Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Forgókínpad #4

2008. május 16. - Reformer
Emailek, ezúttal a szcientológus levelezőlistáról. A legfontosabb talán az Országházban a Drogmentes Maratonról című. Aki elolvassa, tudni fogja, hogy miért.



Tárgy: SÜRGŐS segítség a Drogmentes Maratonnak!
Dátum: Sze 2008.05.14. 21:32

Sziasztok!

Tudom, hogy rengeteg dolog történik a Magyar Szcientológia világában, és mind aktívak vagytok bizonyos területeken, és akkor most jön az a bizonyos DE:

A Drogmentes Maraton már 7. éve futja körbe az országot, biztos rendszeresen kaptok híreket az eredményeinkről. Ezeket természetesen a Nemzetközi Szcientológia Vezetés is nyomon követi. Nekik van szükségük számos, a Mozgalom eredményeit mutató anyagra. Természetesen angolul és nagyon sürgősen.

A Mozgalomnál én vagyok a felelős a fordításokért. Tehát angolul tudó emberekre van szükségem, akik a következő 3-4 napban be tudnak vállalni összesen 5-6 óra fordítást magyarról angolra. Konkrétan a hivatalos szervektől kapott elismerő leveleket kell lefordítani (minisztériumok, országgyűlési képviselők, polgármesterek stb). Ezek többnyire néhány soros levelek, de nagyon sok gyűlt össze az utóbbi pár évben, ezért egyedül nem tudom megcsinálni. Tehát bárki, aki akár csak pár órát be tud vállani, szó szerint hatalmas mértékben hozzájárul a Clear Magyarországhoz.

E-mailen el tudom küldeni az anyagokat, kép formátumban. Kérlek, ha tudsz segíteni, küldj nekem e-mailt a *********** címre.

Előre is köszönöm és további jó haladást nektek!

H.Z.

***************

Tárgy: Telefonszámok visszaszerzése
Dátum: Sze 2008.05.14. 21:29

Sziasztok!

Tudtok-e olyan céget vagy megoldást, amely azzal foglalkozik, hogy visszanyerjen, megszerezzen telefonszámokat, tehát név és címlisták alapján hozzájusson személyek telefonszámaihoz? (persze teljesen legálisan)

Nagyon köszönöm.

Üdvözlettel:

L. L.

http://www.tudasaranykora.info

http://www.foldegyesulet.hu

*************

Tárgy: Az Országházban a "Drogmentes Magyarországért Maratonról"
Dátum: Cs 2008.05.15. 22:28

Sziasztok!

Az Országház Felsőházi termében 2008. április 24-én az Országgyűlés Ifjúsági, szociális és családügyi bizottsága nyílt szakmai konferenciát tartott "Az ifjúság egészsége" címmel.

A Bizottság elnökétől az utolsó szünetben szót kértem, amit megadott. Én voltam az egyetlen, előre fel nem kért hozzászóló. A jegyzőkönyv ezt így örökítette meg:

"ELNÖK: Nagyon szépen köszönöm a tanárnő hozzászólását. Kopiás Gábor úr jelezte, hogy egy percben kíván hozzászólni, bár ő nem jelentkezett előre, de tessék, parancsolj, Gábor.

Kopiás Gábor hozzászólása

KOPIÁS GÁBOR: Elnök Úr! Elnök Asszony! Tisztelt Résztvevők! Köszönöm a lehetőséget. A "Drogmentes Magyarországért maraton" néven ismert civil mozgalom egyik támogatója vagyok, mint civil. Ezért is örömmel hallgattam Szabó Imre képviselő úr, a Magyar Természetbarát Szövetség elnökének előadását.

A "Drogmentes Magyarországért maraton" idén hetedik alkalommal indult el 40  napos, 2000 kilométeres útjára. A sporton kívül közösségi és kulturális programokkal érjük el a 10-18 éves korosztályt. Kiosztunk 150 ezer drogtájékoztató füzetet, 600  ezer drogtotót.

Elnök úr, hivatkozom Kökény elnök úr előadására, hogy nem az egészségügy privilégiuma az egészségről való gondoskodás. Javasolom, hogy ősszel legyen egy olyan konferencia, ahol civil szervezetek, egyházak és sportszövetségek tartanak előadásokat az ifjúság egészségével kapcsolatos tevékenységük tapasztalatairól, eredményeiről és módszertanáról.

Néhány, ebbe a felsőházi terembe szervezett civil konferencia előkészítésében már részt vettem, együtt az Országgyűlés civil irodájával, ebben is tudnék segíteni.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps.)

Elnöki zárszó

ELNÖK: Köszönöm szépen, Gábor."

