Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

„Egymilliárd évig akartak dolgoztatni a szcientológusok”

2021. július 27. - Reformer

Interjú jelent meg Dudás Diánával a Blikk hasábjain, itt olvasható el:

„Egymilliárd évig akartak dolgoztatni a szcientológusok” – Döbbenetes dolgokról mesélt a Blikknek Diána, akinek több millióját darálta be az egyház

A Virág Márton főmunkatárs által jegyzett cikk több fontos tényt megjelentet nyomtatásban a szcientológia “egyházról”: a vallási jelleg hiánya, azaz imák és hitélet helyett drága önfejlesztő tréningek és tudományosan nem igazolt terápiák vannak, valamint azt, hogy heti 50 dollár a fizetés a Sea Orgban, 1 milliárd évre szól a szerződés és nem vállalhatnak gyereket. Az auditálás teljes árában elszámolt „lokalizációs assziszt” fejfájásra alkalmazva már csak hab a tortán.

Miklovicz Attila a szcientológia nevében lényegében elismerte, hogy az állítások igazak(!). És most már eszükbe jutott, hogy ismerik Diánát, mert eleinte ez még kérdéses volt.

Az Attila negatív cikkeket számító heti statisztikájához segítek egy kicsit (2020-as II. félévi adat a médiahatóság weboldaláról):
Blikk, mint napilap példányszáma: 58.158
Blikk.hu napi egyedi látogatók: 572.380

A cikk további változatai elérhetők online még:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr3016639354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása