Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Újabb adalékok a pszichiátriaellenes kampányhoz

2009. január 27. - Reformer

Hírek a Xenu és társai elleni szent küzdelemről.

 

Szegeden is felbukkant a CCHR utazó pszichiátriaellenes kiállítása.

A delmagyar.hu meg is emlékezett erről, a cikk egész jóra sikerült (főoldalra is került), végre valaki tényleg utánanézett.

Idézet:

A pavilonba belépve sok-sok 16:9-es képernyő fogadott. Tucatjával ültek előttük az emberek. „Dokumentumfilmeket" láthattunk a sátán barátairól, a pszichiáterekről. Emberek beszéltek arról, hogyan tették őket tönkre a lélekbúvárok. A tévéket színesben és nagy felbontásban nyomtatott plakátok vették körül, amelyek mind a pszichiátria gaztetteiről szóltak. Az egyik plakáton még Radovan Karadzsics boszniai szerb háborús bűnöst is a gonosz népirtó pszichiáterek listájára vették. Ő például egyszemélyben a délszláv háborúért felelős. Agyrém.Ültek a nagy tévék előtt az emberek és nyelték, két pofára zabálták a szcientológus propagandát. A pillanatnyi csendekben szinte hallani lehetett, ahogy rágnak.

Elektrosokk! Akaratunk ellenére visznek a pszichiátriára! Búúú! Féljetek és borzadjatok el! Nézzétek! Itt van! A bazinagy tévén mutatom, hogy gonoszak a pszichiáterek! Az emberek meg csak hümmögtek, hogy van benne valami. Megnyerő logó, nagy plazmatévéken szoftosan világított valakik beszélnek igazat. Mert, amit plazmatévén vetítenek, az csak igaz lehet, nem? Volt vagy hét különféle képernyő, mindegyiken futottak a videók, szépen végignézed mind, vagy egy órás program. Ha megunod lehet sétálgatni is a borzasztó fotók között.

Állampolgári Bizottság az Emberi jogokért Alapítvány. Szép név. Mintha valami szelíd állat- vagy embervédők lennének, ugye? Ha az alapítvány nevéből, vagy közismert logójából nem is jövünk rá, hogy a szcientológia van a dologban, később igen nehezen esik le. Az utolsó videó utolsó mondatában derül ki, hogy amit láttunk, közvetlen kapcsolatban áll a Szcientológia Egyházzal. Vajon erről miért csak az utolsó videóban szóltak az utolsó mondatban?

A végén „hogytetszett" és „lenne szíves kitölteni egy kérdőívet"... „Tudna-e segíteni önkéntesként" és név, telefon, cím, email. Fasza. Az asztalon befőttesüveg, benne aprópénz. Nem adtam a pszichiáterek üldözésre egy vasat sem. Ahogy annyi más ágazatban, szakmában, szakterületen, és az életben úgy általában, a pszichiátriában is léteznek példák visszaélésekre, történnek furcsa, vagy egyenesen gyomorforgató dolgok, de nem túlzás démonizálni egy egész csoportot, egy egész szakterületet megbélyegezni? Nem túlzás mindezt az Egyesült Államokból importált kétes eredetű "dokumentumfilmekkel" tenni? Nem túlzás a legnagyobb jóindulattal is minimum áltudományosnak nevezhető állításokkal befolyásolni az embereket?

 

A Magyar Pszichiátriai Társaság debreceni vándorgyűlésének idejére tervezett tüntetésről új információk érkeztek.

Kiemelések tőlem. 

Feladó: Dobos János

Kedves Barátunk!

Célegyenesbe érkeztünk a CCHR tüntetéssel: ezen a héten szombaton egy békés demonstráció keretében hívjuk fel a nagyközönség, és nem kevésbé a Magyar Pszichiátriai Társaság figyelmét: működésképtelen, károkat okozó módszereiknek nincs helye egy valódi elmeegészségügyi rendszerben! A tüntetésen egy meglepetést is át fogunk adni a Társaság vezetőségének!

Íme a tüntetéssel kapcsolatos összes adat:

A tüntetés napja: 2009. január 31., szombat

Találkozó: a debreceni központi vasútállomásnál, 11.30-kor

Indulás: 12 órakor

Figyelem! 12-kor tényleg elindulunk, aki addig nem ér oda, lemarad!

A vasútállomástól elsétálunk a konferenciaközpontig, a pszichiátriai vándorgyűlés helyszínére, ahol elmondjuk üzenetünket a pszichiátereknek. A beszédek és a meglepetés átadása után elsétálunk a közelben felállított CCHR kiállításhoz, ahol a rendezvény véget ér.

Számításaink szerint az egész rendezvény fél kettő-kettőig fog tartani.Ez után aki akar, még maradhat, aki akar, hazaindul.

Indítani fogunk egy 50 személyes buszt, ami idáig félig van tele - lehet tehát még jelentkezni a buszra, ennek költsége oda-vissza 2500 Ft. Hogy a busz mikor indul vissza, az a buszon utazók közös megegyezésétől függ majd.

Autókhoz is be lehet társulni, akinek ahhoz van kedve, sokan mennek kocsival, és vannak még szabad helyek.

A lényeg: legyél ott! Minden nap egyre többen és többen vagyunk, akik ott lesznek, ne maradj ki Te sem! Elvégre ilyen rendezvény csak egyszer egy évben van!

Ha még nem jelezted, hogy jössz, akkor várjuk visszajelzésed!

Üdvözlettel:

a CCHR munkatársai 

Pszichiáter kommentelőnk mindenesetre ezt írta pár napja:

 

Warlimont:

Szeretném jelezni, hogy a debreceni Vándorgyűlés, mint mindegyik ilyen rendezvény évek óta, többnapos és szerdán kezdődik. A szombat már csak a zárásról szól, a résztvevők többsége már elment haza, a többiek pakolnak, szombat délben pedig hivatalosan is vége az egésznek. Ha szombat délre szerveztek tüntetést, akkor csak a standokat szétszerelő melósok között hirdethetitek a techet!

 

Valószínűleg a CCHR még azért nem csapta ki több helyen a biztosítékot, mert ekkora lúzerek - még egy tüntetés időpontját sem tudják meghatározni!

Egyébként egy tanács - 1 db, a Xenu-sztorit 3 mondatban összefoglaló nagy tábla kifüggesztésével simán el lehetne érni, hogy ne tüntessenek... Amint megtudnák, hogy ki van rakva ez, az összes hithű szcientológust visszaparancsolnák.

 

18+ - csak erős idegzetűeknek - szcientológus csasztuska a tüntetés alkalmából; ezt is a CCHR küldte ki

A théta pozitív életerőt jelent - olyasmi, mint a Star Wars-ban az Erő. 

Kedves Kedvesek!

Mit szólnátok egy kis nótázáshoz? Jöhet?

Igen!                      Igeeeen!     Igen!

          Igeeeen!

Nagyszerű,akkor megadom a kezdő hangot,lááááááááááááááááááááááááááá megvan mindenkinek?

Akkor ,egy ,két és

 

Debrecenbe kéne menni
thétabombát kéne vinni,
né félj pszcihó nem fog fájni,
szakmát fogsz csak változtatni!

 

jó,nagyon jól énekeltek,esetleg egy kicsit hangosabban is lehet,jöhettek még Ti is ,elég nagy a tér,teljen be a nótánkkal!!!

....folytassuk....

 

Jöhet eső,szél is fújhat,
tőlünk pszcihó el nem bújhatsz,
thétaözön árad rátok,
igy lesz nedves a gatyátok!

Nemtudásnak nagy az ára,
nem várhatunk a csodára
gyermekeinket megvédjük,
pszcihokat végleg elűzzűk!

Kell a thétád,s Te is kellesz,
majdnem olyan,mint a wellnes,
hétvégére mást ne tervezz,
mentsél meg sok-sok lelket!

 

......fantasztikusak vagytok!!!!! Senki sem énelel hamisan,mind egy húron pendülünk,

                       ....annyira jó veletek énekelni,.....halljátok a visszhangot? jó helyen nótázunk,dupláááááázóóóóódik!

.......gyönyörű,ahogy előadjátok! Benne vagytok az ismétlésbe?A siker az siker,akkor START!!!!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1905610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ligur 2009.01.27. 10:38:08

huhh, ez a csasztuska, ez buntet!

pekmester 2009.01.27. 11:45:53

van még ennél lejjebb is?

Wiggin 2009.01.27. 12:23:12

Gondolom az újságjuk következő számában benne lesz, hogy a tüntetők tömegeit látva a pszichók rémülten lapultak búvóhelyükön, nem merték kidugni az orrukat :)

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2009.01.27. 12:53:02

valld be, hogy a csasztuskát te találtad ki hót részegen. ezt már én sem hiszem el:)

Valerijov 2009.01.27. 13:07:38

mi ez a nagy versfarikcsálási kényszer a rondroidoknál?
hírlevélben, éremátadás után, annál a franctudja milyen akadémiás oldalnál, ami a blog akkori skinjét koppintotta, meg itt is. van ennek valami konkrét oka?
no meg hogy szarabbnál szarabb kínrímeket izzadnak ki magukból, az már csak hab a tortán.

szepi79 2009.01.27. 13:47:38

"Elvégre ilyen rendezvény csak egyszer egy évben van!"

ezt háromszor olvastam el, akkor se lett több értelme. de a tech működik :D

Reformer 2009.01.27. 13:57:03

Lotterfeld Boholy: nem, halálkomoly, ez tényleg kiment így, emailben

norbert79 2009.01.27. 16:21:41

Azon gondolkoztam közben amíg ezt olvastam, hogy simán fel tudnék legalább 3 esetet csapni a langlovagok.hu-n, ahol lazán bizonyítottan pszihiátraiai kezelés alatt állt volt betegek követtek el gyújtogatást, vagy okoztak balesetet, s most az utcán rohangálnak, csak mert bezárták idehaza az egyik legnagyobb pszihiátriai intézetet.
Csak egyszer gyújtsa egy ilyen ezekre mondjuk az egyik központot, kiváncsi lennék utána a véleményükre, mert garantálom nekik, hogy egy Hubbardi okosság sem segít egy elmebetegen, csakis az orvosi kezelés.

Warlimont 2009.01.28. 12:45:07

"A tüntetés napja: 2009. január 31., szombat
Találkozó: a debreceni központi vasútállomásnál, 11.30-kor
Indulás: 12 órakor
Figyelem! 12-kor tényleg elindulunk, aki addig nem ér oda, lemarad!"


Mindenki le fog maradni, szombat délutánra a Vándorgyűlés már lényegében végetért.

A tavalyi Vándorgyűlésen is volt az a szci bemutató, amiről a vitaindító cikk is szól. Megdöbbentő volt látni, hogy az emberiség összes bűntette a pszichiáterek számlájára írható. Hitler, Sztálin, Milosevicsék, dél-afrikai apartheid, koncentrációs táborok, stb. stb. Azt már nehéz volt nevetés nélkül megállni, amikor azt mutatták be, hogy a pszichiátriai világmaffia egy komplett koncentrációs tábort működtet most is Afrikában eldugva.

Ja, és egy mindig visszatérő alaptévedés, csúsztató hazugság! A kórházba való kényszer(?)beszállításért NEM a pszichiáter a "felelős", hanem a családorvos, az ügyelet, a mentő, a rendőr, a beteg családja, bárki, de pont a pszchiáter SOSEM szállíttat be kintről beteget önmagának.

fairi 2009.01.28. 16:21:00

@Warlimont: "A kórházba való kényszer(?)beszállításért NEM a pszichiáter a "felelős""

akkor mostantól a legnehezebb eseteket azonnal át kéne szállítani a Budapesti Orgba,hogy segítsenek rajtuk:):):)

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2009.01.29. 01:09:13

@norbert79:
Azt én is szívesen végignézném, ha rájuk gyújtaná egy elmebeteg az org-ot, és a sok OT thetánjaikat erősen megfeszítve koncentrálna, hogy elaludjon. :)

norbert79 2009.01.29. 14:00:43

@Lovag, aki azt mondja: Ni!: Ejnye ;-) Ne legyünk már ennyire gonoszak, bár tény, hogy nagyon komikus lenne.

Amúgy ismét itt egy új fontos cikk:

"Bart Simpson, a szcientológus"
comment.blog.hu/2009/01/29/bart_simpson_a_szcientologus

Asszem Nancy kicsit eltolta ezzel a karrierjét, mert a Fox nézettsége meg fog csappanni. És az árt az üzletnek.

Reformer 2009.02.01. 12:35:39

egy kis adalék még:

index.hu/tudomany/xenu090131/

ez tetszett:

A szervezet [CCHR] retorikája egyoldalú, a tagok sokszor nincsenek tisztában a pszichiátria fejlődésével, a tudományág utálata esetükben leginkább hitkérdés.

rednorb 2009.02.01. 23:36:13

még egy kis adalék:

index.hu/politika/belfold/who1013/

Szerintem a pszichiátriai ellátás igenis megérdemli a kritikát, csak jó lenne ha nem a szcientológusok, hanem valaki hitelesebb szakértő tenné.

leon, a proli 2009.02.03. 08:21:25

ami a nagyobb baj, hogy a CCHR feljelentéseket is tesz pszichiáterek ellen, mondjuk - tapasztalataim szerint - annyira buta jogászaik vannak, hogy persze képtelenek valami értelmeset összedobni, mindenesetre sajnos egyre aktívabbak. és persze sértetti képviselőként szeretnének fellépni, csak azt felejtik el megnézni a büntetőeljárásról szóló törvényben ("Be."), hogy ki is lehet az.

Fekete Sámuel 2009.03.09. 00:30:18

Warlimont: na mi volt? Mesélsz?
süti beállítások módosítása