Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Fizetős híd a teljes "szabadsághoz" II. rész

2008. június 19. - Reformer

Béla kalandjai a szcientológia mólóján folytatódnak!



Előzmények:
Fizetős híd a teljes "szabadsághoz" I. rész

3. Szcientológia Drog Rundown - itt bontakozik ki igazán Ron FANTASZTIKUS technológiájának LENYŰGÖZŐ eredményessége. Ez az auditálás megszabadít a DROGOK, a PIA és a GYÓGYSZEREK által okozott SZELLEMI és ELMEBELI károsodásoktól! Ron, az egyszemélyes mobil drogklinika erre is TÁLCÁN kínálja a megoldást: csak egy auditor kell hozzá, aki az E-MÉTERREL mindent megold! Csak a lezárása felett érzett örömben NE RÚGJÁL BE túl nagyon, mert akkor itt is befizetheted magad EGY PLUSZ RUNDRA.

4. Boldogság Rundown. Olvastad az Út a boldogsághoz című könyvet? Ezt is Ron írta, az erkölcsrendész. Ez egy modern, bővített, FULLEXTRÁS Tízparancsolat, 21 parancsolattal. A könyvet ingyen osztogatjuk az olyan emberek adományaiból, mint Te. (Van nálad amúgy egy kis apró? Mondjuk egy pár húszezres. Van most egy KAMPÁNYUNK, hogy minden országgyűlési képviselő kapjon egy ÚT A BOLDOGSÁGHOZ könyvet, hátha nem csak a történelmiek egyházi személyei után fizetik ki a TB-t. A GYURCSÁNY is kap majd, hátha ránéz az ÁRTÓ TETTEI-re és mégegyszer nyer. A ZORBÁNNAK küldött is a Vájz Imi egy ETIKA könyvet, valaki még MENEDZSMENT SOROZATOT is a kezébe nyomott, de szerencsére nem olvasta el és így nem nyert 2006-ban, tehát maradt a 1990-es egyházi törvény.)

Szóval az auditálás során kezelik azokat a LELKI okokat, ami miatt boldogtalan vagy (mind benne van a kis könyvecskében!) és az ezzel kapcsolatos HAMIS ADATAID is lefejtik rólad, így semmi sem gátolja majd a boldogságod, Bélám!

5. ARK forródrót. Nem kell aggódni, itt annyiról van szó, hogy az ÖNELEMZÉS c. remekműben található FELIDÉZÉSI gyakorlatokat (írta: Ron, a kockázat- és önelemző) csinálod egy auditor segítségével. Az ARK-t már biztos tudod, hogy egy a szcientológiában oly ritka RÖVIDÍTÉSEK egyike: az affinitás, realitás és kommunikáció rövidítése, amik a MEGÉRTÉS összetevői. A "forródrót" pedig a közvetlen visszaemlékezési eljárás megnevezése. A lényeg az, hogy a sok emlékezés hatására eljutsz majd oda, hogy RÁJÖSSZ, HOGY NEM LESZEL ROSSZABBUL MAJD EZUTÁN. Hogy hogyan? Legyen ez a Ron-titok része!

6. 0-ás fokozat: itt kiauditálják a kommunikációs problémáidat. Olyan profin tudod majd kezelni a KÍNOS KÉRDÉSEKET, mint Attila, a kudarc hun. Bármilyen témáról szabadon tudsz majd kommunikálni, beleértve a MEGTAKARÍTÁSAID pontos összegét is. Hát nem LÉLEGZETELÁLLÍTÓ? Ron, a kommunikátor szerint "aki ténylegesen kommunikál a többiekkel, az egy olyan lény, aki új világokat épít." Melegítsd otthon az ÉPÍTŐKOCKÁKAT, Bélám, mert nemsokára te is építeni fogod a CLEAR MAGYARORSZÁGOT!

7. I-es fokozat: itt elnyered az a KÉPESSÉGET, hogy felismerd a problémák TÉNYLEGES forrását, és ezen a ponton azok megszűnnek problémának lenni. Így kezeltük a bűnőzőelmebetegterroristapedofilkommunista Anonymous tüntetőket is: a TÉNYLEGES FORRÁSUK a ZINTERNET, tehát ha az internetet kiiktatva az életedből nem olvasod a sok ENTHÉTÁT (rossz hírek, pletykák stb.), akkor NEM LESZ RÁD hatással és megszűnik a probléma!

