Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológusok záratták be az Addiktológiai Intézetet?

2008. december 11. - Reformer

 ... legalábbis ezt állítják. 

 

(Figyelem! Ez a bejegyzés szántszándékkal ironikus, mivel akkora blődségről írok. Kéretik ennek megfelelően értelmezni! Anon nyelven: in bef4 MÚOSZ banhammer, mint ahogy ez esetben megtörtént.)

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves barátaim, a Szcientológia: objektíven és szubjektíven blog bemutatja a szcientológia egyház legújabb, a katonai terminológiától teljesen mentes hadműveletét. A cikk a rangos Völkischer Beobachter-díjjal kitüntetett Impact c. magazin 119. számából származik.

PSZICHIÁTRIA: BOLYGÓSZINTŰ ELPORLASZTÁS

(PSYCHIATRY: GLOBAL DISINTEGRATION)

(Aláfestő zenének egy kis válogatás a Szcientológia Egyház Országos Tanács és Lelkészség nevű központi szervezete volt vezetőjének kedvenc dalaiból.)

 

Valamikor régen, egy messzi-messzi galaxisban...

A pszichiáterek hamis adatai miatt (akik már régóta velük vannak az időnyomon (az univerzum eddigi története során - a szcientológia hisz az előző életekben, tehát a mostani pszichiáterek már több száz, több ezer évvel ezelőtt is, más néven, de hasonló akciókat csináltak Hubbard szerint - Reformer) és ennek az univerzumnak a hanyatlását csak ők okozták) a szex és a fájdalom egyre inkább elterjed ebben a társadalomban, valamint velük együtt még a tolvajlás is, ami mindkettőnek a csendestársa - így hamarosan  a bűn dzsungelévé válik ez a föld.

Menj be egy elmegyógyintézetbe vagy egy börtönbe és nézd meg a növekvő létszámú, oda elzárt embereket. Tudd, hogy kik ők - főként fájdalom- és szexfüggők, dekadensek és degradáltak, már nem képesek a normális életre. Sok-sok évszázaddal ezelőtt a pszichiáterek indították el őket ezen a lefelé vezető úton és most a jelenben is az ő kezükben vannak!

És jobbá válnak vagy meggyógyulnak-e? Nem, de nem ám. Akár börtönbe, akár elmegyógyintézetbe kerülnek, csak rosszabb állapotba kerülnek. A pszichiáterek pedig mindkét helyen a véres kezüket dörzsölik örömükben, amikor a "termékeiket" szabadjára engedik, a maradék népesség közé! Ez nem véletlen. Mivel a pszichiáterek FÁJDALOMBAN és SZEXBEN utaznak. Sőt, még azt is elmondják majd neked, hogy "természetes dolog" lopni! A bűnt persze még tovább tetézik azzal (már ha ez egyáltalán lehetséges), hogy azt mondják, hogy a test csinálja ezeket. Még egy hatalmas hamis adat az összes többi hazugságukon felül.

...

Ez a két dolog a leginkább használt eszközük abban a kampányukban, amelynek az általános és általános célja a pusztítás. Az univerzum se nem destruktív, se nem kaotikus, csak ezek a megrögzött őrültek teszik azzá. Amikor mást állítanak, akkor csak még több hamis adatot adnak ezen a gyanús "szaktekintélyek". A céljaiknak megfelel az, hogy ezt a mesterséges dolgot természetesnek tüntessék fel. Ez az univerzum csak azért ilyen egy lény számára, mert ezek a gusztustalan pszichotikus őrültek olyanná teszik. Minden egyes nagyszerű civilizációt tönkretettek eddig és keményen dolgoznak a mostanin is. Egyetlen dolgot nem állhatnak - az igazság fényét, tehát a tiltakozásuk ellenére rájuk kell vetíteni. Az igazság ragyogó fényében szétporladnak a hazugságaik. Ez az a hatásos fegyver, ami ellen nincs ellenszerük." - L. Ron Hubbard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nézzük hős porlasztóink tetteit - a szcientológusokét, akiknek a vérében van az emberi szellem felszabadítása. Az egyházzal, a néppel egy az utunk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik! Bevetjük titkos fegyvereinket: "a multimédiás pergőtüzet" és "az információs offenzívát", valamint "a tájékoztató anyagok arzenálját".

A baráti sajtótól származó idézet különösen találó - igen jól jellemzi a szcientológia objektív, konkrétumokon alapuló és egyáltalán nem általánosító pszichiátriaellenes hozzáállását!

 

 

 

 

 

Nincs messze a végső győzelem! Az egész világot mozgósítottuk! A zászlóink alatt menetelnek az egyetemek, a klinikák, az öregek otthonai és a rendőrfőnökök!

Az ellenség már 428 embert vesztett. Az ellenállás értelmetlen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezárattuk az Addiktológiai Intézetet 3699 másik pszichiátriai bűntanyával együtt! Az elmúlt 10 évben tahát minden napra jutott legalább egy bezárt intézet, vasár- és ünnepnapokon se kíméltük a gyerekgyilkos, pedofil stb. stb. stb. pszichókat! Az angol nyelvterületen lévő pszichiátriai intézeteket felsoroló hazugsággyár weboldal szerint ugyan 200-at sem éri el az ilyen intézetek száma USA-ban, Angliában, Kanadában és Ausztráliában, de mi nem hagyjuk megtéveszteni magunkat!

A 134 millió dollár bevételkiesés igen érzékenyen érintette a korrupt pszichiátereket! Nem is beszélve a gyógyszergyártóknak okozott 173 milliárd dolláros kártól! Dicső porlasztóink turbófokozaton porlasztják a gyógyszeripar bevételeit is! A világon összesen kb. 650 milliárd dollárt költenek gyógyszerekre, tehát átlagban 26%-os bevételcsökkenést okoztunk!

 

Végül, a FILM:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr78817512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.12.11. 21:16:24

Ezeknek a futóbolondoknak az adminskáláját nem sikerült megszerezned?

Az szólna még igazán hangosat...

Kis ember 2008.12.12. 00:09:22

Valaki magyarázza már meg, hogy miért kereszt a jelképük? Mi közük van Jézushoz, akinek ez a copyright-ja?

Dr. Kix 2008.12.12. 07:59:05

A legjobb az egészben: a SZEX lopáshoz, bűnözéshez, börtönbe vezet!

Ennek alapján a Földön minden egészséges ember börtönbe fog kerülni. Még a szcik nagy része is, hisz ők is dugnak, az tuti... :)

blerocs 2008.12.12. 10:12:32

Az egészben annyi igazság mégis van, hogy a gyógyszergyártás=profittermelés elég veszélyes hozzáállás, és a lelki problémák gyógyszerrel kezelése sem a legjobb megoldás. De az is szomorú, hogy ezt a valóban veszélyes ügyet egy ilyen agymosó szervezet használja fel arra, hogy híveket toborozzon.

Lollipop (must mistake me you're the sucker) 2008.12.12. 23:19:23

azért azt tegyük hozzá, hogy nem lelki problémák gyógyszerrel kezeléséről van szó. gyógyszerrel a testet lehet kezelni. aki nem akarja gyógyszerrel kezelni a testét, ne tegye. ennek következtében esetleg komolyan romlanak az életkilátásait - de az életkilátások minden pillanattal egyre csak romlanak amúgy is.
azért kár, hogy a laikusok többsége beszopja a csapból is ömlő "pszichoszomatikus" maszlagot és a bajával nem orvoshoz megy, hanem jól "kibeszéli magából" valakinek.
ez a módszer ugyanis nem működik.

Warlimont 2008.12.13. 00:11:41

Még ha a szcik is záratták be :), most újra kell kezdeniük.

Friss Népszabadság-hír:

"Hivatalosan is módszertani központtá alakult tegnap a Semmelweis Egyetem Balassa János utcai pszichiátriai és pszichoterápiás klinikája. A központ azt a szakmai és módszertani munkát folytatja, amit korábban az OPNI. Az Addiktológiai Centrum a továbbiakban az ÁNTSZ Országos Módszertani Központjához főosztályként kapcsolódik, hogy egyebek mellett hatékonyan közreműködjön a Lelki Egészség Országos Programjának (Legop) megvalósításában."

Fekete Sámuel 2008.12.13. 12:52:31

Nagy kár az OPNI-ért... A bezárása azért is megbocsáthatatlan, mert pótolhatatlan anyagok vesztek el vele. Például a száznál is többre visszamenő esetleírás-archívum. Százötven évre visszamenőlegesen esetleírásokat produkálni semennyi pénzből sem lehet.

Ha a szcik voltak, milliárd évekig fognak padlót sikálni ezért az ártó tettért.

Ha nem ők, akkor azok, akik voltak.

Baszódjanak meg a kibaszott rögeszméikkel! Erre, basszus, nincs bocsánat. :-(

Fekete Sámuel 2008.12.13. 13:01:35

gezundhájtapparát: A gyógyszerek az agyra hatnak, az agy pedig a testnek az a része, amin keresztül a lélek a testhez kapcsolódik. Mivel a lélek kapcsolatban áll a testtel, logikus, hogy a testre ható gyógyszerek a lélekre is visszahatnak.

Például ha kávét iszol, a kávé feldobja a szívritmusodat és a légzésedet, amitől a lelked is felfrissül.

Ezért alapvetően faszság az a szci állítás, hogy mindenféle tudatra ható gyógyszer eleve rossz. Nyilván lehet vele nagyon gáz dolgokat is tenni, de nem csak olyat lehet tenni vele.

Például sokáig tartó intenzív kávézás vagy drogozás a lelkednek is nagyon sokat tud ártani. De például állítólag a skizofrénia ellen jelentek meg mostanában olyan gyógyszerek, amik célzottan tudnak jelentős javulást elérni a betegek állapotában.

A skizofrénekre a szcik azt mondják, hogy az a III-as típusú PTS-ek. Nekik TILOS bármiféle "kezelést" (auditot, tanfolyamot) kapniuk, tehát róluk a szci eleve lemond.

A modern orvostudomány (tehát a gonosz elnyomó pszichiáterek) meg adnak a skizóknak olyan gyógyszereket, amiktől az esetek egy jelentős részében eltűnnek az illúzióik.

Warli, nyugi! Az egyház jelen állapotában a saját sírját ássa. A pszichiátra bántása igazából bentről szól. Mint lélekgyógyásznak, gondolom, nem ismeretlen a számodra Aronson Rábeszélőgép című könyve. Ha véletlen mégsem, feltétlenül olvasd el, mert kurvajó!!!

Az a lényeg, hogy minden szektának szüksége van egy "vakcsoportra". Vakcsoport alatt egy olyan csoportot értenek, akiket a szekta gyűlöl. Ez egyszerűen egy törvény. Minden létező szektában, sőt: minden létező CSOPORTBAN ott a vakcsoport. Ez néha értelmes is tud lenni, mint ahogy például a muszlimok a drogosokat utálják, de sokkal gyakrabban nem az.

Fekete Sámuel 2008.12.14. 08:01:00

kisember: a szcinek is kereszt a jelképe, de nem olyan, mint a kereszténységé. A szci keresztje 8 ágú. Ez az élet 8 dinamikáját jelképezi. A dinamikák azok a hajtóerők, amelyeken eredményt akarsz elérni az univerzumban. Például az első dinamika a személyes túlélésed, a második a családod, stb.

A szci azt mondja a keresztről, hogy ez igazából nem a kereszténység, hanem a MEST univerzum jelképe. A MEST univerzum az az anyagi univerzum, ami körülvesz minket (matter-energy-space-time, anyag-energia-tér-idő). Ez nem az első univerzum, hanem a tizenvalahányadik. A kereszt eredetileg a MEST univerzum jele volt, csak a kereszténység használja másra.

És mivel tetánként sokmilliárd éve ezzel még te is tisztában voltál, ezért a kereszt hat rád. Restimulál, tehát tudat alatt eszedbe juttatja, hogy micsoda tetán is vagy te. Ezért hat rád ez a szimbólum, ezért egy nagyon erős szimbólum a kereszt és a szci szerint ezt használja ki a kereszténység is.

