Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Friss hírek, friss lehúzások a szcientológia házatáján

2009. május 27. - Reformer

Ilyesmik landolnak mostanság a szcientológusok e-postaládáiban:

 

 

Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.

(ma érkezett)

 

 

 

Kedves Szcientologus! 

 

 
A történelemóráról már tudjuk, hogy azok, akik a mérhetetlen mennyiségű életet követelő háborúkból kovácsolnak maguknak hasznot, előszeretettel nyúlnak a más nemzeteket befeketítő propaganda eszközéhez.
 
Van azonban egy történelmi barátság két harmadik dinamika között, amely minden propagandát, háborút és elnyomást átvészelt. Az egyik ország Magyarország.
 
A másik esetében egy olyan országról van szó, amelynek népével több ízben harcoltunk vállvetve a szabadságért, mint bármely mással, és amely számára most, a puhafedeles könyvek 50 nyelvű megjelenésével elkezdődhet egy újfajta, békés szabadságharc, amelyet mi magyarok immár majdnem 20 éve vívunk.
 
Itt az ideje, hogy új magasságokba emeljünk egy több mint 1000 éves 3. dinamikás barátságot a szabadság valódi eszközeivel, amit csak a Szcientológia tud nyújtani.
 
INDÍTSUK EL LENGYELORSZÁGOT A TELJES SZABADSÁG FELÉ VEZETŐ ÚTON!
 
Az első cél: Eljuttatni Lengyelország 3800 könyvtárába LRH kezdőkönyveit.
 
 
Ez fogja képezni minden további terjeszkedési akció alapját, amelyet el fogunk indítani ebben az országban.
 
De ehhez szükségünk van a Te segítségedre!
 
Adományozz a Könyvtárkampányra, és segíts Lengyelország megnyitásában!
 
A kitűzött cél május 28-ig összegyűjteni az ahhoz szükséges teljes összeget, hogy ezt meg tudjuk tenni. Európa, Oroszország, Nagy Britannia, Olaszország és Magyarország orgjai mind azon dolgoznak, hogy ez az összeg meg tudjon lenni.
 
Nyújtsunk segítőkezet Lengyelországnak az elindulásban!
 
További információkért hívj:
06 70 3398141
 
Ezen a linken megteheted ajánlásodat
 
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.”

 

 

 

 

 

 

Szinte idehallom a pénztárgépek csörgését és a kártyalehúzók surrogását. (Az egyházban egyébként új, kettős értelmet nyer a "kártyalehúzó" kifejezés).
 
3800 könyvtár * 26,000 Ft (ennyi a könyvcsomag) = 98,800,000 Ft. A cél: 1 nap alatt (!) egész Európában összeszedni. Ennyire kell már a lóvé?
 
A pénzből sokminden lesz, egyvalami biztos csak részben valósul meg - a könyvek részleges eljuttatása.

De bónuszként van mellé "külsős" buzdítás is:
Kedves Kedvesek! :-)

 

Nagyszerű volt az idei Dianetika Ünnepség! :-) Az a rengeteg siker, és ahogy az Első Könyv terjed a világban...ez nagyszerű! :-)

 

 

A rendezvény végén pedig Tumpek Zoltán beszélt a Lengyelországban lévő

helyzetről.

 

Ez az ország mélyen vallásos és művelt emberekből állt. És amit, az összes

zsarnok uralkodó sem tudott elvenni tőlük, azt most a náluk jelentkező

gazdasági fellendülés és az elnyomók elérték: a vallásosságot és a

tudásszomjat egyre inkább felváltja a drogozás és az erkölcstelenség.

 

A megoldás a Dianetika és a Szcientológia eljuttatása a lengyel emberekhez

és az első állomás a könyvtárak.

 

Amikor Zoltán befejezte tájékoztatóját, nekem egy régi mondás jutott

eszembe:

Lengyel, Magyar két jóbarát.

És eszembe jutottak a régi történetek, melyek szerint a lengyelek nagyon

szeretik a magyarokat.

 

Ezekután, Én adományoztam a lengyel emberek szabadságáért. :-)

 

Adományozzatok Ti is!

 

Sziasztok


 
 
Maratoni befutó tisztázása
 
Május 31-én végetér a Drogmentes Maraton, és befutnak Budapestre. Ki is ment az okosítás a tagság, hogy miért is kell ottlenni a befutón, jó nagy betűkkel, hogy a gyengébb képességűek is megértsék.
 
Gyertek, gyertek, legyen tömeg!!!
 
Csak tisztázásként: Ez nem Szcientológus felvonulás, MINDENKINEK OTT A HELYE, AKI EGYETÉRT A DROGMENTESSÉGGEL! de mivel a Maratonisták személy szerint szcientológusok, amit nem is titkolnak, ez egy jó adat arra, hogy mit tesznek a szcientológusok. A tömeg nagysága pedig a figyelem odairányításában játszik nagy szerepet!
 
Szóval hozz magaddal mindenkit, aki nem akar drogozást, mindegy milyen felekezetű, vagy épp ateista!!!
 
Miért fontos ez Neked, mint Szcientológusnak?
Mert EZ A Szcientológia PR-ja ma Magyarországon, és ha belegondolsz, hogy mi az a dolog, ami leginkább megakaszt ha beszélsz egy ismerősöddel, és TUDOD, hogy Szcientológia kellene neki, de ezt csak sok-sok áttételen keresztül tudod csak neki átadni, mert NEM TUDJA MI AZ HOGY SZCIENTOLÓGIA!, Sőt több: tele van hülyeségekkel a feje ezzel kapcsolatban!
Mert a hülyeségeket nyomják, az IGAZ ADATOKAT MEG NEM NYOMJUK ELÉGGÉ! :)
Hát nyomjunk egy nagyot rajta most !
 
Képzeld el, hogy a jövőben eljön az a pillanat, amikor azt mondod: Hm, igen, WISE cég vagyok, és ez nem kétségeket, hanem bizalmt kelt a partneredben. Vagy : "Óóó. Te szcientológus vagy?" elismerést és bizalmat kelt az ismerőseidben nem kérdőjeleket! Vagy a szülők kifejezetten az APS logós iskolákat keresik a gyerekeiknek!
 
Szóval ezért IS fontos a Drogmentes Maraton, hogy ottlegyen: Igen, ezek a szcientológusok jó célokért dolgoznak, mutassuk ezt meg!!
 
 
 Ezt a majálist nem tudom mire vélni...

GYERMEKNAPI MAJÁLIS

 

2009. 05. 31-én, vasárnap de. 10-től sötétedésig gyermeknapi majálist szervezünk az OTL területén lévő Önkéntes Lelkész sátornál (Bp. III. ker.

Nánási út 1/c). Lesz élőzene, ének, ugrálóvár, arcfestés, buborékfújás, ingyen fagyi, vattacukor...

Ez a vasárnap az Önkéntes Lelkészek akciójának legkiemelkedőbb része.

Keresünk önkéntes lelkészeket, akik ezen a napon tudnak segíteni! De várjuk a jelentkezést szombatra és Pünkösd hétfőre is.

 



CCHR elnökének közleménye a bécsi pszichiátriaellenes tüntetésről:
 

Kedves Barátunk!

 

Múlt szombaton a Bécsben megrendezett nemzetközi pszichiátriai kongresszus alkalmából nagyszabású békés demonstrációra került sor Bécs belvárosának utcáin. A résztvevők azért vonultak fel, hogy felhívják a nagyközönség (és persze a pszichiáterek) figyelmét a gyermekek pszichiátriai gyógyszerezésének veszélyeire - amiről a pszichiátriai kongresszus alapvetően szólt. A rendezvény fő szponzora az Ely Lilly nevű nemzetközi gyógyszergyár volt, amelynek nevéhez több hírhedt pszichiátriai szer - pl. a Prozac - gyártása fűződik.

 

A mintegy 500 fős tüntetésen Magyarországot kb. 80 fővel képviseltük.

 

KÖSZÖNET MINDENKINEK, aki vette a fáradságot és eljött Bécsbe, hogy felemelje a hangját!

 

Üdvözlettel:

Dobos János

500 fő egész Európából, 80 fő Magyarországról... A többi 7,999,420 szcientológus nem ért rá? 

Az egyik főszcientológus Bajnai mögött az Élet Menetén...

 

Feladó: Kopiás Gábor

Org kormánykapcsolati és egyházak közötti ügyek külső munkatárs 

 

Sziasztok!

 

Nézzétek meg a .... linken elérhető képet. (alul megtalálható)

 

A vasárnap esti Élet Menetén, a holokauszt (zsidó- és romaüldözés) magyar áldozatainak emléknapján, a megemlékezésen készült a kép. Elöl országos vezetők állnak: miniszterelnök, pártelnök, országgyűlési képviselők, zsidó vezetők. A második sorban balról az első meg én vagyok.

 

Hogy kerültem a második sorba, abban a társaságban?

 

A tavalyi részvételem után megkerestük a szervezőket, illően bemutatkoztunk, s idén már meghívást is kaptam a részvételre, mint egy társegyház képviselője.

 

A rendezvényen szóltam a biztonságiaknak, akik megkérdezték honnan jöttem. "A Magyarországi Szcientológia Egyháztól." - válaszoltam, rámutatva a zakómon a nyolcágú keresztünkre. Átvizsgáltak, és mehettem a második sorba.

 

Ez egy példa arra a társadalmi szolidaritásra, ami a "Mi a Szcientológia?" 335. oldalának tetején így olvasható:

<"Minden ember egyenlő jogokkal lett teremtve a fajára, bőrszínére vagy vallási hovatartozására való tekintet nélkül." A Szcientológia Egyház erőfeszítéseket tesz arra, hogy biztosítsa a szabadságot és az emberi jogokat minden ember részére, továbbá hatékony segítséget nyújt azon kisebbségi csoportok tagjainak, akik a fajuk és a hitük miatt hátrányos megkülönböztetést szenvednek el.>

 

Ha elolvassátok a következő 2-3 oldalt, akkor egész széles választéka jelenik meg azoknak az emberjogi és közösségi segélyprogramoknak, amelyeket szcientológusok kezdeményeztek vagy támogattak, szerte a világban. A 336. oldalról egy példát idézek: "Németországi egyházi önkéntesek zenés estről gondoskodtak az időseknek az öregek otthonában, meleg ruhát, ételt és forró italt adtak a hajléktalanoknak Hannoverben, Stuttgartban és Düsseldorfban."

 

Engem már többen megkerestek, hogy segítsek segítséget szerezni a számukra, pl. hátrányos helyzetű roma gyerekeknek, 50-60 év körüli munkanélküliek munkába állításához, szeretet-vendéglátáshoz, (más) egyházi évforduló megünnepléséhez. Azt tapasztalom, hogy akik egyházként tekintenek ránk, azok remélnek szcientológusoktól karitatív segítséget.

 

Ha úgy érzed, hogy tenni akarsz akár a vallásközi kapcsolatok terén, akár a közösségi segélyprogramok terén, a fenti elérhetőségeimen megtalálsz.

 

ARK,

 

Kopiás Gábor


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arról szemérmesen hallgat az úriember, hogy eddig mit tett a közösségért az "egyház". Elárulom: semmit! Az egyházhoz érkező adományok csak az "egyház" kasszáját gazdagíthatják.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr271147293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anon 2009.05.27. 19:09:28

Jaj de szép ez az áttételes beismerés:

"Képzeld el, hogy a jövőben eljön az a pillanat, amikor azt mondod: Hm, igen, WISE cég vagyok, és ez nem kétségeket, hanem bizalmat kelt a partneredben."

Bizony-bizony, ma az, hogy "WISE cég vagyok" mindent kelt az üzleti partnerekben, csak bizalmat nem. De majd a jövőben! :))

anon 2009.05.27. 19:10:40

Tényleg, Reformer, egy ilyen megfogalmazásért nem veszik elő a levélküldőt?

_Feree_ 2009.05.27. 19:49:18

INGYENfagyiiiiiii????

Szcientológus, amint igyen ad bármit is?
Hümmmm ....

örge1 2009.05.27. 20:04:40

"...de mivel a Maratonisták személy szerint szcientológusok, amit nem is titkolnak, ez egy jó adat arra, hogy mit tesznek a szcientológusok. A tömeg nagysága pedig a figyelem odairányításában játszik nagy szerepet!
Szóval hozz magaddal mindenkit, aki nem akar drogozást, mindegy milyen felekezetű, vagy épp ateista!!!
Miért fontos ez Neked, mint Szcientológusnak?
Mert EZ A Szcientológia PR-ja ma Magyarországon..."

...pedig szerencsétlen droidok itt a blogon is mennyit próbáltak minket győzködni arról, hogy a Drogmentesnek nincs köze a szciegyházhoz, azt meg aztán végképp kikérték maguknak, hogy PR-fogás lenne:)

Miizu 2009.05.27. 21:48:05

hozzam a guy fawkes maszkom? :P

A nép fia 2009.05.27. 22:01:36

Az ingyen fagyinál nekem is kezdett gyanús lenni.

Öregem, ezek a dianetikások is ott vannak minden rendezvényen. Még a majálison sem lehetett végigsétálni úgy, hogy ne akartak volna 3x megállítani, hogy megmérjék a stresszszintemet.

Netuddki. 2009.05.27. 22:02:37

Bakker tiszta SouthPark!

_Feree_ 2009.05.27. 22:07:22

@Miizu: abban hogy fagyizol? :D

Komolyra fordítva: szívem szerint én is odaállnék, hogy minden tájékozatlan szülőnek külön-külön elmagyarázzam, miért is rossz ötlet odavinnie a kiskölkét ... de szerintem "gyereknap" alakalmából hagyjuk őket bohóckodni.

Nem azért, mert nem galádság, amit csinálnak, de:
1.) gyanítom, zömében kis szci palánták fognak boldogan ingyenfagyizni, ugrálóvárazni
2.) ha odamegy néhány Anon, akkor kezdődik majd a hörgés, hogy "már a gyerekeket se ...!" meg "ijesztgetik a gyerekeket" és egyéb feketítése az ellenzéknek.

Jelen esetben nem éri meg.

Netuddki. 2009.05.27. 22:07:40

Bakker, a ludas gordi is sci? Meg a lendvaiildikó is?

prettyinpink 2009.05.27. 22:25:08

"Minden ember egyenlő jogokkal lett teremtve a fajára, bőrszínére vagy vallási hovatartozására való tekintet nélkül."
Engem ez a rész hatott meg igazán. Mai ember (Homo sapiens sapiens)

prettyinpink 2009.05.27. 22:27:52

a vége lemaradt, de a lényege, az volt, hogy ez egy faj. És ha odamegy egy kis NEM ember lény és kérve kéri ezt a megnyerő külsejű Kopiás Gábort, hogy ugyan segítsen már neki, akkor milyen szép példa ez az ember-állat magasszintü kommunikációra. Minimum Nobel Díjat neki.
ezt leírták a 335. oldalon? mert akkor ott sz@r az egész ahol van...

teszterer 2009.05.27. 22:35:41

valaki segítene?
Beszerveztek egy vállalkozás által szervezett szakmai klubba, ami nekem kicsit gyanús. Hogyan tudok utána nézni, hogy esetleg wise tag-e a cég? Guglin nem találtam összefüggést, de talán ti tudjátok, hol találok hiteles infót...

FPéter 2009.05.27. 22:44:20

ez milyen már, nem maguk a sci-fik adják ki az emlegetett könyveket? ne mondja már senki, hogy 26 kiló a nyomdaköltség; ezen ők jól megszedik magukat! Ha annyira meg kéne menteni Lengyelországot, akkor ugyan adhatnák önköltségi áron nekik a könyveiket!

És most még megerőszakoltam magam, hogy próbáljak az általuk felállított axiómarendszeren belül gondolkozni. Hát ennyire luxus a gondolkodás a hm... csoportosulás tagjainak körében?

Dike 2009.05.27. 22:44:55

Basszus, ez a Kópiás Gábor MSZP-s, nagy lobbista. Váááááá.

FPéter 2009.05.27. 22:49:42

Még egy dolog: héba-hóba olvasgatom ezt a blogot is, és a sokszor sokat beidézett sci-fi szövegek kapcsán mostanra fogalmazódott meg bennem a kérdés: ezeknek az összefüggéstelen, ámde hangzatos; terjengős, ámde minimális helyesírást is nélkülöző; lelkesítű, de teljes mértékben logikátlan szövegek alkotását külön tanítják? Komolyan mondom, rosszabb olvasni őket, mint a legtöbb magyarországi politikust hallgatni, pedig ez igen lesúlytó mérce manapság...

Teker 2009.05.27. 23:24:15

szerintem többet segítek a gyerekemnek, ha megtanítom spanglit tekerni, mintha beíratnám egy ilyen szci iskolába :D

Josy7 2009.05.27. 23:47:51

A sci-fi kifejezés használatát kikérem Isaac Asimov, Philip K. Dick és Arthur C. Clarke nevében is... :D
A végén még az utókor szobrot fog emeltetni a "transzcendencia eme reformer1házának", mert azt hiszik, tagjai látnokok voltak... :D

Reformer 2009.05.27. 23:57:06

@teszterer: emailt írsz, tudok segíteni vagy 2007-es lista itt:

www.hetivalasz.hu/cikk/0808/a_wise_lista

Szűcslaci 2009.05.28. 06:21:51

Erre egy kifejezés jut eszembe: MÉTELY

Xezs 2009.05.28. 06:26:24

Annyira undorító ahogy nyomulnak, nekem nem is szabad elolvasni az ilyen felhívásokat mert csak mérhetetlenül felbasz az a pofátlanság amit művelnek. Szerencsére az emberek nagy részének az esze a helyén van, és leszarják ezeket a holdkórosokat.

@teszterer: itt is találsz cégeket felsorolva, igaz, ez nem nagyon frissül: www.antiszcientologia.hu/

Illés Béla 2009.05.28. 07:11:24

Ha nem kaptam volna prozakot annó mikor nagyon kész voltam idegileg,még most is beteg lenné.
Szóval a szci-k száját xenu f@szával
kéne betömni,mert csak hülyeség ömlik belőle.
Lehúzós sz@r banda.

manes 2009.05.28. 07:42:31

Mivel a feleségem lengyel és sokat járok oda stb,a lengyelek nevében kikérem magamnak ezt a csalást,lenyulást stb.

sertésmájkrém 2009.05.28. 08:07:51

@FPéter: Rájuk ragad, már fel sem tűnik nekik, egész nap ilyen faszságok között vannak.

Eizogembird 2009.05.28. 08:44:26

Beleolvasva a cikkbe felfedeztem egy elirást. Mindenki orgok ról ir. Szerintem helyesen orkot kellene irni. A tevékenység alapján egész biztosan.

Bandúr Kandi 2009.05.28. 09:10:22

Az a hír járja, hogy az Allianz vezetésébe is beférkőztek a szci-k. Mit lehet tudni erről?

Joc 2009.05.28. 09:13:20

A képet nézve egy gyenge hamisítvány. Látszik, hogy úgy montírozta oda a fejét. Nagyon piti, mint az egész szcientológia.

mordizomadta 2009.05.28. 09:19:02

Bakker az milyen gáz már, hogy a Lengyelek tényleg segítettek meg mellettünk voltak, de minimum nem útálnak minket annyira mint a többiek, erre mi meg adunk nekik egy kis LRH-t!!!
Eggyel több ősellenségünk van grat ezeknek az idiótáknak...

Ленина · http://szanalmas.hu 2009.05.28. 09:19:31

uforkok. hihetetlen, hogy ennyi agybeteg ufóimádó szaladgál szabadon.

anonymo 2009.05.28. 10:04:33

Szerintem ez a lengyel könyvkampány ez egy hatalmas lebukás. A 2009 márciusi születésnapi videón David Miscavige bejelentette, hogy a világ minden könyvtárába eljutott az "alapok könyvcsomag", ami nagyon szép keményfedelű könyveket tartalmaz. Most minek kell ugyan azokat a könyveket puhafedelesként is eljuttatni ugyan azokba a könyvtárakba?

"INDÍTSUK EL LENGYELORSZÁGOT A TELJES SZABADSÁG FELÉ VEZETŐ ÚTON!"

Már elindítoták, nem? Vagy a születésnapi bejelentés "Earth, DONE" (Föld, kész), nem volt igaz?

Két hivatalos link az alapok könycsomagra meg a puhafedeles könyvekre:
http://bolthely.hu/szcientologia/lista/46cef2958b38f_Alapok_konyvek
bolthely.hu/szcientologia/lista/472721ad59500_Puhafedeles_konyvek

fritz kraft · http://kraft.blog.hu/ 2009.05.28. 10:05:11

jó az idő.
mikor tüntetünk? :)

Valerijov 2009.05.28. 12:29:14

na majd pont a tényleg mélyen vallásos lengyelek harapnak rá egy fostalicska rablószektára. valami uniós doksit se írtak alá, mert az a házasságot két nagykorú személy közt értelmezi, ők meg hiányolták a különnemű jelzőt, és nem akartak a buzikkal kokettálni. szóval esélyes, hogy a határátkelőig rugdossák a a szennyház képviselőit, ha elkezdenek toborozni.

Nr. fan 2009.05.28. 15:25:46

Mért gyűlölitek ennyire a szcientológusokat? Ártottak valamit? Egyébként egy baj van, ők 8000 000-an vannak, ti csak néhány százan4 Nem arányos! Szerencsére... :D

norbert79 2009.05.28. 16:01:34

@Nr. fan: Üdvözlünk köreinkben! Örömmel fogadjuk, hogy végre most már kicsit bőbeszédűbb vagy.
Remélem te egy kicsivel nyitottabb leszel a wogok érveire, s talán ha sokáig maradsz, s figyelmesen követed majd a blogot, esetleg vissza is olvasol, megérted, hogy mi a gondunk az 'egyházzal'.
Félreértés ne essék, se szándékunk, se érdekünk megmondani, ki miben higgyen, ez az oldal nem ezért készült. Ahogy a fő oldalon olvashatod:
"A blog írója nem a szcientológia, mint vallás gyakorlása ellen van, és nem a szcientológusokat, mint egyéneket támadja személyükben és hitükben. Kizárólag a szcientológia egyház és a hozzá kapcsolódó szervezetek jogsértései, visszaélései, hazugságai és egyéb elítélendő gyakorlatai ellen kíván felszólalni."

Amennyiben úgy érzed, kiváncsi vagy a wog világ véleményére, s van bátorságod számodra tiltott oldalon olvasni SP-k és PTS-ek véleményeit, akkor üdvözlünk az oldalon!

norbert79 2009.05.28. 16:31:30

@Nr. fan: Nem akarlak amúgy lehangolni, de az a 8.000.000 messze nem annyi. Kilépett, volt magas rangú volt szcientológusok állítják, hogy a valódi létszám olyan ~25.000-re tehető. Magyarországi létszámot hamar ki lehet deríteni, a befolyt 1% összegéből. (Ami ugye közzéteendő adat, kötelezően)
Ami meg a másik oldal létszámát illeti, szerintem irreleváns. Itt semmilyen gyűlölethadjárat, vagy vallási üldözés nincs, szimplán elege van a világnak egy olyan vallásnak feltüntetett üzleti cégről, akik hatalmas összegeket nyúlnak le többszörösen saját követőikről (Lásd David Miscavige "The Golden Era of Scientology" kezdeményezést), becsapnak (Itt az oldalon volt már említve, hogy mekkora kifizetetlen számlákat hagyott maga mögött az Egyház idehaza is), kihasználnak (Befolyásolás, elnyomás, pénzügyi nyomás, családok szétszakítása, soroljam?), s károsak minden szempontból a társadalomra.

MartinBro 2009.05.28. 17:35:20

Mit szólnának s szcik ha kimennék a drogmentes maratonra egy táblával amin az állna hogy LE A DROGOKKAL ÉS A szcientológiával!!! :D :D :D

csipinymous 2009.05.28. 18:08:20

@phreeq: Vasárnap?
2009. 05. 31-én, vasárnap de. 10-től sötétedésig gyermeknapi majálist szervezünk az OTL területén lévő Önkéntes Lelkész sátornál (Bp. III. ker.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.05.28. 19:59:34

@Nr. fan: Van aki gyűlöl titeket, van aki lesajnál és van aki aggódik értetek. Hogy ki melyik csoportba tartozik, úgyis észreveszed :)

Ártottatok-e valamit? Igen, de nem a klasszikus módon, mint mondjuk egy terrorista, aki ártatlanokat robbant fel.

A ti bűnötök, hogy balga módon részesei és terjesztői lettetek egy olyan profitorientált vállalkozásnak, ami a cél érdekében szinte bárkivel bármit képes megtenni. Nem mértétek fel eléggé a dolgokat, mielőtt komoly döntést hoztatok.

Sajnos a rendszer van annyira jó, hogy a kezdeti indoktrináció immunissá tesz a kritikus szemléletre és a helyzet más szemszögből való vizsgálatára.

Annyi ellentmondást és visszaélést lehet rábizonyítani az Egyházra, hogy csak az nem látja, hogy valami nincs rendben akinek nincs szeme, vagy bekötötték a szemét.

Sokszor próbáltam már hozzád hasonló mezei szcientológusokkal értelmes, konstruktív vitát folytatni, de a reakció mindig ugyanaz volt a részükről: "Nem akarom hallani!"

Enthéta, enturbuláció, SP, dinamikák, ARK, komm, stb.
Mind-mind kellék egy színjátékban, ami a forgatókönyv szerint a valódi életet írja le. Ehelyett csupán egy alternatív világba repít, ahol az illúzió fanatizmust teremt és ezzel táplálja önmagát.

fairi 2009.05.28. 20:47:16

@MartinBro:

próba cseresznye..
elvileg nem nézhetnének rossz szemmel rád,mivel hivatalosan nem szcientológus rendezvény:)

Nr. fan 2009.05.28. 21:20:13

Anonhun! Neked nagyon nincs igazad! Az utolsó előtti mondandód nem igaz!!!!!!!!!!!!!!!!

Xezs 2009.05.28. 23:13:05

Bazz, idejön ez a félkegyelmű Nr. fan, és kb. 15 állításból kiragadja a legkisebb fajsúlyút, és valami gyermeteg módon próbálja cáfolni.

Hihetetlen, komolyan mondom. Ha nem tudnám hogy kik vannak benne ebben az elbaszott szektában, akkor azt mondanám hogy csak ilyen agyalágyultakat tudtak beszervezni, de sajna jól menő (illetve bocsánat, mára már döglődő) üzletemberek is vannak köreikben.

De persze aki nem látja hogy mennyire alattomos, lehúzó banda ez az "egyház" és még be is lép, azzal nyilván van valami gáz, még ha elsőre normálisnak is tűnik.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.05.29. 00:42:07

@Nr. fan: Erre a részre gondolsz?

"Sokszor próbáltam már hozzád hasonló mezei szcientológusokkal értelmes, konstruktív vitát folytatni, de a reakció mindig ugyanaz volt a részükről: "Nem akarom hallani!""

Ezt igazából csak ők és én tudhatom, hogy igaz-e. Nincs okom, hogy hazudjak neked. De a többiek is meg tudják erősteni, hogy ha egy igazi szcientológus túl sok meggyőző érvet hall, ami nem illik a világképébe, akkor egyszerűen becsukja a füleit.

Mi a helyzet a többi mondandómmal. Azok sem igazak?

silversurfer 2009.05.29. 06:49:10

Az apám lengyel. Meg amúgy is: minek küldeni könyveket? Ott nincsenek szcik?

silversurfer 2009.05.29. 06:51:49

@MartinBro: Lenne nagy vidámság:) Kár, hogy nincsen maszkom...

silversurfer 2009.05.29. 06:54:28

@Dike: Szerencsétlen Steve megint szívhat az apja miatt...
süti beállítások módosítása