Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A teljes Xenu történet magyarul

2008. június 16. - Reformer
Egy ismeretlen jóakaró fordító jóvoltából íme az eredeti angol magyar verziója.

L. Ron Hubbard, vágatlanul.

Mindenki csak saját felelősségére olvashatja el! :) Az egyház szerint tüdőgyulladást is lehet kapni az elolvasásától! A dokumentum szerzői joga is náluk van, én pedig nem haszonszerzési céllal publikálom. Mint ahogy a Biblia is ingyenes (még akkor is, ha Hubbard szerint Krisztus nem is létezett).



Rendben. Akkor ami ezt a bolygót illeti. A konföderációt, az azzal szomszédos huszonegy csillagot és azoknak mind a 76 bolygóját érintő Kettes Incidens (ez maga a Xemu/Xenu-s történet, amiről most szó van. Van egy Egyes Incidens is, ami a világegyetem eredetekor történt - Reformer) nagyon hosszú és összetett volt. 36 napig tartott. Egy elfogó hadművelettel kezdődött. Egy amolyan elfogással. És most ne arra gondoljatok… próbálok futtatni egy elfogást… hogy röpködtök erre-arra a levegőben, aztán egyszercsak valaki rátok dob egy hálót, meg ilyen hülyeségek; az ottani embereknek akkoriban rendkívül hasonlított az öltözetük a mi ruháinkhoz. Ugyanolyan autóik voltak, a vonatjaik és a hajóik is pontosan olyanok voltak, mint itt az ’50-es ’60-as években.

Ez a civilizáció száz százalékig másolja az R6-ot (a Routine 6 rövidítése, a később előbukkanó mozifilmek során beépített implantok tartalma. Továbbolvasva világossá válik - Reformer), mert így tervezték. Ugyanilyenek voltak az utcák, ugyanilyen házakban laktak, satöbbi. Mi a fene.

És jókora kalamajka, felfordulás meg ilyesmi volt, mielőtt az R6 elkezdődött. A Lojális Tisztviselők voltak a testület, a választó testület – Lojális Tisztviselőknek hívták őket, és az ő dolguk volt a népesség megóvása, satöbbi. Ők egy Xemu nevű fickót választottak meg legfőbb fejesnek. És le akarták váltani. Xemu a hatalomban töltött utolsó perceit arra használta, hogy rendesen belecsapjon a lecsóba.

[Egy leeső ceruza hangja] Igen, nem csodálom, hogy eldobtál valamit. [nevetés]

Szóval az utolsó pillanatban jó nagy felfordulást csinált. Persze volt pár jómadár, akik támogatták. Ő volt az univerzum legnagyobb elnyomója. Voltak adminisztrátorai, meg bolygóvezetők mindenféle helyeken és pozíciókban. Kiszúrta az összes jófiút, gyorsan megszabadult tőlük, aztán összeszedte azokat a katonákat, akik minden hamis parancsot végrehajtottak anélkül, hogy látnák, mi a francot csinálnak, ráuszította őket a lakosságra, és begyűjtötte őket, egyiket a másik után, ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta. Az egyik módszerük az volt, hogy azt mondták, jövedelemadó-ellenőrzésre jöttek. Az Egyesült Államok amúgy a jövedelemadót is úgy másolta. Az is R6. Ezek a fickók csak egy rakás dramatizáló pszichopata [az amerikai adóhivatal].

Szóval bementek, és a katonák elkezdték lemészárolni őket. Aztán elküldték a katonákat, hogy nyírják ki azokat a renegát katonákat, akiknek megparancsolták, hogy nyírják ki az őrült katonákat, úgyhogy végül szépen lelövöldözték és implantálták egymást. Teljesen lepusztították ezeket a bolygókat, olyanok lettek, mint egy billiárdgolyó.

Egész pontosan… az volt a trükk, hogy le kellett lőni, lebénítani az illetőt, többnyire egy tűt szúrtak a tüdejébe, és ugyanebben a pillanatban lefújták mélyhűtött alkohol és glikol keverékkel, ezzel a vegyülettel garantáltan elkapták a thetánt (maga a lélek, az illetõ saját maga, nem a test vagy az elme – Reformer). Ezután csak be kellett rakni egy fagyasztóba, és el is kapták a grabancát, mivel ha megpróbálná elhagyni a testét, megfagy. Ezután gyűjtőállomásokra vitték őket. Dobozokba rakták őket, és bedobálták őket olyan űrhajókba, amik pontos másai voltak a DC-8-asok… a DC-8-as repülőgép pontosan úgy néz ki, mint az akkori űrhajók. Pont úgy. Leszámítva, hogy a DC-8-nak légcsavarjai, propellerei vannak, az űrrepülőknek meg nem voltak.

Aztán nagy fagyasztó egységekbe rakták őket, és így tovább. És ha megnézzük Einstein állítását, hogy az ember nem lépheti át a hangsebességet, hát ez… mármint a fénysebességet. Hát ez egy nagy marhaság. A Coltusról a Teegeeack bolygóra, vagyis a Földre vezető utazás kilenc hétig tartott, és ez bizony jópár fényévnyi távolság.

A Coltus a Sarkcsillag, Polaris egyik bolygója volt és ma is az.

És csak hordták ide az embereket a dobozokkal, milliárdszámra. Aztán bedobozolták őket, és a dobozokat nagy halmokba rakták. A bolygó lakói is megkapták a magukét. Senki nem foglalkozott azzal, hogy velük mi lesz. Lelődözték az adminisztrátoraikat, szétlőtték az irányítóközpontokat, aztán fogták ezt a rengeteg dobozt és a bolygó összes nagyobb vulkánjába dobták őket, majd mindegyikben felrobbantottak egy-egy hidrogénbombát, és ettől a thetánok a légkörbe kerültek. A bombázás után egy elektromos szalagot, egy bizonyos állóhullámot hoztak létre a terület fölött. A hatalmas szél az összes thetánt az így létrehozott vákuumzónákba sodorta.

Ezeket aztán lehozták a földre, bezárták és egy vetítőgép elé rakták őket, ami hangos-színes filmekkel először beléjük ültették az általatok a Clearré tételi tanfolyamon megismert implantot, aztán egy másik implantot, amit OT II-ként ismertek.

Miután ez megvolt, a thetánokat egészen… a harminchat nap hátralevő részében berakták egy szuperkolosszális 3D moziba, és egy filmet vetítettek nekik Istenről, az ördögről, űroperákról, satöbbi, „öt kép öt szóval” stílusban. Nekünk megvan a teljes anyag. Ez ment harminchat napig, aztán szélnek eresztették a szerencsétlen flótásokat… bocsánat. Újra bedobozolták őket, és összekeverték a dobozokat, hogy… két gyűjtőhely volt, az egyik Las Palmas, a másik Hawaii. És volt egy szerelősoruk is. Las Palmasban ez a város főutcájának helyén volt.

Annyi baleset történt már azon a főúton, hogy össze se lehet számolni. Egyszer az egyik kapitányunknak elég erős hányingere támadt itt, erre azt mondtam neki: „Nos, kb. 8 méterre vagyunk az R6 régi szerelősorának a helyétől.” Ettől el is múlt a rosszulléte. [nevetés]

A római katolicizmus -  az ördög, meg minden ilyen dolog - az R6 része. Meg tulajdonképpen minden, amit el tudtok képzelni. Gyakorlatilag az összes modern színházat beépített R6 szimbólumokkal építettek föl. Még a színház páholyain is látszanak ezek a szimbólumok. A mai napig megőrizték ezeket, kitörölhetetlenül. Nem teljesen pontosak, de azt tudják, hogy kell valami a nézőtér szélén levő páholyokra, valami arany mintázat, és oda is rakják.

Az a legjobb, hogy négy vagy ötféle verzió is van, hogy ki csinálta ezt az egészet. Négy vagy öt dolog is van, ami okozhatta. Egyszer az egyikre fogták, másszor a másikra, hogy teljesen összezavarják az embereket, és ne derüljön ki a történteknek az igazi oka. Miután elkészültek, összecsomagoltak, és elhúztak az űrbe, sorsukra hagyták az itt maradottakat.

A konföderáció bolygóin átlagosan 178 milliárd ember élt. 178 milliárd. Ezen a bolygón 258 milliárd. Ennek a bolygónak Teegeeack volt a neve, és a Bombák Bolygójaként, a Gonosz Helyként él a köztudatban. Az a hely, ahol mindenkit széttrancsíroztak. Gondolom, láttatok már olyan nagy helyeket, ahol állítólag nagy vulkáni tevékenység volt régebben. Valójában azok az R6 robbanásainak a maradványai. Ha leástok sok civilizációnyi mélységig, zöld üveget fogtok találni.

...

Azért csinálták, hogy az egyénbe beleimplantálják, hogy hagyja abba a dolgot teremtését, és hogy megszüntessék a túlnépesedést.

Ez volt az ő nagy ötletük, mindezt azért csinálták, hogy megállítsák a túlnépesedést.

Ennek a tervnek az elsődleges célpontja a második dinamika volt (Hubbard szerint ez az ember motiváló 8 hajtóerő egyike – az első a saját túlésésünk, a második a szex és a család területe, azok túlélése és így tovább – Reformer), ezért tele van második dinamikás elnyomással. Például vannak olyan emberek, akik megszállottjai a gyerekekkel való szexnek. Ezt is az R6 tanítja nekik. Bizony, ilyen kedves srácok voltak ezek. Még egy TV stúdiót is csináltak ehhez, szövegírókkal, satöbbi. Ismertek egy olyan trükköt is, hogy megjelenítettek egy embert a szobában, de úgy, hogy teljesen tömörnek és háromdimenziósnak tűnt. De ezek csak trükkök. Semmiség. Annyival többet tudunk az elméről, mint az R6-osok, hogy arra nincsen szó.

Nos, mindennek az lett az eredménye, hogy egy 75 millió éves vákuum keletkezett, már ami az univerzum ezen részét illeti. Belegondoltatok, hogy miért nem… ha léteznek repülő csészealjak, miért nem szállnak le ezen a bolygón? Ennek a bolygónak nagyon-nagyon régóta nagyon rossz híre van. A lázadókat, dezertőröket, meg az efféle alakokat többnyire ide száműzik. De vannak olyanok is, akik menekültként érkeznek ide, mert tudják, hogy ide nem jön utánuk senki.

Ez a bolygó a gonoszság megtestesítője. Az univerzum ezen szektorának nagyon rossz híre van.

Nos, az általatok ismert adatok alapján ez több mint 74 milliárd, majdnem 75 milliárd éve történt. Ez a katasztrófa maga alá gyűrte a konföderációt, és enyhén szólva egy igen kellemetlen helyet csinált az univerzum ezen szegletéből.

Aztán úgymond a modern korban, 20 millió évvel ezelőtt valaki elindított egy evolúciós vonalat a bolygón. Az szép lassan túljutott a barbarizmus számos formáján, de az R6 ismét gondoskodott róla, hogy megrekedjenek a barlanglakó szinten. Ennek ellenére sikerült tovább fejlődniük, továbbléptek az R6 dramatizációja felé. És ezt hívják egyesek haladásnak.

Sikerült pár dolgot így-úgy összeeszkábálni, de a technológiájuk elég szánalmas volt. De mindaddig kapaszkodtak fölfelé, amíg lehetőség volt a tevékenységgel kapcsolatos kommunikációra.

Sok olyan PC-vel fogtok találkozni, aki egyfolytában retteg, hogy „Úristen, a nyomomban vannak!”. Az R6-osok beépítettek egy területet, egy implantot, ami megmondja az embereknek, hogy aki meg akarja menteni a világot, azt meg kell ölni. Meglincselni és felakasztani. Bárkit, aki meg akarja menteni a világot. Úgyhogy természetesen hozzáigazítottam a valenciánkat egy optimálisabb R6 valenciához.

A bolygó teljes népessége úgy reagál az R6 szimbólumokra, mint egy óramű. Nem reagálnak semmi másra. Nem hallgatnak a józan észre sem, csak az R6 szimbólumokra. Szóval ha nekiálltok a rossz szimbólummal foglalkozni, és az emberek egy idő után azt fogják gondolni, hogy meg fogjátok menteni a bolygót, és egyikük-másikuk meg akar majd ölni titeket.

Nos, aláaknázták a dolgot. Nagyon durván aláaknázták. A Római Katolikus Egyház időközben, miközben megfigyelte ezt a dramatizációt, rájött az R6 néhány kis töredékére, és úgy állítják be, mintha az R6 még napjainkban is tartana, pedig az igazság az, hogy nem mindegyik Lojális Tisztviselőt ölték meg. Xemu hibázott. Nem ölték meg mindegyiket, egyáltalán nem. És noha megtépázták a civilizációt, maradtak még fegyverek, szállítóeszközök, maradt némi szervezettség, és így azok a tisztviselők, akik az incidens alatt épp távoli bázisokon, útközben, vagy érintetlenül hagyott bolygókon voltak, felvették a harcot a katasztrófa után. Xemu adminisztrátorai és renegát katonái nem voltak túl hatásosak, és egy nagy háború végül megpecsételte a Galaktikus Konföderáció sorsát.

Azokat az elhagyott városokat, melyekben Xemu emberei megvetették a lábukat, a földig lerombolták. Egy éven belül Xemut letartóztatták, 6 éven belül a teljes ellenállást felszámolták. A Lojális Tisztviselők győztek. Xemut és az embereit az egyik bolygó hegységébe zárták el, egy olyan elektromos ketrecbe, amelyet egy örökké tartó energiaforrással láttak el. Nem valószínű, hogy valaha is kiszabadul.

Ezután a Lojális Tisztviselők rájöttek, hogy semmijük sem maradt. Gyártani sem tudtak semmit, az emberek elmentek. Nem tudták tovább fenntartani a civilizációt, azok a városok pedig, amik nem pusztultak el teljesen, lassan feledésbe merültek. Ezen a bolygón is volt egy bázis, de már szinte a felismerhetetlenségig szétporladt.

Ahányszor valaki tenni próbál ez ellen, hajlamos egy flashback-et kapni. Ezért nem beszélhettek az embereknek arról, ki fogja megmenteni ezt a bolygót. Ti vagytok „azok, akiknek ez a bolygó engedelmeskedik”. Ez a bolygó a tiétek. Nem ti fogjátok megmenteni ezt a bolygót. És ezáltal megmentitek.

Sokat beszélhetnék az eseményeket körülvevő szimbólumokról, de ezek már mind hangszalagon vannak. Természetesen ezekre a szimbólumokra az ember reagál. Ilyen például a kitörő vulkán (Ron itt felmutat egy Dianetika könyvet, amin egy működő vulkán látható). Azt megérti. Nem restimulálja őt, mert nem annyira mélyen el van temetve benne. Csak tudja, hogy az a dolog OK és rendben van.

Az R6-ban az átlagembert keresztre feszítve ábrázolják, és ugyanígy ábrázolják a pszichiátereket is, annak ellenére, hogy domináns karakter; emiatt úsznak meg mindent manapság. Még azt is, hogy elektrosokkolja az embereket. Az általános orvos nem is nagyon szerepel az R6-ban. Csak a sebész. Azt pedig úgy ábrázolják, hogy testeket darabol fel. Ez így is helyes. Gyakorlatilag nyers hússá szabdalja szét a testet, le egészen a csontvázig, és a csontváz agonizál, és utána azt is földarabolja.

Na szóval, az átlagembert a kereszten ábrázolják, és nehogy azt gondoljátok, hogy ez véletlen egybeesés. I.e. 600 körül valahol ezen a bolygón valaki rájött az R6 néhány részletére. Nem tudom, hogy sikerült neki, talán megfigyelt néhány őrültet, vagy ilyesmi. De azóta felhasználták ezt a tudást, és ebből született meg a kereszténység.

A férfi a kereszten. Krisztus nem létezett. A kereszten lévő férfit átlagemberként ábrázolják. Így aki egy keresztre feszített embert lát, rögtön szimpátiát is érez iránta. Emiatt sok preclear-rel (szcientológia auditálást kapó ember, aki még nem Clear – Reformer) találkozhattok, aki azt mondja, ő Krisztus. Ennek két oka van, az egyik az, hogy a Római Birodalomban szívesen alkalmazták a keresztre feszítést, úgyhogy megfeszíthették az illetőt. Az R6-ban pedig keresztre feszítve ábrázolták.

Vannak dolgok, amik megbetegítik az embereket, ezek akkor fordulnak elő, amikor az R6-ban ábrázolt állapotokhoz közeli területre megyünk vagy egy olyan testtartást vesznek fel. Például esőben a szabadban lenni, ami közben esetleg van a közelben egy patkány egy kereszt alatt, garantáltan megfázást okoz. Tehát az esőtől megfáznak.

De ha egy kád vízbe fekszünk, nem fázunk meg. Mikor megfázunk, restimuláljuk a mélyhűtött alkoholt és glikolt, és emiatt dramatizációba kerülünk. Tehát a betegségek nagyon szoros kapcsolatban állnak az R6-tal.

Érdekes adalék ehhez, hogy az egyik japán vulkán a felrobbanásakor beültetett egy implantot, hogy az ember mikor és hogyan legyen beteg. Betegnek kell lennünk öt évesen, tíz évesen, és így tovább egész ötven éves korunkig. A férfiak és nők élettani változásainak is ez a betegség-implant az okozója.

Az embereknek betegnek kell lenniük. Egy emberi test elvileg kb. 70 évig élhet, de ez egy nagy baromság. Az R6 előtt az emberek csak éltek és éltek és éltek, szó sem volt ilyesmiről. Ők tanították meg az embereket a halálra, ők tanították meg őket az amnéziára. Ezek a dolgok mind-mind ebből a zónából és területről származnak.

Ez egy elég egyedi és sajátságos eset a konföderáción belül. Több, különböző fajtájú és méretű implant van, de valószínűleg ez a leghosszabb lefolyású, legerőszakosabb és legrosszindulatúbb implant a galaxis ezen szektorában. Haladást elérni ezen a területen, és elpusztítani ezt a tömeges szintű engramot nem kis feladat, de mi épp ezen dolgozunk. Az univerzum addig nincs biztonságban, amíg az emberekkel így elbánhatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr52524345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.02. 18:49:12

:: komper 2008.06.20. 17:02:07

:: Ezek szerint nem nagyon ismersz egyetlen tudomanyos elmeletet se.

De, ismerek.

:: En egy nagyon ingatag labon allo feltevesnek mondanam inkabb.

Hát, amióta alkalmazom (azaz auditálok), azóta nálam kicsit erősebb lábakon áll.

:: Az hogy miert tunik megis neked igaznak, azt pszichologusok vizsgaltak mar. Pl. Onigazolas cimszonal lehet keresni.

Nem mondod :D
A kérdést szerencsére a szcientológusok is vizsgálták, és a "kiszolgáló fakszimile" alatt lehet keresni. :D
Ellenben adok neked esélyt, honnan lehet tudni, hogy mi az, ami önigazolás és mi az, ami nem?

:: Hasonlo jelenseg, hogy pl agykontrollosok szoktak betegseget diagnosztizalni

A szcik ugyan ritkán szoktak (vagy kellene nekik diagnosztizálni). Ez ugyanis az orvosok dolga, és erről van irányelv is.
Meg nekem kissé gyenge ez az analógia (nem kell link, ÉN hiszek neked :D ).

:: Nem hiszem.

Így jártál.

:: Egeszsegedre, engem igen zavarna ha olyan uton jarnek, amirol csak ido kerdese hogy rajojjek hogy atveres.

Köhömm, eddig nem az volt, szóval cirka egy-két lépcsőfokot kellene visszalépnem. Továbbá aki fél attól, hogy néha vissza kell lépnie, az ne is induljon el.

:: Akkor is ha kozben ugy tunne hogy vannak nyeresegeim.

Esetleg meg tudod mondani, hogy mi a különbség aközött, hogy "úgy tűnik, hogy vannak nyereségeim", meg "vannak nyereségeim"?

:: Az en kerdesem ez volt: Hogy lehet, hogy az osszes eddigi civilizaciobol, amin lrh keresztulment, az egyetlen dolog, amit ki tudott halaszni, az a szanalmas adminisztracios technologiaja, amitol minden ceg csodbe megy?

Ahh, értelek. A válasz az, hogy "nem tudom".

:: anula 2008.06.20. 18:25:07
:: A szci lényege nem ez.

A szci lényege ez, csak éppen azoktól veszik el ezt, akik bent dolgoznak az egyházban és a legtöbbet teszik érte. :(

:: dzsucseharcos · songun.blog.hu 2008.06.20. 21:24:44

:: Az egyik szempont az, hogy az auditálás nagy része vagy "emlékek"-re irányul

Inkább a "képességek helyrehozatala" a cél. Ennek egy része csak az "emlék"-ek vizsgálata.

:: vagy olyan problémákra, amiknek az eredete megint csak a múlt.

Elég nehéz olyan problémát mutatni, aminek az eredete nem a múlt, általában ott hozod a döntéseidet. :D

Amúgy nem vagy egyedül a gondolatoddal, és ez is egy jó felvetés. A túl sok múltban vájkálás tényleg túlságosan introvertál és pont ezért szokás egészséges mennyiségű jelenre és a környezetre vonatkozó eljárással kiegészíteni.

:: anon42 2008.06.21. 01:22:20

:: Ha Translator-t kényelmetlen helyzetbe tudom hozni a kérdéseimmel/basztatásaimmal

Hajrá :D

:: dzsucseharcos · songun.blog.hu 2008.06.21. 12:19:09
:: Az ember már csak olyan, hogy ha valamiről határozott álláspontja van, akkor annak ellenkezőjéről egy vitában nem lehet meggyőzni, függetlenül pl. attól, hogy racionálisan elveszti-e a vitát.

így igaz. Ehhez meg kell találni a gondolatrendszer pilléreit, és azokat kell aláásni, ekkor vagy a gondolatrendszer összeomlása jön, vagy pedig az elme önvédelme bekapcsol, és az automatizmus hajtogatja tovább, hogy "dedede".
Természetesen nekem megtaláltátok a pilléreimet, így bekapcsolt az önvédelmi mechanizmus, ami megvéd az összeomlástól, mert nem vagyok képes szembenézni azzal, hogy nincs igazam. :D

:: AnonHun · www.freeforum.hu/anonymous 2008.06.21. 13:32:58
:: A reinkarnáció az, amire semmi tudományos bizonyíték nincsen.

Először is, auditálásokon folyamatosan megjelenik. Tudományosan ezeket a manifesztációkat nem vizsgálták. Így nem lehet "tudományos bizonyíték" sem rá. Így nem lehet igaz?

:: A saját életemben sem tapasztaltam hogy igaz lenne, így ebből indulok ki.

És természetesen ugyanannyira nyitott vagy arra, hogy tévedsz, mint én :D

:: Tudnál erre egy példát mondani? Ez a kényszeres cselekedet számomra elég fura.

en.wikipedia.org/wiki/Post-hypnotic_suggestion

Ugyanez, csak éppen tartósabb, mert a fájdalom és az öntudatlanság rögzíti.

:: Mi utal arra, hogy fájdalom során energia ragad le?

Az, hogy az esemény kifuttatásánál felszabadul. De ha már ütötted meg magad, feltűnhet, hogy első reakcióként blokkolni akarod a fájdalmat.

:: Hol ragad le pontosan?

Passz. Vhol az elmében. A testben is le szokott.

:: Úgy értem fizikai vagy spirituális szinten?

Sztem mindkettő helyen. Nekem párhuzamosan szokott tisztább lenni az elmém, meg érzem, ahogy a testem "kisül".

:: Mérhető ez? (Gondolom az e-méter nem pont ezeket méri, hanem inkább reakciókat)

Az E-méteren a bőrellenállás esésével mérjük.
Más mérési technikáról nem tudok, talán feszméréssel ezt észre lehet venni, és az talán nem is zavarja az ellenállásmérést, de nem tudo senkit, aki próbálta volna, nekem pedig nincs elég jó feszmérőm, a digitális multiméter ugye meg nem jó hozzá.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.02. 19:11:43

:: CConstantine · www.xenu.net 2008.06.21. 16:34:36
:: - "van előző élet" VS mindegy mit mond el a preklír audit alatt előző életről...

Itt mi az ellentmondás?

::- engramot nem lehet csak auditálni (mert az pl. parancs) VS hány ember változtatta meg magát, akár más tech-el (pl. kinezológia, psz.dráma, stb)

A kineziológia eléggé hasonlít a dianetikára, nem? Csak a méter helyett az izmokat használják, hogy az engramok paranszszavait megkapják. Nem tűnik olyan rossznak az a megközelítés sem, bár ahogy nézem, elég szubjektív műfaj, az E-méter azért ebből a szempontból objektívebb.
A pszichodráma inkább a kreatív eljárásokra hasonlít nekem, szerepjátszottam is, szóval tudom, hgoy működhet, vmint érzem a valenciaváltás veszélyét (lásd börtönkísérlet), szóval az sem egy könnyű műfaj. De azért egy mélyebb engramot nem hiszem, hogy megtalál.

:: - "Xenu? nem hallottam róla" VS LRH elbeszélése, kiadott anyagok, tények

Kihagytad a "Revolt in the Stars" -t :D

:: több olyan tech van ami pl. a jó élményeid energiájával üti ki a rosszat, vagy szimplán csak a jó emlékel energiájának tudatos átélésével oldja meg a jelen depresszióját.

Auditálásból is van ilyen :D

:: - ne hagyd hogy a tech-et megváltoztassák, jelentsd ha valaki elnyomó az egyházban,stb VS

Höhö, és még nem is tudod, mennyi megváltoztatott tech van :D

:: PPéter · www.burn.hu 2008.06.25. 21:04:46
:: Mint írtam űrsisakos Transzi úr, engem megtalálsz bármikor, kíváncsian várlak. Üdv néked.

Írsz levelet, engem is megtalálsz.

Na eljutottunk odáig, hogy az erőfeszítések szintjén hajlandó vagy velem kommunikálni, próbáljuk ki az érzelmek szintjét:

Elárulod, hogy mi az az alacsonyabbrendűségi érzésed, ami miatt engem jelzőkkel kell illetned?
Ugye tudod, hogy ez egy dehumanizálási folyamat, amellyel engem kevésbé emberinek akarsz tartani, hogy így a karma visszarugása nélkül bánthass?

:: gz · mlmhu.blog.hu 2008.06.26. 21:45:41
:: BTW, Translator, az érdemi kérdésekre nem válaszoltál...

Esetleg jelezhetnéd, hogy "ez érdemi kérdés". Telepátia csak a régi OT7 környékén van, én meg csak clear vagyok...

:: PPéter · www.burn.hu 2008.06.27. 02:00:59
:: Persze hogy nem válaszol. Soha nem válaszolt még egyetlen kérdesre sem érdemben.

Ahh, a régi hazudozás, bár látom finomodott az "érdemben" szóval, hiába, a kogdisz kemény dolog, nehéz megkerülni. :D

:: PPéter · www.burn.hu 2008.06.27. 08:53:47
:: Beszéltettem én már eleget őt egy másik fórumon. Nehogy azt hidd, hogy komolyan veszem szegényt. :D

De jó, hogy az érzés kölcsönös, nincs is jobb, mint egy 2.0-s levezető "beszélgetés". :D

AnonHun · http://www.freefourm.hu/anonymous 2008.07.02. 21:16:36

Translator:

Először is köszönöm a nyitottságodat.

Természetesen lehet valami igaz annak ellenére, hogy tudományosan nincs bizonyítva. Addig viszont számomra csak egy teória. Az auditálást viszont én szívesebben hasonlítanám egy óriás-bébi játékához egy univerzummal. De ha van konzekvens levezetésed a reinkarnáció létezésére, szívesen hallgatom.
Csak azt nem szeretném hogy abba a hibába essünk, hogy egy új és ismeretlen jelenséget/tapasztalatot a saját titkos elvárásainknak megfelelően (félre)magyarázzuk.

> en.wikipedia.org/wiki/Post-hypnotic_suggestion

Azt írja a cikk, hogy a páciens tisztában van a trigger-jelenséggel és a hatásával, amikor az végrehajtódik. Én még magamon nem tapasztaltam még hasonlót. Hogyan lehetséges ez? Elvileg én is tele vagyok ilyen implantokkal.

> Az, hogy az esemény kifuttatásánál felszabadul.

Ez kvázi a "megkönnyebbülés" érzése? Ugyan ez történik akkor, ha valakinek elmesélem, hogy milyen rossz dolog történt velem tegnap, vagy ez teljesen más?
A "kifuttatás" alatt az esemény felidézését érted?

Érdekelne egy, a Szabad Zónát és az Egyházat összehasonlító írás. Nem tudsz ilyenről véletlenül?
(Véletlenűűűűűl??? :))

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.03. 02:15:41

"Egyszer majd próbálj meg vkivel többször végigmenni a reggeliden, elmesélni minden részletet. Meglepődsz, hogy mennyi új adat tud felbukkanni."

Hm... Egy alma, 3 nektarin, a bogyóim, nem sokkal később meg egy fél literes epres joghurt. Ennél több adat nem nagyon van egy reggeliben... :-)

"Tudom, mint ahogy rudod, hogy mit reggeliztél."

Ez egy kicsit sántít. Pláne ha azt vesszük, hogy nem hiszek a reinkarnációban... Szóval a kérdésem az, hogy hogyan vagy képes emlékezni az előző életeidre, ha nem voltak előző életeid? Az esetemben erről van szó, ezért sántít szerintem a válaszod. Meg még egy kérdés: ahhoz, hogy engem auditáljanak, hinnem kell a reinkarnációban? Vagy valami természetfölöttiben?

"Dehogynem, érdekel minden elmélet, ami nem a "valószínűleg" meg "biztos, hogy" kifejezésekkel kezdődik."

Csak egy kis szösszenet: nem igazán vagyok tériszonyos, de mondjuk egy magasabb helyre felmegyek, akkor eléggé elkezd izzadni a tenyerem. Sőt, ha egy filmben látok hasonlót, akkor is, és nemrég tapasztaltam, hogy akkor is előfordul, ha csak ilyen esetre gondolok. Szóval egy auditálás során valami ilyen kérdést tesznek fel nekem, akkor ugye elkezd izzadni a tenyerem, vagyis csökken az ellenállása. Kileng az E-méter mutatója. Az auditor ezt észreveszi, és belekérdez a témába. A vége az, hogy szembenéztem a félelmeimmel, boldog, felszabadult vagyok.

Már csak az a kérdés, hogy Te hogyan jutottál el ebből az állapotból ehhez az előző életes dologhoz? Véletlenül nem valami kreatív szakmában dolgozol?

"Esetleg jelezhetnéd, hogy "ez érdemi kérdés". Telepátia csak a régi OT7 környékén van, én meg csak clear vagyok..."

A kérdésekre nem válaszoltál, ha így jobban tetszik... (Mostmár igen...)

Ezzel most összezavartál kicsit. Ezekről a szintekről van valami anyag a neten? Hogyan jönnek egymás után, melyik mit jelent, mire lesz (állítólag) képes az ember, ha eléri, ilyesmire gondolok...

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.03. 14:26:36

:: AnonHun · www.freefourm.hu/anonymous 2008.07.02. 21:16:36

Lesz még itt egyetértés :D

:: Természetesen lehet valami igaz annak ellenére, hogy tudományosan nincs bizonyítva. Addig viszont számomra csak egy teória.

Pontosan.

:: De ha van konzekvens levezetésed a reinkarnáció létezésére, szívesen hallgatom.

Hát, elég nehéz, ha a tudatot az univerzumtól függetlennek tekinted ;)

:: Azt írja a cikk, hogy a páciens tisztában van a trigger-jelenséggel és a hatásával, amikor az végrehajtódik.

Azt írja a cikk, hogy a páciens tisztában LEHET a trigger-jelenséggel és a hatásával. Meg azt is írja, hogy nem tud neki ellenállni, mert mindenféle olyan testi reakció bekapcsol, amivel nem tud szembenézni.

:: Én még magamon nem tapasztaltam még hasonlót. Hogyan lehetséges ez? Elvileg én is tele vagyok ilyen implantokkal.

Nem élsz restimulatív környezetben.
Vagy teljes mértékben aláveted magad az engramoknak, ezért nem zavar, hogy miket restimulálsz.
Esetleg olyan nevelést kaptál és olyan fegyelmet tanultál, aminek segítségével könnyebben le tudod győzni az ilyen mentális gátakat.
Vagy büdös nagy makker vagy, és clearként születtél. :D
De azért ha nem tudsz könnyen kilépni a testedből, ez a kevésbé valószínű.

:: Ez kvázi a "megkönnyebbülés" érzése? Ugyan ez történik akkor, ha valakinek elmesélem, hogy milyen rossz dolog történt velem tegnap, vagy ez teljesen más?

Az, csak éppen azért vannak nagyságrendi különbségek. De az alapja tényleg ez.

:: A "kifuttatás" alatt az esemény felidézését érted?

A többszöri elmondását, igen.

:: Érdekelne egy, a Szabad Zónát és az Egyházat összehasonlító írás. Nem tudsz ilyenről véletlenül?

Nem. Mondjuk az csörcsik a zónát fikáznák, a zónások az egyházat, a kritikusok meg mindkettőt. :D
De "objektív" írás nem hiszem, hogy lesz.

:: "Egyszer majd próbálj meg vkivel többször végigmenni a reggeliden, elmesélni minden részletet. Meglepődsz, hogy mennyi új adat tud felbukkanni."

Hm... Egy alma, 3 nektarin, a bogyóim, nem sokkal később meg egy fél literes epres joghurt. Ennél több adat nem nagyon van egy reggeliben... :-)

Melyik kézzel ittad, mennyit kortyoltál, mi volt rajtad, milyen meleg volt, milyen ritmusban ittad,stb. Van vagy ötveniksz érzet, folyamatosan lementve, azért az rengeteg adat.

:: hogy hogyan vagy képes emlékezni az előző életeidre, ha nem voltak előző életeid?

Ugye milyen jó kérdés :D

:: Meg még egy kérdés: ahhoz, hogy engem auditáljanak, hinnem kell a reinkarnációban? Vagy valami természetfölöttiben?

Abszolút semmit. Van pár fogalom, amit meg kell értened, de egyet nem kell velük érteni.
Meg ugye semmit nem érne az egész, ha hinni kellene ahhoz, hogy működjön :D

:: Csak egy kis szösszenet: nem igazán vagyok tériszonyos, de mondjuk egy magasabb helyre felmegyek, akkor eléggé elkezd izzadni a tenyerem.

Nos igen, az ilyet hívják szomatikának.

:: Szóval egy auditálás során valami ilyen kérdést tesznek fel nekem, akkor ugye elkezd izzadni a tenyerem, vagyis csökken az ellenállása.

Nem pont. Az ilyen helyezetkben pont hogy felmegy a test ellenállása. De melegben, vagy izzadós kezűeknél gyakran meg kell a kezed törölni, sűlyosabb esetben hintőport is szoktak használni.

:: Kileng az E-méter mutatója.

Az izzadástól nem "leng" a mutató, hanem percek alatt, szinte észrevehettetlenül csökken az ellenállás.

:: A kérdésekre nem válaszoltál, ha így jobban tetszik... (Mostmár igen...)

Akkor ok. Csak kicsit elfoglalt voltam.

:: Ezekről a szintekről van valami anyag a neten? Hogyan jönnek egymás után, melyik mit jelent, mire lesz (állítólag) képes az ember, ha eléri, ilyesmire gondolok...

freezoneamerica.com/Clearbird/

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.03. 20:44:18

Translator:

Nézd, én mindig is azt mondtam, hogy nekem egy Szcientológus sem az ellenségem. Én segíteni szeretnék nekik/rajtuk. Kivétel talán Beck "pofádbamászok" Zsolt. Őt mondjuk fejberúgnám :D

> Hát, elég nehéz, ha a tudatot az univerzumtól függetlennek tekinted ;)

Számomra az univerzum egy cseppet sem misztikus. Egy táguló porhalmaz, irdatlan erőkkel. Az univerzum pont leszarja, hogy mi történik a földön. Örülhetünk neki, hogy idáig megúsztuk.

> Meg azt is írja, hogy nem tud neki ellenállni, mert mindenféle olyan testi reakció bekapcsol, amivel nem tud szembenézni.

Tegyük fel, hogy ez így működik. Én akkor sem látom be, hogy ez a jelenség lenne a kulcs az emberiség problémáinak megoldásához. Úgy értem nem az a legfontosabb probléma, hogy GZ tenyere izzad, ha magasan van. Vagy ha én irtózom a porcelánbabáktól.

> Nem élsz restimulatív környezetben.

Milyen a restimulatív környezet? (Példával plz. hogy én is értsem :))

> Vagy teljes mértékben aláveted magad az engramoknak, ezért nem zavar, hogy miket restimulálsz.

Nem tudom, lehet.

> Vagy büdös nagy makker vagy, és clearként születtél. :D
> De azért ha nem tudsz könnyen kilépni a testedből, ez a kevésbé valószínű.

Volt már párszor olyan, hogy egyszer csak az ágyamban találtam magam és iszonyúan fájt a fejem. :)

> A többszöri elmondását, igen.

Így lehet törölni a poszt-hipnotikus szuggesszió hatását is?

> De "objektív" írás nem hiszem, hogy lesz.

Nekem a te véleményed is megfelel.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.03. 23:17:54

"Nézd, én mindig is azt mondtam, hogy nekem egy Szcientológus sem az ellenségem. Én segíteni szeretnék nekik/rajtuk. Kivétel talán Beck "pofádbamászok" Zsolt. Őt mondjuk fejberúgnám :D
"

korrekt. Nem az emberekkel van a baj - hanem a szisztemaval. Mi azt szeretnenk - fogjuk is - kinyirni.
a szcientologus - csak utkereso lelek. Amiben hisz -igazan azzal van a baj.Nekunk azzal van bajunk.De nem az emberrel magaval.......

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.03. 23:22:09

Figyi Translator!

Orommel figyelem a hozzaszolasaidat (neha rohogok rajtuk, de ezt legyszi bocsasd meg nekem..) mert azt latom, hogy egy olyan emberrel sikerult talalkoznom, aki akar is kommunikalni velunk.
En oszinten kivancsi vagyok arra, hogy te mit tartasz jonak az sci -ben, illetyve Hubbard tanitasaiban.Benne vagy egy hoszabb eszmecsereben?

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.04. 04:34:07

"Ugye milyen jó kérdés :D"

Válaszolsz is rá? :-D

"Melyik kézzel ittad, mennyit kortyoltál, mi volt rajtad, milyen meleg volt, milyen ritmusban ittad,stb. Van vagy ötveniksz érzet, folyamatosan lementve, azért az rengeteg adat."

Kanalaztam. Jobb kézzel. Most végiggondoltam, de nem jött semmilyen érzés. Valamit szarul csinálok? :-)

"Nem pont. Az ilyen helyezetkben pont hogy felmegy a test ellenállása."

A nedves bőr sokkal jobban vezeti az áramot, vagyis kisebb az ellenállása. Pont.

"Az izzadástól nem "leng" a mutató, hanem percek alatt, szinte észrevehettetlenül csökken az ellenállás."

Akkor ez nem olyan, mint a poligráf? Több perc is eltelik 2 kérdés között?

A megadott linken nem találtam semmit... Lehet szarul keresek... :-)

Valami ilyenre gondoltam:

wog: nem sci, nem tud semmit
preclear: sci, tudja, mi az az auditálás
OT X: áthaladt a hídon, telepátiás képességek

Van ilyen lista valahol?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.04. 11:16:00

:: McCoy 2008.07.03. 23:22:09
:: Benne vagy egy hoszabb eszmecsereben?

Persze, csak lassú lesz, ritkán van időm írni. Meg igyexek mindenkinek válaszolni.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.04. 12:38:32

:: AnonHun · www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.03. 20:44:18
:: Kivétel talán Beck "pofádbamászok" Zsolt. Őt mondjuk fejberúgnám :D

Közgazdász, bal part, mit vársz? :D

:: Számomra az univerzum egy cseppet sem misztikus.

Na ez az a tipikus "hatéveseknek is magyarázható" dolog.
Mi tartja fent az univerzumot, a szabályokat, pillantról pillanatra? Miért egységes mindenhol a fizika, miért nincsenek anomáliák?
És ugye ezt a kérdést hogyan lehet fizikai eszközökkel vizsgálni?

:: Én akkor sem látom be, hogy ez a jelenség lenne a kulcs az emberiség problémáinak megoldásához.

Hát, ez legalábbis egy fizikailag mérhető jelenségeket produkáló és rengeteg adatot szolgáltató mélylélektani irány.
Ha pedig egy problémát meg akarsz oldani, akkor érdemes az alapokig leásni, és a szci ment el ebbe az irányba a leginkább az összes közül.

:: Milyen a restimulatív környezet? (Példával plz. hogy én is értsem :))

Ahol folyamatosan felb@sszák az agyad, például amikor veszel egy házat, és a 200k-s illeték helyett kapsz egy levelet 300k illeték + 500k késedelmi bírságról, mert hónapok óta nem bírták kijavítani ezt a bugot az APEH-nél a programban :-/
Vagy ha nincs meg biztosan a napi betevőd és leköti a gondolataidat, ami elég jó eséllyel legalább a fél országra igaz...

:: Volt már párszor olyan, hogy egyszer csak az ágyamban találtam magam és iszonyúan fájt a fejem. :)

Asszem ez inkább "kémiai exteriorizáció" lehetett, vmi szerves oldószer következtében :DDD

:: Így lehet törölni a poszt-hipnotikus szuggesszió hatását is?

Alapvetően igen. Méterrel könnyebb, mert könnyebben megtalálod, hogy mit akar a személy elkerülni, illetve a személy hajlamos megismételni az utasításokat is.

:: Nekem a te véleményed is megfelel.

A csörcsben az a jó, hogy kontrollálnak, segítenek legyőzni a fegyelmezetlenséged, vmint egységes a tanulnivaló, és sok mindent fordítanak le.
A hátrány viszont az, hogy nem mindenkinek való ez a túlzott kontroll, sőt egy idő után elég irritáló tud lenne, az anyagok a mennyiség miatt rosszul vannak lefordítva, meg amúgy is folyamatosan változtatgatják őket, hiába hívják őket eredetinek. No meg persze a legnagyobb baj az, hogy a vezetőségnek már nem a szci a célja, hanem a pénzszerzés.

A zónában kicsit fordított a helyzet, sokkal inkább magadra vagy utalva, könnyebben fel lehet adni, nehezebben lehet anyagokhoz hozzájutni, ellenben olcsóbb és szabadabb érzés.
Hátrány még az, hogy nincs igazi összefogás, túl sok különböző irány és nézpont van ehhez, vmint az is, hogy a különböző zónás szervezetek vhol konkurrenciák is, és ez sem tesz jót a kapcsolatoknak.

:: gz · mlmhu.blog.hu 2008.07.04. 04:34:07
:: "Ugye milyen jó kérdés :D"
:: Válaszolsz is rá? :-D

Nos, ha van egy ilyen ellentmondó állításod, jó eséllyel az egyik feltételezés nem igaz. Vagy az, hogy nincs előző élet és azokat hallucinálsz, vagy az, hogy van előző élet, és csak hallucinálod, hogy nincs :D
Válaszolni nekem kell rá, én nem tudok helyetted ;)

:: Kanalaztam. Jobb kézzel. Most végiggondoltam, de nem jött semmilyen érzés. Valamit szarul csinálok? :-)

Ez csak a bevezető. A komolyabbakban már van lehet fájdalom is, meg ilyesmi.

:: A nedves bőr sokkal jobban vezeti az áramot, vagyis kisebb az ellenállása. Pont.

Ettől függetlenül felmegy az ellenállás. Pont. Ugyanis a tenyér nedvességtartalma csak mérési zaj.

:: Akkor ez nem olyan, mint a poligráf? Több perc is eltelik 2 kérdés között?

A lengéseknek a kérdés végén azonnal meg kell jelenniük. Amúgy egy eljárás 2-3 perctől kezdve elég sokáig tud futni, van olyan is, hogy órákig válaszolsz ugyanarra a kérdésre, mert még mindig van vmi változás.

:: A megadott linken nem találtam semmit... Lehet szarul keresek... :-)

Sőt biztos :D

freezoneamerica.com/Clearbird/guide2004/index.htm
freezoneamerica.com/Clearbird/guide2004/book/99glossary.htm

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.07.04. 13:49:04

bocs TransX, de a "párbeszédünkre" vonatkozóan nem tudok mit kezdeni olyan hozzászólásaiddal, ami érdemben nem válaszol, csak (felesleges) új visszakérdezést tesz fel.
Többi írásodra nem vonatkozik feltétlen, ott néha találok olvasásra alkalmast. ;-)

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.04. 13:55:35

Translator:

> Mi tartja fent az univerzumot, a szabályokat, pillantról pillanatra? Miért egységes mindenhol a fizika, miért nincsenek anomáliák?
> És ugye ezt a kérdést hogyan lehet fizikai eszközökkel vizsgálni?

Én úgy gondolom, hogy létezik egyetlen egy "fő" szabály, aminek minden engedelmeskedik. Valami egészen elemi. Pl. mint hogy az azonos töltésű részecskék taszítják egymást. Nem ez! Ennél valami sokkal elemibb, olyan mélységben, hogy a tudósaink a közelében sem járnak még. És ennek az elemi szabálynak a logikus következménye az összes többi.
Olyan az egész mint egy bonyolult sokdimenziós fraktál. És hogy miért mégis olyan kaotikus? Ez csak a "zoomolás" mértékének a függvénye. Atomi szinten egész rendszerezett még a dolog. A molekuláknál már kicsit bonyolódik. Az ember már komplex, de még mindig egy mintát követ, ahogy a természet általában. Minél nagyobb a lépték, annál jobban szem elől veszítjük a mintát, az ismétlődést. De mégis, szerintem minden visszavezethető egy pontba.

Hogy ki hozta létre ezt a szabályt és milyen célból, azt nem tudom. Az egyetlen problémám az, hogy ha egy istenszerű entitás, akkor őt mi hozta létre és milyen célból? És az ő alkotóját, stb...?
Nehéz a létezést megmagyarázni, mert semmi nem indokolja.

> Ha pedig egy problémát meg akarsz oldani, akkor érdemes az alapokig leásni...

Hmm. Én azt hittem, hogy a Szceintológia tökéletessé tudja tenni a bolygót a tech-el. Ha ez még csak egy kísérleti fázis, akkor illene kedvezményt adni a kísérleti nyulaknak. :)

> Ahol folyamatosan felb@sszák az agyad...

Léteznek pozitív engrammok is?

> Asszem ez inkább "kémiai exteriorizáció" lehetett, vmi szerves oldószer következtében :DDD

Lehet, nem emlékszem. :D

>A csörcsben az a jó, hogy kontrollálnak...

Úgy értem a Szabad Zóna hogyan viszonyul azokhoz a kérdésekhez, amik kapcsán pl. Anonymous támadja az Egyházat?
Pl. Xenu, titkos tanok, Disconnection, Fair Game, RFP, OSA, Sea Org, stb.

harmatOSA 2008.07.04. 23:05:47

Jó rég jártam erre , de valaki mesélje el Translatort miért kell piszkálni mert nem jut el a tudatomig...... kösz
HA JÓLTÉVEDEK, A FREEZONE MELLŐZI AZOKAT A SALLANGOKAT AMIK A SCN BEN SZÁMONKÉRHETŐK, ONNAN VALÓBAN EGYÉNI DOLGA MINDENKINEK MIBEN HISZ ....
VAGY TÉVEDEK?

tévedsz 2008.07.04. 23:15:12

gondold át vajon miért..egxszer majdcsak megérted

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.05. 00:19:36

Translator +X+ · www.szabadzona.hu 2008.07.04. 11:16:00
:: McCoy 2008.07.03. 23:22:09
:: Benne vagy egy hoszabb eszmecsereben?

Persze, csak lassú lesz, ritkán van időm írni. Meg igyexek mindenkinek válaszolni.

Nos, koszonom Translator, elkeszitettem egy postot erre a celra, ahol mar fel is tettem Neked az elso kerdesemet, szeretettel varlak!

filozofiahitkutatas.blog.hu/2008/07/04/szcientologiai_ismervek_avagy_mi_jo_benne

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.05. 00:46:11

"Miért egységes mindenhol a fizika, miért nincsenek anomáliák?"

Mire gondolsz? A tér görbülése nagy gravitáció hatására elég jó anomália?

"Nos, ha van egy ilyen ellentmondó állításod..."

Szerintem nincs előző élet, és Te hallucinálsz auditáláskor. Valószínűleg ezért nem tudod nekem be/megmagyarázni ezt az egészet...

"Ettől függetlenül felmegy az ellenállás. Pont. Ugyanis a tenyér nedvességtartalma csak mérési zaj."

Te tanultál valaha elektrotechnikát? Szakközép, első évfolyam?

"Sőt biztos :D"

Kösz. :-)
Nagyjából világos a dolog, de az OT szinteket nem találtam... Az csak sci-ben van?

PPéter 2008.07.05. 22:29:16

Translator +X+
Először is nem írtál nekem levelet, hazug barátom. Másrészt meg folyamatosan handabandázol az áltudományod bizonyíthatatlan hülyeségeit szajkózva.

"Elárulod, hogy mi az az alacsonyabbrendűségi érzésed, ami miatt engem jelzőkkel kell illetned?"

Semmiféle ilyen érzésem nincs, kettőnk közül nem én próbálom őgy megoldnia a gondjaimat, hogy a bubiméterrel kondicionálom magam az előző életeim rossz emlékei utáni hajsza során. :D

Sajnálatos, hogy nem tudsz elszakadni ettől a felfogástól - visszakérdezel, terelsz, SOHA SEMMILYEN ÉRTELMES VÁLASZT NEM ADSZ. Haszontalan, sőt kártékony áltudományt istenítesz, amelynek SEMMILYEN BIZONYÍTHATÓ, TUDOMÁNYOS alapja nincs. Ha mégis van, akkor linkelj be már - nem szcientológus, hanem független szakértői - értekezéseket, hogy a szcientológia egy összeszedett, működő, valós tudomány. Ja, hogy ilyen nincs. Értesíts, ha hivatalosan is kikerül a szcientofaszság az áltudomány kategóriából, jó? :D

"Ugye tudod, hogy ez egy dehumanizálási folyamat, amellyel engem kevésbé emberinek akarsz tartani, hogy így a karma visszarugása nélkül bánthass?"

Jaj, ezek az üres körmondatok, drága barátom. Mindig ezek a terjengős, értelmesnek látszani akaró frázisok, amik mögött NINCS SEMMI. Szerintem már üvegesre auditáltad az agyad.

A másik fórumon is tényeket kértünk tőled. TÉNYEKET. Nem a szubjektív tapasztalataidat és azt, hogy szerinted ezek mit jelentenek, hanem tudományos érvekeket, valós gondolatokat. Félreértés ne essék, nem kérnék ilyet tőled, ha szimpla vallásként, hitként ábrázolnád a szcientológiát - egy kereszténytől se kérek bizonyítékot rá, hogy tényleg érzi Isten jelenlétét -, de mivel ragaszkodsz hozzá, hogy a szcientológiát tudományként kezeljük, így csak azt mondhatom: mivel nincs semmilyen elismert tudományos alapja, addig csak a szerencsétlen, e-metert markolászó kóklerek kártékony baromsága az egész.

Ja tudom, kileng a tű, és jobban érzed magad, ez a bizonyíték. :D És ha valami feldereng, akkor ez csak az előző életeidből lehet. Szépen beetettek ezzel a baromsággal, kedves Transzi. :D

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.06. 12:24:04

Annyi értelmes választ még Szcientológustól nem kaptam mint Translatortól. Sok mindenben igazad van Péter, de ha valaki, akkor Translator az, aki hajlandó értelmes és őszinte kommunikációra. Én ezt becsülöm benne.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.07.07. 03:05:44

még annyit az e-meter varázslatos működéséről és becsaphatatlan mivoltáról,
hogy mikor már kimenekülőben voltam az SO-ból, többször sec-check-en is "átvertem" az e-metert (több képzett FLAG auditor volt, de volt egy etikai okból EPF-re küldött liba is), de még tanfolyam végén is kipróbáltam (kb. 2x).
akkor sem vettek párszor észre, pedig nem voltam elégedett a baromi béna, sőt ostoba tanfolyam anyaggal.

TransX: igen, Ő egész értelmesen válaszol, de azért az önteltség, "én aztán mindent tudok és megválaszolok mer' okos/képzett vagyok" benne van mint minden RonDroidban.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.07. 12:30:11

dzsungelharcos irta:

"Felmondhatod akár az egész tananyagot, a lényeg nem változik. A kiindulópontod az elmélet. Itt pl. energiablokkokról beszélsz, ami a dianetikán kívül értelmezhetetlen. "

Ez tevedes. Konyvtarnyi szankszrit irodalom foglalkozik az energiablokokkal, a Tibetiek is, a gorogok (akiktol a "prana" szo ered) is ismertek.
De ma is, a kulombozo yoga es meditacios technikak foglalkoznak a pranikus energiablokkok oldasaval, a prana -vezetekek tisztitasaval.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.07. 12:32:28

Szerintem is - Translator az atlag szci hozzaszolasokkal ellentetben relativ ertelmesen komunikal.Ezert is kertem fel beszelgetesre - viszajelzes meg nem jott.
Meg azt se felejtsuk el, hogy O, mint szabadzonas, az szci szemeben mokusnak szamit.......

TB 2008.07.07. 12:57:24

Két megjegyzésem lenne:

1. Ami Translatort illeti: válaszol, de csak rondroid módján. Azaz erősen sumákol, összehord hetet-havat. Érdemi választ többnyire nem ad, illetve szélhámos módjára, olyasmire válaszol, amit nem is kérdeztek tőle. Vagy éppen addig mismásolja el a dolgot, amíg az eredeti álláspontjára már nem emlékeznek, akkor mond valami mást.

2. E-méter. ami magát a műszert illeti, az egy Wheatstone-rendszerű ellenállásmérő. Nem bonyolult, méréstartománya a fényképek alapján pár kiloohmtól párszor tíz megaohmig terjed.
A szakközépiskolában kb. fél óra alatt megépítettünk a srácokkal egyet, majd hatalmas röhögések közepette "kikérdeztük" egymást. Úgy fél óra után szinte mindenki akkor verte át a műszert, amikor akarta. Játék, nem több, de a hülye amerikaiak túlmisztifikálják az egész "hazugságvizsgáló-gépet".

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.07. 14:07:30

:: CConstantine · www.xenu.net 2008.07.04. 13:49:04
:: bocs TransX, de a "párbeszédünkre" vonatkozóan nem tudok mit kezdeni olyan hozzászólásaiddal, ami érdemben nem válaszol, csak (felesleges) új visszakérdezést tesz fel.

Nem is kell, nem azért írtam :D

:: AnonHun · www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.04. 13:55:35
:: Én úgy gondolom, hogy létezik egyetlen egy "fo" szabály, aminek minden engedelmeskedik. Valami egészen elemi.

Én is.

:: Olyan az egész mint egy bonyolult sokdimenziós fraktál. ...

Pontosan. Amúgy az elme is hasonlóan épül fel, van pár egyszerû alapszabály, azután bonyolódik rendesen.

:: Hogy ki hozta létre ezt a szabályt és milyen célból, azt nem tudom.

Dettó. Ugye ez a baj az összes vallással is. :D

:: Nehéz a létezést megmagyarázni, mert semmi nem indokolja.

Pontosan. Én is ugyanerre jutottam.
Szóval a logika valahol bukik, és meg kellene találni, hogy hol.

:: Hmm. Én azt hittem, hogy a Szceintológia tökéletessé tudja tenni a bolygót a tech-el.

Azért ehhez kellene vagy 100 millió auditor, meg oktatás is, szóval azért nem ilyen világos a helyzet. Most el tudod képzelni, hogy a csörcs (ha akarna) a következõ 100 évben képes lenne kitermelni ennyi auditort?

:: Ha ez még csak egy kísérleti fázis, akkor illene kedvezményt adni a kísérleti nyulaknak. :)

Azért ennyire nem rossz a helyzet :D
Volt egy csomó eljárás és megközelítés, amit elvetettek, mert túl sok problémát okozott, vmint nem mûködött mindenkin.
Ilyen volt egy "egycsapásra-clear", ami egy exteriorizációs technika volt, csak éppen nem mûködött mindenkin (csak úgy az emberek felén), valamint bekapcsolta a korábbi meghalásokat, és egyre kevésbé akartak az emberek kimenni a testükbõl.

:: Léteznek pozitív engrammok is?

Én nem tudok róla.
Az engram futtatása során egyre jobbkedvû leszel, és a végére általában a vidám és lelkes érzelmi sávba jutsz.
Úgy tûnik, hogy ez az alapvetõ, azaz engrammentes állapot, azaz pozitív engram nem létezik

:: tévedsz 2008.07.04. 23:15:12
:: gondold át vajon miért..egxszer majdcsak megérted

Közben ütögetni is kell a fejed, mint Micimackónak, és mondogasd, hogy "gondolj" :D

:: elkeszitettem egy postot erre a celra, ahol mar fel is tettem Neked az elso kerdesemet, szeretettel varlak!

Ok, megyek akkor.

:: gz · mlmhu.blog.hu 2008.07.05. 00:46:11
:: Mire gondolsz? A tér görbülése nagy gravitáció hatására elég jó anomália?

Nem, mert az a tér szerkezetéhez, a szabályokhoz tartozik. Szabályellenes az lenne, ha rá tudnál bökni egy köbméterre, hogy "itten nem érvényes a gravitáció", vagy fánk alakú csillagok lennének, mint Terry Pratchett "A nap sötét oldalá"-ban...

:: Szerintem nincs elozo élet, és Te hallucinálsz auditáláskor.

Nos igen, addig, amíg nincs saját tapasztalat, addig ugye a tiéd is, meg az enyém is "vélemény" marad :D
Tény akkor lesz, ha egyetértünk :DDD

:: Te tanultál valaha elektrotechnikát? Szakközép, elso évfolyam?

Nem, elektronikát tanultam, három félévet, egyetemen, másod-harmadévben.
Na meg persze van két szemem, láttam (sõt dolgoztam le) olyan magas bõrellenállást, amit semmilyen izzadós tenyér nem tud levinni.

:: Nagyjából világos a dolog, de az OT szinteket nem találtam... Az csak sci-ben van?

Azért, mert vita volt arról, hogy illik-e kitenni, de nézd meg itten:
freezoneearth.org/Prometheus04/
A magasabb OT szintekrõl nem tudok átiratot.

:: PPéter · www.burn.hu 2008.07.05. 22:29:16
:: Eloször is nem írtál nekem levelet, hazug barátom.

Az nem baj, hogy soha nem is állítottam ilyet, azaz TE hazudsz? :D

:: Másrészt meg folyamatosan handabandázol az áltudományod bizonyíthatatlan hülyeségeit szajkózva.

Az már a te bajod, hogy a szellemi képességeid nem elegendõek az általam közöltek befogadására :D
De ha gondolod, szótisztázhatunk :DDD

:: nem én próbálom ogy megoldnia a gondjaimat

Pedig úgy tûnik, hogy téged zavar a kommunikációm. :D

:: hogy a bubiméterrel kondicionálom magam az elozo életeim rossz emlékei utáni hajsza során. :D

Na igen, az ilyen állítások miatt kellene szótisztáznod :DDD

:: SOHA SEMMILYEN ÉRTELMES VÁLASZT NEM ADSZ.

Izé, AnonHun-nak miért más a véleménye?

:: Haszontalan, sot kártékony áltudományt istenítesz

Izé, elmesélem a tapasztalataimat?

:: amelynek SEMMILYEN BIZONYÍTHATÓ, TUDOMÁNYOS alapja nincs.

Csak a tapasztalatom van. Tudom, az se nem tudományos (fõleg, hogy senki nem vizsgálta), se nem bizonyítható, mert nem jelent meg szaklapban, a dokumentációt meg sajna gyónási titok miatt nem adhatom ki, tehát nem igaz. :D
Hoppá, csak nem megint lehazugoztál? De ilyet te úgyse tennél :D

:: Ha mégis van, akkor linkelj be már - nem szcientológus, hanem független szakértoi - értekezéseket

Független, hehe :D
Láttál már ilyet? Muti egy csoportot, akikre rá lehet fogni, hogy független :D
Ha igazolja, akkor szci simaagyú agymosott, ha nem, akkor meg pszichobérenc :D

(De tudod mit, varázsolj be pár "nem független"-t, majd vesézek belõle.)

:: hogy a szcientológia egy összeszedett, muködo, valós tudomány.

:: Jaj, ezek az üres körmondatok, drága barátom.

Majd ha megérted, szólj, addig mehet az óvodás hiszti. :D

:: A másik fórumon is tényeket kértünk toled. TÉNYEKET.

Talán a "tény" fogalmaddal van vmi baj. Amit én tapasztalok, az nekem tény. Amit te ebbõl értelmezel, az vélemény.
És nem attól lesz vmi tény, hogy megjelenik egy szaklapban. Attól az még csak nyilvánosságra van hozva. Majd ha többen is reprodukálják, akkor talán lesz belõle tény.

De addig, amíg nem vagy hajlandó reprodukálni a kísérletet, addig neked mindegyik csak VÉLEMÉNY marad.

:: Nem a szubjektív tapasztalataidat és azt, hogy szerinted ezek mit jelentenek, hanem tudományos érvekeket

Muti már egyet.

:: valós gondolatokat.

Hehe, valós gondolat = minden, ami a világnézetedet alátámasztja, és semmi, ami az enyémet? :D

:: mivel nincs semmilyen elismert tudományos alapja, addig csak a szerencsétlen, e-metert markolászó kóklerek kártékony baromsága az egész.

Nem, addig csak az a VÉLEMÉNYED, hogy ez "szerencsétlen, e-metert markolászó kóklerek kártékony baromsága".
Amíg nem szervezel össze egy (de inkább 4-5) tudományos vizsgálatot, addig a kérdés mind a két irányban nyitott.
Tudod, a "tudományos" nem azt jelenti, hogy "belémégett a materializmus", hanem hogy "reprodukáljuk a kísérletet, csinálunk róla szép táblázatokat és számolunk korrelációt, majd szép színes és jó drága, zártkörû lapokban ennek az eredményét nyilvánosságra hozzuk, ha a szerkesztõk nem túl vaskalaposak, "

:: Ja tudom, kileng a tu, és jobban érzed magad, ez a bizonyíték. :D

Ez már egy ÉRV.
BIZONYÍTÉK az, hogy eddig alapvetõen mindenkinek kilengett a tû és mindenki jobban érezte magát, akit legalább 4-5 órát auditáltam.
De szótisztázhatunk, mondom :D

:: És ha valami feldereng, akkor ez csak az elozo életeidbol lehet.

Ja, "feldereng"-nek én spec nem nevezném azt, amikor akkora lórugásszerû WTF lesz az auditálásból, hogy utána órákon át nem térek magamhoz.
De mivel ez neked nem "valós", asszem kihagyhatjuk, csak aztán ne lepõdj meg, ha a homályos elképzeléseidet lenézem ;)

:: CConstantine · www.xenu.net 2008.07.07. 03:05:44
:: még annyit az e-meter varázslatos muködésérol és becsaphatatlan mivoltáról

Izé, neked az "ARK-töréses lebegõ tû" mond vmit?
Mert hogy ülésben nem voltál (hajlandó foglalkozni az elméjével/hajlandó kommunnikálni az auditorral), az hót ziher. Ezt viszont az auditornak kellene észrevennie.

:: de azért az önteltség, "én aztán mindent tudok és megválaszolok mer' okos/képzett vagyok" benne van mint minden RonDroidban.

Még mindig jobb ez, mint az "én aztán mindent tudok és megválaszolok mer' sokat olvastam róla" hozzáállás, amivel gyakran összeakadok :D
De ha többet tudsz nálam, és ezt szakmai érvekkel alá tudod támasztani, akkor átváltok alázatosra, néha meg is teszem, vannak olyanok ;)

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.07. 14:11:13

:: TB 2008.07.07. 12:57:24
:: 1. Ami Translatort illeti: válaszol, de csak rondroid módján. Azaz erosen sumákol, összehord hetet-havat.

Javasolom a TR-3 tanulmányozását: Azaz újra és újra felteszed a kérdést, amíg választ nem kapsz rá. (Utána persze illik megköszönni. ;) )

:: Érdemi választ többnyire nem ad, illetve szélhámos módjára, olyasmire válaszol, amit nem is kérdeztek tole.

Ja, ezt meg szoktam kapni, csak általában olyanoktól, akik soha nem tesznek fel nekem kérdéseket :D

:: Nem bonyolult, méréstartománya a fényképek alapján pár kiloohmtól párszor tíz megaohmig terjed.

Na, vmi olyat írtál, ami igaz.

:: Úgy fél óra után szinte mindenki akkor verte át a muszert, amikor akarta.

Ezért jó az, hogy nem hazugságvizsgálásra használjuk :D

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.07. 18:25:54

Na valami ilyesmire gondoltam, amikor a fizika állandóságát említettem:

index.hu/tudomany/urkutatas/mnhu080707/

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.07.08. 09:58:39

TransX írja: "hót ziher"..
nézd, szerintem ne értékelj, hanem inkább ébredj fel. Semmit nem tudsz rólam, azt se hogy milyen képzéseken és tanfolyamokon jártam, vagy akár milyen képességekkel rendelkez(t)em.

Megszoktad,hogy neked kell másokat értékelni?
ejj, ezekszerint mehetsz auditálni magadat :))

Más felől "tudhatsz többet" mint én, akár a SCN-ről is, meg a techről, de szállj már le a magas lóról, mert nem áll jól ez kiherélt gebe.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.08. 11:40:52

:: CConstantine · www.xenu.net 2008.07.08. 09:58:39

:: Megszoktad,hogy neked kell másokat értékelni?

Persze. Miért, kinek kellene ezt helyettem megtennie? ;)

:: ejj, ezekszerint mehetsz auditálni magadat :))

Pedig még olyan apróságokat is csináltam, hogy igazat adtam neked. Ezt is auditálni kellene? :D

:: Más felől "tudhatsz többet" mint én, akár a SCN-ről is, meg a techről, de szállj már le a magas lóról, mert nem áll jól ez kiherélt gebe.

Asszem, nem érted.
Van egy réteg, 2,5 felett, akikkel lehet értelmesen beszélgetni. Ott nincs szó lovakról, magasságról, csak vélemény- és tapasztalatcseréről.
AnonHun pölö ilyen.

Van az alatta lévő sáv, az ellenséges és sunyi szint, akikkel eleve nem lehet kommunikálni. Velük csak játszani lehet, kötözködni. Nincs meg bennük a figyelem és a hajlandóság, hogy észrevegyenek.

Dr. Kix 2008.07.08. 12:17:57

Transzi még mindig képtelen egy hozzászólást egészként értelmezni. Mondatokba, sőt, félmondatokba köt bele. Az talán látszik, hogy "szótisztázni" képes.
Vajon a "mindentudó" könyveiben arról is van szó, hogy mi az a mondat, vagy bekezdés? Hogy attól, ha egy hozzászólás minden szavát érti, még nem biztos, hogy magát a hozzászólást is érti?(Sőt: több esetben látszik, hogy nem érti, vagy nem akarja érteni.)

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.08. 12:54:49

Én értem amit Translator ír. Akkor most velem van a gond? :)De a flame tetszik, még akkor is ha egy helyben toporogtok miatta.

