, igazából a szci szekta a téma.

örge1 2009.08.26. 18:31:25

Egy ismerős beszámolója szerint a Konresszusi Központban tartott pszichiátriai konferencia alatt, bár végig kint volt a sátruk, rajta nagy betűkkel pszichiátria-halálipar (vagy valami hasonló) felirattal, de csak úgy kongott az ürességtől. A sátor melleti egyik parkolóba nem lehetett behajtani, mondván ott a szcik valami tüntetésszerűséget szerveznek a rendezvény ideje alatt, de ennek végül semmi nyoma sem volt.
A gonoszok konferenciájának ma vége lett, és minden bizonnyal rengeteg újjabb aljas tervet eszeltek ki, hogy a világot minél gyorsabban xenu kezére játszhassák, és ezzel az emberiséget a teljes pusztulás felé vezessék, úgyhogy van is miért tüntetni szombaton. Egészségükre!

örge1 2009.08.26. 18:32:43

Jaj... újjabb=újabb

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.08.30. 01:27:54

@Warlimont 2009.08.25. 10:25:23
:: Translator, szerinted az az antiszociális személyiség kritériuma, hogy valaki általánosságokban beszél? :) :)

Ne aggódj, amíg túl buta/lusta/önhitt vagy ahhoz, hogy a szcit mélységében és ne felszínesen akard megérteni, addig kérésednek megfelelően nem kommunikálok veled.

@anyós 2009.08.25. 15:25:40
:: Sikerült pontosítanod. Akkor itt a szcientológus szetáról beszélsz?

Pontosan. A antiszociális személyiségjegyek szinte mindegyikét mutatják.

:: A stílusod pedig maga az ember.

Csak alkalmazkodtam hozzád, hogy jobban megérts ;)
Értelmes, konstruktív megjegyzésekre értelmesen és konstruktívan fogok válaszolni.
Jobban is szeretem, csak néha a dühödet és a gyűlöletedet le kell földelni vhogy, hogy lehessen kommunikálni, engem meg annyira nem zavar, ha a villámhárítót játszom...

anyós 2009.08.30. 15:31:14

@Translator +X+: Csak nem ellenségek üldöznek? Ejnye már megint ezek a wogok. Nagyon félsz tőlük? Az auditorod mit tanácsolt?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.08.30. 15:53:23

Na ez nem egy értelmes, konstruktív megjegyzés volt.

anyós 2009.08.30. 16:10:08

@Translator +X+: Tükör nincs a háznál? Nézz már bele! Értelmet nem láthatsz a képeden mert gondolatod sincs. Ciki ez a személyeskedés. Vagy az auditorod sem lát másra alkalmasnak?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.08.30. 20:43:50

anyós, nyugi.

(A tükörnek amúgy sem lenne sok értelme, nem fér bele az arcom :D De ha neked is tényleg ciki, akkor hagyhatjuk :D)

exscn · http://exscn.net 2009.08.30. 22:41:39

@anyós: Nekem fura, hogy ennyire nem veszed észre, hogy Translator csak segíteni akar, hogy ne csinálj hülyét magadból...

Amúgy meg elég rossz célpontot választottál a személyeskedéshez minden szempontból, mert ezzel is csak magadat teszed nevetségessé.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.08.31. 18:29:52

@anyós: Minden tiszteletem a tiéd, de most én is úgy látom, hogy te személyeskedsz és fröcsögsz. Tudom min mentél keresztül és hogy a halálba kívánod az egész bandát aki (majdnem) tönkretette a családodat. Mégis arra kérlek, hogy emelkedj felül ezeken az érzéseken és konstruktív része legyél a blognak, ahogy korábban is tetted.
süti beállítások módosítása