Tények, tapasztalatok, vélemények és hírek a szcientológia egyházról

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

Szcientológia: objektíven és szubjektíven

"Szabadegyetemi" előadás a hindu vallásról

2020. december 09. - Reformer
A legújabb "szabadegyetemi" előadásuk most a hindukat mutatja be jövő kedden.
A vendég a meg nem nevezett magyar hindu közösség (mert több is van) meg nem nevezett vezetője lesz. (Nyilván azért titok, nehogy valami értelmes ember lebeszélje erről).
Az rejtély számomra, hogy mi motiválja egy valóban ősi vallás képviselőjét arra, hogy az egyházi cégformát nyilvánvalóan adóelkerülési szempontból felvevő szervezetet így legitimálja?
A szcientológusokat nem fogja megtéríteni, mert azok szerint minden szemét és kiirtandó, ami nem Hubbard módszere (lásd Hubbard "a szcientológia működésben tartása" című irányelvét, Google keresésre előjön) , a kívülállók pedig nem hinném, hogy egy adatkezelési visszaélésekről hírhedt "egyház" bármiféle eseményére regisztrálnának...
Az esemény Facebook-oldala:

A bejegyzés trackback címe:

https://objektivszcn.blog.hu/api/trackback/id/tr7116325314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása