Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Vallásközi párbeszéd szcientológusokkal

2023. március 09. - Reformer
Hír:
Idén is megvolt az egyházi köntösbe bújtatás kirakatrendezvénye. Nyilván senki nem gondolja a szcientológusoknál házon belül komolyan ezt a vallásosdit, de az adókedvezmények, a többi előny és a folyamatban lévő hatósági eljárások miatt muszáj ilyen rendezvényeket tartani.
A többi vallás úgynevezett képviselői persze nincsenek néven nevezve, sőt még a tisztségüket se nagyon ismerjük meg a reklámcikkből - egy római katolikus pap a jelek szerint ott volt, talán egy plébános, de ezt sem voltak képesek így leírni, illetve egy hetednapi adventista "lelkész" is.
Persze nyilván ciki asszisztálni egy ilyen színjátékhoz, csak így meg különösebben nem hiteles. Egy távoli fotót mellékeltek csak hozzá, gondolom azért, hogy a képviselő urakat ne lehessen beazonosítani és a következő ilyenre is eljöjjenek.
Hiába na, a NAV és a többi eljárásban kelleni fognak ezek annak alátámasztására, hogy folyik itt hitéleti tevékenység is.
Én azon imádkozom, hogy ez ne sikerüljön, és derüljön ki az igazság az eljárások során. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3918067788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása