Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Cikkajánló - Travolta egyik legrosszabb filmje

2021. február 24. - Reformer

[...] a színész Tom Cruise mellett a szcientológiai egyház leghíresebb követője, a Háború a Földön pedig a vallást megalapító L. Ron Hubbard sci-fi regényén, a Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000 címűn alapul.

A Háború a Földönt a mozitörténelem legnagyobb buktái között tartják számon: 73 millió dolláros ráfizetéssel zárták a mérleget, ami az inflációt beleszámolva ma 109 milliós veszteségnek felel meg, tehát tényleg orbitális bukás volt. A kritikusok és a nézők egyöntetű véleménye szerint a zavarba ejtő alkotás vizuális effektjei gyengék, a karakterek külseje nevetséges, a sztori ostoba, Travolta alakítása pedig olyan rossz, hogy az már jó. Sokan egyébként innen datálják a sztár karrierje második (azaz a mostani) mélyrepülésének kezdetét [...]

A teljes cikk itt olvasható:

John Travolta legrosszabb filmjei (port.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8616437986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása