Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

"Egy országot indítottak el a drogmentesség útján..."

2008. december 09. - Reformer

A legfrissebb nemzetközi szcientológia újságban pár oldalban megemlékeznek a két magyarról, aki nemrég megkapta a szcientológia egyház legmagasabb kitüntetését.

 

Nézzük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megfordították a droghasználat trendjét. Khm.

A SzMM honlapjáról letölthető a 2007. évi jelentés a magyarországi kábítószerhelyzetről. Az ottani statisztikák semmiféle megforduló trendet nem mutatnak 2002 óta (ekkor indult a maraton), sőt inkább az ellenkezője igaz sajnos. Mellesleg a jelentés meg sem említi "az országszerte ismert" Drogmentes Maratont.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kunfalvy Ákos a saját weboldala szerint csapatban lett hatszor országos tőrvívő bajnok, nem egyéniben, de ez legyen a legnagyobb csúsztatás ebben a cikkben :) 

Ha Ákos "az ország vezető drogrendészeti tisztviselőivel dolgozott" és "összefogta a droghasználat ellen küzdő erőket", akkor miért nem említették meg a minisztérium 2002-es jelentésében ezt meg?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szomor Katalin valóban titkára volt a Kábítószerügyi Tárcaközi Bizottságnak - ami 1997-ben megszűnt, helyét egy másik bizottság vette át. A maraton pedig 2002-ben, 5 évvel ezután indult. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az MTA és minisztériumi támogatásoknak semmi nyoma az Interneten, a Polgárőr Szövetség tudtommal pedig már nem támogatja a maratont.

A "jelentős multinacionális cégek támogatása" tudtommal abban merült ki, hogy a Nike adott pár cipőt, az Adidas pár melegítőt, az Euronics (szci tulajdonos) egy csomó pénzt, és az Aegon biztosító is valamit segített.

Az 50%-os drogfogyasztás-csökkentés pedig egyáltalán nem látszik az országos statisztikákon.

Végül a két átvételi beszéd:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr70813165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmissz.dzson (törölt) 2008.12.09. 15:39:43

ja, ez az a verseny, amelynek tudtán kívül sok magyar híresség is támogatója.

bumburnyak 2008.12.09. 16:18:30

"megfordították a droghasználat trendjét". na ez aztán a szép magyar értelmes kifejezés.

többször leírtam már, voltam már én is ilyen "drogmentes" rendezvényen. a gyerekek szimplán azért örülnek, hogy nem kell iskolába menniük aznap... a kapitányi esküt meg szabályosan kiröhögik...

amúgy valaki tudja, hogy a 2 kitüntetett milyen szinten áll jelenleg a szci-ben?

zala 2008.12.09. 16:47:39

az index címlapon lévő blogajánló szövege: "Csúsztatások a drogmaraton körül
A szcientológusok megfordították a droghasználat trendjét? A statisztikák nem ezt mutatják."

szerintem ezek nem csúsztatások, hanem ordas nagy kamuk. vagyis csak a szokásos sci ügymenet, semmi meglepő

Warlimont 2008.12.09. 17:17:41

Alulról a második brosúra-lapon az szerepel, hogy "az első, kifejezetten a Maraton tiszteletére rendezett 'Drogmentes Napot' Nagykállón tartották."

Háttérinformáció: Nagykállón van az ország legnagyobb pszichiátriai kórháza, kb 500 ággyal, Addiktólógia részleggel, komoly járóbeteg ambulanciákkal és külön Drogambulancia is van. A kórház korábban elég lepusztult volt, de az elmúlt években rengeteg pénzt nyertek pályázatokon felújításra, új épületszárnyakra, jelenleg is zajlanak az építkezések.

Namost Drogmentes Világnapot ők rendeznek, pl. 2007-ben is.

www.kallokorhaz.hu/node/235

Nem vagyok benne biztos, hogy ezt a szcidiótákkal karöltve szervezték a kórháziak... :)

Nagykállóban a pszichiátriai kórház a legnagyobb munkaadó, szinte minden család kötődik így vagy úgy hozzá.
Nagyon meglepődnék, ha Nagykálló támogatna egy olyan egyházat vagy rendezvényt, ahol nyíltan pocskondiázzák a pszichiátriát, vagy ha volt is valami szci rendezvény, ott sunyin hallgatni kellett valós énjükről.

hash · http://hash.freeblog.hu 2008.12.09. 17:22:45

azoknak a gyerekek 99%-a 10 éven belül ugyanúgy ki fogja próbálni amit ki lehet (alkohol, nikotin inclusive). ebbe azért durva belegondolni.
persze ez lehet, hogy még mindig jobb, mintha úgy átmosnák az agyukat hogy az összes fennti marhaságot bevegyék.

"megfordították a droghasználat trendjét" omfg!

Warlimont 2008.12.09. 17:38:10

A drogellenes futás egy furfamgos ötlet, mert úgy lehet győzelemről beszélni a befutónál, hogy tulajdonképpen nem is kell találkozni az érintettekkel, azaz magukkal a drogosokkal. Ez bölcs húzás, mert egy keményebb drogos bizony nem a legszimpatikusabb figura és csak zűr lett volna vele. Megkínál önzetlenül másokat is a szerhasználatra, demoralizál, hülyeségeket beszél, sőt felbukkannak a dílerek is előbb-utóbb.

Márpedig ha 50%-kal csökkent a droghasználat, akkor nyilván a drogosok 50%-át megszólították, és leszoktatták valahogy. Jó lenne olyan fotót látni, ahol nem jópofa kisgyerekek, vidám felnőttek futkosnak, hanem komolyan betépett, belőtt fazonok kúsznak összekapaszkodva, majd orvosi segítség nélkül legyőzik az elvonási tüneteket a Maraton jelentette megtisztító katarzis hatására.

A Drogmentes maraton valójában inkább Drogosmentes maraton, így pedig nehéz 50%-os javulást produkálni.
Ha javasolhatok valamit, a szcidióták menjenek ki a Sziget Fesztiválra, és ott szervezzenek 50%-os leszokási arányt. És ha már ott vannak, az eredményt leginkább azzal bizonyítsák, hogy begyűjtik 50%-ban a fecskendőket, füves cigiket, és az egyéb "anyagot". A szétosztott szórólapok mennyisége lósz.rt sem mutat, de persze lehet ünnepelni.

terrybenedict 2008.12.09. 18:43:19

Hallod, bakker!
Én is voltam egy ilyen szombat délutáni drogellenes futópartin, aztán meg este durván bekóláztam a cimbikkel.
Tiszta faszság az egész.
A drog nem társadalmi probléma, mint az alkohol.
Ha akarom felszívom, ha akarom nem. Ha meg nincs rá pénz, akkor meg úgysem.
A szci-k meg kurva jó marketingesek!

sTormy 2008.12.09. 18:57:29

Azér ez nem semmi. Két ember megfordította a droghasználat trendjét? De akkor már minek kellett a mozgalom, ha kettejüknek sikerült?

Bergeroth 2008.12.09. 19:12:43

Azok papolnak droghasználatról, akik egy ilyen után hazamennék, és tolják befelé a sört a kispálesszel, fél doboz cigi után? Hadd ne kelljen hangosan röhögnöm, köszi!

Fosch marshall · http://proletarokkozt.blog.hu/ 2008.12.09. 20:19:51

Ketten a világ ellen. Szép, szép, mondthatom...
Széchenyi pedig egymaga verejtékes munkával éveken át robotolva felépítette a Lánchidat. Kb. ugyanannyira fedi mindkettő a valóságot.

_yx 2008.12.09. 23:31:31

Fosch marshall:

Nem igazán! Széchenyinek legalább volt valami köze a Lánchídhoz és az tényleg felépült.. ugyanezt elmondhatjuk a két delikvens trendfordító munkájáról??

Dr. Kix 2008.12.10. 09:19:09

"Megfordították a droghasználat trendjét." ez kb. annyit jelent nekem, hogy a gimnázium helyett már általános iskolában elkezdik kipróbálni a szereket, és nem a marihuánával kezdik, hanem a legdurvább cuccokkal.

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2008.12.10. 16:19:19

Hát vicces eza szcintológia. egy dalocska jut eszembe:
szcin-szcin szcibora
szcin-szcin szcibora....
Pffff.