8. II-es fokozat: ez gyóntatásokból áll. Itt meggyónod az összes bűnödet, amit mi a saját érdekedben RÉSZLETESEN RÖGZÍTÜNK, munkalapon, HANGFELVÉTELLEL és VIDEÓN is. Nyugodtan bevallhatod az ADÓCSALÁSOKAT is, teljesen bizalmasan kezelünk MINDEN információt. Látod, az egyik felsővezetőnk is csak ülésben mondta el, hogy otthon PORNÓOLDALAKAT nézeget az interneten, és ezt az információt a mai napig CSAK az auditora, az etikatiszt, az etika tiszt felettesei, a személyzeti vezető, a személyzetfejlesztési vezető, az OSA-sok, valamint a kontinentális, a Los Angeles-i és a nemzetközi menedzsment Sea Org tagjai tudják. Én is csak véletlenül hallottam meg, amikor erről beszélgetett két etika tiszt a folyosón!

9. III-as fokozat: itt a múltbeli zűrzavarok és FELDÚLTSÁGOK (így hívjuk őket) hatásai alól szabadulsz meg, és így szembe tudsz majd nézni a JÖVŐVEL, és nem ér majd kellemetlenül, ha a HOZZÁJÁRULÁSODAT kérjük. Béla, te itt rengeted mindent kapsz, ami MÁSHOL NEM ELÉRHETŐ. Egyszer majd kérünk valamit...

10. IV-es fokozat: itt a RÖGZÜLT ÁLLAPOTAID-ból kerülsz ki, amikor azt gondoltad, hogy IGAZAD VOLT, de valójában mégse. Képes leszel majd élvezni az ÚJ TEVÉKENYSÉGEKET, mint például ÖNKÉNTES LELKÉSZKÉNT szétosztani a katasztrófák során a többi segélyszervezett által összegyűjtött adományokat. Szinte egy ÚJ ELMÉT KAPSZ ezek után, a gondolkodásodból kikerül a SOK BONYOLULT ELEM, és képes leszel fekete-fehéren gondolkodni a fekete-fehér dolgokról, például a BOLYGÓ EGYETLEN REMÉNYÉRŐL, ami ellen a gonosz PSZICHIÁTEREK már évtrilliárdok óta KÍMÉLETLEN háborút folytatnak.

És ezek természetesen már a kibővített fokozatok, amiket Ron, a vallási marketing Horst Fuchs-a dolgozott át, hogy megfeleljenek a modern kor követelményeinek!

(folytatása következik)

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr75529352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonViktor 2008.06.19. 16:37:24

Nagyon hiányoznak a számok...

V

Reformer 2008.06.19. 16:41:54

ezek még bennek vannak a méregtelenítő programtól Clearing 6 millió Ft-os csomagjában

Lollipop 2008.06.19. 16:45:09

"Reformer 2008.06.19. 16:41:54
ezek még bennek vannak a méregtelenítő programtól Clearing 6 millió Ft-os csomagjában"

Ó. Így már igazán megéri. Kettőt kérek, nem kell csomagolni, helyben fogyasztom.

anonViktor 2008.06.19. 16:45:23

Ja, hát úgy nem is olyan drága! :)

V

anonViktor 2008.06.19. 16:46:28

Lollipop: a tethánod 14 másodperccel az enyém előtt jár.

V

Lollipop 2008.06.19. 16:53:21

"anonViktor 2008.06.19. 16:46:28
Lollipop: a tethánod 14 másodperccel az enyém előtt jár."

Működik! Már az említésétől is működik a tech! Gyorsan érintsük meg a képernyőt! :D

koji lijek trebate? 2008.06.19. 16:56:08

Szóval akkor a szabadzónában ennyiért már akár OT LVI is lehetek, (és tisztára standard tech...) nem? Ralph Hilton C-métere amúgy is SOKKAL bikább a Mark VIII Ultránál. Mer' té'lleg USB-s. Vagy bocsesz, még nem tartunk ott? A reform részénél a dolognak?

.Andrei (törölt) · http://www.andreiground.com/ 2008.06.19. 17:28:27

Működik biza. Én már rajta vagyok az Alapokon. AZ alapokon. Megfogtam a képernyőt és fekete-fehér (monochrome). Juhéjjj. Megy a tech :D

Erre a csomagra is befekszem egyben. Sirály :DDD

anula 2008.06.19. 18:00:06

Én meg meg se fogtam, és színes! Ez hányas fokozat?

