Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

IAS tájékoztató az Anonymous-ról - egy szemtanú beszámolója

2008. március 05. - Reformer
(Az IAS a Szcientológusok Nemzetközi Szövetsége (International Association of Scientologists), nekik kell a tagsági díjat és az olyan adományokat befizetni, amiért nem kapsz szolgáltatást, csak simán támogatsz. Erre vannak támogatói szintek is kidolgozva. Az egyházon belül az IAS a fő adományszerző szervezet, nagyon kitartó és rámenős regisztrátorokkal, akiket igen durva kontrollal irányítanak és elképesztő kvótáik vannak.)

"Az elején közölték velünk, hogy az Anonymous nem több az egyház számára, mint pár bosszantó szúnyog, akiket éppen most csapunk agyon. Utána következett az Anonymous támadásainak valódi forrása. Az előadó azt mondta, hogy mivel akkora csapást mértünk a pszichiátriára a különféle bírósági ügyek révén, a pszichiátria most visszatámadott, és ezen az Anonymous támadásainak valódi forrása. Az Anonymous olyan komputerszakértőkből áll, akik nagyon ráérnék, alacsonyan vannak az érzelmi tónusskálán, így a pszichiáterek hipnotizálni tudják őket és az egyház ellen tudták őket fordítani.

Majd azzal folytatta, hogy tudják, hogy az Anonymous fél tőlük és tudja, hogy el fogják veszíteni az egyház ellen a harcot, mert már most maszkokkal takarják el az arcukat.

Továbbá a szcientológia már olyan erős, hogy már a városi vezetők is megteszik, amit kérünk. Például Atlantában a helyi org vezetője NAGYON jó barátja a polgármesternek, és megkérdezte tőle, hogy tudna-e pár rendőrt küldeni a demonstráció helyszínére. A polgármester természetesen belement, sőt a rohamrendőröket küldte ki. Amikor az Anonymous tüntetői Atlantában meglátták őket, megijedtek, ott álltak egy darabig az utca túloldalán, majd hazamentek.

Egy kicsit sem aggasztják az egyházat a március 15-i tüntetések, mivel pont ugyanúgy nem lesz hatása, mint ahogy a múltkorinak sem volt. Az egyház folytatja tovább a tevékenységeit.

Ennek része lesz ezen videók bemutatása az ABC Family-n és a Sky TV-n:

http://www.cchr.org/psas/index.html?item=psa1
http://www.cchr.org/psas/index.html?item=psa2
http://www.cchr.org/psas/index.html?item=psa3

A PR kampány tovább fog menni, DVD-k készülnek, melyeket rengeteg embernek kiküldenek.

Kb. 45 perc volt a teljes tájékoztató, és az utána következő 1,5 - 2 óra azzal telt, hogy mivel a Anonymous támadásai = a pszichiátria ellencsapása, ezért most itt az ideje bevinni a kegyelemdöfést és kiirtani a pszichiátriát, de ezzel kell a hívők támogatása. Utána előkerül egy tábla, ráírták a tetejére, hogy "33,334 dollár" és közölték, hogy itt, erről a rendezvényről ennyi kell ahhoz, hogy megnyerjük a csatát - és addig nem lesz a meetingnek vége, amíg ez az összeg meg nem lesz felajánlásokból. Nem maradtam ott végig, így nem tudom, meglett-e, kb. akkor jöttem el, amikor 20,000 dollárnál jártak."



Hát igen, az IAS "tájékoztatók" így mentek az én időmben is.

1. Az előadó előadja, hogy veszély van, az elnyomók fenyegetik a Hidat a teljes szabadsághoz! Most éppen a .......... csoport/szervezet/kormány/szélsőséges vallásellenes elem. (Bemutatja, mennyire szörnyűek és veszélyesek, amíg nem látja a valódi aggódást az arcokon).

2. A pszichiáterek irányítják/pénzelik/agymossák a ...... -t.

3. Meg kell védeni az egyházat, és döntő csapást mérni a pszichiátriára.

4. Erre van már konkrét terv, ami x millió dollárba kerül.

5. Ehhez a mostani rendezvényen y dollár kell (többnyire 20000 és 100000 között), attól függ, mit néznek ki az emberekből, és addig nem megyünk haza, amíg meg nem lesz.

6. Utána megy a színpadról az adománygyűjtés - először az 1. sz. beépített ember áll fel a közönség soraiból, akivel előre meg van beszélve, hogy az elején feláll és egy nagyobb összeget felajánl, hogy beinduljon a téma.

7. Van még többnyire +2 beépített ember, akik felállnak adományozni, ha lanyhulna a hangulat.

7B. Olyan is előfordul, hogy a résztvevőkkel felhívatják a rokonokat és ismerősöket, hogy azok mennyit dobnak be.

7C. Közben megy a lelkesítő zene, a lelkesítő beszédek, a "szabadságharcosok vagytok" kitartó ismételgetése, idevágó LRH idézetek olvasása. A nagyobb hatás kedvéért filmbejátszásokkal is lelkesítik a népet - példa: A rettenthetetlenből az a jelenet, amikor Mel Gibson bátorítja a kisszámú skót sereget a hatalmas angol sereg ellen.

Hány, de hány ilyenen voltam....

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr1366536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mari!! Igaz ez? 2008.03.05. 13:28:44

Ez a hipnotizálásos dolog röhej.. Sztem régen rájöttek már, hogy recseg a hídjuk, és az ilyesfajta összekapcsolást, mint anon/pszich legfeljebb az orgosok szopják be.
Jól jönne most nekik egy világméretű anon/pszich összeesküvéselmélet, mert akkor sírhatna a szájuk széle mekkora mártírok...megtámadott vallásszabadság stb...stb...

Sok pénz kell DM-nek, semmi sem elég. Sztem majd beszarik anontól, úgy fél...
Zajlik most valami a világban aminek a méreteit nem lehet látni...majd megtudjuk...

Neduddgi 2008.03.05. 16:41:41

Azért ez annyira szánalmas... Olyanról nem tudsz, hogy néha ők kreálnak egy ellenséget, hogy lehessen adományt gyűjteni, ha épp nincs aktuális mumus? Mert szerintem simán belefér.

Reformer 2008.03.05. 17:51:53

Van olyan - olyan többször is volt, hogy minimális támadást óriási veszélynek beállítottunk, hogy jól le lehessen venni a publicot adományra...

Tunguska 2008.03.05. 20:23:33

"És ahogy fokozatosan eggyé válsz velünk az ellenünk vívott harcban, úgy válik majd egyre nehezebbé követőid további elnyomása. És amikor rémálmukból felébrednek ráeszmélnek, hogy a megváltásnak nincs ára. Tudni fogják, hogy a zavarodottság és félelem amit eddig éreztek nem Anonymous műve. Az ártó szándék egy sokkal közelebbi forrásból fakad. Igen, Ellenségek vagyunk. De minden ártó szándékunk elhalványul Templomod árnyékában."

sertésmájkrém 2008.03.05. 20:50:53

Bakker :) Nem csoda hogy tartanak a pszichológusoktól... komplett elmebetegek.

Szocske 2008.03.05. 22:40:58

SScientologia.

mara1960 2009.02.14. 18:57:03

szcientológia alapitotta az emberi jogok alapitványt amelyhez lehet fordulni,ha a pszihiátria áldozata lettél. Nem tudhatod mikor érzed magad rosszul egy kicsit és máris a pszihiátrián vagy. Kapod a gyógyszereket és azt veszed észre,hogy hiányzik,az öcsém a tudatmódositó gyogyszerek áldozata. Én 27 év után az alapitvány segitségével tettem le a gyógyszereket. Rettenetes elvonási tünetek mellett. De nézd meg a www.cchr. oldalt és rájössz,hogy mi ellen van az egyház. Soha nem tudhatod mikor esel áldozatul.

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2009.02.14. 20:15:45

@mara1960: Kösz a propagandát. Sajnos a CCHR nem más, mint a Szcientológia Egyház kísérlete a Pszichiátria teljes kiírtására.

A Pszchiátriának bizonyára vannak áldozatai, akiken segíteni kell. De ez nem jelenti azt, hogy egy tudományágat az összes képviselőjével és gyakorlójával együtt "el kell pusztítani"! LRH fixa ideálja volt a Pszichológia elleni teljes frontú harc amit ti szépen beszoptatok ahogyan azt kell.

Vannak más, független alapítványok akik TÉNYLEG a betegek jogait képviselik, nem pedig munció-gyűjtésre használják a kárvallottak beszámolóit.
Hánynom kell az egésztől.

szaten 2009.02.14. 22:01:01

@mara1960: Szia ! Lehetne hogy elmondod mi történt veled? Érdekelne hogy tudtak és miben segiteni neked.
Sajnos , a pszihiátriákról sincs jobb véleményem mint az scn egyházról . De érdekelne valaki véleménye aki átment ilyen dolgokon , és nem hinném hogy a személyes tapasztalat propaganda . Kösz ha válaszolsz ...

Fekete Sámuel 2009.02.16. 07:42:35

Szerintem a pszichiáterek jók. Kivéve Warlimont, aki irracionálisan gyűlöl engem.

Tényleg, Reformerem, te sokat voltál ott. Részesültél a rendszert átható magas tónusból. Mi van, ha egyszerűen nem fizetsz és kész? Rám is próbáltak már 800 rugós alapokat tukmálni, két órányi telefonszámláját leszopattam egy SeaOrg-osnak, aztán nem lett belőle könyvvásárlás. Ez van...

Hipnotizálni csak azt lehet, aki tálcán viszi az agyát a hipnotizőrnek.
süti beállítások módosítása