Tudjátok mi a legnagyobb különbség Translator és egy scidroid között? Az, hogy ő nem titkolja a véleményét a szci-ről. El tudnátok képzeli ugyanezt mondjuk Braun "nemtudom értelmezni" Mónikáról? :)

Az amit gondol pedig vita tárgya. Egy vallási (?) vitában nem az érzelmeknek, hanem a logikának kellene dominálnia.

Translator:

> Pontosan. Én is ugyanerre jutottam.
> Szóval a logika valahol bukik, és meg kellene találni, hogy hol.

Ha rájöttél, szólj azonnal. De félek hogy ez felérne egy nullával való osztással :)

> Azért ehhez kellene vagy 100 millió auditor, meg oktatás is...

Én úgy értettem, hogy ha mindenki Clear lenne a bolygón, akkor sem oldódna meg semmi. Az az igazság, hogy borsózik a hátam a gondolatától is.

>Úgy tûnik, hogy ez az alapvetõ, azaz engrammentes állapot, azaz pozitív engram nem létezik.

Én ezt nem így tapasztaltam. Egy kellemes illat (nagyi sütije, stb.) vagy más flashback (nosztalgia) igen jó hatással tud lenni ránk. Én attól félek, hogy a Clear állapot ezeket is elveszi, mint járulékos veszteség. Legalábbis ezt látom a szcientológusok műmosolya mögött.

Lafayett Ronald Hubbard 2008.07.08. 17:49:51

Rendben. Akkor ami az R6 -ot illeti. Az olyan felremagyarazas ott fentebb a postban, most probalok futtatni nektek egy valodi R6 - ot.
Szoval, Asimov meg en sokat jartunk Aleister Crowley - hez goa partival egybekotott satanista szeanszokra.Mi a fene.Namost.Aleister - nek volt egy farmja a 66 - os ut melett (R6- Route 66), csak amikor mentunk hozza, tobbnyire mar ugy be voltunk allva, hogy nem tudtuk kimondani - Route 66, igy lerovidult R 6 -ra.Egyik nap a másik után, ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta.
Es volt elfogas is....na nem olyan ne arra gondoljatok… próbálok futtatni egy elfogást… hogy röpködtök erre-arra a levegőben, aztán egyszercsak valaki rátok dob egy hálót, meg ilyen hülyeségek; az FBI akart elfogni bennunket, mert nem fizettunk adot ( minek az a sok dramatizáló pszichopatanak?!!), meg lerobbant kavefozot arultunk e-meterkent.ra-ta-ta-ta-ta-ta-ta.

harmatOSA 2008.07.08. 20:07:30

Még mindig úgy hiszem , joga van mindenkinek abban és úgy hinni ahogy akar.
A blog célja nem a hit leleplezése , azokanak a visszáságoknak a leleplezése amiket az "egyház"művel vallásos tevékenység álcája alatt.
Joga van mindenkinek úgy és abban hinni amiben akar. Translatoron kivül egy , volt scn sem kommunikál kitartóan. Az hogy ő a tehet működőképesnek tartja , az ő dolga. Az hogy ennek nem találta megfelelő keretnek az egyházat.... innentől a vélemények egyeznek.
Hitvita sehova nem visz ......

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.07.08. 22:50:49

Kedves harmatOSA

Ha a szcientologusoknak jogukban all a szabad vallasgyakorlas leple alatt olyan mocskossagokat elkovetni, mint amit az utolso postban is latsz (gyermekek), ez ez a jog szavatolja nekik, hogy (egyenlore meg) szabadlabon vannak

Akkor nekem hagy legyen meg a szabad velemenynyilvanitashoz a jogom, es hagy csapkodjam a terdem rohogve ettol a sztoritol, es hagy adjak ezen velemenyemnek hangot - akar ezen a blogon is....
Es ez nem Translator ellen iranyul - nezd meg mit irtam a blogomban arrol, hogy mi a velemenyem - ki miben hisz.

filozofiahitkutatas.blog.hu/2008/07/04/szcientologiai_ismervek_avagy_mi_jo_benne

Viszont ha nem haragszol - tovabbra is elek a szabad velemennyilvanitasi jogommal - es parodizalni fogom a sztorit is - meg Hubbardot is.
A sztorit azert - mert szerintem egy betepett - berugott agyszulemeny
Hubbardot meg azert, mert egy satanista, skizofren drogos - alkoholista volt.
Mert ha idaig nem tudtam volna rola ezeket - akkor a fenti sztrori elolvasasa utan valna nyilvanvalova - az eloadasmod miatt.
Ossze - vissza beszel, ide - oda ugrik, tobbszor elveszti a sajat tortenetenek a fonalat.
Ennel a 9 eves keresztlanyom is erthetobben es osszefuggobben tud eloadni egy sztorit, ugy, hogy a mondatok egymasba kapcsolodnak, van folyamata a tortenetnek.

Azonkivul, tudvan azt, hogy hubbard gazdasagi megfontolasbol alakitotta a szientologiat egyhazza - hitvitarol beszelni - enyhen szolva vicces.......

PPéter 2008.07.09. 00:06:35

Hitvitáról addig lehetne beszélni, amíg ezt a szart nem tudományként - ráadásul más tudományok pocskondiázása közben - vezetnék elő. Innentől kezdve tényleg vicces, sőt kötelezően tárgya a viccnek. Áltudomány. Kóklerség. Agymosás. Kívánt rész aláhúzandó.

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.09. 13:25:09

"Nem, mert az a tér szerkezetéhez, a szabályokhoz tartozik. Szabályellenes az lenne, ha rá tudnál bökni egy köbméterre, hogy "itten nem érvényes a gravitáció", vagy fánk alakú csillagok lennének, mint Terry Pratchett "A nap sötét oldalá"-ban..."

Én tudok olyen helyet, ahol nem működnek úgy általában a fizika törvényei (asszem a gravitáció pont igen...).

"Nem, elektronikát tanultam, három félévet, egyetemen, másod-harmadévben."

Akkor hogy írhatsz le olyan hülyeséget, hogy a nedves bőrnek nagyobb az ellenállása???

"Na meg persze van két szemem, láttam (sõt dolgoztam le) olyan magas bõrellenállást, amit semmilyen izzadós tenyér nem tud levinni."

??????? Ez valahogy ellentmondás...

PPéter: én mindhármat aláhúznám. Lehet? :-)

hit 2008.07.09. 14:16:04

Addig amíg a sci a hitét térítéssel másokra erőlteti, mer ugye ez náluk alapvető tech, addig mi a faszt lehet nekik tolerálni? he, harmatosa ...

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.09. 15:10:28

:: Kix · www.vasrud.com 2008.07.08. 12:17:57
:: Transzi még mindig képtelen egy hozzászólást egészként értelmezni.

Ehhez ugye nem ártana értelmes hozzászólásokat is írni ;)

:: Mondatokba

Nem is. :P

:: sot, félmondatokba köt bele.

Ugye hogy nem :D

:: Vajon a "mindentudó" könyveiben arról is van szó, hogy mi az a mondat, vagy bekezdés?

Hah, szóval szerinted is szótisztázni kellene. :DDD
De a kedvedért elmesélem, hogy az irányelvek erre az esetre értelmezõ szótárokat írnak elõ.

:: Hogy attól, ha egy hozzászólás minden szavát érti, még nem biztos, hogy magát a hozzászólást is érti?

Erre lenne való a demózás és a gyurmázás, de ennek ismeretéhez elõször a szcirõl is tudni kellene vmit, nem csak a bulvármédiát túrni ;)

:: (Sot: több esetben látszik, hogy nem érti, vagy nem akarja érteni.)

Csak akkor, amikor már néhány kör értelmes válasz után sem jutunk el az értelmes kommunikáció

:: AnonHun · www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.08. 12:54:49
:: Én értem amit Translator ír. Akkor most velem van a gond? :)

Egyértelmû, ha így folytatod, belõled is rondroid lesz :D

:: Én ezt nem így tapasztaltam. Egy kellemes illat (nagyi sütije, stb.) vagy más flashback (nosztalgia) igen jó hatással tud lenni ránk.

A különbség az, hogy az engramból a fájdalom és a kényszer kitörlõdik.
A kellemes emlékeket nyugodtan többször felidézheted, a bennük található jó érzés nem törlõdik ki, nem múlik el, ezért nem is nevezhetõk engramnak.

:: Én attól félek, hogy a Clear állapot ezeket is elveszi, mint járulékos veszteség.

Nem, a clear állapot alapvetõen az érzelmi stabilitásról és az érzelmek átélésérõl szól. Sokkal könnyebben maradsz jókedvû, ha pedig rosszkedvû leszel, akkor hamar képes leszel újra visszakerülni.

:: Legalábbis ezt látom a szcientológusok mumosolya mögött.

A mûmosoly az messze van ettõl a szinttõl (meg kíváncsi lennék, hogy mennyi is a clear azok közül, akik így mosolyognak...).
Azért általában vmi tartós környezeti elnyomás kell ahhoz, hogy egy clear tartósan itt ragadjon le, a csörcsben pedig ez a tech feletti zsarnokság szokott lenni.

yx 2008.07.09. 15:13:54

hit:
Ezt honnan veszed? (térítéssel erőltetett sci?!)Mivel igen erős Ron-istenítés valóban van a sci-n belül, gondolom, tudsz írni forrást.. (HCOPL-t)
Tapasztalataim szerint épphogy az a kétszínűség teszi a sci-t igazán veszélyessé, hogy kezdetben vannak a "fantasztikus" civil mozgalmaik, az általam ismert legliberálisabb vallástoleranciájuk és hitvallásuk.. és csak lassan nyel el a fekália! Jön a "te vagy minden baj okozója" (vagy a közeledben élő elnyomó), beszéld a mi nyelvünket, éld köztünk a mindennapjaid és ünnepeid, valld be bűneid a megbocsátásért és ismerd meg a mi valóságunkat; Xenu, börtönbolygó, DC-k, Helatrobus! És ezt olyan apránként adagolva, hogy esetleg észre sem veszed, hogy az egyike lettél az "agymosott barmok"-nak. Vagy nem akarod észrevenni, hogy szabad akaratod hová vezetett!
És még valami: nem akarok újabb hitvitát kirobbantani, de jó lenne, ha az (a vallásképviselő) vetné az első követ.. :)

harmatOSA 2008.07.09. 23:03:56

HIT
1, TE NE MOND MEG MÁSNAK MIBEN HIGYJEN
2, AKI FELNŐTT NAGYKORÚ FELELŐS MAGÁÉRT
3, AMIT MEG LEHET TENNI TÁJÉKOZTATÁS, ÉS GONDOSKODNI RÓLA HOGY FIATALKORÚAKAT NE BÁNTHASSÁK
HIT HE....

Lafayett Ronald Hubbard 2008.07.09. 23:35:35

Ne kiabalj harmatosa, az nem jo a dinamikadnak, a thetanjaid meg egyenesen stresszesek lesznek tole....

harmatOSA 2008.07.10. 10:19:11

lrh:) MENJ TE A FENÉBE:))))))))

AnonHun · http://www.freefourm.hu/anonymous 2008.07.10. 13:13:06

Translator:

Fura amit az engrammokról mondasz.
Ha jól értem, akkor a lét normális állapota a felhőtlen boldogság, amit a negatív engrammok mérgeznek csupán? A felidézés pedig a negatív hatásokat törli csak, a pozitív érzések pedig örökkévalók?

Egyfelől ez egy durva asszimetria jó és rossz között, ami az én világképembe nem nagyon fér bele. Sem a "fraktál-elméletbe" amiről korábban beszéltünk.

Ha így lenne, akkor az előző életünkből az összes pozitív hatású engrammot is tovább örökölnénk, vagyis SOKKAL boldogabbnak kéne lennünk, mint valójában vagyunk.

Egyébként számomra az is fura, hogy csupán a többszöri felidézéssel ki lehet "gyomlálni" ezeket a negatív engrammokat. Persze, megkönnyebbül az ember ha elmesélni valakinek a baját, de ahogy a mondás tartja "Egy seb beforrhat, de a heg örökre megmarad". Ezt egyébként én is így tapasztalom.

Te hogy vagy ezzel?

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.11. 17:40:21

:: AnonHun · www.freefourm.hu/anonymous 2008.07.10. 13:13:06
:: Ha jól értem, akkor a lét normális állapota a felhotlen boldogság, amit a negatív engrammok mérgeznek csupán?

Elsõ közelítésben ez így van.
Azért az igazi mérgezés az, ha nem vállalsz felelõsséget a tetteidért, de ez elég messzire el tud menni...

:: A felidézés pedig a negatív hatásokat törli csak, a pozitív érzések pedig örökkévalók?

Valahogy így.
Azokat a blokkokat törli, amelyek miatt nem vállalsz felelõsséget az eseményben való részvételért, tehát a fájdalmas eseményeket se rosszkedvvel fogod felidézni. (Ha mégis, akkor azt a területet nemm tisztítottad ki.)

:: Egyfelol ez egy durva asszimetria jó és rossz között, ami az én világképembe nem nagyon fér bele.

Így jártál. Amikor hazudsz magadnak, az rossz, amikor nem hazudsz magadnak, az jó. Vmi ilyesmi az alap...
Gravitációból is csaqk "vonzó" van, mégsem panaszkodsz, hogy nincs dualitás ;)

:: Ha így lenne, akkor az elozo életünkbol az összes pozitív hatású engrammot is tovább örökölnénk, vagyis SOKKAL boldogabbnak kéne lennünk, mint valójában vagyunk.

Csak éppen mindegyik korábbi élet halállal ér véget, és az fájdalmas, és ezért senki sem szívesen emlékezik vissza...

:: Egyébként számomra az is fura, hogy csupán a többszöri felidézéssel ki lehet "gyomlálni" ezeket a negatív engrammokat.

Azért, mert apránként az emlék egyes részeiért felelõsséget vállalsz.
"Itt voltam, ezt tettem, nem ott voltam, ezt hallottam, ezt érzékeltem".

:: de ahogy a mondás tartja "Egy seb beforrhat, de a heg örökre megmarad".

A lélek szerencsére kicsit jobban bírja a gyûrõdést :D

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.11. 19:28:37

Translator:

Abban teljesen egyetértek, hogy "menekülni" a problémák elől nem megoldás. Ha valami rosszat tettem, azért vállalom a felelőséget, nem hárítom, nem tagadom.
De pl. egy fóbiára ez már nem igaz. Egy rossz emlékért vagy balesetért nem tudok felelősséget vállalni. Vis major. Így történt, és nem miattam.

> Gravitációból is csak "vonzó" van, mégsem panaszkodsz, hogy nincs dualitás ;)

A gravitáció az egész univerzium kohéziós ereje. De ott van a duálja, a robbanás és a tágulás.

> Csak éppen mindegyik korábbi élet halállal ér véget, és az fájdalmas, és ezért senki sem szívesen emlékezik vissza...

Láttam én már embert mosollyal az arcán eltávozni. Ha pedig nem emlékszem vissza, akkor nincsenek rám hatással, igaz? Ez a negatív engrammokra is kell hogy vonatkozzanak.

A boldogság mint kiinduló állapot pedig még mindig furcsa számomra. Ha minden emléket elvennénk egy embertől (jót és rosszat is), akkor egy katatón zombit kapnánk, nem egy önfeledt gyermeket. Szvsz.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.07.11. 21:20:18

TransX:
nem válaszoltál érdemben, ezután te oktatod ki a másikat arról, hogy lehet-e vele értelmesen kommunikálni. Hmmm.

igazán theta a leértékelésed, köszi :))
Hozod a Scinoid színvonalat és pont magad minősíted 2.5 alattinak.
ezért jó veletek itt beszélni, mert csak hagyni kell hogy magatoktól írjatok és azzal be is mutatkoztok. :)

amper 2008.07.14. 03:19:38

Hát gyerekek!
Ez az egész a buddhizmus a sintoizmus a kereszténység kaotikus kotyvasza idiota iq negativ amerikai agyhalottaknak feltálalva.
Thetan es engrammok.. engram=eredendö bűn?:)) de most komolyan elolvastam ennek a fickonak a történetét amit linkeltetek..Ha én atomra berugok füvet szivok akkor is erthetőbben adok elő egy kezdetleges sci-fit mint ez a manus.Sajnálatos az aki könnyen befojásolható mert valamilyen problémával egyedül nem tud megküzdeni azt be lehet vinni a csőbe..
Részemről ennyi amint józan paraszti ésszel megláttam.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.14. 13:59:56

amper:

Sajnos az van, hogy sokan nem olvasnak utána mint Te tetted például és csont nélkül benyelik, hiába a józan paraszti ész.
Ki ne akarná megmenteni a bolygót? Ki ne akarna sikeresebb lenni?
Szemrebbenés nélkül képesek hazudni a cél érdekében. A cél pedig az, hogy minél jobban terjesszék a hitüket és módszereiket, illetve hogy vezető pozícióba juttassanak embereket.

Ezért vagyunk mi itt és ezért kockáztatjuk saját jóhírünket és egzisztenciánkat, hogy Ti minnél több dolgot tudhassatok meg.

Mindenki abban hisz amiben akar, de joga van tudni előre, mire is fizet be.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.14. 15:58:06

:: AnonHun · www.freeforum.hu/anonymous 2008.07.11. 19:28:37
:: De pl. egy fóbiára ez már nem igaz. Egy rossz emlékért vagy balesetért nem tudok felelosséget vállalni. Vis major. Így történt, és nem miattam.

Az a különbség, hogy egy komolyabb negatív eseményeknél nem tudod különválasztani, hogy te ezt tetted, más azt tette, azaz nincs meg az, hogy te miért voltál felelõs és más miért volt felelõs. Egyszerûen hiányzik a megfelelõ mértékû analitikus képesség, mert a fájdalom vagy kábszerek ezt elnyomják. Így csak a képek maradnak meg róla, amelyek adata utasításként viselkedik.

:: A gravitáció az egész univerzium kohéziós ereje. De ott van a duálja, a robbanás és a tágulás.

Az nem a gravitáció duálja. Amíg az elektromos töltésnél létezik ilyen dualitás, addig a gravitációnál nincs ilyen. És hosszú távon a gravitáció fog gyõzni, a robbannivalók el fognak fogyni...

:: Láttam én már embert mosollyal az arcán eltávozni.

Pedig ez az egyik tapasztalat. Én csak azokat mondom. (Pont ezért létezik az Ext/Int Rundown is, hogy a testbõl kikerülések negatív hatásait kezelni tudja)

:: Ha pedig nem emlékszem vissza, akkor nincsenek rám hatással, igaz? Ez a negatív engrammokra is kell hogy vonatkozzanak.

Pont ez volt a poszthipnotikus szuggeszció lényege is. Nem emléxel rá, mégis hat.

:: Ha minden emléket elvennénk egy embertol (jót és rosszat is), akkor egy katatón zombit kapnánk, nem egy önfeledt gyermeket. Szvsz.

Lehet. De mi a rossz élményekben felgyûlt öngátlásokat és fájdalommal történõ önvezérlést távolítjuk el, és bizony ennek önfeledt gyerek a végeredménye.

:: CConstantine · www.xenu.net 2008.07.11. 21:20:18
:: nem válaszoltál érdemben

Ha olyan okos vagy, akkor talán hallottál már a TR3-ról, ebben az esetben lehet javasolni az alkalmazását (vagy persze le lehet mondani a felelõsségrõl és engem bûnbaknak megtenni ;) )

:: amper 2008.07.14. 03:19:38
:: Ha én atomra berugok füvet szivok
:: Részemrol ennyi amint józan paraszti ésszel megláttam.

Csak én érzem az ellentmondást a kettõ között? :DDD

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.14. 21:53:17

"Az nem a gravitáció duálja. Amíg az elektromos töltésnél létezik ilyen dualitás, addig a gravitációnál nincs ilyen."

Ez így szerintem nem igaz.

an0234 2008.07.15. 00:05:21

Akkor hogy van szerinted?
Fizikai ismereteim alapjan eleg logikusan hangzik.. tomegvonzasrol tanultam, de tomegtaszitasrol nem :)

amper 2008.07.15. 01:15:07

Kedves Translator!
: amper 2008.07.14. 03:19:38
:: Ha én atomra berugok füvet szivok
:: Részemrol ennyi amint józan paraszti ésszel meglatam..

Két mondat között volt még pár sor.. de ugy látszik számodra ez nem létezik, sajnos csak a mondanivalo lényegére nem tudtal mit mondani.

Idézhetnélek:de nincs miert ez az egesz nemszol masrol kopasszuk meg azt akit lehet mindenfele jol????? kitalalt storyval es a tobbi meg le van kakalva..De ha nekem a D&D mesélőm anno -99ben ilyen szar storyt talál ki ugy ot hagyom mint eb a szaharat, se eleje se vege se ize se buze osszefuggestelen egymasnak ellentmondó allitasokkal teli..
Harcmuveszetrol 1 szot had ejtek..
Segal az elso olyan feher ember aki aikido mesterkent japanban dojot nyithatott..
Mondhatod hogy milyen durva vagy ,hogy nyers es brutalis.. de ezekszerint közöd nincs a Harchoz..Ölj vagy téged ölnek.Japánoknál nem játéknak tanították.Azt hiszem nem igazan oktattak , voltál közvetlenül a japán mesterek keze alatt,más mentalitás más életmod. Egyébként meg a teáltalad brutalisnak tartott aikido stilus a kinai chin na technikakon alapul es az a kinai testőrség alapkikepzéséhez tartozott.

TB 2008.07.15. 07:30:53

Amper!

Rájöhettél volna, hogy Translator mindent jobban tud, jobban csinál, mint akárki. Nála a Seagal név, csak bunkóskodásra jó. Ha egyáltalán járt is aikido edzésre, akkor max. az alapszintig jutott el, vagy addig sem. Nyomát sem látni a szövegeiben, annak a szellemi felkészítésnek, amely szerves része egy hagyományos harcművészi képzésnek.

PPéter 2008.07.15. 09:01:35

Na jó, de milyen nehéz is már úgy megcsinálni egy shionaget, hogy nem engedi el közben az e-metert :D

Lollipop 2008.07.15. 11:48:29

PPéter · www.burn.hu 2008.07.15. 09:01:35

"Hülye ló!" :D :D :D

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.15. 14:31:09

:: amper 2008.07.15. 01:15:07
:: sajnos csak a mondanivalo lényegére nem tudtal mit mondani.

Vagy nem akartam, mert minek? Redundáns lenne ;)
(Csak megjegyzem, hogy én atomra berúgva és füvet szívva nem tudom, mit mesélnék el, mert még nem próbáltam...)

:: De ha nekem a D&D mesélom anno -99ben ilyen szar storyt talál ki

Azért én ennél én is jobb sztorikat szoktam kitalálni. Sõt LRH is jobb sztorikat talált ki, bár D&D Modern-be még nem láttam a sztorit integrálva ;)

Csak éppen általában amiket az elmében találsz, nem mindig szoktak tízkötetes vájdfentezi romantikus-kardozós-baszós-nóbeldíjas sztorik lenni. Írt LRH teljesen korrekt sci-fit is, megnyugtatlak, hogy tudta a különbséget a kettõ között.

:: Mondhatod hogy milyen durva vagy ,hogy nyers es brutalis..

Ez a szubjektív tapasztalat, nekem túl erõszakos és statikus a mozgása, persze ha megmutatsz 1-2 videót és megmondod, hogy mely részletek miatt nézzek fel rá, meggyõzhetsz.
De addig is, amit láttam tõle az nekem nem annyira a követendõ irány...

:: Ölj vagy téged ölnek.

Ahh, a régi jó szemet fogért elv...
Azt azért ugye sejted, hogy vannak efelett megoldási szintek, pölö a kecske is jóllakjék, a káposzta is megmaradjon?
Valamint az aikido valahol egy alkalmazott vallásos filozófia, ahol nem az ellenfél elpusztítása a cél, hanem a pusztító szándék semlegesítése. Nem az az igazi gyõzelem, ha megölöd az ellenfeled, hanem ha a barátoddá teszed. Pusztítani könnyû, másokat jobbá tenni sokkal nehezebb.

:: TB 2008.07.15. 07:30:53
:: Rájöhettél volna, hogy Translator mindent jobban tud, jobban csinál, mint akárki.

Hát nem ezt mondom mióta? :DDD

:: Ha egyáltalán járt is aikido edzésre, akkor max. az alapszintig jutott el, vagy addig sem.

Ezt esetleg dozsóban tárgyaljuk meg, vagy a vizsgáztatóimmal beszéld meg. Biztos jobban tudod, hogy mire adják a fokozatokat, mint õk...

:: Nyomát sem látni a szövegeiben, annak a szellemi felkészítésnek, amely szerves része egy hagyományos harcmuvészi képzésnek.

Öhh, el kellene tikteket taposni, mint csótányt, mert ez itten élethalálharc, igazi busidó-módon? Vagy valahol lemaradtam? :DDD

PPéter 2008.07.15. 14:43:42

"Ezt esetleg dozsóban tárgyaljuk meg, vagy a vizsgáztatóimmal beszéld meg. Biztos jobban tudod, hogy mire adják a fokozatokat, mint õk..."

Miért, megmondanád ampernek, hogy ki vagy és hogy hol aikidozol? Nocsak, azt hittem nem vállalod a kiléted.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.15. 15:42:06

:: PPéter · www.burn.hu 2008.07.15. 14:43:42
:: Nocsak, azt hittem nem vállalod a kiléted.

Te tényleg ennyire write-only vagy???

Írtam már NEKED is, hogy személyes megbeszélésekre, találkozókra levélben intézve bárkivel hajlandó vagyok.

PPéter 2008.07.15. 16:16:42

Transzatyor, ennek semmi értelme. Ha ilyenre hajlandó vagy, akkor "fel is dobhatnak" azok előtt, akik elől rejtőzködsz. Van értelme még ennek a rejtőzködésnek? Nem lehet, hogy pont a nyilvánosság tudna igazán megvédeni? Ha most egy OSA tiszt kupáncsap, vagy titokban 230V-ot vezetnek a bubiméteredbe, akkor szépen, névtelenül eltűnsz, ellenben ha tudná rólad mindenki, hogy ki vagy, akkor bármilyen ellened irányuló támadás, gyanús baleset mögött - joggal - a szcifonokat sejtethetné, akik így szerintem nem akarnának buzerálni.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.15. 16:22:41

:: PPéter · www.burn.hu 2008.07.15. 16:16:42
:: Transzatyor, ennek semmi értelme. Ha ilyenre hajlandó vagy, akkor "fel is dobhatnak" azok előtt, akik elől rejtőzködsz.

Így igaz. Sőt én még a "gonosz tojás"-sal is beszéltem, tehát tényleg le vagyok bukva. :D

Csak éppen családi kérés volt, hogy ne keressen meg túl sok idióta, ha nem muszáj.

Az első szűrő az, hogy megtalál-e. :D

De ne aggódj, elég sokan ismernek ahhoz, hogy gyanakodás legyen.

Tónibácsi 2008.07.15. 17:05:30

PPéter: Ken Ogger ,akinek az írásait pont Transz szatyorolta át ékes anyanyelvünkre eléggé közismert figura volt. És a nyilvánosság ellenére is az uszómedencéje fenekén kötött ki. (Transszal ellentétben neki azért volt annyi realitásérzéke,hogy nem járt olyan típusú fórumokra,mint pld. ez)

Xenu Lord of the MEST 2008.07.15. 17:05:32

Mi Xenunk, ki vagy a mennyekben...

Szenteltessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te thetánod,
Legyen meg a Te akaratod,
Amint az űrben úgy a földön is.
Mindennapi engrammánkat add meg nekünk ma,
És segítsd meg a mókuskodókat,
Miképpen mi is mókuskodunk a buzi szcientológusokkal
És ne vígy minket vulkánokba,
De atomozd meg a sciket.

Xenu Lord of the MEST 2008.07.15. 17:06:06

Mi Xenunk, ki vagy a mennyekben...

Szenteltessék meg a Te neved,
Jöjjön el a Te thetánod,
Legyen meg a Te akaratod,
Amint az űrben úgy a földön is.
Mindennapi engrammánkat add meg nekünk ma,
És segítsd meg a mókuskodókat,
Miképpen mi is mókuskodunk a buzi szcientológusokkal
És ne vígy minket vulkánokba,
De atomozd meg a sciket.

amper 2008.07.17. 12:35:40

Ahh, a régi jó szemet fogért elv...
Azt azért ugye sejted, hogy vannak efelett megoldási szintek, pölö a kecske is jóllakjék, a káposzta is megmaradjon?
Valamint az aikido valahol egy alkalmazott vallásos filozófia, ahol nem az ellenfél elpusztítása a cél, hanem a pusztító szándék semlegesítése. Nem az az igazi gyõzelem, ha megölöd az ellenfeled, hanem ha a barátoddá teszed. Pusztítani könnyû, másokat jobbá tenni sokkal nehezebb.


Ezzel csak az a baj hogy ezzel egy japan szemében gyava szar vagy aki megfutamodik a harc elol..Egyebkent hogy kepzelted? Epp lemeszaroljak a csaladod te meg meghivod egy sörre a killereket hogy ugyan mar cimbik igyunk egyet má!A japan tortenelem meg nem a békés teazgatasrol volt hires, és igen is ott érvényesült a szemet szemert elv ha mar harcmuveszetrol beszelgetunk es nem sportrol akkor ezt erosen figyelembe kell venni.
Ugyanis amit Segal csinal az a tradicionalis japan iskola, valszeg o is puszira pacsira libaert kapta a vizsgafokozatait meg azert nyithatott dojot mert egyebkent egy szar alak akinek lovese sincs a japan mentalitasrol es kuzdelmi stilusrol.Ha eljutsz annak a szint feleig amit o prezentalni tud akkor szerintem te roppant elegedett emberke lehetnel,de tudod a japanok szerint a mai Europai szemleletu oktatas az aikodot sportta degradalja es koszonoviszonyba sincs a tradicionalis harcmuveszettel.Egyebkent a kinaiak is igy velekednek rola.Nem lehet harcmuveszetet oktatni olyan embereknek akiknek ez csak heti 3*2 oraba fer bele az elfoglaltsagukba.

TB 2008.07.17. 14:35:15

Amper, te jobban fogalmaztál. Én már elég rég foglalkozom tradicionális harcművészettel, igaz nem aikidóval, de küzdöttem meg már párral közülük is. Nem tanulókkal teszem hozzá. Eleget tanultam tőlük, hogy lássam amit lehet. Számomra elválaszthatatlan a szellemi képzés, és a fizikai edzés. Na és a szokásos tiszteletadás. Steven Seagal már elérte a nagymesteri szintet, amit a japán mesterek nem osztogatnak fűnek, fának. (európainak meg még kevésbé) Ezt translator nem érti, ami komoly kétségeket ébreszt bennem a dojója irányában is. Mert ahol magasabb szinten eltűrik az ilyen tiszteletlenséget, ott csak bunyózni tanítanak, harcművészetet nem.

Tónibácsi 2008.07.18. 13:47:07

Ha már ennyire offoltok ezzel a harcművészet témával,akkor én is csatlakozom. "Mert ahol magasabb szinten eltűrik az ilyen tiszteletlenséget, ott csak bunyózni tanítanak, harcművészetet nem." Az aikidoban nem tanítanak bunyózni semmilyen szinten sem.Ész nélkül feléd rohanó ellenfelek ellen kiválóan alkalmas,viszont,ha az ellenfélnek a legkisebb harci tapasztalata is van és az aikidos valóban aikido technikákat használ,akkor ott iszonyatos lebőgés következik mesteri szinttől függetlenül.Maga Uyeshiba mondta,hogy valódi harci helyzetben az aikido alkalmazója 90%-ban atemi(ütés és rúgás) technikákra szorul.Az 50-es években amikor egyik fő tanítványát nyugatra küldte az aikidot népszerűsíteni,ő is hasonló tapsztalatokról számolt be mesterének,miután hazatért.Nincs olyan MMA harcos,akinél akár csak nyomokban is észrevehető lenne bármilyen aikido technika alkalmazása.Ez az egyik legfőbb bizonyíték arra,hogy ezek a technikák alkalmatlanok a valódi küzdelemre.Ezek az emberek pénzt keresnek és az egészségüket teszik kockára,ami működik,azt adoptálják (akár filozófia és meditációs háttérrel egyetemben),ami pedig nem működik,azon röhögnek. "Steven Seagal már elérte a nagymesteri szintet, amit a japán mesterek nem osztogatnak fűnek, fának." Seagull: Mínimum annyi agresszió szükséges az aikido harci alkalmazásához,mint amennyit ő is használ.(szerintem még ez is édeskevés)Én autentikus személynek tekintem a stíluson belül,habár nagy kamugép a csávó. LRH-hoz hasonlóan ő is bigámista volt,japán feleségét elég érdekes módon hagyta ott (fogta a lóvét,aztán futott),kitalált történeteket terjesztett az életéről (CIA ,kommandós múlt,japánban jakuzák elleni harc,akik az iskoláját fenyegették,mert nyugati ember létére ő üzemeltette) Ez utóbbi esetet a volt felesége is (aki szintén mesterként oktatott az apjától örökölt iskolában) megcáfolta,sőt adalékként hozzátette,hogy a mestervizsgáján úgy ment át a tengerigull fiú,hogy speciel a vizsgabiztos elaludt.Egy eset van dokumentálva Seasirály életéből,ami bármely mértékben is emlékeztet valódi harcra (bár a hasonlóság itt is csupán 1-2%),ez az eset egy forgatáson történt,ami azzal végződött,hogy bepisilt a drága.Volt még egy érdekes eset '90 körül,anikor lépten-nyomon olyan nyilatkozatokat adott,hogy a többi akciófilmekben szereplő harcművész számára nem lenne ellenfél.Főleg Bruce Lee-t és Chuck Norris-t kritizálta,holott az utóbbi személyes segítségének köszönhette részben,hogy a filmipar közelébe kerülhetett.Aztán néhányan rákérdeztek,hogy esetleg szeretné-e ezt demonstrálni is,minekutána Seagulf kénytelen volt következő nyilatkozataiban leszótisztázni az azt megelőzőeket,mármint hogy azt ő nem is úgy gondolta... Manapság pedig rátört a tibet-mánia,hogy ő ennek,meg annak a reinkarnációja és ilyen,meg olyan misztikus képességekkel rendelkezik.Mindenestre művészet,hogy már majdnem 10 éve (akkor még csak 47 éves volt) olyan lerobbant és elhízott állapotban van,mint amilyenben. Csak Norisszal kell összehasonlítani,aki már 69 éves.Annyi a különbség,hogy az edzéssel foglalkozik,nem a parasztvakítással. Mindenkitől elnézést kérek az ömlengésért.(Nem sértődöm meg ,ha ez a hozzászólásom törölve lesz) Csak egyszerűen bosszantott,hogy egy olyan fórumon,ami arra hívatott,hogy egy hülyeséget felszámoljon,egy másik olyan hülyeség írmagjai kerüljenek elő ,ami hasonló szimptómákat mutat.

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.07.20. 01:47:36

"Akkor hogy van szerinted?
Fizikai ismereteim alapjan eleg logikusan hangzik.. tomegvonzasrol tanultam, de tomegtaszitasrol nem :)"

OFF
Középsuliban azt tanultam (jó régen), hogy az elemi részecskéket, a protont és a neutront a tömegvonzás tartja egyben. És van valami erő, ami miatt nem "roskad" össze az atommag.
Egyébként pedig ilyen elemi szinten ha jól tudom, nem működik a hagyományos fizika... Itt van Transzinak az anomália...
ON

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.21. 15:46:04

:: gz · mlmhu.blog.hu 2008.07.20. 01:47:36
:: Középsuliban azt tanultam (jó régen), hogy az elemi részecskéket, a protont és a neutront a tömegvonzás tartja egyben.

Nem az, hanem egy "pion" nevezetű szubatomi részecske.
hu.wikipedia.org/wiki/Pion

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.07.21. 17:31:28

:: amper 2008.07.17. 12:35:40
:: Ezzel csak az a baj hogy ezzel egy japan szemében gyava szar vagy aki megfutamodik a harc elol.

És szted errõl beszéltem? Megfutamodásról?
Pont az a lényeg, hogy ha harcolsz, akkor már elqrtad, mindegy, hogy nyersz vagy veszítesz...

:: Epp lemeszaroljak a csaladod te meg meghivod egy sörre a killereket hogy ugyan mar cimbik igyunk egyet má!

Olvasd el ezt: aikido.freeblog.hu/Files/dobson.pdf

:: A japan tortenelem meg nem a békés teazgatasrol volt hires

Arról is. en.wikipedia.org/wiki/Japanese_tea_ceremony

Bedõltél annak az átverésnek, hogy a történelem háborúkról és hadvezérekrõl szól. Ha van száz békés év, akkor az meg sem jelenik a történelemoktatásban.

:: Ugyanis amit Segal csinal az a tradicionalis japan iskola

Megismétlem, mutass egy videót, hogy itt meg ott ezt meg azt profin csinálja, és ezért nézzek fel rá.

De nekem Tamura pölö sokkal szimpatikusabb. Õt pölö jobban tisztelem is. Ez mitõl lehet?

Adenozin trifoszfát 2008.08.23. 18:08:58

Ezután kisbaltával várom bármelyik szcientológust aki a magánterületemre lép.

Ekkora hülyeséget sztakurva..

Hawthorne 2008.11.21. 09:16:48

...en csak most olvastam el...

szerintem nagyon szorakoztato
LRH egy zseni volt :)))

akik meg ebben "hisznek", vagy erre költik a penzüket, azokat csak sajnalni tudom

Reformer, jo a blog...

motyago 2009.10.06. 18:54:48

Az előadásból általam önkényesen kiollózott szövegrészekkel kapcsolatban kíváncsi lennék egy olyan elmeszakértő véleményére, aki semmit sem tud a "szerzőről", csak azt, hogy ezt nem kabarétréfaként, nem holmi paródiaként adta elő, hanem valóságként "tanította".
Ha lenne színes betű, azzal jelölnék, így azonban a nagybetűkkel emelem ki azokat a dolgokat, amiktől - szerintem - feltűnően rettegett a szerencsétlen. Magam nem is kommentálnám ezt a sajátos szószedetet, magáért beszél, - egy konyhakész analízis.

-idézőjel-
Az Egyesült Államok amúgy a JÖVEDELEMADÓt is úgy másolta. Az is R6. Ezek a fickók csak egy rakás dramatizáló PSZICHOPATA.
...TŰT SZÚRtak a tüdejébe, és ugyanebben a pillanatban lefújták mélyhűtött ALKOHOL és GLIKOL keverékkel, ezzel a vegyülettel garantáltan elkapták a thetánt . Ezután csak be kellett rakni egy FAGYASZTÓba, és el is kapták a grabancát, mivel ha megpróbálná elhagyni a testét, megFAGY.
... BEZÁRták, és egy vetítőgép elé RAKták őket...
Nekünk megvan a teljes anyag.
A RÓMAI KATOLICIZMUS -  az ÖRDÖG, meg minden ilyen dolog - az R6 része. Meg tulajdonképpen minden, amit el tudtok képzelni. Gyakorlatilag az összes MODERN SZÍNHÁZat beépített R6 szimbólumokkal építettek föl. Még a színház PÁHOLYain is látszanak ezek a szimbólumok. A mai napig megőrizték ezeket, kitörölhetetlenül. Nem teljesen pontosak, de azt tudják, hogy kell valami a nézőtér szélén levő páholyokra, VALAMI ARANY MINTÁZAT, és oda is rakják.
Ennek a bolygónak Teegeeack volt a neve, és a BOMBÁK Bolygójaként, a GONOSZ HELYként él a köztudatban. Az a hely, ahol mindenkit SZÉTTRANCSÍROZtak. Gondolom, láttatok már olyan nagy helyeket, ahol állítólag nagy VULKÁNi tevékenység volt régebben. Valójában azok az R6 ROBBANÁSainak a maradványai. Ha LEÁStok sok civilizációnyi MÉLYSÉGig, ZÖLD ÜVEGet fogtok találni.
Például vannak olyan EMBEREK, akik megszállottjai a gyerekekkel való SZEXnek. Ezt is az R6 tanítja nekik. Bizony, ilyen kedves srácok voltak ezek. Még egy TV STÚDIÓt is csináltak ehhez, SZÖVEGÍRÓKkal, stb.
Ennek a BOLYGÓnak nagyon-nagyon régóta nagyon ROSSZ HÍRe van.
Ez a bolygó a gonoszság megtestesítője. Az UNIVERZUM ezen szektorának nagyon rossz híre van.
...egy igen KELLEMETLEN HELYet csinált az univerzum ezen szegletéből.
...az R6 ismét gondoskodott róla, hogy megrekedjenek a BARLANGLAKÓ SZINTen.
Sok olyan PC-vel fogtok találkozni, aki egyfolytában RETTEG, hogy „ÚRISTEN, A NYOMOMBAN VANNAK!”. Az R6-osok beépítettek egy területet, egy IMPLANTot, ami megmondja az embereknek, hogy aki meg akarja menteni a VILÁGot, azt meg kell ÖLni. MEGLINCSELni és FELAKASZTani. Bárkit, aki meg akarja menteni a világot.
Szóval ha nekiálltok a rossz szimbólummal foglalkozni, és az emberek egy idő után azt fogják gondolni, hogy meg fogjátok menteni a bolygót, és egyikük-másikuk meg akar majd ölni titeket.
Nos, ALÁAKNÁZták a dolgot. Nagyon durván aláaknázták. A RÓMAI KATOLIKUS EGYHÁZ időközben, miközben megfigyelte ezt a dramatizációt, rájött az R6 néhány kis töredékére, és úgy állítják be, mintha az R6 még napjainkban is tartana...
Ahányszor valaki tenni próbál ez ellen, hajlamos egy FLASHBACK-et kapni. Ezért nem beszélhettek az embereknek arról, ki fogja megmenteni ezt a bolygót.
Az R6-ban az átlagembert KERESZTre feszítve ábrázolják, és ugyanígy ábrázolják a PSZICHIÁTEREKet is, annak ellenére, hogy DOMINÁNS KARAKTER; emiatt úsznak meg mindent manapság.
...a SEBÉSZ. Azt pedig úgy ábrázolják, hogy TESTEKET DARABOL fel. Ez így is helyes. Gyakorlatilag nyers hússá SZABDALja szét a testet, le egészen a CSONTVÁZig, és a csontváz AGONIZÁL, és utána azt is földarabolja.
Nem tudom, hogy sikerült neki, talán megfigyelt néhány ŐRÜLTet, vagy ilyesmi. De azóta felhasználták ezt a tudást, és ebből született meg a KERESZTÉNYSÉG.
KRISZTUS nem létezett.
Vannak dolgok, amik MEGBETEGÍTik az embereket, ezek akkor fordulnak elő, amikor az R6-ban ábrázolt állapotokhoz közeli területre megyünk vagy egy olyan testtartást vesznek fel. Például ESŐben a szabadban lenni, ami közben esetleg van a közelben egy PATKÁNY egy kereszt alatt, garantáltan MEGFÁZÁSt okoz. Tehát az esőtől megfáznak.
Mikor megfázunk, restimuláljuk a MÉLYHŰTÖTT alkoholt és glikolt, és emiatt dramatizációba kerülünk. Tehát a BETEGSÉGek nagyon szoros kapcsolatban állnak az R6-tal.
...az egyik japán vulkán a felrobbanásakor beültetett egy implantot, hogy az ember mikor és hogyan legyen beteg. Betegnek kell lennünk öt évesen, tíz évesen, és így tovább egész ötven éves korunkig. A férfiak és nők ÉLETTANI VÁLTOZÁSainak is ez a betegségimplant az okozója.
Az embereknek betegnek kell lenniük.
Az R6 előtt az emberek csak éltek és éltek és éltek, szó sem volt ilyesmiről. Ők tanították meg az embereket a HALÁLra, ők tanították meg őket az AMNÉZIÁra. Ezek a dolgok mind-mind ebből a zónából és területről származnak.
...ez a leghosszabb lefolyású, legERŐSZAKOSabb és legROSSZINDULATÚbb implant a GALAXIS ezen szektorában.
-idézőjel bezárva-

Plejádok 2009.10.07. 07:19:42

@motyago:
Én nem hiszem el, hogy ezt LRH írta.

motyago 2009.10.07. 10:56:16

A fenti bejegyzés első mondata:
"Egy ismeretlen jóakaró fordító jóvoltából íme az eredeti angol magyar verziója."

A hangfelvétel például itt is megtalálható:

objektivszcn.blog.hu/2008/06/12/elokerult_a_xenu_xemu_sztori_eredetije

Én sem hiszem, hogy lrh írta. Bár bizonyára csodás képességei voltak, de nem valószínű, hogy feltámadt volna, hogy megtanuljon magyarul, csak azért, hogy számunkra lefordítsa azt az 1968. október 3-án rögzített előadását. Természetesen eszköztelen vagyok a felvétel eredetiségének a megítélésében, de az eddigi tapasztalataim amellett szólnak, hogy elfogadjam annak. Nem igazán találkoztam még olyan lrh-szöveggel, amiből ne ez az egészségtelen látásmód tükröződne. Ha a szekta a saját kiadványaiban idézi az alapítójuk szavait, azt kénytelen vagyok hitelesnek tartani. Ha azokból jobbára a beteg ember mániája süt, akkor azt kell gondolnom, ez nem elhanyagolandó összetevője ennek a jelenségnek, amit ezen a blogon igyekszünk körbejárni.
Bevallom, én is hitetlenkedve nézek ezekre a dolgokra. Nehezen fogom fel, a rászedettek hogy nem látják, miféle szerencsétlen flótást követnek. Amit a szektások a hitüknek hisznek, az az ő dolguk, nem érdekel. Az arrogancia viszont zavar; a kisebbrendűségi érzésüket műanyagmosolyba ágyazottan, valójában agresszíven törtetni-csörtetni az élet és a közélet legkülönbözőbb területein, az zavar.

Plejádok 2009.10.07. 12:49:41

@motyago:

Köszönöm a kioktatást.
A lényegen nem változtat, hogy mondta, vagy írta. Még csak nem is a xenu sztori létezését vonom kétségbe, hanem a tartalmát.
Ilyen hülyeségeket, és stílust nem feltételezek róla. Lehet, hogy a Dianetikát nem is ő írta? Te mint "szakmabeli", talán erre is tudod a választ? Kinek köszönhetjük ezt a zseniális filozófiát?

motyago 2009.10.07. 15:07:45

@Plejádok:

Mindazonáltal a stílust a műfaj rendkívül erősen befolyásolhatja. Ha már a nagy nevettetőknél tartunk: gondoljunk például egy intelligens showman élőszóban előadott szövegének szó szerinti hűséggel lejegyzett változatára, és arra, milyen, ha eleve írásban fejezi ki magát.

Mintha azt sugallanád, tényleg van ugyan Xenu-story, de az nem az, mint amit a szerző a hangfelvételen előad. Rászedte volna a hallgatóságát? Én hajlok arra, hogy legalább humora volt neki, (a renkívüli szorgalma mellett) és csak egy nagy átverés show volt a "munkássága". Ne hülyéskedj, mert úgy maradsz! - hallottam sokszor. Lehet, hogy lrh nem hallgatott az intelemre?

Ha szakmabeli lennék, valószínűleg szívesen kutatnám a gyermekkorát, mert még így amatőrként is vannak megérzéseim a frusztráltságát és a paranoiáját illetően. (A kiemelt szavakkal jót lehetne játszani ez ügyben, de ne sarlatánkodjunk, azt hagyjuk meg a szektásoknak.)

A Dianetika című könyvet nem olvastam, nem is fogom. A számomra hiteles emberek véleményére támaszkodva megengedhetem magamnak, hogy ne pazaroljam az időm egy grafomán pojáca ollóval írt csacskaságára.

Bevallom, a Mein Kampf sincs a polcomon, jóllehet, tudom, hogy került abba sok okos dolog is. Talán nem szégyen, de befolyásol az olvasmányaim megválasztásában az, amit a szerzőről tudok. Mindkét esetben.

A párhuzamosok nem mindig a végtelenben találkoznak, néha már az orrunk előtt. Egy idézet:

"...komoly tanulmányokat folytattak a fizikai valóságon túl elhelyezkedő világot illetően, annak múltját és jövőjét, törvényszerűségeit és rítusait kutatták, az íly módon megszerzett tudást pedig rendre megkísérelték átültetni a mindennapos gyakorlatba. Titkos társaságokat hoztak létre és felettébb különös kutatócsoportokat alapítottak, rejtélyes célokat szolgáló programokat folytattak. Okkultista szakembereket, gyanús tudósokat, nem egyszer pedig haszontalan sarlatánok százait emelték a Harmadik Birodalom kebelére, sem pénzt, sem humán erőforrásokat, sem egyéb javakat nem sajnálva..."

Az, hogy távol-keleti forrásokból mindketten jócskán merítettek, önmagában természetesen nem baj, sőt. Mindenesetre azt jól mutatja, hogy tiszta forrásból mert vizet is méreggé teheti, akinek csak erre futja a világmentő tehetségéből, - az őrületéből.

Ammonia73 2009.10.07. 17:58:39

@motyago: "A Dianetika című könyvet nem olvastam, nem is fogom." ...én elolvastam. Látnotok kellene a könyvet...:D:D:D
Olyan, mint egy háborús veterán...rengeteg lapja be van hajtogatva felébe, majdnem minden oldalon tollal aláhúzogatott sorok, felkiáltójelek, kérdőjelek...:D:D:D
Na nem azért, mert tanultam a dolgokat, hanem mert kritizáltam...:)
Felkészültem egy szcientológus barátomnak, aki pl. azt állította (amikor Jason Beghe interjújára utalva elmondtam neki, hogy a clear-nek már nincs reaktív elméje, ezért migrénje sem lehetne, mivel azt Hubbard a pszichoszomatikus betegségekhez sorolja, ennek ellenére a színész azt állítja, hogy ez absz. nincs így) hogy ő nem olvasott ilyen állítást (hogy a migrén pszichoszom. és a clear-nek elvileg nem lehetne migrénje.
Nos, igan, így egyben nincs a Dianetika könyvben, hogy "a migrén pszichoszom. betegség és a clear-nek már nem lehet migrénje" viszont
125. old. : " A test különböző részein jelentkező különös fájdalmak általában pszichoszomatikus eredetűek. A migrénes fejfájás is ide tartozik, és más betegségekkel együtt a dianetika ezt is meggyógyítja."
227. old. : "A clear az a személy, aki - a dianetika terápia eredményeként-, mentes az aktív vagy a lappangó pszichoszomatikus betegségektől és aberrációktól."
Jason Beghe-n kívül Tory is említette egyik interjújában, hogy a szcientológusok mind igyekeznek a legjobb formájukat mutatni, mert "elvárás"...közben pedig titokban leszaladgáltak aszpirinért...

