Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Interjú Dudás Diánával és cikk a szcientológiáról a Csak pozitívan! magazinban

2022. június 30. - Reformer

A Csak pozitívan! online magazin június számában kiemelten foglalkozik a szektákkal, mint intézményesített bántalmazó kapcsolatokkal, és a szcientológia emiatt kiemelt téma lett.

A magazin célja, hogy "hiteles és objektív információforrás legyen a társadalom bármely szegmenségből érkező, fejlődni vágyó emberek számára", azaz az útkereső, spirituális beállítottságú, fejlődni vágyó embereknek szól.

Nagyon fontosnak tartom, hogy a szcientológiát senki ne gondolja valós opciónak vagy alternatívának a spiritualitás és az önfejlesztés terén, ezért különösen örülök, hogy e kiadványban is helyett kapott ez a gondolat.

Sőt - az a megtiszteltetés ért minket, hogy Dudás Diána, a Clarus Animus Alapítvány munkatársa került a címlapra, és egy nagyinterjúban beszélt a szcientológiával kapcsolatos tapasztalatairól.

A másik cikk pedig egy jó összefoglalása a szcientológiáról készített fontosabb filmeknek, elolvasásra ajánlom.

Itt érhető el a júniusi szám, az interjú a 46. oldalon, a cikk a 67. oldalon kezdődik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8317872071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása