Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Egy újabb család esik szét

2021. május 16. - Reformer
Minden kommentár nélkül a videó szövege magyarul:

A mostani életemnek vége lesz, miután megcsinálom és kirakom ezt a videót. Bár jobban belegondolva, már egy ideje vége van. Úgy gondoltam, hogy legalább harcolva fejezem be.

Néhányan ismerhetitek ezt az arcot. Van párezer videója a YouTube-on. Elég népszerű mostanság. Sok egészségügyi tanácsot ad. Csontkovács, szóval...

Ő egy szcientológus, és rengeteg pénzt adományoz nekik. Őrült nagy haszonkulccsal dolgozik. Olyan 7+ millió dollárt adott már a szcientológiának.

Ha veszel tőle egy terméket, akkor a szcientológiának is adományozol, mert egy külön bankszámlát tart fenn csak erre a célra.

Egy hihetetlenül önző emberi lény, aki teljesen képtelen az empátiára. És honnan tudom mindezt? Mert ő a kibaszott apám.

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr9716561498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása