Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Az "egyház" válasza a St. Petersburg Times cikkére: üvöltöző, fuckoló szóvivő

2009. június 21. - Reformer

Tommy Davis reagált a cikkre:

A lényege az, hogy Marty Rathbun, aki elkezdte most kiteregetni a szennyest, f*cking őrült, hazug, stb. és mindenki, aki az egyházat vádolja, hazudik. Mindezt üvöltve közölte az újságírókkal.

Amellett bevallja, hogy 50 alkalommal bántalmazott 22 különböző embert az egyik vezetőségi tag (láblövés). Érdekes módon nem jelentették a hatóságoknak...

Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr631199086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norbert79 2009.06.21. 18:50:50

Tehát, összefoglalva: Aki kilép, az mind hazudik. Akik hazudtak, azok vertek, DM soha. Tommy azt állítja az a mocsok Rath vert mindenkit, gondolom szegény DM közben a sarokban kuporogva ült, s körmét rágta, nézvén Rath verekedéseit, hogy vége legyen a verekedésnek, szemeiben megcsillantak a verekedés árnyékai, s szemében könnycseppként hullott le a fájdalom, miközben Hubbard bácsi képét szorongatta pici kezében.
Elvileg Tommy is látta a verekedést, de nem jelentette, nehogy őt is megverjék.
S hogy bosszút álljanak a csúnya, gonosz kilépők ellen (aki terrorizál, az általában menekülni szokott ugye), ezért nyilvánosságra hozzák az összes elvileg titkos auditori jelentéseket.
Micsoda hősök!

Na szóval ennyit erről. Ha okosak lettek volna, DM visszalép, s megmenekül az egyház, de így már biztos nem kerüli el a véget. Újabb szeg az 'egyház' koporsójába.

Ammonia73 2009.06.22. 14:31:28

Egy szcientológus, akinek mutattam a Juszt Lászlós riportot, azt tudta csak mondani rá, hogy ő egy embert lát, aki csalódott, ill. nem kapott meg valamit, amire számított, vagy nem azt kapta, amire számított, ezért most dühös. Jahson Beghe interjújára meg azt mondta, hogy számára nem hiteles, mert azt sem tudja, ki az...(ez mondjuk, hülye érv, de hát...mit várjunk)
Viszont ha egyre több ember panaszkodik és hagyja ott az "egyházat", akkor már nem mondhatja senki, hogy "EGY embert látok, aki..." :)
Egyébként meg repes a lelkem, hogy lassan az egész világ xenuról meg Hubbard hülye egyházáról fog beszélni...:D

Satan Panonski 2009.06.22. 22:59:30

Süllyed a hajó, fiúcskák, egyre inkább... Azt hiszem, mondtam már, hogy száz év múlva csak egy-két elvetemült szakdolgozatíró fog veletek foglalkozni. Világmegváltó tanaitok, piciny, de hangos szektátok - Hubi bá'okosságaival együtt - oda kerülnek, ahova valók: az emberi ostobaság történetének szemétdombjára.
Néhány poros könyv, egy rakás perirat, pszichiátriai és törvényszéki jelentések, ennyi...

ukridge 2009.06.23. 10:59:59

Itt egy hosszabb riport Amerikából:
1. rész
www.tampabay.com/news/article1012148.ece

2. rész:
www.tampabay.com/news/article1012234.ece

A 3. rész még nincs fönn, de az is izgalmasnak ígérkezik.
süti beállítások módosítása