(Forrás: http://www.parlament.hu/biz/isb/2008/0804241ny.htm#_Toc197929071 )

Akit a PR-finomságok is érdekelnek:

A rövid bemutatkozásom után nyugtáztam egy előttem szóló országgyűlési képviselőt. Utána valós adatokat adtam a "Drogmentes Magyarországért Maraton"-ról, megmutatva a nagyságrendet. Aztán az Egészségügyi Bizottság elnökére, volt egészségügyi miniszterre hivatkozva javasoltam egy konferenciát. Végül pozícionáltam magam a javaslat megvalósítása érdekében.

Referenciák a PR*-sorozatban. Köszönöm Ronnak, hogy megírta. Abban az épületben Tech nélkül nem lehet könnyű. A lehetőség persze számukra is adott.

ARK,

Kopiás Gábor

MSE Budapesti Org

kormánykapcsolati és egyházak közötti ügyek külső munkatársa

*Public Relations: Közönségkapcsolatok. Az emberi érzelem és reakció kezelésének és megváltoztatásának társadalmi technológiája. A PR a gondolatok/elképzelések kommunikálásának technikája. Annak a művészete, hogy a jó munkát ismertté tesszük. A hatékony okot jól bemutatjuk. A célja és kötelessége egy közönségkapcsolati embernek, hogy tolmácsolja a felső menedzsment irányelvet a szervezet különböző közönségeinek, hogy tanácsokat adjon a felső menedzsmentnek, így ha nincs irányelv, fel lehet állítani, hogy elérje, hogy a szervezet, a tevékenységei, vagy termékei ismertek, elfogadottak és megértettek legyenek a különböző közönség által/számára, és hogy segítsen a szervezetnek egy kellemes működési légkörben létezni, így tudjon terjeszkedni, virágozni, és életképes legyen.

**************


Tárgy: Irány Pesterzsébet!

Dátum: Cs 2008.05.15. 22:22

Kedves Listalakó!

Szeretnélek megkérni titeket, hogy segítsetek nekünk szórólapozásban.

Van egy kórház a Jahn Ferenc nevezetű, ebből  a kórházból már több  esettel is voltunk kapcsolatban.  Ezért fogunk a kórház környékén is  szórólapozni, hogy tudjanak a kórház közvetlen környezetben lévő az emberek is rólunk, a CCHR*-ról. Ez Pesterzsébeten van, ide kell majd menni  szórólapozni. Kérlek Téged, hogy segíts nekünk ebben, jelentkezz nálunk!

Az is teljesen szuper, ha csak egy nap tudnál menni egy fél órára  szórni. Sok kicsi sokra megy. ;)

*CCHR: Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért, a szcientológia egyház pszichiátriaellenes szervezete.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr12472063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.05.16. 09:16:43

Kedves Lange László!

A telefonszámok megszerzésére meleg szível ajánlom a tudakozó használatát. Mivel úgy tünik, hogy nem túl járatos a kérdésben, az ön által keresett cég a T-com. További lehetőség, az iwiwről kikeresni.

Mível legális megoldásokat keres, kérem vegye figyelembe a hatályos adatkezelési szabályokat.

Baráti üdvözlettel az ön őszinte csodálója:
Anonymous

Anonymous · http://wearelegion.blog.hu/ 2008.05.16. 09:18:51

Amúgy, komolyra fordítva, ez egy nagyon finom válogatás.

Ezt a pesterzsébeti dolgot továbbgondolom. brb

ez mindennel egybevág 2008.05.16. 10:00:07

A scik egy csapata tudomasjelentette a jelenlegi vezetest, azok meg ugy itélik a drogos maraton lehet, hogy nem jo taktika ...

Neduddgi 2008.05.16. 11:28:39

Ez csodaszép válogatás! :o)
Tetszik a "telefonszámok legális megszerzése" (tudakozó, telefonkönyv...), illetve a Jahn F. kh-as levél külön gyöngyszem. Olyan értelmesen, szépen, összeszedetten és főleg magyarul van megírva!
LOL

Azt a felsőházi dolgot meg nem eszik olyan forrón ám... Nyilván elmondhatta a magáét. De hogy aztán lesz-e ebből valami és kap-e rá meghívást, az már a jövő zenéje.

ThufirHawat 2008.05.16. 12:56:28

Az első a legjobb. Már magyarul is úgy ír, mintha a szöveg tükörfordított volna. Biztosan így égtek be a mondatok az agyi áramköreibe... A marhája.

CConstantine · http://www.xenu.net 2008.05.21. 13:05:28

Lange Laci nem kispályás, már min. 13-14 éve SCI tag. Anonymous: emiatt nehéz vagy felesleges ilyet kérni tőle :)

ja, aki nem ismerné Langit:
iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=110756
süti beállítások módosítása