Tunguska 2008.06.19. 18:19:22

6 misi, és bármilyen kérdésen tudok jóízűen, felszabadultan kacagni, mint Attila.

Megéri, hisz lazán elvszem a fődíjat a Legyen Ön is milliomosból!

anonim én 2008.06.19. 18:37:43

Naugye, le lehet ezt írni közérthetően is. ;)
Ne fogdossátok a monitort hülyék, tudjátok milyen nehéz tisztességesen lepucolni az ujjlenyomatokat? Pláne egy lcd-ről...

kis xenufalvi xenu 2008.06.19. 20:09:56

Kedves blogot olvasó Szcientológus!

Unod a sok agyatlan, birka, Xenu nevét szajkózó wog-ot? Ki sem látsz már az adóssághegyek mögül? Eleged van a 8 általánost végzett etikatisztek állandó zaklatásaiból? Különbnek érzed magad náluk? Állj át hozzánk, Neked KÖZTÜNK A HELYED!

SEGÍTS leszámolni a páros dimenzióból érkező gonosz GYÍKOKKAL! A Fény Erői hatalmas és jóságos ŰRPARANCSNOKA, Asthar herceg téged is vár, ha már legalább 300x reinkarnálódtál!

szlovenszko.blog.hu/2007/10/17/uremberek

x

(refi, bocsi az offért:P)

fair-i 2008.06.19. 23:06:51

6 millióért már teljesen agymosott leszek,vagy csak félig??
Attila tényleg profin röhögött:D

Anonym Mouse 2008.06.20. 07:52:31

most jöttem rà mi volt egy nagy làblövèse a magyar szciknek. Az hogy Reformert kiengedtèk. :) Grat ehhez.
Az attilásrèszen vinnyogtam a röhögèstõl. Ès mèg link is van.
:D

gz 2008.06.20. 09:37:53

"szétosztani a katasztrófák során a többi segélyszervezett által összegyűjtött adományokat"

:-DDD

anonim én: :-D

Capslock 2008.06.20. 10:22:45

Amióta követem a blogot jár a fejemben a kérdés, hogy Reformer miért Reformer néven írogat? Mármint mi a célja ezzel az egésszel bloggal? Szerinte megreformálható a szci? Egyáltalán van ebben bármi, amiért ezt érdemes reformálni? A cuccaik egy része innen-onnan összehordott anyag, önerőből van egy csomó idétlen rövidítésük, tragikomus szlengjük, van Xenu. Mondjuk a pénzcsinálás és lenyúlás művészetét taníthatnák viszont.

Pl.: Szci tanfolyam, V-ös szint:

Jöjjön el hozzánk, és egy gyakorlati példán keresztül bemutatjuk Önnek, hogyan lehet mások hülyeségéből gyorsan sok pénzt keresni. A tanfolyam díja: 2.500.000 Ft, részletfizetés lehetséges.

Big-B 2008.06.20. 10:40:56

Attila úgy röhög, mint az a bizonyos emberke a Brian életében, akitől megkérdi a római katona, hány akasztásra váró ember ment már ki az ajtón.

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.06.20. 10:41:49

Capslock, ez egy nagyon jó kérdés, bennem is felötlött, csak nem jutottem el odáig, hogy feltegyem Reformernek.

Egyébként humorista a foglalkozásod? :-)

csipinymous 2008.06.20. 11:12:17

Maga Hubbardibácsi is kitért arra, hogy a volt egyház tagok jelentik a legnagyobb veszélyt, a szervezetre.
Talán mert, a felismerés után a legtöbbjük bosszút akar állni. A rengeteg pénz és a feleslegesen elfecsérel idő miatt. Az erkölcsi károkról nem beszélve.
Reformer, valójában miért csinálja? Nem tudom. De, őszintén örülök a munkájának. S, azt hiszem, hogy általa sokat megtudhatunk (az Ö nézetéből) az egyházról.
Az elmúlt évek alatt, sokat beszélgettem ex-szcientológusokkal. Legtöbbjük, hasonlóan látta a dolgokat mint, Reformer.
Egy bizonyos hányaduk a szabad zónában kereste a további utat (Transzi). Bár, ott a nézeteltérések miatt csapatokra bomlanak.
Találkoztam olyannal, aki fényevő lett. Az ilyen típusú embereknek teljesen mindegy, hogy milyen vallási szervezethez tartoznak. Talán egy orvosi segítséggel, jobban jártak volna. Ma már ez nem szégyen.
Mint olvashattuk, van egy bizonyos réteg az egyházon belül, akik reformálni akarják a rendszert. De, én attól félek, hogy a mostani irányítás alatt ég a tűz, és csak menteni akarják a menthetőt.
Újra kihasználva az embereket de, már egy újabb formában, más köntös alatt. S, hosszú éveknek kell majd újra eltelnie, hogy valaki azt is észrevegye, fellépjen ellene.
Azt hiszem, hogy ezzel a vezetés számol, és teljesen tisztában van. De, egy reform akcióval, ami úgy tűnhet, hogy a kis halak csinálták végig, egy időre befogható a szájuk.
Az egyházon belül, van egy jó pár ember, akik mindenre képesek. Van amelyik vakságában, és akadnak akik tudatosan.
Vajon, az a szcientológus, aki film és hangfelvételeket készít egy civil emberről, tudomás jelentéseket körmöl! Mennyire van tisztában azzal, hogy ezzel kárt okoz? Tudja, hogy azok a dokumentumok egy másik ember életét tönkretehetik?
Vagy majd a későbbiek folyamán annyival megúszhatják, hogy- Sory, de nem voltam magamnál! Egy álomvilágban éltem! A szcientológia csak kihasznált!
Reformer, volna ehhez kapcsolódóan egy kérdésem, amire soha sem kaptam választ!
Hol és mikor, minek vagy kinek a hatására lépnek át ezen a morális határon?

Reformer 2008.06.20. 12:00:38

Capslock: a blog indulásakor el tudtam még képzelni egy reformot. Ma már erre vajmi kevés esélyt látok.

A szcientológia szabadzóna (egyházon kívül szci-vel foglalkozók) állapota (sok kis független csoport, eltérő ideológiával) jól mutatja, hogy egy totalitárius központi kontroll nélkül az egész téma eltűnik a történelem süllyesztőben.

Ez erősen megkérdőjelezi a valódi értékét és létjogosultságát.

Ráadásul az alapító saját irányelvei írják elő egy diktatórikus rendszer létrehozását.

A szci-vel elérhető "nyereségek" tapasztalataim általában átmenetiek és inkább arra elegek, hogy még tovább haladj, hátha egyszer majd tényleg jönnek azok a csodás képességek.

A blog most már inkább tájékoztatási célokat szolgál.

gz: nem vagyok humorista.

csipinymous: a morális határról lesz egy külön bejegyzés

gz · http://mlmhu.blog.hu 2008.06.20. 12:17:36

Reformer, a humorista Capslocknak szólt. Eddig mindegyik hsz-én szétröhögtem magam...

anonViktor 2008.06.20. 15:08:28

Sziasztok!

Jóbarátommal egy történelmi párhuzamot fedeztünk fel, ami annyira ki akarta szúrni a szemünket, hogy nem vehettük észre. A párhuzam lényege: a Szcientológia Egyház = Cukorka Hegy (a Charlie az unikornis-ból). Ha valaki még nem ismerné a történetet, Charlie-t az unikornist elcsábítja két másik, a Cukorka Hegyéhez, ami tök jó kaland, meg boldogság, meg minden ami szép és jó. A poén abban rejlik, hogy a csábítás kizárólag hangsúllyal, hittel-teli szónoklással, énekléssel, kántálással, és hasonló, nagyon átlátszó eszközökkel történik. Charlie mégis nekiindul a kalandnak, ami persze rosszul végződik. Itt megtekinthető a híres, pár perces videó:
youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus

Szerintem minden benne van, amiről a Szcientológia szól.

V

anula 2008.06.20. 17:06:20

"Maga Hubbardibácsi is kitért arra, hogy a volt egyház tagok jelentik a legnagyobb veszélyt, a szervezetre.
Talán mert, a felismerés után a legtöbbjük bosszút akar állni. A rengeteg pénz és a feleslegesen elfecsérel idő miatt. Az erkölcsi károkról nem beszélve."

Talán, de nem biztos. Engem nem a bosszú, inkább a lelkiismeretfurdalás (volt tanfolyamfelügyelő) motivál. Engem nem ért semmiféle atrocitás, anyagi károm minimális, viszont másfél éves ténykedés után látom, hogy a tech nem működik, csalás. És láttam azt is, hogy hány ember ment tönkre.
süti beállítások módosítása