A valóságban én viszont ezeket nem hiszem el. Szerintem azért lett kereszt a szci jelképe, hogy könnyebben megetethessék az usa népével és hatóságaival, hogy ők egy vallás. Bizonyos szempontból tényleg az.

csipinymous 2008.12.14. 21:05:00

Pszie!
Nézz jobban utána. A szci magyarázatát írtad le és nem a valóságot.
Hubi, egy cseppet elcsente valakiktől akiket, majd bemószerolt, hogy kommunisták.
Mert ezt a csillagos keresztet, jóval korábban használta egy szervezet és annak vezetője.
A guru, Hubi haverja volt, letartóztatásáig.
De, jár utána.

Fekete Sámuel 2008.12.15. 12:08:28

csipinymous: Olvasd el a 2008.12.14 08:01:00 hozzászólásom utolsó bekezdését:

"A valóságban én viszont ezeket nem hiszem el. Szerintem azért lett kereszt a szci jelképe, hogy könnyebben megetethessék az usa népével és hatóságaival, hogy ők egy vallás. Bizonyos szempontból tényleg az."

Látod? Már megint nem én vagyok a hülye... sokadszor.

ThufirHawat 2008.12.15. 14:44:24

Pszientológus... Hogyan követhetsz valakit/valamit, akik ennyire ostoba és nyakatekert módon hazudnak még a legalapvetőbb dolgokban is (saját szimbolikájuk), és Te ezt ügyesen belátod, feltárva az igazi okokat? Hogy bízhatsz, hihetsz bennük? Nem villog a "kamu az egész" lámpa a fejedben?

Warlimont 2008.12.15. 16:38:31

Pszientológus!

Abszolút nyugodt vagyok. Egyetértek veled, szerintem is kell az ellenségkép a szciknek, plusz érzik ők, hogy jobb a zavarosban halászni csendben, mint nyílt, frontális háborúba kezdeni. Ha akarnának, támadhatnának, a világ összes, így a magyar pszichiátriai osztályok, szakrendelők helye ismert, a Pszichiátriai Társaság székháza is adott Bpesten.
Ha akarják, foghatják a faltörő kosokat, és indulhatnának "pszichoirtó" (ahogy ezek a barmok mondják) rohamra. Ennek persze az lenne a vége, hogy kiszállna a rendőrség, menne a könnygáz, majd kattannának a bilincsek, kijönne a TV, országos botrány, a zegyház és a szekták elleni közfelháborodás végén a zegyházat betiltanák, ugrana az adómentesség, és bíróság előtt nyíltan bizonyítani kéne a sok hülyeségüket. A bíróság előtt egyedül Hubbard vízióira hivatkozni kevés lenne, nevetségbefulladóan vesztenének, majd jönne egy igen komoly kártérítési összeg, aminek végén még a kifolyt kávéfolt tisztítása is kiszámlázásra kerülne.
Sőt mivel EU van, ki tudja? Lehet, egy ilyen kamikaze akcióval az egyház egész Európában nehéz helyzetbe hozná magát.

Na, pont ezek a dolgok azok, amit a szcik nem akarnak, mert akkor ki venné meg csendben, adózatlanul 800e-ért az Alapokat (+ előadások + mittomén), amiből jól elvannak?
Nem hülyék azok.

Fekete Sámuel 2008.12.16. 09:39:07

Nem. Nem követem őket. Nem bízok bennük. Nem hiszek nekik. Ha eddig nem derült volna ki. De kiderült, kb. harmincszor, de mostantól számolom. Egy.

A "kamu az egész" lámpa pedig azért nem villog a fejemben, mert a módszereik egy része működik. Nem az egész kamu. Ez egy működő módszer, amire rászállt egy szekta. Én a módszert megkülönböztetem a szektától.

Szabad zóna az én hazám,
Elron Hubbard az én apám! :-)

Fekete Sámuel 2008.12.16. 09:40:57

Warli koma, mi a véleményed, neked mennyire tetszene a Pszientológia? Tehát arról lenne szó, hogy kiscsoportok összejárnak, és pszichiáterek vezetésével tudományos módszereket alkalmaznak a saját mentális önfejlesztésükre.

Dr. Kix 2008.12.16. 14:51:56

OFF:

Reformer!

Nem akarsz összedobni egy postot az emberek fejében lakó UFO(k)ról?

Engem érdekelne a téma. Úgyis nagyon karácsony előtti pangás van a blogon, fel kellene dobni! :)

Reformer 2008.12.16. 15:30:03

Kix: lesz majd a szcientológia - űropera téma, amint lesz rá időm

Rekettyés: köszi, én csak az interjút láttam, nem tudtam, hogy van róla magyar hír, le is hoztam én is gyorsan

Warlimont 2008.12.17. 13:56:42

Psziento Cimbi!

Pszientológia? :) Ilyen valóban létezne? Sose hallottam róla, de így kb annyira működőképes, mint a fából vaskarika, a Zsidó-Náci Baráti Társaság és hasonlók.
A szcientológia egyik beteges lényege a pszichiáterek irracionális gyűlölete, így ennek a két csoportnak nem sok beszélnivalója van egymással. Itt a fórumon is látható szcientológusokkal sincs semmi értelme beszélgetni, mert annyira LRH és a zegyház agymosása alatt állnak, hogy PKD pl még arra sem képes, hogy a Xenu-történetre azt mondja, hogy ez hülyeség. Hisz benne, csak nem akarja bevallani, mert valahol érzi, hogy ez gáz. De tagadni nem tudja.

Én viszont Xenut és az egész egyházat annyira abszurdnak látom, mint egy Mr. Bean komédiát, így szerintem sok közös témánk nem lenne, ami alapján rendszeres összejárás, csoportok alakulhatnának.
De tudod mit? Amíg CCHR, "pszichoirtók" és hasonló baromságok vannak, addig az egész egyház bekaphatja.

Fekete Sámuel 2008.12.18. 15:45:03

Warli:

A pszientológiáról azért nem hallottál még, mert én találtam ki a nevet nem is olyan régen.

A szci mentális technológia nem azonos az egyházzal. A pszichiáterek üldözése az egyházra jellemző, és nem a technológiára.

Pszientológia alatt olyat értek, hogy laikusok összejárnak, és szakemberek útmutatásával közösen dolgoznak a saját mentális önfejlesztésükön. Erről kérdezném meg tehát ismét a véleményedet.

Dr. Kix 2008.12.18. 16:42:15

Ilyenkor azért meg-meg csillan a roggyant elme igazi valója! És teljes fényében tündököl.

"laikusok összejárnak, és szakemberek útmutatásával közösen dolgoznak a saját mentális önfejlesztésükön"

jdavidpeter (törölt) 2008.12.18. 16:57:55

A dalt ki énekli? Csak nem Gregor?

Warlimont 2008.12.18. 17:42:22

"laikusok összejárnak, és szakemberek útmutatásával közösen dolgoznak a saját mentális önfejlesztésükön"

Ilyen régóta létezik, pszichoterápiák gyűjtőfogalom alatt...! Ehhez semmi szükség a szcikre.


"A pszichiáterek üldözése az egyházra jellemző, és nem a technológiára."

Biztos voltak olyan SS katonák is, akik vicces jófejek voltak előző életükben, vagy ügyesen sakkoztak.
LRH dogmái és a zegyháza viszont annyira pszichiátria ellenes, hogy arra kevés jóra sem vagyok kíváncsi ami bennük talán van, pláne ha azt nélkülük is meg lehet találni.

Fekete Sámuel 2008.12.18. 20:10:28

Kix: Egy kis olvasnivaló: (a végén a %3F is kell)

meta.wikimedia.org/wiki/What_is_a_troll%3F

Warlimont: A szci eredetileg egy pszichológiai elméletnek indult, amit kurvára nem fogadtak el.

A lényeg ebben nem a terápia lenne! Pont, hogy nem a terápia! Hanem az, hogy egészséges emberek jobb állapotba hozzák magukat. A pszichoterápia, nevéből adódóan, beteg emberek rendbehozására irányul. Ez a kis szerencsétlen nyomorék Kix is erre hivatkozva próbált fikázni egy kicsit engem. Holott éppen ellenkezőleg, ez egy egészségeseknek szóló dolog lenne.

Tehát olyan pszichoterápia, ami nem "terápia", hanem önfejlesztés.

Egyébként voltak olyan SS katonák, akiket kinyírtak zsidómentésért. Akik 44-ben megpróbálták Hitlert felrobbantani, azok nyakán is ott figyelt a vaskereszt. De ez nem tartozik ide. Mi nem ilyen helyzetben vagyunk, és a szcik között NAGYON sokan vannak, akiknek átkozottul tele van a hócipője az egyház rögeszméivel. Ezek a szcik elég hamar kilépnek vagy kirúgják őket.

Ha eredeti Hubit olvasol, akkor ott látni fogod, hogy alapvetően NINCS baja a pszivel magával. Sőt, 1982 előtt még maga a cég sem utálta hivatalból a pszit.

1982-ben (igen, még Hubbard életében) történt egy belső hatalomváltás, azóta jelentek meg a jelenlegi ártalmas tendenciák.

Reformer 2008.12.18. 20:28:48

Pszientológus:

figyelmedbe ajánlok 3 db 1969-es, a pszichiátriát brutálisan támadó Hubbard írást:

www.lronhubbard.org/eng/fightrae/page060.htm
www.lronhubbard.org/eng/fightrae/page062.htm
www.lronhubbard.org/eng/fightrae/page068a.htm

Reformer 2008.12.18. 20:35:21

Itt egyébként találsz még jópár pszichiátriaellenes Hubbard-idézetet, 1956-től kezdődően:

psychassualt.org/

Fekete Sámuel 2008.12.18. 21:58:15

Hát ez szomorú. Még jó, hogy - nem lévén szci - semmilyen formában sem köt, amit Hubi mondott vagy csinált.

Én ettől még tisztelhetem Hubit, mint korunk leghíresebb pszichológusát. :-)

Muster Mark 2008.12.30. 19:25:16

Hallottam egy olyan pletykát, hogy állítólag Kóka is meg a Horváth Ágica is rejtett szcientók, és ezért záratták be az OPNI-t.

Arvæl 2009.01.24. 00:40:26

Ez számomra elképesztő, hogy valaki tényleg azt gondolja, és szajkózza megállás nélkül, hogy nincsen szükség a gyógyszerekre a pszichiátriában?!?!? És ezt el is hiszik sokat...
Miért van akkor szükség bármelyik más kórházi osztályon gyógyszerekre?
Azért, jó ha mindenki tudja, hogy az „elme betegségei” sokszor ugyan olyan betegségek, mint teszem azt a cukorbetegség, vérnyomás-problémák. Nem kell túlmisztifikálni a dolgokat.
Egy mániás depressziósnak hiába ápolod a lelkét, mert a gyógyszer segítsége nélkül nem fognak helyre állni a kül. agyi rendszerek…

Ez egy agymenés amit a CCHR gondol, abszurd, hogy egy ellenségkép (utáljuk a pszichiátriát) kell ahhoz, h valami működjön.

Igazán hasznos addiktológiai intézetet bezárni. Mi lesz az emberekkel, akiknek szüksége van erre? Be áll az egyházba, agymosás, és visszaesik újra?


"Nincs messze a végső győzelem! Az egész világot mozgósítottuk! "
Ez olyan vicces, vagy röhej, nem is tudom már... Eredetileg mást akartam írni, de már csak mosolygok ezen...

Valami egészen mást kéne elporlasztani...

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.01.24. 12:58:48

@Arvæl: Ezeket a jogos kérdéseket nincs kinek feltenni. A Szci-kkel nem lehet értelmesen szót váltani, a médiától meg írtóznak.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.01.24. 13:00:35

Reformer:
Ez a Hubbard idézet honnan való?

Reformer 2009.01.24. 20:32:25

"Fájdalom és szex" 1982-es írás
süti beállítások módosítása