Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

A szcientológia szervezeti felépítése Magyarországon I.

2008. június 24. - Reformer

A hivatalos szcientológia honlapokon semmi információt nem találunk az egyház magyarországi vezető tisztségviselőiről, szervezeti felépítéséről.



Úgy gondolom, hogy ez közérdekű adat, ezért most pótolom ezt a hiányosságot.

Nézzük sorba:

Magyarországi Szcientológia Egyház

Ez a szcientológia szervezetek magyarországi anyaegyház, amelyik hivatalosan egyházként van bejegyezve, adómentesen működik. Mivel fel van jogosítva arra, hogy további egyházi szervezeteket működtessen, a szcientológus vezetők kényesen ügyelnek arra, hogy az M.Sz.E. SEMMIFÉLE tevékenységet ne végezzen közvetlenül és ne folyjanak benne pénzügyi tranzakciók az SZJA 1% fogadásán és továbbutalásán kívül, hogy a hatóságok semmibe ne tudjanak belekötni.

Minden tevékenység az M.Sz.E. által jogi személyiséggel felruházott más szcientológia egyházi szervezetekben zajlik, hogy ne lehessen az ott előforduló esetleges jogi és PR problémák miatt miatt az egyházi státuszt (és ezzel az alanyi jogú adó és illetékmentességet) elveszíteni.

A Magyarországi Szcientológia Egyház így legfőképpen papíron létezik, és az elnökének a pozíciójából fakadóan nincs semmiféle fennhatósága vagy joga az egyházon belül.

Az a vicc az egészben, hogy már maga a Magyarországi Szcientológia Egyház is csak egy kirakatszervezet!

A Magyarországi Szcientológia Egyház elnöke Nagy Tamás, aki egyben a Budapesti Szcientológia Egyház vezetője is. Mint M.Sz.E. elnöknek, Tamásnak semmiféle tényleges jogköre nincs, egyszerűen csak jogi és PR szempontból nevezik ki őt elnöknek és hivatalosan ugyan ő a képviselője a szcientológiának Magyarországon, viszont a de facto vezető egyáltalán nem ő.

Ez hűen követi a nemzetközi mintát; a Nemzetközi Szcientológia Egyház hasonló módon működik, és annak elnöke, Heber Jentzsch, is csak egy kirakatfigura - semmi tényleges hatalma nincs, a de facto vezető David Miscavige, aki elvileg csak a szcientológia védjegyeit és a szerzői jogait kezelő Religious Technology Center elnöke.

Szcientológia Egyház OTL Közép-Európa

Az egyház szerzetesrendjeként önálló jogi személyként van bejegyezve. Ez a magyar Sea Org egység, az egyház elitje. Az OTL vezetője ("parancsnok" (Commanding Officer) a hivatalos titulus) a magyar szcientológia de facto legmagasabb rangú vezetője.

A vezető tisztviselői:

Tumpek Zoltán
a Szcientológia Egyház OTL Közép-Európa parancsnoka (Commanding Officer)

 

A képen középen.

Tumpek Zoltán 37 éves, volt rendőr őrnagy, ezenkívül jogi egyetemet is végzett (Pécsi Tudományegyetem, a professzora dr. Petrétei József volt és a "A hatályos magyar egyházjog rövid áttekintése" volt a szakdolgozatának a címe a Google szerint). A szcientológia Hídján alig haladt valamit, még a Clear állapotot sem érte el. Az iWiW-es profilján ugyan még külkapcsolati vezetőként vall magáról, de azóta már előléptették.


Péter Gabriella
a Szcientológia Egyház OTL Közép-Európa belső ügyekért felelős parancsnokhelyettese (D/COI - Deputy Commanding Officer for Internal Matters)

 

A képen középen (a kép a nyugat.hu cikkéből származik)

Eredeti szakmája szerint fodrász, a Sea Org előtt a budapesti szcientológia egyházban dolgozott, mint ügyvezetési, a személyes és az értékesítési osztály megalapozási tisztje (HR típusú feladatokat ellátó pozíció).


Fritzlauf Lajos
a közép-európai Különleges Ügyek Irodájának (Office of Special Affairs v. röviden OSA) parancsnoka

 

A képen középen.

Eredeti szakmája szerint szakács. iWiW profiljából sokminden nem derül ki, de ő az egyik legfolyásosabb szcientológus vezető. Az OSA az egyház belső elhárítása, valamint jogi és PR osztálya egyben - egyfajta állam az államban, különálló hálózatot alkotva. A magyar OTL vezetője például nem is felettese, annak ellenére, hogy papíron az OSA az OTL Közép-Európa 20-as alosztálya.

Fritzlauf úr pályafutását és szakmai múltját igen sok helyen tárgyalta már a média: szerepelt a Célpontban, összekülönbözött az adatvédelmi biztossal, sőt még SoDI is csinált vele interjút!

Van még két szervezeti egység, amelyenek nem különálló jogi személyek, de mégis autonómak az OTL-en belül:

Féder Krisztina
a Nemzetközi Szcientológia Missziók közép-európai egységének (Scientology Missions International v. röviden SMI) parancsnoka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iWiW profiljából kiderül, hogy éppen "menti a bolygót". És az is, hogy 26 éves. Az általa vezetett iroda feladata a kisebb, misszióknak nevezett szcientológia szervezetektől beszedni az egyházi tizedeket, valamint szcientológusokat rávenni, hogy nyissanak új missziókat.

Kalas Karola
a Lelkészek Nemzetközi Hubbardi Egyházi Szövetsége közép-európai egységének (International Hubbard Ecclesiastical League of Pastors v. röviden IHELP) parancsnoka

Az iWiW profilján kívül sok mást nem tudunk róla. Az IHELP szedi be a területen dolgozó auditoroktól, nem egyházi munkatárs auditoroktól az egyházi tizedet.

(folytatása következik)

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr15537424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antivitamin 2008.06.24. 18:27:11

Már csak a WANTED felirat hiányzik a személyek képei felett.
Főközpont vízvezetékét meg lehetne "mérgezni" pszichoaktív anyagokkal. Mekkora pörgés lenne a központban a sok rózsaszín pillangó és delfintől :)

fairi 2008.06.24. 19:04:41

Olvasom ezeket a rangokat,és azt hiszem mintha vmi nagyon komoly fontos dologgal foglalkoznának!Mintha vmi katonai szervezet lennéne....

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.06.24. 19:07:13

Ahá!
A fejesek...

És ők akkor mind Clear-ek? Vagy megvilágosodottak?
Sok kicsi RonHubbard?

És már nem azért, de a Földet azt Bolygó Kapitány mentette. Próbálgatta, legalábbis...

gyz 2008.06.24. 19:10:11

na, egy szép, és klassz eredménnyel kecsegtető feladat még nem nős antiszci-társaimnak: mentsétek meg F Krisztát a szci karmaiból. :-)

bjela szila 2008.06.24. 19:10:21

vazze mind kampós orrú , nagy fülü !

ikocka · http://kocka.blog.hu 2008.06.24. 19:10:31

De ha nem clear akkor, hogy lehet vezeto? Megint a kapcsolatok, meg ott is csak ez szamit?

dzsucseharcos · http://songun.blog.hu 2008.06.24. 19:13:48

fairi 2008.06.24. 19:04:41

A szabadkőműveseknél is olyan rangok vannak, mint herceg, meg uralkodó főparancsnok... ez valami alapösztön lehet, hogy az emberek szeretnek társaságokat alapítani és rangokat osztogatni maguknak és egymásnak. Egy org dugig van oklevelekkel, kitüntetésekkel, és egy szcn rendezvényen olyan a csinnadratta, mint egy királyi udvarban a kosztümös filmeken. P. G. viszont egész helyes.

zakoca 2008.06.24. 19:13:59

Ezt a Féder Krisztinát meg a Péter Gabriellát megdugnám azért...

paulkemp · http://halfpecssquad.blog.hu/ 2008.06.24. 19:15:30

fairi nekem konkrétan a náci birodalom jutott eszembe de ez valszeg azért van, mert már nagyon nagyon elegem van a szci-ből

MOKShee 2008.06.24. 19:15:33

azt nem értem, hogy ha tiltva van nekik a net, akkor hogy lehet iwiwes profiljuk? vagy mindenhol vannak egyenlőbbek?

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.24. 19:22:48

zakoca:
Hát ha gondolod! :))) De lehet rosszul járnál! :)))))

davidpeter 2008.06.24. 19:25:11

Péter Gabriella szerintem jó fej. Olyan abszurdank tűnik összemosnom vele azt, amit a szci-ről egyébként hallok :-(
Egyébként nem tudtam, hogy nagyfejes...

Pletyi 2008.06.24. 19:39:14

Azt várom,hogy jön az a furcsán kommentelő szci csaj (valami Túróshátúgalóca vagy minek nevezi magát) és beposztol valami kódolt üzenetet az itt lézengő szciknek, nehogy kijózanodjanak.

Az első képen az a túljátszott öröm priceless.
Az OSA-s főmajomért meg külön köszönet. :)

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.06.24. 20:01:10

F. Krisztina (nagykorú) mentse meg magát - ha akarja. Egy ilyen kaliberű cincintológus, aki ráadásul a Bolygót is megmenti - nehogy már önmagát ne tudja!

paulkemp

Ott a pont!
Nekem is a Harmadik Birodalom ugrott be. Vagy a Szovjetunió. Mondjuk Göring és Hruscsov.
A lényeg: diktatúra. Vagy ahhoz nagyon hasonló forma.

MOKShee

Bizony: egyenlőbbek mindenütt vannak. Mégiscsak kell az a fránya net.

Ti csak szépen járjatok gyalog - majd én repkedek a kis gépemmel.
Ti csak csipegessétek a gyökereket - majd én elintézem helyettetek a kaviárt meg a pezsgőt.

Gr 2008.06.24. 20:01:28

MOKShee: Az egyháztagoknak alapvetően nincs tiltva a net, a sea org "munkatársainak" sem, csak a munkahelyükön nincs szgép, és mivel szabadidejük nincs, így rögtön ki is estek a pixisből. ez utóbbiak ha valahogy mégis netközelbe kerülnek az egyházon belül, akkor azon a gépen ott figyel egy tartalomszűrő program, ami egy rakás szkeptikus oldalt eleve nem enged megjeleníteni, a levelezésüket figyelik, szóval full kontrol.

A sima tagoknak, akiknek pl. külső állásuk van - beadják, hogy ha OT anyagot olvasnak, akkor egyszerűen meghalnak, ha esetleg pedig a szci-vel ellenséges helyre kerülnek, akkor az keresztbe tesz nekik az előrejutásban, ezért azonnal zárják be a böngészőt. Továbbá egy biztonsági ellenőrzésen kapásból kiderül a hazugságvizsgálójuk miatt, hogy rossz oldalra keveredett, és ha még végig is olvasta, akkor sok százezres auditálás, szívatás vár rá. Ezért aztán nem is lehet velük a témában beszélni, akik mégis idekeverednek mondjuk erre a blogra, azok nagy-nagy valószínűséggel OSA-ások, akiknek ez a dolguk.

(sztem ennyi a magyarázat röviden, de ha valamit elírtam, akkor Reformer kijavít)

Pletyi: A hölgy neve horvátágikamilla, aki valójában férfi, de ez titok :)

ipiapacs2 2008.06.24. 20:09:32

Fritzlauf Lajos inkább maradt volna szakmájában.
Jahwol, Herr Óberstrummnanbizbazführer!

Pletyi 2008.06.24. 20:14:58

Gr- Na, ez az a név.
Gondoltam erre én is mikor ide ette a fene ,de rá kellett jönnöm, hogy a neme lényegtelen, ha terjeszti ezt a izét. Még akkor is ,ha esetleg többnemű (transzexuális). A legjobb benne mikor nyomja ezt a fajta " Wog - wog fuj, kiszeraméra kesztölci tapéta." tipusú zagyvaságokkal teli ufo dumát és azt gondolja, hogy bármire is mennek vele a fajtársai.

newkid · http://mag.info.hu 2008.06.24. 20:20:12

Tumpika nem tud disztingválni. Unszimpatikus gyerek a Tumpika.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.06.24. 20:26:12

Krisztinát még miskolci gimis korában jól meg kellett volna dugnom asszem.

amondó (törölt) 2008.06.24. 20:26:13

kedves index!

tényleg annyira fontos ez a gittegylet/piramisjáték/hálózatépítősdi, hogy hetenként kikerüljön a címlapra?

anonymoushun · http://www.freewebs.com/anonymoushun/ 2008.06.24. 20:31:43

amondó
Nem a zegyház a fontos, hanem az információ megosztás! Anonymous is azért megy tüntetni majd júlusban, hogy felhívja a figyelmet a szci negatív oldalára!

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 20:31:58

olyan torzak a vonásaik... hiába, az emberek sorsa az arcukra van írva és ők BESZOPTÁK

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 20:33:57

amondó:

nice try :)

ipiapacs2 2008.06.24. 20:36:03

A fritzek sokáig urak voltak, de aztán jött a csősz és mindenkit kizavart az erdőből, igaz Lajoska?

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 20:47:36

amondó:

amúgy a Nemzetbiztonsági Kabinet egyik tagja egy oktatási intézményben tartott előadásán a szci-seket nevezte Mo-n a LEGFŐBB nemzetbiztonsági kockázatnak...

Nyilván Te a másik oldalon állsz és nem érted, hogy miért nem szereti az NBH a jószándékú bolygómentőket, ezért, ha megengeded, röviden összefoglalom:

Az 1ház dogmatikája azon alapszik, hogy a túlélésért bármi megengedett, ergo ha ma azt mondják Neked, az ég piros, holnap pedig azt, hogy zöld, abban nincs semmi ellentmondás, hiszen "ma erre a tudásra volt szükséged, holnap pedig arra lesz"

Na most, ha egy szervezet ilyen relatív "erkölcsi" alapokon áll, vajon mi védi meg a tagjait attól, hogy rászedjék ill. a köznapi értelemben jóerkölcsbe ütköző cselekedetekre vegyék rá őket? Semmi, mert nincsenek állandó törvények, vagy ha azt hitted, vannak, másnap kiderül, hogy azokat csak azért mondták, mert.

Szerinted arra kényszeríteni egy családot, hogy megtagadja a gyermekét, normális dolog? Nem, és amíg a többségi társadalom ezt így gondolja, a szcisek sem reklámozzák, hogy ők ilyenre vetemednének, sőt, egyenesen letagadják ezeket a "módszereket". De Neked ott benn a füledbe búgják (ha még nem vagy OTx, akkor majd ha már leszel), hogy csak azért nem vállalható fel mindez, mert a külvilág még nem érett rá, hiszen "mindenki ellenünk van!" A nácik se gázkamrákkal nyerték meg 32 (33?)-ban a választásokat, ha érted, mire gondolok.

Ja és a legszomorúbb az az egészben, hogy a módszer egy szint felett nem is működik, fabatkát sem ér, a vezetők boldogtalan frusztrált teljesítmény-kényszeres emberek, akik fényévekre vannak a "megvilágosodott-megtisztult" állapottól, nem tudják, milyen egyesülni az égbolttal, vagy milyen kilépni a testükből és tenni egy kört az asztrálsíkon, mert - bár ezt ígérik - önmaguk soha nem tapasztalták... annak ellenére sem, hogy a feketemágia is lehet eredményes egy bizonyos szintig, de ezek még ahhoz is lúzerek.

Uff, adj Uram erőt a gonoszsággal és türelmet a butasággal, hiszékenységgel, shortcut-kereső türelmetlenséggel :) szemben.

kid 2008.06.24. 20:54:49

Hat, Fritzlauf ur vonasait elnezve, a nemet poenok asszem celt tevesztettek...

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 20:56:16

JA ÉS

nem szabad elfelejteni, hogy ezek a képeken nem feltétlen rossz emberek, csakhát a keresztjük, az nem könnyű...

ohh_vazze 2008.06.24. 20:58:14

cikkre reagálva:

Köszi az írást!
(Remélem tovább is lépsz!)

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 20:58:33

én nem poénkodtam, csak a diktatúra természetére hívtam fel a figyelmet: sosem a radikális vonallal kezdik, előbb meg kell szilárdítani a hatalmat...

egy új szci jelöltet nem lehet egyből bedarálni, ha az első alkalom túl durvára sikerülne, lehet, h sose jönne el megint és kereshet új lead-et az 1ház

spoonfeed, előbb legyen raport, aztán jöhetnek a szuggesztiók...

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 21:01:39

ohh vazze

lépjél te tovább, jót akarok Neked

Pletyi 2008.06.24. 21:15:54

Bukowszky - Clearré dugtad volna ? :)))

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.06.24. 21:18:21

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 20:47:36

"...a feketemágia is lehet eredményes egy bizonyos szintig, de ezek még ahhoz is lúzerek."

:D
Ez kész!
Számomra ez a nap beszólása!
A többivel tkp. egyetértek.

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 21:22:31

VicGilson:

kicsit elvontan fogalmaztam, de a következőre gondoltam: ha valaki az egó útját választja, sosem lesz belőle Buddha, de pl. megtanulhat vizen járni, mint Buddha :)

VicGilson · http://spiritus.blog.hu 2008.06.24. 21:26:14

TrappedInTheCloset

"megtanulhat vizen járni, mint Buddha"

Ööö... Az nem Krisna volt?
:)

Egyébként értettem az elvont fogalmazást, úgy is mondhatnám: a kommented Clear volt :)

Roy 2008.06.24. 21:27:16

Nem kellene már több reklám nekik. Senki nem kiváncsi rájuk.

bruno 2008.06.24. 21:28:00

Nyugtassatok meg,: ugye nincs épeszű ember eki ezt a sok baromságot, amit ezek a majmok (mármint a szci-k) mondanak beveszi? Vagy mégis van? Mert akkor az biztos, hogy nem épeszű, tehát közéjük való...

Amúgy csak egyet nem értek: hol a p...be van az adóhivatal,amikor ellenőrizni kellene azt, hogy amiből is van a nagy adakozás (vagyonosodási vizsgálat rulez...)

csipinymous 2008.06.24. 21:34:49

Herr Fritzlauf Befehishaber von OSA!
Vajon ez az ember, mennyire van tisztában az egyház dolgaival? Milyen fokú a beavatottsága?

., (törölt) 2008.06.24. 21:38:37

Egy ilyen liba vajon szopik-e?! Ez itt a kérdés!:-)

lonicera 2008.06.24. 21:42:07

Aki vizen járt, az Jézus. Aki nem hiszi, nézzen utána

Grege 2008.06.24. 21:44:09

Pletyi: Amúgy rohadtul igazad lehet :)

"és beposztol valami kódolt üzenetet az itt lézengő szciknek, nehogy kijózanodjanak. "

erre én eddig nem is gondoltam, úgy voltam vele, hogy vagy szimplán hülye, vagy azt hiszi, hogy a wogokat ezzel a kampó szöveggel lehet megtéríteni (és ekkor érvénybe lép az első gondolat :))

De valszeg ilyenkor tényleg kimondja a "varázsszót", mint a csupasz pisztoly c. filmben... "Meg kell ölnöm a királynőt" :D -azaz elindítja a betáplált programot a a véletlenül idetévedt szciknek :)

csepp a tengerben 2008.06.24. 21:49:03

TrappedInTheCloset 2008.06.24. 21:22:31

Jézus!-kiáltottam fel, de nem gond...
:-D

Egyébként: én sajnálom őket! Ahogy minden olyan vallást követőt, ahol nem fontos a belső béke.

csepp a tengerben 2008.06.24. 21:54:22

Nem mondod lonicera! :-D

koji lijek trebate? 2008.06.24. 22:00:18

sziasztok skacok!
sok lett a dolgom - ezért vagyok kénytelen hanyagolni titeket - de tudnotok kell, hogy veletek érzek, és örülök, ha hiányzom...:)
amúgy
1. ÉN férfi vagyok, ez nem titok, különösen mióta írtam is. jelentősége nincs, mert horvátágikamilla nem hús-vér lény. de férfi áll mögötte, és minden férfi mögött egy nő :).
2. nem vagyok szcientológus, nem is voltam soha. nem is leszek. szeretek távolságot tartani.
3. nem küldök (és nem is küldtem) kódolt üzeneteket. volt egy célom a kommenteléssel, amit már elértem. de az én témám eredetileg nem a szcientológia, ez csak úgy adódott - az én témám valami egész más, amire nem vagytok kíváncsiak. de ezeket a kommenteket mulatságos volt írni, fogok is még, ha csak le nem leszek tiltva ezután - remélem mulatságos volt olvasni is. egy fillért sem kaptam értük úgyhogy becsüljétek meg magatokat, mert amúgy drága az időm.
egyébként azt figyeltem meg, hogy az IGAZI szcientológusok NEM szeretik horvátágikamillát. talán, mert nem úgy viselkedik, ahogy a tónusskála (meg a többi) szerint kéne neki.
nekik üzenem, hogy szeressenek inkább, bár nekem ugyan egymindegy.
4. ahol most tartotok, az NAGYON NAGYON szomorú, el vagyok keseredve miattatok.
na mindegy, én és Jézus Krisztus továbbra is szeretünk titeket.

Szurkapiszka 2008.06.24. 22:02:57

Péter Gabiról vennék latexruhás fotókat. Ha nincs teljes alakos, akkor a homlokáról is elég, igazából az tetszik rajta a legjobban. Nagy és csillog.

Grege 2008.06.24. 22:05:55

TITC: "JA ÉS

nem szabad elfelejteni, hogy ezek a képeken nem feltétlen rossz emberek, csakhát a keresztjük, az nem könnyű..."

A legszomorúbb az basszus, hogy itt van pölö ez a Péter Gabriella, -de írhattam volna a Fédert is- egy értelmesnek tűnő, helyes csaj. Őt rávenni arra, hogy áldozza be az életét a föld megmentéséért, ahelyett, hogy "uralja" a földet, hát ez számomra félelmetes dolog. Mi az, amit nem kaphatna meg egy normális, társas magánéletben? Törődést/szeretetet/ mártírsorsot/elhivatottságot/egy érzést, miszerint ő fontos???

Csak arra tudok gondolni, hogy ezek az emberek keresték ezt a dolgot a magánéletükben, de nem bírták feldolgozni a kudarcaikat. Találtak egy szektát, ahol megynomták a megfelelő "gombot", aztán beindult a mókuskerék a kényszeres megfelelés irányába, nehogy elveszítsék ezt a fajta kielégülést. Ők ott valószínűleg úgy érzik, hogy mivel megadják a közösségnek azt a fajta igényt, amit amúgy a magánéletükben nem volt kinek megadni, így ez az élhető életek legjobbika.

de akkor is baszki, az ember attól ember, hogy ha térdenbasszák egy kalapáccsal, akkor felkel a földről, és elkerüli a kalapácsos embereket... keres új munkahelyet, új párkapcsolatot, amíg (ha szerencséje van) meg nem találja a számára megfelelőt.

Viszont egy ilyen önbecsapós, önámítós megoldás a lélek halála.

Ez a könnyebb megoldás, erre van a legkisebb ellenállás, így az ember gyarlóságból erre tart, de egy átlagos ember szinte mindig rájön, hogy rossz ez az irány.

Ezért írom most, írtam százszor, hogy az elhivatott hívőket nem szabad bántani, segíteni kell nekik.

Patrik 2008.06.24. 22:09:15

Haaagyuk már, ezek komolyan azt hiszik, hogy foglalkozik rajtuk kivül valaki ezzel a sok fa.szsággal. Tényleg úgy vannak bemutatva a posztok alapján, mintha lenne értelme annak amit csinálnak.

retye 2008.06.24. 22:09:47

Ezek a mocskos tetves szemétláda csalók nem fizetnek adót, mert ők egy "egyház", hogy az isten bassza meg őket, az én adómból pedig politikusok (akik mindezt lehetővé tették) zsírosodnak, hogy őket is baszná meg az isten, de rendesen. Egyház bazmeg, EGYHÁZ?????

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.24. 22:10:47

Tisztára hadsereg fíling. Akkor itt nem is személyiségtesztet (ehehe: oxfordi) tölt ki az ember, hanem sorozási papírt?

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.24. 22:12:49

A latexes fotókból nekem HorváthÁgiKamilla sorozat kellene, cserébe Elron lekötözős sorozatot adnék.

bakker 2008.06.24. 22:18:57

Pletyi

Túróshátúgalóca alatt gondolom horbvátágikamillát értetted, nemrég a subbán okoskodott kicsit, itt már feladta a küzdelmet.

lonicera

Aham, meg előtte még jópáran, akiknek történetéből kreálták a Jézus mondakört. :P

ignác 2008.06.24. 22:19:23

fritzlauf úr zsidó mint állat

bunk0 2008.06.24. 22:20:23

Jol latom, hogy Fritzlauf "ur" ingzsebeben egy doboz cigi lapul? Annyira klir szellemi leny, hogy meg azt a rohadt cigit sem tudja letenni? Tenyleg csodalatosan hatekony tech birtokaban lehet...

bakker 2008.06.24. 22:21:41

Bakker! visszajött!!! Vagy végig itt volt??? Fussatok bolondok!

vuk 2008.06.24. 22:23:18

"ingzsebeben egy doboz cigi lapul? "
kell a bibircsókhoz is valami tech...:-)

Grege 2008.06.24. 22:26:15

Pletyi: Imáid meghallgattattak!

kedvesaranyoshorvátágikamilla!

Igazából én írtam, hogy férfi van, de vagy elhiszed, vagy nem, de ez csak egy sejtés volt a részemről, korábban nem olvastam comming outodat :)

Pletyi kedvéért lefordítom óbeszélre a kommented, egyszer Neki is meg kell értenie szavaidat, Te is ezt szeretnéd.

"1. ÉN férfi vagyok (sic), horvátágikamilla nem hús-vér lény"

Persze, hogy nem, az interneten ez a fogalom nem létezik. Ez HÁK látens énje, vágyai netovábbja, ki/hogy fogalmaz.

"2. nem vagyok szcientológus, nem is voltam soha. nem is leszek. szeretek távolságot tartani. "

Persze, hogy nem! A drogmentes egy független civil szervezet, és a szcivel minden egyház kompatibilis (mégha Jézus egy 3D mozi terméke is).

(Csak az érdekesség kedvéért fűzöm hozzá, hogy horvátágikamilla a "nincs, nem is volt, nem lesz" kapcsolatból valószínűsíthetőleg AKELA rajongó.
amunre.www5.50megs.com/akela.htm -itt a "nincs" c. dal szövegét kéretik tanulmányozni.)

"3. nem küldök (és nem is küldtem) kódolt üzeneteket. volt egy célom (sic)"

Itt, és fejezet további részébe pusztán csak arra utal, hogy ő LRH reinkarnációja, övé az igaz út!

"4. ahol most tartotok, az NAGYON NAGYON szomorú, el vagyok keseredve miattatok.
na mindegy, én és Jézus Krisztus továbbra is szeretünk titeket."

-Koszos, büdös elnyomók vagytok mind, belökünk a vonat alá mindannyiótokat, mint Veér András tanár Urat, vagy mint József Attilát!!!

bakker 2008.06.24. 22:28:52

Kell a cigi nem viccből van az ott!

Az átbaszás techet csak igen magas szinten tanítják.
14. szinten, mikor egész sok embert vagy képes átverni, a felgyülemlett energiától megjelenhet maga xenu.
Ha pedig ekkora hasad van, nem tudsz egykönnyen elfutni, az értelmes lépés ilyenkor ha telefújod a szobát füsttel, hátha eltéved, vagy végső esetben megkínálod.

black 2008.06.24. 22:34:41

fritzlauf úr ninjafüstöt ereget az inge zsebéből

Patrik 2008.06.24. 22:34:41

Basszameg, úgy látom,hogy a jó posztokat már kiosztották. Most pályázhatok máshova.

Grege 2008.06.24. 22:36:54

"Túróshátúgalóca alatt gondolom horbvátágikamillát értetted, nemrég a subbán okoskodott kicsit, itt már feladta a küzdelmet."

Aggyálinketdeizibe, lécci!

bakker 2008.06.24. 22:36:55

Azon csodálkozom, hogy valamelyik elhivatott hülye nem alapított még a sátánisták mintájára valamiféle xenu rajongói szervezetet.
Mert ha kiszabadul jaj lesz ezeknek, mi még csak-csak kidumáljuk a dolgot, de a szcientológusoknak biztosan harangoztak.

Bár még csak a reformáció korát éljük, szépen szakadoznak le az egyes irányzatok :) 10-20 év és itt lesznek a xenusok is.

bakker 2008.06.24. 22:39:50

subba.blog.hu/

De hogy itt hol, azt ne kérdezd, elvétve tévedek oda :)

Grege 2008.06.24. 22:41:54

bakker!

bakker, a subbát én is elkapom néha, de hákamilláról pont lemaradtam... de akkor majd keresgélek picit, hátha :)

müszi 2008.06.24. 22:43:07

ezek a senkiházi piacilegyek a többi egyházi majommal együtt játsszák már el krisztus élettörténetét -valóságban-. tudnék mutatni néhány keresztnek való fát a környék erdeiben!jól megszopatják a hülye bunkó egyszerü népet az istennel meg a többi szentekkel.itt lehet államilag engedélyezett hazugságot hinteni?a rendőrségen azzal kezdik,hogy az igazat mondjuk mert különben megbüntetnek hatóság félrevezetéséért. akkor hogy van ez?nekik lehet? a taknyos nagyorrú banda találta ki ezt is!

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.24. 23:19:35

Olvasgatva az "oxfordi teszt" szövegét beugrik a kalifornia teszt. Hasonló kérdések, csak éppen nem kétszáz, hanem nagyjából 500. Az értékelés is szerintem hasonló lehet. Harrison Gough kb 50 évvel ezelőtt alkotta meg, tehát volt ami megihlesse Elront. Persze akkor már sok fajta hasonló teszt volt, de nem ilyen átfogóak és nem ennyire hasonló területeket fedett le velük.

en.wikipedia.org/wiki/California_Psychological_Inventory

psychology.berkeley.edu/faculty/profiles/hgough.html

Capslock 2008.06.24. 23:45:09

A fritzlaufos fotón a táblán mit értenek azon, hogy "Személyzet felvétel itt"? Egy "egyház" ma ilyen szöveggel térít és gyarapítja a nyáját...? :)

F.Krisztina tényleg csinos, kár érte.

Pletyi 2008.06.24. 23:51:12

Már ez se szci,mint a többi. Mondjál már nekünk olyan elvont izéket. Lééééécci. Tudod olyan wogosat meg legyen benne kisülés is meg legyen benne mindenki "upsztat".

Pletyi 2008.06.24. 23:52:24

Horvátné Karcsinak szólt a poszt.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.06.25. 00:20:29

Egy kérdés:
Szerintetek a dr. William Nelson, aka Desiré Dubounet által működtetett Hippocampus csoportnak (quantumbiofeedbacknyc.com/technology/professor-william-c-nelson-and-the-epfx és barikad.hu/node/9585) lehet-e köze a szcientológiához? Vagy ez már túl meredek feltételezés?

na most már elég · http://www.namostmareleg.hu 2008.06.25. 00:47:13

MOst komolyan miért kell zsidózni? Ez egy egyszerű lehúzás. Semmi köze sincs a zsidókhoz.
Szerintem legalább akkora gáz itt antiszemitáskodni mint belépni ebbe a szánalomszinházba...
ez a véleméynem...

Anonym Mouse 2008.06.25. 00:54:46

Én meg azt nem vágom, miért kell feszt picsogni hogy "antiszemitizmus".

Szurkapiszka 2008.06.25. 03:24:01

...mondta Klaus bácsi, majd hintaszékéből kinyúlva felkapcsolta emberbőr lámpáját.

Niterider 2008.06.25. 04:03:39

dugnám őket mint cigány a lopott biciklit

Niterider 2008.06.25. 04:04:35

úgy is mondhatnám hogy: raknám őket mint a trágyáskocsit

Edward Nygma 2008.06.25. 07:10:44

Csak hogy csatlakozzam a hormonvezéreltekhez:
Ezeknek a csajoknak egy (több) minden részletre kiterjedő, egészségügyi dugásra lenne szükségük csupán.
Egyébként kedden és szombaton ráérek :)

Beszólok! 2008.06.25. 07:48:14

Érdemes az első Tumpek-féle képet jobban megnézni. A figurák testtartása mindent elmond a helyzetről. A piros pólós félnehézsúlyú hölgyemény kissé zavartan gratulál a fővezérnek, látszik rajta, hogy nem igazán tudja, mit is kell tenni ilyen jeles eseménykor.

Tumpek Fővezér ellenben ha tudna, centikkel a föld felett lebegne, akkorát homorít a büszkeségtől, hogy majd hanyatt bassza magát.

De a legdurvább a jobbszélen statisztáló két sárga pólós figura. Félig görnyedt testtartásukon látszik, hogy tudják, hol a helyük. Arcukon a rabszolgák kényszeredett, megtört mosolya, mint mikor ünnepnapon dupla adag kenyeret osztanak.

Nem vagyok fideszes 2008.06.25. 07:51:47

"Nézzük sorba:"

Talán "sorban", vagy valami. Amúgy meg minden szció egy barom.

Anubisz 2008.06.25. 07:59:31

Csak rájuk kell nézni.. Igazi sikeremberek.. :)

G.d.Magister · http://laudator.blog.hu/ 2008.06.25. 08:28:46

Ja...:) Kicsit mintha fel lenne fújva ez a dolog. Egy rendőr, egy fodrász, meg egy szakács... bár ha emberek életét teszik tönkre, akkor már nem is olyan vicces.

Magyarnaba 2008.06.25. 08:29:00

Ha már a hölgyek külleméről esett szó...
A legtöbb egyház igyekeszik valamilyen módon a tagok szexuális életét szabályozni, rosszabb esetben (főként zárt szekták esetében) kifejezetten korlátozni.

A Roni bá'nak van ezzel kapcsolatos álláspontja?
Mi a helyzet a nem seaorogos egyháztagokkal? Lehet szexelni, de úgysem lesz hozzá kedve az embernek, hogy az auditáláson ne kelljen bevallani?

HunAnon 2008.06.25. 09:01:13

Mondjuk az enyhén szólva is nyugtalanító, hogy egy olyan szervezet élén, amellyel szemben már több alkalommal felmerültek adatvédelmi aggályok egy kiugrott rendőr őrnagy áll.

Vagy csak én vagyok paranoid?

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.25. 09:39:17

HunAnon: az tényleg aggályos, hogy egy kiugrott rendő az egyik vezető. Azt azért mindenki tudja, hogy a rendőrök között miként működik a kapcsolati tőke. Még akkor is, ha az egyikük már nem a rendvédelmi szervezet tagja. Mit gondolsz, hogy miért irogatják például a rendszámokat. A tag beszól a kapitányságra és rákérdez, hogy kié a verda, mit lehet tudni a tagról, stb. Az egészséges para nem gáz. A scn-el szemben ezek szerint kell is.

nagyúr 2008.06.25. 09:50:16

Kaliforgia című sorozatot ajánlom mindenkinek, a 2. epizódban David Duchovny (X-aktákból) egy szcientológus csajt dug keményen seggbe. Azért az életnek van humorérzéke :D

AnoMália 2008.06.25. 09:59:13

Mi van a Fekete Miklossal? Nem o a De Facto?
Vagy levaltottak, es Rendorbacsi van helyette?

anonViktor 2008.06.25. 10:29:57

Sziasztok!

Kissé flood-olva van ez a topik. Szerintem azért, mert a lányok tényleg vonzóak a fenti képeken, és sok srácnak bejönnek szexuálisan. Ebből jönnek az olyan hozzászólások, hogy hát ezek olyan kedves, meg értelmes arcok, és hát izé, nem lehetne párkapcsolatban megtalálniuk a boldogságot, meg izé hát, ők biztos jó emberek.

Aki az ő pozíciójukban van, láthatja a világot, azaz van szabad Internet hozzáférése, és azt csinálja, amit ők, az elvetemült, szemét gazember.

Felállna a farkam tőlük? Fel. Agyonverném őket egy vasrúddal? Agyon.

Utóbbit gyorsabban.

V

Tunguska 2008.06.25. 11:06:49

Viktor respect! Nem csak azért mert nős vagyok!

Nem vagyok fideszes 2008.06.25. 12:07:07

"na mindegy, én és Jézus Krisztus továbbra is szeretünk titeket."

Köszi, de nem kérjük, szeressétek csak egymást. Tőlem valagba is baszhatod, ha kiástad a hulláját, illetve ami maradt belőle.

Krisztikét meg én is megdugnám, aztán elmosogathat.

ThufirHawat 2008.06.25. 12:54:15

"Agyonverném őket egy vasrúddal? Agyon."
Gratulálok.

"Tőlem valagba is baszhatod, ha kiástad a hulláját, illetve ami maradt belőle."
Hát ez is király megjegyzés volt. Egyébként a katolicizmus a test fizikai feltámadásában hisz, így Jézus "után" nem maradt semmi.

Ma nincs jó napom, melegem van, stb., de Ti sem hozzátok a szokott formát.

Luxon 2008.06.25. 13:07:49

Meleg van és mindenki ingerült, az idióta rondroidok meg provokálnak. Ennyire hiányzik egy mártír a "vallásból"?

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.25. 13:28:01

Egy kérdés. Kicsit OFF.

Szerintetek L. Ron Hubbard honnan vette a Xenu nevet? Esetleg előfordulhat, hogy a Xenofobia (idegengyűlölet) kifejezésből?

hu.wikipedia.org/wiki/Xenof%C3%B3bia

a rekettyés 2008.06.25. 13:39:41

Andrei · www.andreiground.com/ 2008.06.25. 13:28:01

Szerintem a név az ugy jött hogy mesélte a sztorit még anno legelöször de a fögonosz nevét még nem találta ki. Aztán egyszer csak tüsszentet egy nagyot /xeeeenuuuh/ erre akiknek mesélt hirtelen megkérdezték ki az a xenu? Ekkor ron pengeéles és ragyogoan tiszta agyában fény gyult.
Hurrá megvan a név!

fairi 2008.06.25. 13:41:08

Jaj,mi van itt:S
Ha Reformer benéz rá se fog ismerni erre a topicra!
Minden második férfinak tetszenek a szcis lányok,utána Frici bácsi egyszer náci utána zsidószerű!
Najó P.Gabi annyira nem borzalmas:D
Én szobámba is meleg, van,strandra baromi drága a belépő...

Luxon 2008.06.25. 13:59:31

Bezzeg egy rondroid t'ugggya hogy a meleg hideg érzet is csak egy implant. 520 HUF-ért kiauditálható +tanfolyam díj.

Megjegyzem egy split kíma már beszereléssel együt is csak 150 kiló.

Reformer 2008.06.25. 14:15:18

Anomália: Fekete Miklós 2005-ben kilépett a Sea Orgból. Továbbra is szcientológus. Tudtommal ő az "ideális szcientológia csapat" egyszemélyben.

Nagyúr: a Kés/alatt-ban is van egy igen hosszú szcientológia szál, sőt dr. Troy, az egyik főszereplő még egy Xenu-s poént is elenged
Sőt, Xenu is megjelenik!!

.Andrei:
1. Tumpek ex-őrnagy úr többször említette az OTL-ben meetingeken, hogy ha kell, utána tud
nézetni rendszámoknak

2.Xenu eredete: van, aki szerint innen:
en.wikipedia.org/wiki/Xemnu
De elvileg Hubbard már 1952-ben is beszélt Xenuról. De azt még nem láttam leírva.

Mindenkinek: Fritzlauf úr nem zsidó, hanem szci. Viszont cigizni cigizik elég erősen és kitartóan.

Translator +X+ · http://www.szabadzona.hu 2008.06.25. 14:21:21

:: De elvileg Hubbard már 1952-ben is beszélt Xenuról. De azt még nem láttam leírva.

A jégkockás sztori korábban, vhol a 2-es szintű auditorképzés anyagaiban is megjelenik, ha kell, keresek refet ;)

anonViktor 2008.06.30. 14:39:19

ThufirHawat:

Kiemelted egy-két mondatomat eredeti környezetükből, és így értelmüket vesztették. Ilyet légy szí, ne!

Csak a Te kedvedért.

A vasrúddal történő agyonverés, mint részemről elképzelhető opció, a farkam felállásával került párhuzamba állításra, rámutatva, hogy motiváltabb lennék rá, mint a szexuális gerjedelem beteljesítésére. A szélsőségesen nyers képpel arra kívántam rámutatni, hogy a női szépség, az értelmes, kedves tekintet elbűvöl engem is, mint sokakat itt, és mégis háttérbe szorul az embertelenséggel, az érintettek valós tetteivel szemben.

(Legalábbis az én farkam, és vasrúddal meghosszabbított karom esetében biztosan).

Hozzászólásaimban törekszem az egyszerűségre. Ezért talán nem fejeztem ki magam elég egyértelműen.

V

bIasius 2011.10.17. 15:59:49

@MOKShee: Okos kérdés :)
NA végre valaki gondolkodik.
süti beállítások módosítása