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.12.13. 11:56:09

Ezek ezt komolyan elhiszik?
Ha én azt olvasnám kisvárosom hetilapjában, hogy 50%-kal kevesebb bringát loptak el múlt hónapban, mert a polgármester azt mondta a városi tv-ben, hogy nem szabad, hát jót röhögnék, az biztos. Mitől lesz az ember annyira bolond, hogy minden szart bevesz, amit elétolnak?

Fekete Sámuel 2008.12.16. 09:50:20

Szerintem azért jó dolog, hogy valakik így kiállnak a drogmentesség mellett. Én a dealerekkel kapcsolatban az iráni modell híve vagyok, szerintem a velük kapcsolatos megfelelő elbánás a kötélen rángatózó lábaké.

Úgy gondolom, az egyház nagyon barátságos modellt követ: futást szervez, rendezvényeket szervez. Én egész konkrétan utánanyomoznék a drogelosztó hálózatok fejeseinek, elraboltatnám őket, egy pincében fejjel lefelé felakasztanám, és úgy verném agyon őket gumibottal.

És a videót pedig kitenném a youtube-ra - okolásul azoknak, akik narkót terjesztenek az országban.

Kedves drogos csürhe, ez a Ti dealer kontaktotokra is vonatkozik.

bumburnyak 2008.12.16. 12:33:43

kedves pszientologós!

megkérnélek, hogy ismeretlenül te ne drogosozz le senkit!

hiába állítod te magadról, hogy nem vagy szcientológus, csak kibujt megint a szög a zsákból!

ismételten elmondom neked, mert ezek szerint nem fogod fel, mit ír itt a "drogos csürhe":
nem azzal van a baj, hogy drogellenes rendezvényt szerveznek. ezzel önmagában még semmi probléma nem lenne. a gond abban rejlik, hogy a szervezet adatgyűjtésre, tagbeszervezésre használja a rendezvényt.
az, hogy nem tudom értelmezni braun móniákék tagadják a nyilvánosság előtt, hogy a drogmentes maratonnak bármilyen köze lenne a szcientológiához, szintén aggodalomra ad okot. a füzetecskék, amiket meg osztogatnak, ferdítéseket, alaptalan és tudománytalan megállapításokat közöl tényként.

vettem már részt ilyen rendezvényen, és a két fülemmel hallottam, hogy miket állítanak, mekkora részt vállalnak a drogprevencióban, milyen sikereket értek el. ezeket bizonyítani nem tudják. de hát messziről jött ember azt mond, amit akar, nem?

röviden és tömören ennyi.

szaten 2008.12.16. 13:36:00

Pszientológus. nem vagy te egy elmebeteg? Ránéztél miket irogatsz?
Kész szerencse nem nálad az igazságszolgáltatás... amúgy én szerintem van aki pár scn vezetővel tenné ugyaezt.
Az szintén drog , és legalább annyira halálos és drága meg kártékony.Aki belemerül megszünik normális életet élni épp úgy oda lesz minden emberi kapcsolata , egzisztenciája baráti családi kapcsolatai.
Tiszteld meg azzal a többieket hogy nem fröcsögsz mindenféle butaságot itt, én nem vagyok kiváncsi erre ,és úgyhiszem még sokan mások se.
Tégy úgy ahogy illő egy felnőtt emberhez, légy szalonképes . IGAZ HOGY EZ "CSAK NET" DE HIDD EL A STILUSOD TÉGED MINŐSIT.

Fekete Sámuel 2008.12.16. 17:05:45

bumburnyák: egyetlen egyszer sem állítottam, hogy tetszene, hogy a szci egyház terjesztést és adatgyűjtést is folytat a drogellenes küzdelem mellett. A kedvedért külön kiemelem: nem, ez NEM tetszik nekem.

Az viszont tetszik, hogy fellépnek a drogok ellen.

Fekete Sámuel 2008.12.16. 17:08:57

szaten: teljes mértékben tisztában vagyok azzal, amit írtam. Ezt fejelném még meg azzal, hogy a szci egyház, ha árt, akkor azt lelki módszerekkel teszi, a drogok viszont az agyadat teszik tönkre egyszer és mindenkorra. Ezért a drogok SOKKAL veszélyesebbek és kártékonyabbak, mint a szci egyház. Ha a drogok és az egyház között kell választani, habozás nélkül és teljes mellszélességgel az egyház oldalára állok, annak minden visszássága ellenére is.

De a szci egyház puhakezű. Ők csak ellenpropagandát folytatnak a drogok ellen, mégpedig a jelek szerint erősen ráfizetéses ellenpropagandát, idealizmusból, a saját pénzükből és energiájukból.

Én állami eszközökkel, az iráni modell szerint bánnék el a drogdealerekkel. Ők nyilvánosan felakasztják őket, jó lassan, óvatosan, hogy sokáig fuldokoljanak.

Szerintem is ez a követendő útirány.

szaten 2008.12.16. 22:04:20

Az én agyamat ugyan nem :) és micsoda duma hogy választanod kell az egyház meg a drog közt . Nem alternativája egyik a másiknak.
Csinálják az ellen propagandát
okuk van rá, nem épp a világbéke meg az elmebaj nélküli világ meg a ----bla bla bla sok szép és jó cél.
Pozicionálják a szektát , jó marketing ...gyerekmunkával meg kapcsolatmegszakitással nem lehet tiszteletet kivivni.
Ami nem kissebb érdem , olyan emberek közelébe lehet keveredni akik amúgy két lábbal rúgnák fenékbe az scn képviselőit.

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.12.16. 23:23:56

Pszientológus, azt hiszem, ezt már párszor megvitattuk. Tudom, most jön majd, hogy én vagyok az aljas drogos, akit fel kéne akasztani a lábánál fogva, meg sokkolni, meg én vagyok az, aki romba dönti az országot... de.
Én vagyok az az ember, aki befizeti az adóját (nem is keveset), amiből ezt a csürhe bandát is támogatják (sajnos) úgyhogy azt hiszem van jogom hozzászólni. Én egy békés értelmiségi kenderfogyasztó polgár vagyok. Nagyon sajnálom, hogy sokan (többek között te is) a "drogos" kategóriába sorolnak csak azért, mert alkalmanként az ország vezetése szerint tiltott hatóanyagú szerkkel élek. Tudom-tudom, a látszólagos intellektusom csak megtévesztés, valójában én nem is vagyok értelmiségi, csak behaluzom magamnak a sok szer miatt. De azért árnyalni kellene a képet. Amit te képviselsz az dikatórikus eljárás. Egy fikarcnyit sem jobb a közel-keleti hozzáállásnál (amit hozzászólásaidban támogatsz is), de felteszem a kérdést. Ez szerinted a megoldás? Komolyan gondolod amit írsz? Mert nagyon sok értelmiségi kenderfogyasztót ismerek, akik nettó befizetők ebben az országban, és sok olyat akik lepukkant alkoholistát? Az alkeszokat eltartanád, az értelmiségi füvesek meg dögöljenek meg? Hol itt a reális fejlődést preferáló hozzállás?
Félreértés ne essék. Maximálisan támogatom a drogprevenciót. Itt a fórumon is többször linkeltem a Nemzeti Drogmegelőzési Intézet kiadványait, őket hiteles forrásnak tartom, egyet értek az eszméikkel. Senkit nem buzdítok illegális szerek fogyasztására. Legális alkohol és nikotinfogyasztásra még kevésbé. De nem gondolod, hogy informálódnod kellene mielőtt hozzászólsz, és a fél országot felakasztanád? vagy úgy gondold kellően informált vagy egy pénzéhes szekta jól hangzó propagandája által? Most akkor ki is a hülye, aki ferdén látja a valóságot kettőnk közül?

Fekete Sámuel 2008.12.18. 10:24:23

Nem. Én csak Téged akasztanálak fel. A lábadnál fogva. És úgy vernélek gumibottal.

Lotterfeld Boholy · http://www.boholy.blog.hu 2008.12.18. 11:30:39

Pszi, ezt a veréses akasztást melyik OT-szinten tanítják?:)

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.12.18. 11:58:23

Pszientológus: És neked ez belefér az Etikádba?

Fekete Sámuel 2008.12.18. 15:50:28

AnonHun: szci technológia szerint érvelő drogos dealerekkel szemben igen. És az etikát kisbetűvel kérem írni, mert nem vagyok szcientó.

Lotterfeld Boholy: wikileaks.org/leak/scientology-ot-levels.pdf

Itt vannak az OT anyagok, keresd ki két drogozás között. Ja hogy nem tudsz angolul? Csak nem iskolába kellett volna járni tépés helyett?

Warlimont 2008.12.18. 17:29:36

Pszientologus!

Nem túlzás ennyire indulattal rátámadni a Lovagra? Füvezik. Nem jár érte dicséret, na de megkínozni és kivégezni...?? :( :(
Azt mondja, fizet adót. A zegyház is fizet? Akkor ki élősködik inkább a társadalmon?

Továbbá eléggé megütközést kelt bennem, hogy a szcientológusok akasztással, veréssel és kínzással képzelik el a Drogmentes Magyarország megvalósítását. És még ti akartok segíteni embereknek?? :(
Ti még rosszabbak vagytok, mint Hitler T4 eutanázia-programja, amivel alkoholistákat, drogosokat, gyengeelméjűeket és pszichiátriai betegek végeztek ki sorozatban. A nácik legalább gyorsan öltek és nem kínoztak.

Szép bizonyítványt állítottál ki magadról ezzel a sorral.

PKD 2008.12.18. 19:06:25

Warlimont:
"Továbbá eléggé megütközést kelt bennem, hogy a szcientológusok akasztással, veréssel és kínzással képzelik el a Drogmentes Magyarország megvalósítását."
Kik azok a szcientológusok?

PKD 2008.12.18. 19:08:28

Úgy értem, konkrétan kik azok a szcientológus személyek, akik ilyen módszereket használnának a drog ellenes küzdelemben?

Warlimont 2008.12.18. 20:12:50

Pár hozzászólással feljebb, az egyik kollégád soraira reagáltam.

Ja, és hogy akkor miért a többes számú fogalmazás?

Mert számotokra is minden pszichiáter egyformán, válogatás nélkül gonosztevő, gyilkos.

Látod, milyen rosszul tud esni az általánosítás és a rágalom? Örülök, hogy feltűnt a szándékos célzás.

De ha ezt ilyen szépen érted a célzásokat is, akkor az a direkt kérdés miért nem jut be, hogy TE SZEMÉLY SZERINT HISZEL-E XENU LÉTEZÉSÉBEN?
Vagy csak ezt a kérdést nem akarod érteni? :)

Fekete Sámuel 2008.12.18. 20:32:03

Warlimont: nem vagyok szcientológus. Négy.

PKD: NEM vagyok szci, és nagyon is megérdemelten fenyegettem meg ezt a drogos dealert, aki amúgy erősen kommtechre emlékeztető módszerekkel védi a drogokat. Olvasd vissza a hozzászólásait!

Az itteni entéták most olyat játszanak, hogy a fenyegetést megpróbálják rátok kenni azáltal, hogy engem is szcinek bélyegeznek. Ezt nagyon sajnálom, ez NEM állt szándékomban, NEM vagyok provokátor.

Mindenki: tehát maradok az eredeti tézisemnél. A drogos dealerek optimális kezelése véleményem szerint a lábnál való fellógatás, majd gumibottal agyonverés. Illetve a nyilvánosan felakasztás iráni modelljét, melynek lényeges eleme az elítélt fuldoklásának megnyújtása elrettentés céljából.

szaten 2008.12.18. 21:40:00

pszientológus elmebeteg vagy...sajnállak

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.12.18. 21:43:50

Pszientológus, megkérdezném miért vagyok szerinted dealer? Abból a haszonból, amit életemben kábítószerkereskedelemmel szereztem, egy doboz gyufát sem tudnék venni. Én egy senkinek sem ártó, a szobájában barátaival alkalmanként egy-egy spanlit elpöfékelő fiatal vagyok. Kinek ártok? Mennyivel ártok többet, mintha leinnám magam és az utcán ordítozva rugdosnám fel a kukákat?
Én igyekszem megváltoztatni egy kicsit a nézőpontod. Dícséretet nem várok érte senkitől, úgy gondolom ez a magánügyem, csak azért mondom el, mert nagyon bántja a csőröm, hogy vannak emberek ebben az országban, akik legszívesebben válogatott kínzásoknak tennének ki, pedig én sosem ártottam neki. Tudom, nem érdekel, de tisztes polgárnak tartom magam, középosztálybeli értelmiségi vagyok, szellemi munkát végzek egy nagyvállalatnál, a szakterületemen belül elismerten, megbecsülten.
Megpróbálok rávilágítani, hogy nem mindenki az általad alkott képet festi, aki (Magyaroszágon) illegális szerekkel él. Felhozom a holland példát. Akik ott teljesen legálisan szívnak füvet, őket is fel kellene akasztani? És aki itt dohányzik, vagy alkoholista? Azt nem? Vagy lehet talán, hogy azt sem tudod miről beszélt, csak felakadt a lemez, hogy a drog rossz, ééértem? Ha pedig annyira vissza akarod szorítani a drogfogyasztást, akkor a kábítószeresek rehabilitálását nem tartanád jobb megoldásnak a kínzásnál és likvidálásnál?
És Mónikáék kocogását jó megoldásnak tartod, vagy egyetértesz azzal, hogy ez az egész csak lehúzás, LRH pozitív helyen való elhelyezése az agyakban?

Fekete Sámuel 2008.12.18. 21:50:38

szaten: viszont nem vagyok drogos. És te mi vagy? Egy normális drogos? :-)

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.12.18. 22:03:57

Feladom.
További jó kommentelést mindenkinek. Nekem erre nincs szükségem. Sziasztok.

Reformer 2008.12.18. 22:05:36

Pszientológus barátunktól 1 hétre búcsút veszünk. A következő akasztós beszólásnál pedig örökre.

Lovag, aki azt mondja: Ni! 2008.12.18. 23:49:04

Köszönöm Reformer! Így természetesen a jövőben is bármikor szívesen megosztom véleményem a jelenlévőkkel a szcientológiáról.

szaten 2008.12.19. 09:48:37

Nem , nem vagyok az életemben sem volt még a közelemben sem drog.Viszont európában élek és most 2008-at irnak, MENJ IRÁNBA HA OTT AKARSZ ÉNI..neked való hely .Amilyen megnyilvánulásaid vannak , veled komoly probléma van .Kérlek menj el és kezeltesd magad, nagyon sajnállak .Rengeteg benned a felgyülemlett düh és gyűlölet. Ne hazsnálj gyógyszert ,ha a teh nem segit javaslom a mozgást , napi 1 óra séta futás , vagy a pároddal az ágyban eltöltött idő levezetné a kielégületlenséged.
Azért mert nem akarok senkit fellógatva verni , nem vagyok drogos . Jó ég micsoda kifacsart logikád van.
Tényleg , csinálj magaddal valamit . Életben hány ember bir elviselni hosszabb időn át?Nem sok , ezt látatanban kijelentem , itt is nehezen vagy tolerálható , ha családod van vagy párkapcsolatod meg őszinte részvétem nekik...

AnonHun · http://www.freeforum.hu/anonymous 2008.12.19. 12:22:06

Pszientológus:

Tudod van az a srác akit lelőttek a CelebCenternél mert szamurájkardokkal hadonászott.
Na szerintem előtte ő is pont ilyen zavarodott hozzászólásokat írhatott a kedvenc fórumaira mint te.

Nem tanultad meg kiskorodban hogy ölni bűn? Nincs benned természetes írtózás a kínzás minden formájától?

Ha csak nagyot akartál mondani akkor sikerült. Remélem csak erről van szó.

Warlimont 2008.12.19. 14:43:20

Reformer!

Egy hét múlva még csak 25-e lesz, Karácsony közepe. Ne rontsuk már el éppen a szeretet ünnepét egy ilyen gyűlölködő pszichopata visszatérésével. Nem lehetne inkább januárig mellőznünk az indulatos olv.társat?

Vagy mondjuk méginkább 2025 januárig? :)

PKD-nak pedig, Xenutól függetlenül jövök egy bocsánatkéréssel, psziento barátunk agymenése tényleg jóval erősebb lett, mint amire érdemes célozgatni.

Reformer 2008.12.19. 15:04:58

Doktor úr, igaza van. Januárig mellőzzük.

PKD 2008.12.19. 21:33:29

Warlimont:
"Pár hozzászólással feljebb, az egyik kollégád soraira reagáltam."
Nem kollégám. Teljesen nyilvánvaló, hogy Pszientológus nem szcientológus.

"Ja, és hogy akkor miért a többes számú fogalmazás?"
Ez is érdekes kérdés...

"Mert számotokra is minden pszichiáter egyformán, válogatás nélkül gonosztevő, gyilkos."
Az én számomra aztán biztosan nem. Megintcsak általánosítasz, pedig elég sokat beszélgettünk és elég rég óta vagyok jelen a blogon ahhoz, hogy ez is nyilvánvalóvá váljon.

"Látod, milyen rosszul tud esni az általánosítás és a rágalom?"
Én tudom és ezért nem is általánosítok. Ha feltűnt volna, eszmecserénk során igyekeztem megértésre törekedni. Amikor felkaptam a vizet, annak sem ahhoz volt köze, hogy pszichiáter vagy.

"Örülök, hogy feltűnt a szándékos célzás."
Azt állítod, hogy valójában az volt a célod a kijelentéssel, hogy megtapasztaltasd másokkal, hogy az általánosítás milyen rossz érzést kelt? Jól elbújtattad a példázatot, én elsőre szándékos csúsztatásra vagy figyelmetlenségre gyanakodtam. Én azt érzem, hogy ezzel az állításoddal, mely így hangzott: "Továbbá eléggé megütközést kelt bennem, hogy a szcientológusok akasztással, veréssel és kínzással képzelik el a Drogmentes Magyarország megvalósítását.", ezzel az állítással szép csendben azt szeretted volna elérni, hogy az olvasók fejében a szcientológia egybemosódjon Pszientológus nem túl humán elképzelésével a drogprobléma kezelésére. Te is tudod, én is tudom, hogy a Drogmentes Magyarország megvalósítása kapcsán szó sincs ilyesmiről. Ez a módszer ugyanúgy taszít az egyházi kommunikációban, mint ezen a blogon.

"De ha ezt ilyen szépen érted a célzásokat is, akkor az a direkt kérdés miért nem jut be, hogy TE SZEMÉLY SZERINT HISZEL-E XENU LÉTEZÉSÉBEN?"
A kérdés bejutott, a választ megadtam. Próbáld meg értelmezni... :)


Pszientológus:
"NEM vagyok szci"
Ebben nem kételkedem.


Warlimont:
"PKD-nak pedig, Xenutól függetlenül jövök egy bocsánatkéréssel, psziento barátunk agymenése tényleg jóval erősebb lett, mint amire érdemes célozgatni. "
Te nem Pszientológus "agymenésére" célozgattál, hanem arra, hogy " milyen rosszul tud esni az általánosítás és a rágalom". Legalábbis ezt írtad néhány bekezdéssel feljebb, úgyhogy emiatt ne kérj bocsánatot.

Benigna 2008.12.28. 14:42:06

Most új módszerrel próbálkoznak a sulikban. Kiírtak egy pályázatot, aminek az a lényege, hogy a pályázó találjon ki egy drogellenes szuperhőst, rajzolja le, nevezze meg, röviden írja le, miért küzd a drogok ellen. Persze nem közölték, hogy közük van a szcientológiához.

Benigna 2008.12.28. 14:45:49

Ja, és Pszi akasztós beszólásához: állítása szerint jogi szakmája van. Ha igaz...

baka 2008.12.29. 10:00:09

@Benigna:
Ez csak egy suliban volt, vagy általános?
Csak próbálkoztak, vagy az iskola meg is engedte a pályázat kiírását a suli(k)ban?

_Feree_ 2008.12.29. 11:21:04

Benigna 2008.12.28. 14:45:49
Ja, és Pszi akasztós beszólásához: állítása szerint jogi szakmája van. Ha igaz...

--- Ítéletvégrehajtó? :D :P ---

Benigna 2009.02.05. 18:47:44

Szia, baka! Kissé megkésve, de válaszolok. Szerintem a suli nem tudott a pályázat és a Maraton szcientológus kötődéséről. Asszem, azóta le is szedték. Szívesem megszerezném, hogy elküldjem Reformernek, de sajna nincs szkennerem.

karadam 2009.03.24. 10:17:38

Személyesen ismerem őket. Beteg mind a kettő. Kunfalvy beszélni sem tud rendesen, nemhogy gondolkozni. A józan ész szerint pedig, ha sikeres lett volna a "drogmentesítés" akkor ezt a két verebet már rég elásták volna.
süti beállítások módosítása