Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Angolul is elérhető Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim című könyve

2020. december 15. - Reformer

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy megjelent Dudás Diána: Az én szcientológia sztorim című könyvének angol nyelvű változata.

Több mint egy év munka áll ennek hátterében, és ezúton is szívből köszönöm mindenkinek, aki segített ezt a tervünket valóra váltani. 

Nem véletlen az sem, hogy az angol kiadás előszavát az adatvédelmi hatóság elnöke, dr. Péterfalvi Attila írta. Ha európai szinten is olyan hatékonyan lépnének fel a társhatóságok, mint nálunk, akkor jelentősen vissza lehetne szorítani a szcientológiát, sőt… Reméljük, hogy a könyv megjelentetésével mi is hozzá tudunk járulni ehhez.

front.jpg

Első körben e-könyvként érhető el már 5 helyen (többek között az Amazon és az Apple Books kínálatában), de hamarosan ez a lista bővülni fog, illetve a nyomtatott verzió is hamarosan beszerezhető lesz. A boltok listáját a dianadudas.com weboldalon lehet megtalálni

Kíváncsian várjuk a nemzetközi visszajelzéseket, és reméljük, hogy mind a hivatalos szerveknek, mind a válaszokat kereső magánembereknek támpontot tud majd adni.

Tony Ortega blogja már hírt is adott róla:

https://tonyortega.org/2020/12/15/a-new-book-about-escaping-scientology-has-already-made-waves-overseas/

Diánának pedig gratulálunk, és köszönjük a színfalak mögött végzett állhatatos és kitartó munkáját!

Hamarosan újabb jó hírekkel jelentkezünk, mert pár héten belül  további izgalmas fejlemények várhatók…

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr9816340676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása