Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Világmegváltás havi nyolcvanezerért - a végkielégítést TE fizeted

2020. december 28. - Reformer

Birtokunkba került pár munkaügyi dokumentum a közelmúltból, amely egészen más képet fest a szcientológia terjeszkedéséről, mint amit az egyház sikerpropagandája láttatni szeretne.

Az első a munkatársak kirúgását kísérő papír:

img143.jpg

(Megjegyzés: A "kalap" itt a munkaköri leírás, a "HCO" a személyzeti osztály, a "despatch" a "belső írásos üzenet" a "processzing" az auditálás, a szcientológia terápiás célú szolgáltatása. Mint mindenről, erről is értesítik a Flag Adat File-okat, azaz a szcientológia központi nemzetközi adatbázisába is bekerül.)

Amint látható, itt valaki olyat küldenek el, aki "nem kvalifikált", azaz nem felel meg az alkalmassági feltételeknek. Ez persze nem akadályozza meg a szcientológiát abban, hogy ilyen esetben is mindent belső képzést kiszámlázzon és külön beleírják a papírba, hogy meg kell ígértetni vele: FIZET. Intézményesített kapzsiság, amely annak fényében még érdekesebb, hogy mennyi fizetést adnak egy főállású munkatársnak. 

Ez ugye jóval kevesebb a minimálbérnél - ennek legalitása legalább akkora rejtély, hogy miért vallás/egyház a szcientológia...

img144.jpg

img145.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr8216361694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása