Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia akták, 3. rész

2022. július 08. - Reformer

A Szcientológia akták 3. epizódjának témája a Sea Organization, a szcientológia állítólagos „szerzetesrendje”.

Ezt a szervezetet L. Ron Hubbard 1967-ben alapította, és eleinte egy kisebb hajóflotta fedélzetén működött (innen származik az elnevezése is - „tengeri szervezet”). A legelkötelezettebb szcientológusok lehetnek a tagjai, akik aláírnak egy egymilliárd évre szóló szerződést, és gyakorlatilag minden világi hívságról lemondva teljesen a szcientológiának szentelik magukat. A fizetés minimális (0–50 dollár / hét, bevételtől függően), és gyakorlatilag amikor az ember ébren van, akkor az egyháznak dolgozik. A szállást és az étkezést az egyház biztosítja.

Ebben a részben két volt Sea Org taggal beszélgetünk a Sea Orgól, a tapasztalataikról, a saját szemmel látott visszaélésekről és az ott uralkodó légkörről.

A következő rész jövő péntek este, július 15-én 19:00-kor érkezik.

Ha még nem tettétek meg, iratkozzatok fel a YouTube-csatornára, hogy biztosan ne maradjatok egyetlen részről sem!

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr5317877979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása