Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Leleplező TV műsorok

2009. február 04. - Reformer

Dániai tényfeltáró riport a Narconon dániai tevékenységeiről és a szcientológiához fűződő kapcsolatáról (február 1-én ment le):

 

Ausztrál TV "Today Tonight" főműsoridős show-jában Hubbard saját szavaival a Xenu történet:

 


Scientology Xenu doctrines revealed on Australian Network Television from John R on Vimeo.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr31922829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valerijov 2009.02.04. 19:47:15

ez már döfi, riszpekt.

Gatto Negro (törölt) 2009.02.04. 21:43:31

Xenu pont úgy néz ki, mintha a Flash Gordonból szökött volna meg. Csak a Queen zenéje hiányzott;))

Dr. Kix 2009.02.06. 18:35:00

Bár sok újdonságot nem tudtam meg, de az örömteli, hogy foglalkozik a dologgal a sajtó ezekben az országokban is.

Reformer: elírtad a címet.

Fekete Sámuel 2009.02.07. 23:41:29

Szia Kix, tündérvirágszálam! :-) Hát újra itt vagyok! :-) Hogy vannak a vasrudaid, rozsdásodnak már?

Képzeld, amúgy nemcsak, hogy egykorúak vagyunk, de még én is Szegeden születtem! Lehet, hogy már találkoztunk! Mégpedig közvetlenül a MEST univerzumba lépésünk után.

Dr. Kix 2009.02.08. 12:20:35

Őszintén örülök, hogy jó szci szokás szerint, fáradtságot nem kímélve nyomozol az identitásom iránt.

Javasolni tudom számodra, hogy inkább a nevemet és számomat derítsd ki. Nagyon örülnék, ha összehozhatnánk egy személyes találkozót is. Beszélgethetnénk erről-arról.

Fekete Sámuel 2009.02.08. 18:32:27

Nem értem, honnan veszed, hogy bármiféle személyes adatodat ismerném. Viszont szívesen elbeszélgetnék veled, mégpedig általad megválasztott helyen, időpontban és körülmények között. Ha adsz egy (akár anonym) privát elérhetőséget, hajlandó vagyok ott IRL azonosítani magam a továbbiak egyeztetése céljából.

Alapvetően csak kíváncsi vagyok rá, hogy miért is ez a feneketlen gyűlölet ellenem a részedről, szerintem nem szolgáltam rá.

Dr. Kix 2009.02.08. 19:13:22

Nem gyűlöllek. Te vagy az, aki folyamatosan személyeskedik. (pl: szerencsétlen, nyomorék Kix. De nem kell keresni sokáig, hogy másik példát találjak.)

Te vagy az, aki itt a viselkedésével folyamatosan eléri azt, hogy bannolva legyen.

Te vagy az, aki ennek ellenére nem tanul a leckéből, újra és újra visszajössz és személyeskedsz. És újra kitiltásra kerülsz.

Ehh sorolhatnám, de felesleges.

Azt meg, hogy honnan veszem, hogy ismered a személyes adataimat? A születési helyemet már tudod. Állításod szerint a koromat is. Tényleg, mennyi idős is vagyok?

Ezek megismeréséhez, legalábbis valamennyit, biztos nyomoznod kellett. Feltételezem, hogy nem álltál meg ennél a két adatnál, bár lehet tévedek.

Szóval hívj nyugodtan, gondolom nem lehetsz messze a telefonszámomtól.

szaten 2009.02.08. 22:17:00

kix , ez a kommentelő aki pszientológus néven ír több alakalommal bizonyitotta hogy nem egészen ép mentálisan ... kerüld őt
lehet hogy épp ámokfutásra készül ....
vagy xenunak hiszi magát .. most gyanúsan visszafogott tőle mocskosabb stílust szoktunk meg ...

Fekete Sámuel 2009.02.09. 06:22:47

kix: hát persze, hogy nem gyűlölsz. A gyűlölet rossz tanácsadó, mert kontrollálatlanná, rendezetlenné tesz. Te pedig hidegen, kimérten és módszeresen baszogatsz kezdettől fogva. Ez csakugyan nem gyűlölet, hanem több annál: ez a módszeres és kiszámított ártás szándéka. A különbséget a szcientológia is ismeri, antagonizmusnak hívja, és egy elismerten magasabb szitű tudatállapotnak tartja a puszta dühnél.

Na de ezt miért? Van ennek értelme?

Fekete Sámuel 2009.02.09. 06:47:45

szaten: Tudod, minek hiszem magam? Egy színfoltnak, akire mindenki köp itt. Azért jöttem ide, hogy egy színfolt legyek itt. Azért jöttem ide, hogy elmondjam nektek, hogy néznek ki ezek a dolgok belülről. Azért jöttem ide, hogy adatokat adjak nektek.

És ezért ti, életeken Kix-szel, köpőcsészének használtok. Mert úgy gondolom, hogy itt Kix gyűlöl a legjobban engem.

Reformer pedig periodikusan letiltogat, függetlenül egy anyázás hevességétől és a szituációtól, mindig én húzom a rövidebbet. Ebben még az sem vet gátat korlátlan letiltókedvének, ha az anyázást egy nyilvánvalóan a társadalom legeslegalját képviselő drogos, drognépszerűsítő, dealer provokációja váltja ki.

Céltábla vagyok. Lőjetek!

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.02.09. 07:29:15

BANG-BANG!

A bannodra 100x rászolgáltál. Csak azt remélem, hogy a "felakasztjuk, agyonverjük" etikádat nem az egyház adta neked, hanem a szüleid. Mert ha igen akkor nagyobb a baj mint gondoltam.

Dr. Kix 2009.02.09. 08:01:05

Az egyik posztban kijelenti, hogy nem gyűlölöm őt, egy poszttal később pedig azt, hogy én gyűlölöm őt a legjobban.

Érti ezt valaki?

szaten 2009.02.09. 11:16:38

@Pszientológus:
tudod valahány kommented olvastam eddig , és mindegy milyen néven irtad ........ órdít belőle a végtelen düh és gyűlölet ..... ez az ide lőjetek sebezhető vagyok póz új tőled ... de ha neked ez jó csináld , szíved joga ..
ritkán fordul elő , hogy egy ember írásbeli megnyilvánulásaitól fizikailag vagyok rosszul , a tieidtől igen...
ami benned van rémítő , káosz egy beteg elme megnyilvánulásai.... remélem az hogy most más hangot ütsz meg annak a jele hogy kértél segítséget auditorét vagy pszihológusét....mert egyedül ezzel nem birkózol meg...
valaki elbánt veled , ez lehetsz saját magad is.....de ideje helyre tenned a dolgokat.....kívánok ehhez sok sikert
de a pózolást hagyd annyira hamis tőled.. és szükségtelen úgysem hat meg senkit ... azzal elkéstél

Fekete Sámuel 2009.02.10. 10:15:37

@Kix: Sőt a kettő között azt is kifejtettem, hogy pontosan mit értek az alatt, amit te mutatsz felém. Antagonizmust, ami egyfajta irányított, módszeres gyűlölet.

@szaten: Figy, ha valaki ellen kritikát fogalmazol meg, az csak akkor hatékony, ha tényekre építed. Mégpedig olyan tényekre, amiket az illető is lát. A légből kapott általánosságok ("káosz és beteg elme", "végtelen düg és gyűlölet") nem tartoznak ezek közé.

Az hihető, hogy rosszul vagy, de az nem, hogy tőlem. Más bajod van neked, és ezt a más bajt vetíted ki rám.

Fekete Sámuel 2009.02.10. 11:32:02

@AnonHun: Nem vagy hajlandó tudomást venni róla, hogy drogcsempészekről, dealerekről beszélünk. Még csak nem is utalsz rá. De emlékezni, azért emlékszel rá?

Dr. Kix 2009.02.10. 11:39:15

Mondja ezt az, aki Lovagot,(aki azt monjda: NI) "csak" a lábánál fogva akasztaná fel és gumibotozná. (Vagy valami hasonlót tenne vele.)

Pedig ő nem dealer, nem bűnöző, még csak nem is függő, hanem alkalmi fogyasztó.

Ez ám az elterelés! :D

szaten 2009.02.10. 13:12:19

@Pszientológus: köszönöm , de tőled nem kell lelki segítség ... a magad gondjaival sem vagy képes megbirkózni ...nem vagy mértékadó személy ezen a téren
a kritika meg hatékony ha megnézed a kommentjeid , és mindet amit az összes nick neveden irtál .....
egy jó tanács irj emberi hangnemen , és hidd el , meglepő reakció de ember számba fognak venni ha emberi módon viselkedsz
a hétköznapi életben is csak úgy vagy egy dühöngő , hőbörgő ember szavára nem figyel senki , a viselkedése köti le az emberek figyelmét és nem a mondandója ...
a kommentjeid határozottan arra utalnak , bármiylen kezelési formát választottál ,hatékony ... csak így tovább

Fekete Sámuel 2009.02.10. 18:30:54

@Kix: egyrészt "Lovag, aki azt mondja, ni!" olyan "alkalmi fogyasztó", aki a drogját "alkalmanként" rendszeresen megosztja másokkal is. Alkalmanként, rendszeresen ;-) Továbbá különböző netes fórumokon elég aktív drognépszerűsítő tevékenységet folytat. Továbbá ehhez a tevékenységhez részben szci kommtechet használ, melynek háttere azóta sem világos nekem.

De ezeket is mind leírtam, nem egyszer, nem kétszer. Érdemi reakció nem érkezett tőled semmilyen formában.

Figy, ha támadsz valakit, akkor ott támadd, amit mondott. Ha ahhoz, hogy támadni tudd, el kell feledkezned az általa mondottak egy elég jelentős részéről, nos, az igazán szánalmas.

Fekete Sámuel 2009.02.10. 18:37:51

@szaten: Te összefüggéstelenül írogatsz, én logikusan. Ez alapján akkor melyikünknek "vannak gondjai", már ha mindenképpen személyeskedni akarunk?

Amúgy meg lila gőzöd nincs, hogy milyen vagyok a "hétköznapi életben", persze feltételezéseid lehetnek... amely feltételezéseket a hozzászólásaim és a prekoncepcióid alapján alakítottad ki.

Ez alapján az érzelmieskedő, bizonyára hatásosnak szánt, de alapvetően összefüggéstelen és értelmetlen fikázás alapján, amit sokadjára leadsz nekem, szerinted milyen véleményt kellene alkotnom _neked_, a saját IRL énedről?

Fejezzük be ezt a szánalmas bohóckodást, kérem.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.02.10. 20:44:07

@Pszientológus:
"Nem vagy hajlandó tudomást venni róla, hogy drogcsempészekről, dealerekről beszélünk. Még csak nem is utalsz rá. De emlékezni, azért emlékszel rá?"

- Mert irreleváns. Még ha halálbüntetést is érdemelnének bizonyos emberek (ami teljesen új téma), akkor is megfelelő bírósági tárgyalás után, gyorsan és fájdalommentesen kell végrehajtani. Nem pedig a te szadista hajlamaidra bízni őket. Ezért vagy te beteg, nem azért mert ők drogot árulnak.

szaten 2009.02.10. 21:38:39

@Pszientológus: nyugodj meg , és ne húzd fel magad . Folytasd a kezelést , ha vége akkor folytassuk az eszmecserét.
Ja és egy rövid megjegyzés , el tudom képzelni milyen vagy .
Megkeseredett örökké dühös , és mindenkivel szemben kritikus , kivéve önmagadal. Semmibe veszel másokat , nem törödsz semmilyen társadalmi érintkezési szabályal. És azt hiszed az internet nem minősit téged. Nem kell hogy mosakodj , a kommentjeid elmondanak rólad mindent . Ha van családod , sajálom őket és mindenkit aki hozzád van kötve. Amúgy a véleményem rólad csak úgy változik , ha látom képes vagy huzamosabb ideig úgy irni ahogy egy felnőtt embertől elvárható . Mit vár egy olyan ember aki egy szerencsétlen autista halálán poénkodik , milyen vagy ? ILYEN !!!

Fekete Sámuel 2009.02.11. 00:34:56

@AnonHun: Igen, ebben igazad van, mármint a halálbüntetéssel kapcsolatban. Megjegyzem, az az állításom, miszerint az iráni modell híve vagyok, nagyjából konzisztens ezzel - mivelhogy ott is büntetőper, fellebbezések, stb. során éri el jól megérdemelt sorsuk a bűnözőket.

@szaten: Az általad leírtak nagyjából az SP-vel azonosak. Tudod, kik azok az SP-k? Szóval, szerinted én is egy SP vagyok.

Egyik állításodat viszont szeretném tényszerűen cáfolni. Én, ha írásban kommunikálok vele, mindig megtisztelem azzal, hogy normálisan kommunikálok vele, a mondatokat nagybetűvel kezdem, a vesszőket a helyükre rakom, stb.

én is tudnék így komm-ni ahogy te szoktál ... de nekem ez nem stílus ... csak neked ...? és még te mondod ,hogy tiszteljük a vitapartnert?

Na nem. Ha már fikázol valakit, legalább a mondataidat kezdd nagybetűvel!

Tudod, hogy mi az az SP? Ha nem tudod, akkor szólj, mert akkor el kell neked magyaráznom. Ha tudod, akkor folytathatjuk onnan, hogy szerinted én egy SP vagyok.

Dr. Kix 2009.02.11. 08:11:40

Megint kezd szétesni a mondanivaló, összefüggés egyre kevesebb.

Beleköt a formába (mondat nagybetűvel, stb.), de a tartalomba nem.

Majd terel. (Beszélgessünk, inkább arról, hogy mi az SP)

szaten 2009.02.11. 08:52:34

@Pszientológus: még szerencse hogy van mibe kötnöd:). Folytasd a kezelést , rádfér.

Fekete Sámuel 2009.02.11. 10:18:42

@Kix: De, éppen a tartalommal foglalkoztam, amit te terelésnek minősítettél. Egyébként szerinted ez a forma helyénvaló?

@szaten: Nem szerencse, jobban örülnék az egyenrangú kommunikációnak. Például Anonhun-nal nagyjából az van (csak el ne kiabáljam).

szaten 2009.02.11. 10:44:43

@Pszientológus: jó majd ha lesüllyedtem addig hogy embereket akarjak felakasztani , és egy autista halálát poénnak tartom akkor majd megkerelsek. Remélem erre nem kerül sor . Javaslom hogy keress arra alkalmas teret ahol kiélheted a bizar dolgaid . Részemről ennyi , kezeltesd magad. Még nem sikerült levetkőznöd a scn beidegződéseid.nem érdekel mi a véleményed , nem számitasz .Nem vagy felnőtt , csak egy dühös ordibáló gyerek ne félj nem bánt senki amig nem bántasz másokat.
Szánlak néha , minek kellett veled történni hogy ennyire letorzuljon a személyiséged? Kívánom hogy találd meg a leki békéd , és azt is hogy az legyen a legnagyobb gondod ...... hogy igy kommolok ..
süti beállítások módosítása