Ammonia73 2009.10.07. 18:05:15

@motyago: "Talán nem szégyen, de befolyásol az olvasmányaim megválasztásában az, amit a szerzőről tudok."
...engem nem befolyásol. Mégis hiteltelen volt számomra az az információtömeg, amit olvastam. Talán az addigi ismereteim miatt (t.i. információéhségben "szenvedek" és különböző időszakaimban különböző dolgokról halmozom el magamat forrásokkal)...amikor a dientikához értem, már túl voltam Freud-on, és elég nagy adag egyéb "orvos-és pszihotudomány könyv"...

Ammonia73 2009.10.07. 18:06:07

"dientikához" = dianetikához :D

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.10.07. 18:18:42

Hej, nekem két évig tartott míg rájöttem, hogy a számítógépem előtti egy bizonyos fajta görnyedés okozza a fejfájást...

Amúgy az első dianetika könyv tényleg egy redundáns hulladék, nyugodtan hanyagolhatod.

Ammonia73 2009.10.07. 18:49:09

@Translator +X+: "Amúgy az első dianetika könyv" ...ez egy 1999-es kiadás.
"egy redundáns hulladék, nyugodtan hanyagolhatod" ...remélem egyszer majd rájössz, hogy a dianetika bármely kiadására igaz ez...és az egész szcientológiára úgy egyben.
...szabadzóna ide vagy oda...

Ammonia73 2009.10.07. 19:07:04

@Translator +X+: helyesbítenék: "...remélem egyszer majd rájössz" -nem remélem. Mindenki csináljon azt, amit akar. Ha Neked ez jó, hajrá...

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.10.08. 10:32:04

:: hogy a dianetika bármely kiadására igaz ez...és az egész szcientológiára úgy egyben.

Ezzel a kifejezéssel azt is szerettem volna jelezni, hogy a többi könyvre alapvetően NEM igaz ez az állítás.

De ha valamit tudok alkalmazni és vele eredményeket elérni, akkor igen nehéz rájönni arra, hogy "hulladék" meg "hanyagolható".

Plejádok 2009.10.08. 14:06:57

@Translator +X+:

Lenne egy kérdésem, itt a kommentekben többször is elhangzottak már ilyen kijelentések (pld.ammóniától legutóbb)"a clear-nek nincs reaktív elméje, vagy megszabadult reaktív elméjétől, vagy nem kellene, hogy legyen reaktív elméje".Én mintha másképp emlékeznék erre, ill. értelmeztem volna, mikor olvastam. Nem úgy van ez, hogy reaktív elméje mindenkinek van, -
ami megvéd a vészhelyzetekben, az analizátor lekapcsolódásakor ez veszi át az irányítást - csak a bankja üres, nincsenek engramok? Persze én csak így emlékszem. Hogy is van ez?

motyago 2009.10.08. 15:26:45

@Plejádok:
Lenne egy kérdésem. Nem tévesztetted el a blogot?

Ha már a propaganda kérdése fölmerült, lenne egy kérésem is. Nézd meg - légy szíves - ezt a két cikket:

123.hu/123/cikk/213112/

dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-509587/Scientologists-hit-German-newspaper-Cruise-Goebbels-comparison.html

Azt hiszem, az idelátogatókat jobban érdeklik ezek a párhuzamok. Azt hiszem, a többség irtózik a diktatúráktól,azoktól is, amik még csak sunyi, nyálas módon építgetik magukat és fertőző parazitaként bújnak a társadalom szövetében.

Ajánlott olvasmány még az NBH 2008-as évkönyvében: A társadalomra veszélyes "vallási" mozgalmak című részt.

Az összefüggés- és lényeglátó figyelmed előre is köszönöm.

Plejádok 2009.10.09. 11:20:20

@motyago:

Kár, hogy a lepkefingot is ágyúdörgésnek hallod, és hogy minden bokorban ellenséget látsz, pedig csak nyuszi ül ott.
Knopp lehet, hogy lelkiismereti problémával küzd származását illetően? Lehet, hogy ezért alkalmazta - a támadás a legjobb védekezés -
elméletet?
Tisztánlátásodért pedig csodállak, valóban rossz helyen járok itt, ez nem az én stílusom.
Meghagyom Neked ezt a dombtetőt, pont ilyen kiskakasnak való, mint Te.
Isten áldjon, nem kívánok veled tovább meccselni.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2009.10.09. 16:46:34

@Plejádok 2009.10.08. 14:06:57

:: Én mintha másképp emlékeznék erre, ill. értelmeztem volna, mikor olvastam.

A clearnek nincs SAJÁT reaktív elméje.

Azaz fájdalom által beleplántált saját reaktivitással nem rendelkezik.

Persze ott van a többi analitikus aberráció is (O/W-k, serfac, stb.). Ezentúl clear után gyakran előfordul, hogy auditálsz egy töltést és rájössz, hogy az nem is a te töltésed volt. Ebből nőtték ki magukat az "új" OT2-7 szintek.

motyago 2009.10.09. 19:46:09

@Plejádok:

Nem vagyok lepkegyűjtő, nem hordok gombostűt magammal, nem tőlem kell rettegni a szekta hálójában vergődőknek. A stílusom lehet ugyan szúrós, de ha érvek és tények támasztják, akkor azokat kell vizsgálni és nem a személyemben próbálni sértegetni. Fölösleges.

Megjegyzem, velem is előfordul, hogy

"A kultura
ugy hull le rólam, mint ruha
másról a boldog szerelemben -",

de olyankor még inkább igyekszem nem trágárkodni és nem minősítgetni azt, akit nem értek. Többnyire sikerül, de ha nem, elnézést kérek.

További jó utat kívánok:

"Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad."

Dr. Kix 2009.10.11. 14:08:33

@motyago: Na most megkaptad! :) Ne parázz! Ha pszientológussal (kevésbé elhasznált nickje most: plejádok) van konfliktusod, az azt jelenti, hogy valamit jól csináltál! :)

motyago 2009.10.11. 14:43:39

@Kix:
Kösz, valahogy így gondolom én is.

Ez az alábbi nekem nagyon tetszett, de nem fűzök hozzá kommentárt. Eztán sem akarok személyes dolgokkal foglalkozni, igyekszem kerülni az egyes ember minősítését, akkor is, ha valakinek kényszeresen sok arca van és így próbál színesíteni. Nem zavar, mulattat.

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Plejádok 2009.09.24 11:03:26
@Pszientológus:

Dehogy is lövünk, kellesz Te ide, színesebbé varázsolod ezt a sakáltanyát!
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

Térjünk inkább vissza a Xenu-történet népszerűsítéséhez. Ilyen deprimáló időkben mindenkinek jót tesz a nevetés. Talán egyszer majd azoknak is, akik ma még arra törekednek, hogy az elméjüket addig csonkoltassák a szektával, hogy ezt kritikátlanul magukba tudják szívni.

Plejádok 2009.10.12. 08:03:59

Pszientológus!

Sajnálom, hogy miattam, rajtad is köszörülik a nyelvüket. Ugyan, én nem érzek olyan nagy hasonlóságot kettőnk között, de, ha így képzeleik, és ez szórakoztatja őket, ám legyen.

@Translator +X+:
Köszönöm.

motyago 2009.10.15. 17:06:42

Warlimont!

Nem igazán tolonganak, hogy hozzászóljanak az alábbi felvetésemhez. Azért kíváncsi lennék - jóllehet, nem vagy már kívülálló -, te hogy látod.
Mit gondolsz erről? Tényleg ilyen elmebeteg minden szcientológus, vagy vannak még hibbantabbak, mint lrh?

Ez volt:

motyago 2009.10.06. 18:54:48

Az előadásból általam önkényesen kiollózott szövegrészekkel kapcsolatban kíváncsi lennék egy olyan elmeszakértő véleményére, aki semmit sem tud a "szerzőről", csak azt, hogy ezt nem kabarétréfaként, nem holmi paródiaként adta elő, hanem valóságként "tanította".

Ha lenne színes betű, azzal jelölnék, így azonban a nagybetűkkel emelem ki azokat a dolgokat, amiktől - szerintem - feltűnően rettegett a szerencsétlen. Magam nem is kommentálnám ezt a sajátos szószedetet, magáért beszél, - egy konyhakész analízis.

-idézőjel-

Az Egyesült Államok amúgy a JÖVEDELEMADÓt is úgy másolta. Az is R6. Ezek a fickók csak egy rakás dramatizáló PSZICHOPATA.

...TŰT SZÚRtak a tüdejébe, és ugyanebben a pillanatban lefújták mélyhűtött ALKOHOL és GLIKOL keverékkel, ezzel a vegyülettel garantáltan elkapták a thetánt . Ezután csak be kellett rakni egy FAGYASZTÓba, és el is kapták a grabancát, mivel ha megpróbálná elhagyni a testét, megFAGY.

... BEZÁRták, és egy vetítőgép elé RAKták őket...
Nekünk megvan a teljes anyag.

A RÓMAI KATOLICIZMUS - az ÖRDÖG, meg minden ilyen dolog - az R6 része. Meg tulajdonképpen minden, amit el tudtok képzelni. Gyakorlatilag az összes MODERN SZÍNHÁZat beépített R6 szimbólumokkal építettek föl. Még a színház PÁHOLYain is látszanak ezek a szimbólumok. A mai napig megőrizték ezeket, kitörölhetetlenül. Nem teljesen pontosak, de azt tudják, hogy kell valami a nézőtér szélén levő páholyokra, VALAMI ARANY MINTÁZAT, és oda is rakják.

Ennek a bolygónak Teegeeack volt a neve, és a BOMBÁK Bolygójaként, a GONOSZ HELYként él a köztudatban. Az a hely, ahol mindenkit SZÉTTRANCSÍROZtak. Gondolom, láttatok már olyan nagy helyeket, ahol állítólag nagy VULKÁNi tevékenység volt régebben. Valójában azok az R6 ROBBANÁSainak a maradványai. Ha LEÁStok sok civilizációnyi MÉLYSÉGig, ZÖLD ÜVEGet fogtok találni.

Például vannak olyan EMBEREK, akik megszállottjai a gyerekekkel való SZEXnek. Ezt is az R6 tanítja nekik. Bizony, ilyen kedves srácok voltak ezek. Még egy TV STÚDIÓt is csináltak ehhez, SZÖVEGÍRÓKkal, stb.

Ennek a BOLYGÓnak nagyon-nagyon régóta nagyon ROSSZ HÍRe van.

Ez a bolygó a gonoszság megtestesítője. Az UNIVERZUM ezen szektorának nagyon rossz híre van.

...egy igen KELLEMETLEN HELYet csinált az univerzum ezen szegletéből.

...az R6 ismét gondoskodott róla, hogy megrekedjenek a BARLANGLAKÓ SZINTen.
Sok olyan PC-vel fogtok találkozni, aki egyfolytában RETTEG, hogy „ÚRISTEN, A NYOMOMBAN VANNAK!”. Az R6-osok beépítettek egy területet, egy IMPLANTot, ami megmondja az embereknek, hogy aki meg akarja menteni a VILÁGot, azt meg kell ÖLni. MEGLINCSELni és FELAKASZTani. Bárkit, aki meg akarja menteni a világot.

Szóval ha nekiálltok a rossz szimbólummal foglalkozni, és az emberek egy idő után azt fogják gondolni, hogy meg fogjátok menteni a bolygót, és egyikük-másikuk MEG AKAR MAJD ÖLNI titeket.

Nos, ALÁAKNÁZták a dolgot. Nagyon durván aláaknázták. A RÓMAI KATOLIKUS EGYHÁZ időközben, miközben megfigyelte ezt a dramatizációt, rájött az R6 néhány kis töredékére, és úgy állítják be, mintha az R6 még napjainkban is tartana...

Ahányszor valaki tenni próbál ez ellen, hajlamos egy FLASHBACK-et kapni. Ezért nem beszélhettek az embereknek arról, ki fogja megmenteni ezt a bolygót.

Az R6-ban az átlagembert KERESZTre feszítve ábrázolják, és ugyanígy ábrázolják a PSZICHIÁTEREKet is, annak ellenére, hogy DOMINÁNS KARAKTER; emiatt úsznak meg mindent manapság.

...a SEBÉSZ. Azt pedig úgy ábrázolják, hogy TESTEKET DARABOL fel. Ez így is helyes. Gyakorlatilag nyers hússá SZABDALja szét a testet, le egészen a CSONTVÁZig, és a csontváz AGONIZÁL, és utána azt is földarabolja.

Nem tudom, hogy sikerült neki, talán megfigyelt néhány ŐRÜLTet, vagy ilyesmi. De azóta felhasználták ezt a tudást, és ebből született meg a KERESZTÉNYSÉG.

KRISZTUS nem létezett.

Vannak dolgok, amik MEGBETEGÍTik az embereket, ezek akkor fordulnak elő, amikor az R6-ban ábrázolt állapotokhoz közeli területre megyünk vagy egy olyan testtartást vesznek fel. Például ESŐben a szabadban lenni, ami közben esetleg van a közelben egy PATKÁNY egy kereszt alatt, garantáltan MEGFÁZÁSt okoz. Tehát az esőtől megfáznak.

Mikor megfázunk, restimuláljuk a MÉLYHŰTÖTT alkoholt és glikolt, és emiatt dramatizációba kerülünk. Tehát a BETEGSÉGek nagyon szoros kapcsolatban állnak az R6-tal.

...az egyik japán vulkán a felrobbanásakor beültetett egy implantot, hogy az ember mikor és hogyan legyen beteg. Betegnek kell lennünk öt évesen, tíz évesen, és így tovább egész ötven éves korunkig. A férfiak és nők ÉLETTANI VÁLTOZÁSainak is ez a betegségimplant az okozója.

Az embereknek betegnek kell lenniük.

Az R6 előtt az emberek csak éltek és éltek és éltek, szó sem volt ilyesmiről. Ők tanították meg az embereket a HALÁLra, ők tanították meg őket az AMNÉZIÁra. Ezek a dolgok mind-mind ebből a zónából és területről származnak.

...ez a leghosszabb lefolyású, legERŐSZAKOSabb és legROSSZINDULATÚbb implant a GALAXIS ezen szektorában.

-idézőjel bezárva-

exscn · http://exscn.net 2009.10.15. 22:22:55

@motyago: Nem kell ennyire túllihegni ezt a dolgot. Izaura kiszabadítására is adtak pénzt egy csomóan.
A magam részéről még nem találkoztam olyan emberrel (magamat is beleértve), akinek ne lett volna valami defektje. Mindenkinek van.
Magadról is nyugodtan kérhetsz elmeszakértői vizsgálatot, a pszichometria még Hubbard szerint is igen fejlett. Hidd el, ki fogják mutatni, hogy defektes vagy ;)

Na most talán lesz itt valami vita...

Ezzel nem megsérteni akarlak, csak azt akarom mondani, hogy mindenki látja a nyilvánvalót, azért nem kommentálják a hozzászólásodat.
A fórumokban mindig a nézeteltérések generálják a forgalmat. Ha valaki egyetért, az nem fog ennek hangot adni.

Jól jönne itt egy két "szektás" (a szcientológusok sokszor így hívják magukat egymást közt viccesen), hogy ne legyen ilyen döglött a blog.

Plejádok 2009.10.16. 07:39:23

@exscn:
Az is lehet, hogy, motyagonak ilyen defektje van, hülyeségekből kiválogatja a főbb hülyeségeket és hülyének néz bennünket, hogy mindenki erre bukik?
Bagoly mondja verébnek...?
Kár megszólnia LRH-t, és kár volt erőltetni a hozzászólásokat is.
Nos, motyago lehet tombolni, kioktatni, ne, hogy unatkozz már.

Reformer 2009.10.16. 09:11:26

@exscn: nem döglött, csak pihen :)

motyago 2009.10.16. 15:17:09

Jóvannna:) Csak pont itt kaptam defektet, az alvó oroszlán, akarom mondani, a pihenő blog mellett. Az szólt.
Naivan el szoktam játszani a gondolattal, hogy esetleg valamelyik idetévedő szektaveréb egyszer csak rájön, hogy amit csipeget, bármilyen finomságot is talál benne, azért az lócitrom.

exscn · http://exscn.net 2009.10.17. 01:46:53

Hogy ne unatkozzatok egy vicc szcientológia auditálás témában :)

A találmányi hivatalnál jelentkezik egy férfi azzal, hogy egy csodás borotválógépet szerkesztett.
- Hogy működik? - kérdezi a hivatalnok.
- A delikvens csak bedugja a fejét ebbe a dobozba, és az a gomb megnyomására azonnal megborotválja.
– Na de mindenkinek más formájú az arca!
– Hát eleinte igen.

jurnalist 2010.09.25. 00:54:05

@exscn: a legjobb vicc az, ami nem vicc :)

neddie 2011.01.13. 18:18:41

ekkora baromságot életemben nem olvastam még
süti beállítások módosítása